Αδυνατώ να βρω κοπέλα για σχέση - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 18 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 267
    Senior Member
    Quote Originally Posted by alex942023 View Post
    Τι ακριβως σημαινει να φλερταρεις μια γυναικα? Συγγνωμη αν η ερωτηση σου ακουγεται χαζη αλλα ντρεπομαι που 30 χρονων αντρας δεν εχω ιδεα απο αυτο. Μπορεις να μου εξηγησεις τι ειναι το φλερτ ακριβως και ειναι υποχρεωτικο να ειμαι καλος στο φλερτ για να κανω σχεση?
    Με τρολλάρεις τώρα έτσι;

Banned
    Οχι δεν σε τρολλαρω αληθεια δεν ξερω

Senior Member
    Δε μου απαντησες αν παιρνεις καποια αγωγη, νομιζω κατι ανεφερες σε προηγουμενα ποστ;

Banned
    Ναι παιρνω καποια αντικαταθλιπτικα επειδη με εχει ξεκανει ψυχολογικα η στυτικη δυσλειτουργια

Senior Member
    Ναι παιρνω καποια αντικαταθλιπτικα επειδη με εχει ξεκανει ψυχολογικα η στυτικη δυσλειτουργια
    Οκ, συνεπως σε παρακολουθει καποιος γιατρος και σου γραφει φαρμακα. Συζητα μαζι του για ολες αυτες τις ανησυχιες σου.

Banned
    Πιστεψε με εχω συζητησει τα παντα μαζι του αλλα δεν μπορει να μου βρει μαγικη λυση

Banned
    Μου λεει η λυση δεν ειναι τα φαρμακα αλλα να αποκτησεις θαρρος να μιλησεις σε καποια. Αλλα ακομα και αν θελω να μιλησω σε καποια δεν μου δινεται καποια ευκαιρια. Στη σχολη χορου οι περισσοτεροι ειναι μεγαλης ηλικιας και σε κλαμπ δεν πηγαινω και δεν πηγαινα και ποτε γιατι το θεωρω red flag και οι περισσοτερες εκει ψαχνονται μονο για one night stand και οχι για σχεση. Οσο για το tinder και το badoo μαυρα μεσανυχτα...οι περισσοτερες μπαινουν απλα για να βρουν το top 10% των αντρων. Επισης παρεες δεν εχω για να μου γνωρισει καποιος μια κοπελα μεσω κοινων φιλων. Εχω εναν μοναχα φιλο ο οποιος μενει σε ενα απομονωμενο χωριο στην επαρχια και ειναι 2 χρονια μεγαλυτερος μου και στην ιδια κατασταση. Ειναι φαυλος κυκλος. Υπηρχαν μερες που εκλαιγα ολη νυχτα απο την μοναξια και επαιρνα χαπια για να κοιμηθω. Αν δεν το βιωσει κανεις δεν μπορει να καταλαβει ποσο επιπονο ειναι να μην εχεις μια αγκαλια και ενα φιλι. Και οταν βγαινω απο το σπιτι για μια βολτα με καταστρεφει που βλεπω συνεχως νεαρα ζευγαρια αγκαλια και να φιλιουνται και να τα βαζω με τον εαυτο μου πως γινεται 30 χρονων αντρας να ειμαι τοσο ασχετος με το φλερτ και τις γυναικες ενω 15χρονα εχουν μεγαλυτερη εμπειρια απο μενα. Υπηρξαν μερες που ειχα τετοια καταθλιψη που ηθελα να πεσω απο εναν γκρεμο να σταματησω να υποφερω. Και οι γυναικες δεν καταλαβαινουν ποσο επιπονο και ταπεινωτικο ειναι για τον ανδρισμο να μην παιρνεις καμια απολυτως αναγνωριση απο τις γυναικες. Ποσο να αντεξω πια....
    Και ολα αυτα ανταποκρινονται 100% στην πραγματικοτητα ετσι ακριβως νιωθω

Senior Member
    Ο γιατρός που σε παρακολουθεί είναι Ψυχίατρος? Ή σε παρακολουθεί κάποιος ψυχολόγος?
    Και συζητάτε αυτά που σε απασχολούν και σου είπε αυτό "η λυση δεν ειναι τα φαρμακα αλλα να αποκτησεις θαρρος να μιλησεις σε καποια"?
    Καλά αν του έλεγες αγχώνομαι, τι θα σου έλεγε? Μην αγχωνεσαι? Δεν λειτουργούν έτσι οι συνεδρίες.

Banned
    Ψυχολογος ειναι απλα μου λεει οτι τα φαρμακα μονο θα επιδεινωσουν την κατασταση. Το θεμα μου ειναι πως γνωριζεις κοπελα αν δεν εχεις καποια παρεα οπως συνηθιζεται μεσω κοινων γνωστων? Να συνεχισω την προσπαθεια απο badoo και tinder? Οσοι εχετε κοπελα πως την γνωρισατε και που? Ρωταω γιατι θελω να βελτιωθω και να κανω αλλαγες προς το καλυτερο. Δεν θελω να μεινω μονος..φοβαμαι την μοναξια

Senior Member
    Ψυχολογος ειναι απλα μου λεει οτι τα φαρμακα μονο θα επιδεινωσουν την κατασταση. Το θεμα μου ειναι πως γνωριζεις κοπελα αν δεν εχεις καποια παρεα οπως συνηθιζεται μεσω κοινων γνωστων? Να συνεχισω την προσπαθεια απο badoo και tinder? Οσοι εχετε κοπελα πως την γνωρισατε και που? Ρωταω γιατι θελω να βελτιωθω και να κανω αλλαγες προς το καλυτερο. Δεν θελω να μεινω μονος..φοβαμαι την μοναξια
    Τι ειπε ο ψυχολόγος για αυτό το θέμα? Πώς το δουλεύετε?
    Σου έχω πει και πιο πάνω, αλλά φαίνεται να το θεωρείς λεπτομέρεια, ότι παίζει σημαντικό ρόλο η αυτοπεποίθηση.. Και φυσικά ο τρόπος που φέρεσαι στις γυναίκες.
    Δίνεις την εντύπωση ότι μια σχέση (μια γυναίκα) θα σε σώσει από μια ζωή που δεν σου αρέσει. Η σχέση συμπληρώνει τη ζωή μας..

Banned
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Τι ειπε ο ψυχολόγος για αυτό το θέμα? Πώς το δουλεύετε?
    Σου έχω πει και πιο πάνω, αλλά φαίνεται να το θεωρείς λεπτομέρεια, ότι παίζει σημαντικό ρόλο η αυτοπεποίθηση.. Και φυσικά ο τρόπος που φέρεσαι στις γυναίκες.
    Δίνεις την εντύπωση ότι μια σχέση (μια γυναίκα) θα σε σώσει από μια ζωή που δεν σου αρέσει. Η σχέση συμπληρώνει τη ζωή μας..
    Στις εφαρμογες γνωριμιων μου ειναι ευκολο επειδη δεν υπαρχει αμεσος φοβος απορριψης καθως ειναι απλα μηνυματα και αν καταφερω να βγω με καποια θα εχω ξεπερασει/γλιτωσει την προσεγγιση. Εμενα η προσεγγιση απο κοντα μου ειναι εφιαλτης. Στα μηνυματα τα παω καλα

Senior Member
    Στις εφαρμογες γνωριμιων μου ειναι ευκολο επειδη δεν υπαρχει αμεσος φοβος απορριψης καθως ειναι απλα μηνυματα και αν καταφερω να βγω με καποια θα εχω ξεπερασει/γλιτωσει την προσεγγιση. Εμενα η προσεγγιση απο κοντα μου ειναι εφιαλτης. Στα μηνυματα τα παω καλα
    Είναι εύκολο επειδή σκέφτεσαι πως όταν η άλλη σε γνωρίσει από κοντά, θα απογοητευτεί. Αλλά σε ποιο τομέα πιστεύεις? Εμφανισιακά? Χαρακτήρα? Έχεις βρει ποιο είναι αυτό που πραγματικά σε αγχώνει?

Σε ρώτησα κάτι για τον ψυχολόγο και δεν απάντησες.

Banned
    Πως εσυ θεωρεις δεδομενο οτι θα απογοητευτει? Εχω βγει απο εφαρμογη με κοπελα και δεν ειχε απογοητευτει και της αρεσα απλα δεν κρατησε επειδη δεν εψαχνε κατι σοβαρο

Banned
    Η εμφανιση μου ειναι μια χαρα κοπελα μαλιστα μου εχει πει παλιοτερα οτι ειμαι κουκλος και γυμνασμενος αλλα αυτο δεν εχει σημασια. Ουτε σημασια εχει αν την εχω μεγαλη ή όχι. Δεν θελω να ειναι καποια μαζι μου για ρηχους λογους. Μια χαρα ειναι ο χαρακτηρας μου ειμαι καλος ανθρωπος και δεν εχω κανει ποτε κακο σε κανεναν

Senior Member
    Πως εσυ θεωρεις δεδομενο οτι θα απογοητευτει? Εχω βγει απο εφαρμογη με κοπελα και δεν ειχε απογοητευτει και της αρεσα απλα δεν κρατησε επειδη δεν εψαχνε κατι σοβαρο
    Σε είδα χθες στον ύπνο μου να τρέχεις στο χορτάρι γιαυτό. Γιατί τα παίρνεις όλα στραβά? Χαλαρωσεεεεεε.

Δεν είμαι σίγουρος για τίποτα. Προσπαθώ να σε βοηθήσω να δεις τι είναι αυτό που σε κρατάει και δεν μπορείς να πλησιάσεις μια κοπέλα από κοντά. Μπορεί να είναι αυτό που είπα, μπορεί να είναι κάτι άλλο. Γιαυτό και ρώτησα αν έχεις βρει ποιος είναι ο λόγος που έχεις τόσο άγχος με την άμεση επαφή, ενώ πίσω από μια οθόνη σου βγαίνει πιο εύκολα..

Κάνεις σίγουρα ψυχοθεραπεία? Αποφεύγεις να απαντήσεις σε αυτό που ρωτώ..

Page 9 of 18 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast