ελα μου νε ντε. κ γω σχιζοφρενης δηλωνω.........
και μακαρι να γεννιομουνα βαμπιρ (ασχετο), ειμαι καμμενη σημερα παλι
Printable View
ελα μου νε ντε. κ γω σχιζοφρενης δηλωνω.........
και μακαρι να γεννιομουνα βαμπιρ (ασχετο), ειμαι καμμενη σημερα παλι
ποιος ειναι ο <<εκεινος>>?
δεν ξερω πως συντηρειται το φορουμ και επισης η διαφημιση δεν μπηκε επανω αλλα στην καταθλιψη και καπου αλλου.....ναι να γινουν δωρεες ενταξει απο μενα!!!
πολυυυ πολυ σωστη παρατηρηση αυτη Κιπακο μου.. οντωσ αν καποιοσ πρωτο μπει σε ενα σαιτ ψυχολογιασ και διαδασει για ενα θεμα για serial killers( εγκυκλοπαιδικο) , ενα θεμα για τροπους βασανισμου (εγκυκλοπαιδικο) ...πρωτον θα σκεφτει πωσ σε καθοσ μεροσ μπηκε, 2ρον πωσ δεν μπορει να βοηθηθει απο εδω..και 3τον.. πωσ εδω μεσα υπαρχουν πολλα ατομα που σκευτονται τετοια... και εχοντασ και μια προκαταλιψη στουσ σχιζοφρενικουσ.. μπορει να αναπτυξει χειροτερη και προκαταληψη , αντιμετοπιση.., να καλιεργισει τον φοβο του οχι μονο προσ του σ σχιζοφρενεισ αλλα προσ ολουσ τουσ ψυχικα νοσουντεσ.. μεχρι και τουσ καταθλιπτικουσ...
αυτο θα αυξανε το στιγμα... κατι σαν βαζουμε τα χερακια μασ για να βγαλουμε τα ματακια μασ..
καλα ναι εγω σ λεω κανεις δεν θα σκεφτοτανε ΟΟΟΟΟΛΟ αυτο το θεατρο κ τωρα που το γραψες θα πηρε την ιδεα του
και καλα κανεισ που σκεφτεσαι και εμβαθυνεισ στο γιατι.. αυτο ολοι το χειροκροτουμε.. για αυτο κανεισ δεν θα σε κρινει ουτε θα σου πει κατι..
αααα λεσ η περιεργη διαφιμιση??//....ναι την ειδα κι εγω.. αυτο φανταζομαι λογο του οτι για σκ ελειπε ο αντμιν.. δεν προλαβε να το τακτοποιισει....
ναι παρ ολα αυτα ακουσα διαφορα χωρις να χω πει κατι για καποιον του στυλ ''ακουσε να σου πω me....'' (που μ ακουστικε απειλιτικο) και ''ξερνας τον ψυχικο σου κοσμο στα μουτρα μας!!!!''
εγω τι πρεπει να πω μετα απο ολα αυτα δλδ γμτ???? με πληγωνει γτ ειμαι κ εγω ευαισθητη σαν τον seleio
.............και περιμενω κ περιοδο γιαυτο μην με ζοριζετε ενταξει?αντε! ;p
ακριβως το ιδιο περι διαφορετικοτητας εγραψα πριν 4 σελιδες. το ξανακανω quote εδω:
δεν εχω απολυτως κανενα προβλημα να μου κανουν ολοι ντου. μπορω να απαντησω σε ολους, αν και λογο πιεσης χρονου δε προλαβαινω δυστυχως. ουτε με τις απειλες εχω προβλημα, απλα δε βρισκω λογο να τρεχουμε στα δικαστηρια για δυο μαλακιες που γραφτηκαν στο νετ. οπως κι εξω μπορει να υποθει το οτιδηποτε, ετσι κι εδω ειναι το ιδιο ακριβως! δε καταλαβαινω γιατι εδω κανετε θεμα, και το τοσο γινετε ΤΟΣΟ!
ενω κι εκει εξω ακουγεται συχνα το "θελω να σκοτωσω ανθρωπο" και λοιπες εκφρασεις που μας δειχνουν οτι καποιος εχει τη σκεψη και τη προθεση να κανει κακο. παρολαυτα περναει αδιαφορα, σαν σχημα λογου ξερω γω, και δε νιωθουμε οτι τα εννοει αυτος που τα λεει. ποτε δε ξερεις ομως...
το μονο που ειπα στο αλλο thread που σβηστηκε, ειναι οτι εχω σαν ονειρο τη ταινια Natural Born Killers, τπτ αλλο! ουτε επιτεθηκα ή απειλησα καποιον προσωπικα, ουτε φυσικα προσβαλλα οπως η Remedy, αφου δεν εχω λογο να το κανω. εαν αντι γιαυτη τη ταινια ελεγα πως θελω να γινω οπως ο James Bond πχ, θα μου φερνατε τη CIA ? ελεος δε ξεχωριζετε τη πραγματικοτητα εδω μεσα...
και περισσοτερο απ ολα με ενοχλησε γιατι στο θεμα μου εκεινο το ακατανομασττο, ειχε γινει δουλεια μεσα προτασεις βιβλιων κ ταινιων κλπ κλπ!τα ηθελα!μπορουσαν να σβηστουν μερικα ποστ εκει μεσα αντι για ολοκλιρο το θεμα μου!!!!
ναι στην περιργη διαφημιση αναφερομαι αυτη ειναι απο το φορουμ?
α δεν εχω ιδεα..
οχι δυο τυποι(ενας με αλλο ονομα) εβαλε την διαφημιση εκανε εγγραφη
Θα ηθελα να πω και να ξεκαθαρισω οτι ουσιαστικα δεν παιρνω το μερος του ενος η του αλλου αλλα μονο το δικο μου καθως για μενα το υπαρξω διαφορετικος σε ενα περιβαλλον με τοσους <<ιδιους>> και δεν εννοω το φορουμ αλλα εξω στην ζωη ηταν παντα αγωνας επιβιωσης.Εδω μεχρι και να ελεγξουν και το πως θα αισθανομαι εχουν προσπαθησει κοινως αυτα ειναι βιωματα και καπου εκει ολοι ερχομαστε σ επαφη με το ευατο μας.
και εχεις δικιο κενο αυτα εξω λεγονται καθε μερα την μια στιγμη και την αλλη ξεχνιουνται για απλα αυτη την στιγμη εχουμε χασει τον ελεγχο και δεν μπορουμε να το διαχειριστουμε μου εχει συμβει πιο πριν ακομα και στο τωρα.....
απο την στιγμη που εχουμε χασει τον ελεγχο του ιδιου μας του εαυτου τι περιμενεις να γινει. ειναι αλυσηδωτη αντιδραση ρε συ ανεμε!
δεν περιμενω κατι απλα το παρατηρω το διαπιστωνω και το αποδεχομαι οτι συμβαινει
εγω τι να πω.............που κανεις δεν μου δινει σημασια. νιωθω ενα τιποτα με μπολικο καθολου
hahahahahaha σαν τους τζενται
Μου είπε λοιπόν ότι κάποιοι μου έχουν φυτέψει ιδέες στο κεφάλι και με υποχρεώνουν να κινούμαι σύμφωνα με τις ιδέες αυτές. Οι ιδέες αυτές μου είπε πως έχουν αξιωματικό χαρακτήρα, ότι δηλαδή ισχύουν χωρίς αμφισβήτηση. Οτι τις ιδέες αυτές τις πιστεύω ακράδαντα, χωρίς να τις έχω ποτέ αμφισβητήσει. Με κατηγόρησε ότι αυτό το κάνω επειδή βαριέμαι να σκέφτομαι και προτιμώ να αφήνω να σκέφτεται ένας άλλος για εμένα. Ε, λοιπόν, αυτός ο άλλος, δε θέλει το καλό μας μου είπε χαρακτηριστικά. Με παρακάλεσε "για το καλό μας" να αναθεωρήσω τις ιδέες αυτές και να τις ελέγξω. Και να τις αντικαταστήσω με άλλες σωστές ιδέες. Μόνο έτσι μου είπε ότι μπορώ να σωθώ.
Οταν τον ρώτησα τι ιδέες εννοούσε ότι μου φύτεψαν στο κεφάλι, μου έδωσε μερικά παραδείγματα:
- Μάγκας είναι αυτός που έχει πολλά λεφτά στην τσέπη.
- Ο άνθρωπος από τη φύση του ρέπει προς το κακό.
- Δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να αλλάξω τα πράγματα.
- Οποιος είναι καλός σήμερα, είναι βλάκας.
- Οι δημοσιογράφοι ενημερώνουν τον κόσμο.
- Οι πολιτικοί αγωνίζονται για το καλό του λαού.
- Τα σύνορα της Ελλάδας δεν αλλάζουν με τίποτα.
- Η επιστροφή στη δραχμή είναι καταστροφική.
- Θα γλιτώσω εγώ και η οικογένεια μου. Για τους άλλους δε με νιάζει.
- Είμαι μοναδικός και μου αξίζει το καλύτερο.
- Ο πατριωτισμός και ο εθνικισμός είναι φασισμός.
- Δε χρειάζομαι πατρίδα. Πατρίδα είναι όπου περνάω καλά.
- Το ότι είμαστε στο ευρώ είναι σίγουρα καλό.
- Οταν ένας πανεπιστημιακός λέει κάτι, τότε έχει δίκιο.
- Σήμερα δε γίνονται συνομωσίες.
- Το μόνο πολιτικό σύστημα που είναι σωστό είναι η προεδρευομένη δημοκρατία.
- Η πατρίδα, η θρησκεία και η οικογένεια είναι μισητά πράγματα που συνδέονται με βασανισμούς και διώξεις.
- Δεν μπορώ να αλλάξω τον κόσμο.
Και πολλές άλλες... Και μου είπε ότι όλες αυτές οι ιδέες είναι ψεύτικες.... Η αλήθεια είναι ότι σχεδόν ποτέ δεν αμφισβήτησα κάποια από τις ιδέες αυτές.... Και έλεγε την αλήθεια.... Ακόμα και τώρα τις πιστεύω.... Αλλά αυτό δεν του τό 'πα....
Του έκανα ερωτήσεις πολλές. Θα σου γράψω τις απαντήσεις αύριο γιατί σήμερα είναι αργά. Το σημαντικό είναι ότι ανακάλυψα ιδέες φυτεμένες στο μυαλό μου. Και δεν ξέρω ποιος τις φύτεψε.... Τώρα όμως που τις ανακάλυψα, θα τις βγάλω μία - μία. Αυτά τα τρελά νέα για σήμερα αγαπητό μου ημερολόγιο...
ποιοσ σου ειπε?
απο καποιο βιβλιο??? αν σε εκφταζουν.. τοτε να ξερεισ πωσ εχει δικιο... η αληθεια ειναι το αντιθετο αυτων των ιδεων...
Επανέρχομαι σ'αυτό το θέμα, όχι γιατί μ'ενδιαφέρει η ουσία του αλλά το δικαίωμα του να γίνεται συζήτηση πάνω σε καταστάσεις που αντικρούουν στην ανθρώπινη φύση... Είπα και στην προηγούμενη παρέμβαση μου πως δεν βλέπω κάτι το δημοκρατικό σε πράξεις που επιβάλλονται από θύτες σε θύματα. Δεν θα μπορούσα όμως ούτε να κατηγορήσω την θεματοθέτρια για το ότι έθεσε ένα θέμα προς συζήτηση, που θεωρεί η ίδια σημαντικό. Πιστεύω στην αρχή της αυτολογοκρισίας για τους λόγους που έχω ήδη αναλύσει, γιατί οι επικοινωνιακοί δίαυλοι μπορούν να παραμένουν ανοιχτοί μόνον όταν δεν παραβιάζονται κάποιοι κανόνες, όχι τόσο ηθικοπλαστικοί , ούτε μημουαπτισμού, αλλά της ελευθερίας έκφρασης εκείνων με τους οποίους συνομιλούμε.
Κι αυτό είναι κάτι που φίλε μου ΚΕΝΟ , δεν λαμβάνεις υπ'όψη σου, πως η ελευθερία η δική σου σταματά εκεί που αρχίζει η ελευθερία των άλλων. Αυτό είναι αξίωμα, όχι μόνο στην διάδοση των ιδεών, τον διάλογο και την ωφέλεια μιας συζήτησης, αλλά αξία πανανθρώπινη που για χάρη της χύθηκαν οκάδες αίμα στο πέρασμα των χρόνων,ακόμη από τότε που ο Homo Erectus αντιλήφθηκε την σημασία της ηθικής στην ανάγκη του για κοινωνικοποίηση και βέβαια πολύ αργότερα κατέγραψε ο Αριστοτέλης στο "Περί Ηθικής" έργο του. Η ηθική που επικαλούμαι δεν έχει να κάνει με στερεότυπα που έχουν θεσπίσει θρησκείες ή τα πολιτειακά συστήματα εξουσίας, κανείς δεν μπορεί να ταυτίσει την Βουλγαράκεια αντίληψη πως "ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό" με την ανάγκη των ανθρώπων, όχι τόσο να συζητούν για βία, αλλά να αντιλαμβάνονται που και πως θα πρέπει να γίνονται τέτοιου είδους διάλογοι. Η βία δεν μπορεί να γίνεται ανεκτή από τον καθένα , γιατί η προσπάθεια εξέλιξης του είδους μας συνίσταται στην εξάλειψη της, ο εκθειασμός βασανισμών και βίας, έστω και σαν απλής καταγραφής εγκυκλοπαιδικά, κινείται προς την αντίθετη κατεύθυνση. Οι τρόποι βασανισμού , θέλουμε δεν θέλουμε διεγείρουν αρνητικά συναισθήματα κι όσο κι αν πούμε πως μπορούμε να μιλάμε για ό,τι κατεβάσει η κούτρα μας, θα μπορούσαμε να το κάνουμε σε κατ'ιδίαν συζητήσεις και όχι σ' ένα βήμα ανοιχτού διαλόγου. Π.χ. αν η me αναρτούσε ένα θέμα και σε δύο γραμμές περιέγραφε πως επιθυμεί να συζητήσει σε ιδιωτική συνομιλία ανατριχιαστικές και αιμοβόρες , πέρα από κάθε φαντασία σκηνές βίας και τρόπους βασανισμού με όσους έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα , δεν προσβάλει την αισθητική κανενός που έστω και κατά λάθος θα έπεφτε πάνω σ' ένα θέμα μα καταγραμμένες λεπτομέρειες ...
Το να μην θέλουμε να συζητάμε για την βία, δεν σημαίνει πως εθελοτυφλούμε πως η βία είναι υπαρκτή. Στο παρόν φόρουμ η βία που παράγει αρνητισμό, δεν παρέχει γόνιμο διάλογο για την εξάλειψη της, το αν κάποιος βασάνιζε με τροχό ή έτσι ή αλλιώς, απέχουν από την καθημερινή βία , σωματική και λεκτική, που κρατούν χιλιάδες συνανθρώπους μας εγκλωβισμένους σε μια πραγματικότητα που επιθυμούν να ανατρέψουν με την βοήθεια όλων όσων έχουν τα ίδια βιώματα ή αν θέλεις την κριτική αντίληψη να συμβουλέψουν και να συμπαρασταθούν.
Αυτό εννοούν όσοι συνομιλητές λένε πως δεν είναι ο κατάλληλος τόπος για να συζητούνται τέτοια θέματα εδώ, γιατί κάποιοι αναγνώστες ή χρήστες, έχοντας υποστεί κακοποίηση με τον έναν ή άλλον τρόπο, είναι σαν να τους επανα-υποβάλλουμε σε μια ψυχική δοκιμασία και νομίζω πως αυτό δεν είναι ούτε δημοκρατικό αλλά ούτε και έκφραση αλληλεγγύης....
Κατά τα άλλα, δεν συμφωνώ με δικαστήρια, αστυνομίες, παρέμβαση διαχείρισης και όλα αυτά τα κατασταλτικά μέσα για μία συζήτηση που μπορούμε να φέρουμε σε πέρας χωρίς πανικούς και υστερίες...
Ω ναι!
Εξαλου καποιος που λεει κατι με το δικαιωμα της ελευθεριας του λογου,
πρεπει επισης να ειναι ετοιμος να δεχτει και τυχον αντιδρασεις αλλων ατομων που εχουν επισης τα ιδια δικαιωματα ελευθεριας λογου ωστε να διαφωνουν.
Αν καποιος πει "μου αρεσουν βιντεακια με βασανισμους με ζωακια!!" , και μετα γκρινιαζει γιατι 30 ατομα του κανουν επιθεση με αυτο που ειπε , τοτε....
ναι αλλα δεν ειπε κανεις κατι τετοιο οποτε ειναι ακυρο!μιλησαμε για γεγονοτα δν ειπαμε οτι μας αρεσει να τα κανουμε!ειναι πραγματα που εκαναν αλλοι!
me, γράψε λάθος.
διαβάζοντας γρήγορα , έβγαλα λάθος συμπέρασμα.
ειπε κανεις το αντιθετο ? ειδες να απειληθηκε η ελευθερια κανενος απ'οσους παραπονεθηκαν εδω ? τους εβαλε κανεις το πιστολι στο κροταφο ή το μαχαιρι στο λαιμο και τους ειπε μπειτε με το ζορι ? το αντιθετο συνεβη, ολοι αυτοι που παραπονεθηκαν, δεν σεβονται την ελευθερια της thread-starter.
αυτο κατσε πεστο και σαν δικαιολογια εξω, αν αυριο μεθαυριο σου επιτεθει καποιος να σε ληστεψει ή οτι αλλο...
μαλλον θες να πεις ανυπαρκτη.
εδω συμφωνω μαζι σου, μονο ενας που χει προβλημα και λανθασμενη αντιληψη της πραγματικοτητας, θα τρεχε στα δικαστηρια για μια μαλακια που γραφτηκε στο νετ. που επαναλαμβανω δεν ηταν με τη μορφη προσωπικης απειλης, το ανεφερα απλα σαν ονειρο...
βρε παπαρακο, γιατι λες συνεχεια τα δικα σου πραματα που δεν ισχυουν, και μου πας κοντρα σε καθε θεμα ? ειδες να παραπονεθηκα, να γκρινιαξα ή να κλαφτηκα πουθενα με τις αντιδρασεις ολων ? εγω ισα ισα εγραψα οτι το διασκεδαζω! ολοι σας και μονος μου ενα ολοκληρο φορουμ (εξαιρειται η me_vs_myself που ειναι partner in crime), δεν εχω προβλημα να απαντησω σε καθε μια αντιθετη γνωμη ξεχωριστα! ο χρονος μονο που δε μου περισσευει γιατι εχω κι αλλες δουλειες, αλλα βλεπεις το παλευω.
anyways βαριεμαι ν'ασχοληθω περισσοτερο με το θεμα, το κουρασατε και ψοφησε.
hah πρωι πρωι! δεν υπαρχεις ε!στο χω ξαναπει?!
απλα ειναι μερικα ατομα που δν καταλαβαν το νοημα του θεματος μου...........κ παρεξηγηθηκαν γτ το πηρανε στραβα. its ok....
ειναι ακριβως το ιδιο με την προκαταλειψη που εχει ο κοινος κοσμος για τους σχιζοφρενεις, που εχουμε αναλυσει σε πολλα αλλα ποστ...
ρε συ μι, εσύ δεν έχεις καταλάβει τι λέμε τόσες μέρες....
Οκ, έβαλες ένα θέμα με ιστορικά στοιχεία και δεν μίλησε κανείς.
Όταν όμως μπαίνει το ΚΕΝΟ και λέει πως το όνειρο του είναι να σκοτώσει αθώους ανθρώπους, φεύγει τελείως από το θέμα και πάει στις αρρωστημένες σκέψεις που απ ότι φάνηκε ούτε τα μέλη, ούτε η διαείρηση είδαν με καλό μάτι....
μα ο ΚΕΝΟ με το που πρωτομπηκε σε αυτο το φορουμ, αυτο ακριβως το προβλημα του εξεφρασε!!!!!!!!!!!!!!πως εχει μαυρες σκεψεις!
αυτο λοιπον ξαναειπε! δν παει να πει οτι θα το κανει!κ γω ονειρευομαι την κηδεια μου δν παει να πει πως θα ναι ετσι!
Μι....είναι διαφορετικό να κάνεις μαύρες σκέψεις για τον εαυτό σου και να ζητάς βοήθεια και πολύ διαφορετικό, εώς επικίνδυνο, να κάνεις μαύρες σκέψεις για τους άλλους που δεν σου φταίνει τίποτα και να αντιδράς και από πάνω όταν σου λένε πως δεν έχεις δίκιο...
ναι ισως επειδη ακριβως αυτο ειναι το προβλημα του, να προσπαθουσε καποιος να τ μιλησει με κατανοηση οπως κανουμε κ με αλλα μελη που εκφραζουν για τον εαυτο τους! εξεφρασε αυτο π σκεφτεται, δν επρεπε να τον προκαλεσουμε να επιτεθει, αλλα να του πει ο καθενας επιχειρηματα κ την γνωμη τ χωρις κοροιδιες κ γιουχαρισμα! αυτος ο σκοπος της αλληλοβοηθειας!
οταν καταλαβαινεις πως το θεμα του αλλου ειναι ο θυμος, δν τον τσιτωνεις κ αλλο!φερεσαι στον καθενα αναλογα με το προβλημα του!
Σου ξανάδωσα παράδειγμα κάποιες σελίδες πριν...αν εγώ έμπαινα και έλεγα πως το όνειρο μου είναι να μπω σε ένα σχολείο και να σκοτώσω είκοσι πιτσιρίκια, έσύ θα σκεφτόσουν, "αχ η κακομοιρούλα, είναι άρρωστη, κάτσε να της πω με γλυκό τρόπο πως αυτό που σκέφτεται είναι λάθος..."
Μι...εμείς εδώ μέσα είμαστε άνθρωποι και ως τέτοιοι αντιδρούμε. Δεν είμαστε ούτε γιατροί, ούτε Θεοί.
ναι αλλα ως ανθρωποι με συγκεκριμενα ''προβληματα και βιωματα'' θα πρεπε να μαστε πιο συμπονετικοι, κ οχι επειδη ειμαστε ανθρωποι υπαρχει το κλισε πως πρεπει να αντιδρουμε ετσι το ιδιο!
φυσικα κ δν αντιδραει κανεις με τον ιδιο τροπο κ το σεβομαστε αυτο! απλα δν πρεπει να επιτεθεμεθα σε καποιον που δν επιτεθηκε προσωπικα σε κανεναν. εξεφρασε μια σκεψη του, κακως η καλως. απο κει κ περα γινεται μια πολιτισμενη συζητηση για να βρεθει η αιτια! οχι να το απομονωνουμε κ να το τσιταρουμε
για πολλοστη φορα ξαναλεω, αυτο το ονειρο που περιεγραψα στο θεμα που σβηστηκε, ηταν απλα το σεναριο της ταινιας Natural Born Killers. εαν κατσω και γραψω αλλα ονειρα μου, ασχετα απο ταινιες κλπ, φανταζεσαι τι θα γινει εδω μεσα ? ουτε που τολμαω να σκεφτω τις συμπεριφορες κι αντιδρασεις σας...
αυτο το πραμα δε ξερω πως το κανεις, αλλα για μενα εδω μεσα εισαι η μοναδικη που φαινεται να με νιωθει (οσο κι αν γραφεις οτι δε νιωθεις γενικα). αν υπηρχε κι εκτος φορουμ η ιδια χημεια κι αλληλοϋποστηριξη, εγω θα σε παντρευομουν! μεχρι και γκομενες μου αδυνατουσαν να με καταλαβουν και με κατακριναν, και ισως γιαυτο χωριζω με τις περισσοτερες μετα απο ενα μηνα...
ε εμενα γιατι με χωριζουνε νομιζεις..........................εναν τυπο περυσι οταν τον πρωτογνωρισα, μεσα σε 2 ωρες τον ρωτησα ''εαν πεθαινα αυριο , θα εκλαιγες στην κηδεια μου?''
ε με παρατανε μετα απο λιγο.........δν περιμενουν ουτε καν να αυτωσουν ;p
Μι όντως...δεν είναι ατάκα αυτή!!!
Φαντάσου να γνώριζες έναν τύπο και να σου έλεγε: "κοπελιά, αν πιω το βράδυ εφτά κιλά οινόπνευμα και πεθάνω, θα κλάψεις στην κηδεία μου, ή μήπως είσαι αναίσθητη?"
χαχαχαχαχαχαχα τα ξερω ρε συ...δν ξερω γτ μ βγαινουν περιεργες ερωτησεις, ουτε γτ τους παιρνω μονοτερμα με βιβλια φρικης απο αυτα π διαβαζω....αλλα δν μπορω να υποκριθω τι να κανω!πρεπει να αρεσω γιαυτο π ειμαι!