ΜΕΘΟΔΟΙ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΥ Κ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ (ΕΓΚΥΚΛΟΠΕΔΙΚΑ) - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 19 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 279
    Senior Member
    δεν περιμενω κατι απλα το παρατηρω το διαπιστωνω και το αποδεχομαι οτι συμβαινει

Senior Member
    εγω τι να πω.............που κανεις δεν μου δινει σημασια. νιωθω ενα τιποτα με μπολικο καθολου
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Quote Originally Posted by me_vs_myself View Post
    εγω τι να πω.............που κανεις δεν μου δινει σημασια. νιωθω ενα τιποτα με μπολικο καθολου
    να σου πω παλια μου αρεσε αυτο το concept..!

εισαι νιντζας ετσι κιολας, μεσα στις σκιες! Oτι δε βλεπεις, δε μπορεις να το πετυχεις ;D

δεν ειναι αδυναμια, αλλα δυναμη! ;)

Senior Member
    hahahahahaha σαν τους τζενται

Senior Member
    Μου είπε λοιπόν ότι κάποιοι μου έχουν φυτέψει ιδέες στο κεφάλι και με υποχρεώνουν να κινούμαι σύμφωνα με τις ιδέες αυτές. Οι ιδέες αυτές μου είπε πως έχουν αξιωματικό χαρακτήρα, ότι δηλαδή ισχύουν χωρίς αμφισβήτηση. Οτι τις ιδέες αυτές τις πιστεύω ακράδαντα, χωρίς να τις έχω ποτέ αμφισβητήσει. Με κατηγόρησε ότι αυτό το κάνω επειδή βαριέμαι να σκέφτομαι και προτιμώ να αφήνω να σκέφτεται ένας άλλος για εμένα. Ε, λοιπόν, αυτός ο άλλος, δε θέλει το καλό μας μου είπε χαρακτηριστικά. Με παρακάλεσε "για το καλό μας" να αναθεωρήσω τις ιδέες αυτές και να τις ελέγξω. Και να τις αντικαταστήσω με άλλες σωστές ιδέες. Μόνο έτσι μου είπε ότι μπορώ να σωθώ.

Οταν τον ρώτησα τι ιδέες εννοούσε ότι μου φύτεψαν στο κεφάλι, μου έδωσε μερικά παραδείγματα:

- Μάγκας είναι αυτός που έχει πολλά λεφτά στην τσέπη.
    - Ο άνθρωπος από τη φύση του ρέπει προς το κακό.
    - Δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να αλλάξω τα πράγματα.
    - Οποιος είναι καλός σήμερα, είναι βλάκας.
    - Οι δημοσιογράφοι ενημερώνουν τον κόσμο.
    - Οι πολιτικοί αγωνίζονται για το καλό του λαού.
    - Τα σύνορα της Ελλάδας δεν αλλάζουν με τίποτα.
    - Η επιστροφή στη δραχμή είναι καταστροφική.
    - Θα γλιτώσω εγώ και η οικογένεια μου. Για τους άλλους δε με νιάζει.
    - Είμαι μοναδικός και μου αξίζει το καλύτερο.
    - Ο πατριωτισμός και ο εθνικισμός είναι φασισμός.
    - Δε χρειάζομαι πατρίδα. Πατρίδα είναι όπου περνάω καλά.
    - Το ότι είμαστε στο ευρώ είναι σίγουρα καλό.
    - Οταν ένας πανεπιστημιακός λέει κάτι, τότε έχει δίκιο.
    - Σήμερα δε γίνονται συνομωσίες.
    - Το μόνο πολιτικό σύστημα που είναι σωστό είναι η προεδρευομένη δημοκρατία.
    - Η πατρίδα, η θρησκεία και η οικογένεια είναι μισητά πράγματα που συνδέονται με βασανισμούς και διώξεις.
    - Δεν μπορώ να αλλάξω τον κόσμο.

Και πολλές άλλες... Και μου είπε ότι όλες αυτές οι ιδέες είναι ψεύτικες.... Η αλήθεια είναι ότι σχεδόν ποτέ δεν αμφισβήτησα κάποια από τις ιδέες αυτές.... Και έλεγε την αλήθεια.... Ακόμα και τώρα τις πιστεύω.... Αλλά αυτό δεν του τό 'πα....
    Του έκανα ερωτήσεις πολλές. Θα σου γράψω τις απαντήσεις αύριο γιατί σήμερα είναι αργά. Το σημαντικό είναι ότι ανακάλυψα ιδέες φυτεμένες στο μυαλό μου. Και δεν ξέρω ποιος τις φύτεψε.... Τώρα όμως που τις ανακάλυψα, θα τις βγάλω μία - μία. Αυτά τα τρελά νέα για σήμερα αγαπητό μου ημερολόγιο...

Senior Member
    ποιοσ σου ειπε?
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    απο καποιο βιβλιο??? αν σε εκφταζουν.. τοτε να ξερεισ πωσ εχει δικιο... η αληθεια ειναι το αντιθετο αυτων των ιδεων...
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    ελα μου νε ντε. κ γω σχιζοφρενης δηλωνω.........

και μακαρι να γεννιομουνα βαμπιρ (ασχετο), ειμαι καμμενη σημερα παλι
    Μου είπε λοιπόν ότι κάποιοι μου έχουν φυτέψει ιδέες στο κεφάλι και με υποχρεώνουν να κινούμαι σύμφωνα με τις ιδέες αυτές. Οι ιδέες αυτές μου είπε πως έχουν αξιωματικό χαρακτήρα, ότι δηλαδή ισχύουν χωρίς αμφισβήτηση. Οτι τις ιδέες αυτές τις πιστεύω ακράδαντα, χωρίς να τις έχω ποτέ αμφισβητήσει. Με κατηγόρησε ότι αυτό το κάνω επειδή βαριέμαι να σκέφτομαι και προτιμώ να αφήνω να σκέφτεται ένας άλλος για εμένα. Ε, λοιπόν, αυτός ο άλλος, δε θέλει το καλό μας μου είπε χαρακτηριστικά. Με παρακάλεσε "για το καλό μας" να αναθεωρήσω τις ιδέες αυτές και να τις ελέγξω. Και να τις αντικαταστήσω με άλλες σωστές ιδέες. Μόνο έτσι μου είπε ότι μπορώ να σωθώ.

Οταν τον ρώτησα τι ιδέες εννοούσε ότι μου φύτεψαν στο κεφάλι, μου έδωσε μερικά παραδείγματα:

- Μάγκας είναι αυτός που έχει πολλά λεφτά στην τσέπη.
    - Ο άνθρωπος από τη φύση του ρέπει προς το κακό.
    - Δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να αλλάξω τα πράγματα.
    - Οποιος είναι καλός σήμερα, είναι βλάκας.
    - Οι δημοσιογράφοι ενημερώνουν τον κόσμο.
    - Οι πολιτικοί αγωνίζονται για το καλό του λαού.
    - Τα σύνορα της Ελλάδας δεν αλλάζουν με τίποτα.
    - Η επιστροφή στη δραχμή είναι καταστροφική.
    - Θα γλιτώσω εγώ και η οικογένεια μου. Για τους άλλους δε με νιάζει.
    - Είμαι μοναδικός και μου αξίζει το καλύτερο.
    - Ο πατριωτισμός και ο εθνικισμός είναι φασισμός.
    - Δε χρειάζομαι πατρίδα. Πατρίδα είναι όπου περνάω καλά.
    - Το ότι είμαστε στο ευρώ είναι σίγουρα καλό.
    - Οταν ένας πανεπιστημιακός λέει κάτι, τότε έχει δίκιο.
    - Σήμερα δε γίνονται συνομωσίες.
    - Το μόνο πολιτικό σύστημα που είναι σωστό είναι η προεδρευομένη δημοκρατία.
    - Η πατρίδα, η θρησκεία και η οικογένεια είναι μισητά πράγματα που συνδέονται με βασανισμούς και διώξεις.
    - Δεν μπορώ να αλλάξω τον κόσμο.

Και πολλές άλλες... Και μου είπε ότι όλες αυτές οι ιδέες είναι ψεύτικες.... Η αλήθεια είναι ότι σχεδόν ποτέ δεν αμφισβήτησα κάποια από τις ιδέες αυτές.... Και έλεγε την αλήθεια.... Ακόμα και τώρα τις πιστεύω.... Αλλά αυτό δεν του τό 'πα....
    Του έκανα ερωτήσεις πολλές. Θα σου γράψω τις απαντήσεις αύριο γιατί σήμερα είναι αργά. Το σημαντικό είναι ότι ανακάλυψα ιδέες φυτεμένες στο μυαλό μου. Και δεν ξέρω ποιος τις φύτεψε.... Τώρα όμως που τις ανακάλυψα, θα τις βγάλω μία - μία. Αυτά τα τρελά νέα για σήμερα αγαπητό μου ημερολόγιο...
    έχω την αίσθηση πως δν σου τα είπε έτσι ακριβώς...
    του έδωσες την ανάλογη σημασία?
    ή είχες στο μυαλό σου πως κακώς σου τα έσβησαν κ πως έκανες κόπο για να τα παραθέσεις?
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Επανέρχομαι σ'αυτό το θέμα, όχι γιατί μ'ενδιαφέρει η ουσία του αλλά το δικαίωμα του να γίνεται συζήτηση πάνω σε καταστάσεις που αντικρούουν στην ανθρώπινη φύση... Είπα και στην προηγούμενη παρέμβαση μου πως δεν βλέπω κάτι το δημοκρατικό σε πράξεις που επιβάλλονται από θύτες σε θύματα. Δεν θα μπορούσα όμως ούτε να κατηγορήσω την θεματοθέτρια για το ότι έθεσε ένα θέμα προς συζήτηση, που θεωρεί η ίδια σημαντικό. Πιστεύω στην αρχή της αυτολογοκρισίας για τους λόγους που έχω ήδη αναλύσει, γιατί οι επικοινωνιακοί δίαυλοι μπορούν να παραμένουν ανοιχτοί μόνον όταν δεν παραβιάζονται κάποιοι κανόνες, όχι τόσο ηθικοπλαστικοί , ούτε μημουαπτισμού, αλλά της ελευθερίας έκφρασης εκείνων με τους οποίους συνομιλούμε.

Κι αυτό είναι κάτι που φίλε μου ΚΕΝΟ , δεν λαμβάνεις υπ'όψη σου, πως η ελευθερία η δική σου σταματά εκεί που αρχίζει η ελευθερία των άλλων. Αυτό είναι αξίωμα, όχι μόνο στην διάδοση των ιδεών, τον διάλογο και την ωφέλεια μιας συζήτησης, αλλά αξία πανανθρώπινη που για χάρη της χύθηκαν οκάδες αίμα στο πέρασμα των χρόνων,ακόμη από τότε που ο Homo Erectus αντιλήφθηκε την σημασία της ηθικής στην ανάγκη του για κοινωνικοποίηση και βέβαια πολύ αργότερα κατέγραψε ο Αριστοτέλης στο "Περί Ηθικής" έργο του. Η ηθική που επικαλούμαι δεν έχει να κάνει με στερεότυπα που έχουν θεσπίσει θρησκείες ή τα πολιτειακά συστήματα εξουσίας, κανείς δεν μπορεί να ταυτίσει την Βουλγαράκεια αντίληψη πως "ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό" με την ανάγκη των ανθρώπων, όχι τόσο να συζητούν για βία, αλλά να αντιλαμβάνονται που και πως θα πρέπει να γίνονται τέτοιου είδους διάλογοι. Η βία δεν μπορεί να γίνεται ανεκτή από τον καθένα , γιατί η προσπάθεια εξέλιξης του είδους μας συνίσταται στην εξάλειψη της, ο εκθειασμός βασανισμών και βίας, έστω και σαν απλής καταγραφής εγκυκλοπαιδικά, κινείται προς την αντίθετη κατεύθυνση. Οι τρόποι βασανισμού , θέλουμε δεν θέλουμε διεγείρουν αρνητικά συναισθήματα κι όσο κι αν πούμε πως μπορούμε να μιλάμε για ό,τι κατεβάσει η κούτρα μας, θα μπορούσαμε να το κάνουμε σε κατ'ιδίαν συζητήσεις και όχι σ' ένα βήμα ανοιχτού διαλόγου. Π.χ. αν η me αναρτούσε ένα θέμα και σε δύο γραμμές περιέγραφε πως επιθυμεί να συζητήσει σε ιδιωτική συνομιλία ανατριχιαστικές και αιμοβόρες , πέρα από κάθε φαντασία σκηνές βίας και τρόπους βασανισμού με όσους έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα , δεν προσβάλει την αισθητική κανενός που έστω και κατά λάθος θα έπεφτε πάνω σ' ένα θέμα μα καταγραμμένες λεπτομέρειες ...
    Το να μην θέλουμε να συζητάμε για την βία, δεν σημαίνει πως εθελοτυφλούμε πως η βία είναι υπαρκτή. Στο παρόν φόρουμ η βία που παράγει αρνητισμό, δεν παρέχει γόνιμο διάλογο για την εξάλειψη της, το αν κάποιος βασάνιζε με τροχό ή έτσι ή αλλιώς, απέχουν από την καθημερινή βία , σωματική και λεκτική, που κρατούν χιλιάδες συνανθρώπους μας εγκλωβισμένους σε μια πραγματικότητα που επιθυμούν να ανατρέψουν με την βοήθεια όλων όσων έχουν τα ίδια βιώματα ή αν θέλεις την κριτική αντίληψη να συμβουλέψουν και να συμπαρασταθούν.
    Αυτό εννοούν όσοι συνομιλητές λένε πως δεν είναι ο κατάλληλος τόπος για να συζητούνται τέτοια θέματα εδώ, γιατί κάποιοι αναγνώστες ή χρήστες, έχοντας υποστεί κακοποίηση με τον έναν ή άλλον τρόπο, είναι σαν να τους επανα-υποβάλλουμε σε μια ψυχική δοκιμασία και νομίζω πως αυτό δεν είναι ούτε δημοκρατικό αλλά ούτε και έκφραση αλληλεγγύης....

Κατά τα άλλα, δεν συμφωνώ με δικαστήρια, αστυνομίες, παρέμβαση διαχείρισης και όλα αυτά τα κατασταλτικά μέσα για μία συζήτηση που μπορούμε να φέρουμε σε πέρας χωρίς πανικούς και υστερίες...
    [B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]

Senior Member
    Ω ναι!

Εξαλου καποιος που λεει κατι με το δικαιωμα της ελευθεριας του λογου,

πρεπει επισης να ειναι ετοιμος να δεχτει και τυχον αντιδρασεις αλλων ατομων που εχουν επισης τα ιδια δικαιωματα ελευθεριας λογου ωστε να διαφωνουν.

Αν καποιος πει "μου αρεσουν βιντεακια με βασανισμους με ζωακια!!" , και μετα γκρινιαζει γιατι 30 ατομα του κανουν επιθεση με αυτο που ειπε , τοτε....

Senior Member
    ναι αλλα δεν ειπε κανεις κατι τετοιο οποτε ειναι ακυρο!μιλησαμε για γεγονοτα δν ειπαμε οτι μας αρεσει να τα κανουμε!ειναι πραγματα που εκαναν αλλοι!

Senior Member
    me, γράψε λάθος.
    διαβάζοντας γρήγορα , έβγαλα λάθος συμπέρασμα.
    http://www.mazi.org.gr/

Banned
    Quote Originally Posted by sabb View Post
    Κι αυτό είναι κάτι που φίλε μου ΚΕΝΟ , δεν λαμβάνεις υπ'όψη σου, πως η ελευθερία η δική σου σταματά εκεί που αρχίζει η ελευθερία των άλλων.
    ειπε κανεις το αντιθετο ? ειδες να απειληθηκε η ελευθερια κανενος απ'οσους παραπονεθηκαν εδω ? τους εβαλε κανεις το πιστολι στο κροταφο ή το μαχαιρι στο λαιμο και τους ειπε μπειτε με το ζορι ? το αντιθετο συνεβη, ολοι αυτοι που παραπονεθηκαν, δεν σεβονται την ελευθερια της thread-starter.

Η βία δεν μπορεί να γίνεται ανεκτή από τον καθένα , γιατί η προσπάθεια εξέλιξης του είδους μας συνίσταται στην εξάλειψη της, ο εκθειασμός βασανισμών και βίας, έστω και σαν απλής καταγραφής εγκυκλοπαιδικά, κινείται προς την αντίθετη κατεύθυνση.
    αυτο κατσε πεστο και σαν δικαιολογια εξω, αν αυριο μεθαυριο σου επιτεθει καποιος να σε ληστεψει ή οτι αλλο...

Το να μην θέλουμε να συζητάμε για την βία, δεν σημαίνει πως εθελοτυφλούμε πως η βία είναι υπαρκτή.
    μαλλον θες να πεις ανυπαρκτη.

Κατά τα άλλα, δεν συμφωνώ με δικαστήρια, αστυνομίες, παρέμβαση διαχείρισης και όλα αυτά τα κατασταλτικά μέσα για μία συζήτηση που μπορούμε να φέρουμε σε πέρας χωρίς πανικούς και υστερίες...
    εδω συμφωνω μαζι σου, μονο ενας που χει προβλημα και λανθασμενη αντιληψη της πραγματικοτητας, θα τρεχε στα δικαστηρια για μια μαλακια που γραφτηκε στο νετ. που επαναλαμβανω δεν ηταν με τη μορφη προσωπικης απειλης, το ανεφερα απλα σαν ονειρο...

Quote Originally Posted by Boltseed View Post
    Ω ναι!

Εξαλου καποιος που λεει κατι με το δικαιωμα της ελευθεριας του λογου,

πρεπει επισης να ειναι ετοιμος να δεχτει και τυχον αντιδρασεις αλλων ατομων που εχουν επισης τα ιδια δικαιωματα ελευθεριας λογου ωστε να διαφωνουν.

Αν καποιος πει "μου αρεσουν βιντεακια με βασανισμους με ζωακια!!" , και μετα γκρινιαζει γιατι 30 ατομα του κανουν επιθεση με αυτο που ειπε , τοτε....
    βρε παπαρακο, γιατι λες συνεχεια τα δικα σου πραματα που δεν ισχυουν, και μου πας κοντρα σε καθε θεμα ? ειδες να παραπονεθηκα, να γκρινιαξα ή να κλαφτηκα πουθενα με τις αντιδρασεις ολων ? εγω ισα ισα εγραψα οτι το διασκεδαζω! ολοι σας και μονος μου ενα ολοκληρο φορουμ (εξαιρειται η me_vs_myself που ειναι partner in crime), δεν εχω προβλημα να απαντησω σε καθε μια αντιθετη γνωμη ξεχωριστα! ο χρονος μονο που δε μου περισσευει γιατι εχω κι αλλες δουλειες, αλλα βλεπεις το παλευω.

anyways βαριεμαι ν'ασχοληθω περισσοτερο με το θεμα, το κουρασατε και ψοφησε.

Senior Member
    hah πρωι πρωι! δεν υπαρχεις ε!στο χω ξαναπει?!

απλα ειναι μερικα ατομα που δν καταλαβαν το νοημα του θεματος μου...........κ παρεξηγηθηκαν γτ το πηρανε στραβα. its ok....

ειναι ακριβως το ιδιο με την προκαταλειψη που εχει ο κοινος κοσμος για τους σχιζοφρενεις, που εχουμε αναλυσει σε πολλα αλλα ποστ...

hah πρωι πρωι! δεν υπαρχεις ε!στο χω ξαναπει?!

απλα ειναι μερικα ατομα που δν καταλαβαν το νοημα του θεματος μου...........κ παρεξηγηθηκαν γτ το πηρανε στραβα. its ok....

ειναι ακριβως το ιδιο με την προκαταλειψη που εχει ο κοινος κοσμος για τους σχιζοφρενεις, που εχουμε αναλυσει σε πολλα αλλα ποστ...
    ρε συ μι, εσύ δεν έχεις καταλάβει τι λέμε τόσες μέρες....
    Οκ, έβαλες ένα θέμα με ιστορικά στοιχεία και δεν μίλησε κανείς.
    Όταν όμως μπαίνει το ΚΕΝΟ και λέει πως το όνειρο του είναι να σκοτώσει αθώους ανθρώπους, φεύγει τελείως από το θέμα και πάει στις αρρωστημένες σκέψεις που απ ότι φάνηκε ούτε τα μέλη, ούτε η διαείρηση είδαν με καλό μάτι....

Page 10 of 19 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast