Με τις αναφορες κρατατε μικρο καλαθι.... Ολες οι ενδειξεις ειναι πως η ισλαμοφοβια, οπως και φυσικα ομοφοβια, τρανσφοβια, σεξισμος/μισογυνισμος δεν υπαρχουν καν στο ρανταρ της διαχειρισης.
2019...
Printable View
Με τις αναφορες κρατατε μικρο καλαθι.... Ολες οι ενδειξεις ειναι πως η ισλαμοφοβια, οπως και φυσικα ομοφοβια, τρανσφοβια, σεξισμος/μισογυνισμος δεν υπαρχουν καν στο ρανταρ της διαχειρισης.
2019...
εγω δεν εκανα αναφορα παντως. ουτε σε αυτο, ουτε στο αλλο θεμα με το τρολαρισμα πριν μερικες μερες.
Τα πρέπει να τα λέει ο καθένας στον εαυτό του πρώτα πριν κουνήσει το δάχτυλο στους άλλους.
Είσαι σε ένα θέμα που ο θεματοθέτης έχει πει μεταξύ άλλων πως του αρέσει το πέος, τον εξιτάρει να ντύνεται με γυναικεία εσώρουχα, δεν νιώθει σεξουαλική έλξη για γυναίκες και συ του έχεις πει ως ώρας :
1. να πάρει χάπια
2. να μην δοκιμάσει τίποτα
3.να βρει μια όμορφη κοπελίτσα και θα τα ξεχάσει όλα
4 να πάει σε ειδικό (δεν μας λες όμως τι ειδικό)
5. πως είναι 100% στρειτ και να βγάλει όλα τα υπόλοιπα απ το μυαλό του
Μέσα σε όλα προσπαθείς να τον τρομοκρατήσεις συνεχώς για το ανεπανόρθωτο τεραστίων διαστάσεων κακό που θα πάθει αν πάει με άντρα, δεν τολμάς να μας το πεις όμως κι αφήνεις τον ιγκλ να βγάλει το φίδι απτην τρύπα γιατί ξέρεις πως θα φας κράξιμο. Και στο τέλος ήρθες να μας κάνεις και κήρυγμα για το τι θα ΕΠΡΕΠΕ να ζητάμε και να θέλουμε. Συγγνώμη που δεν σε ρωτήσαμε αγαπητέ πριν θελήσουμε κάτι.
Και έχεις και την απαίτηση να μην παίρνεις απάντηση για αυτά που γράφεις, γιατί θεωρείς πως έτσι ασχολούμαι μαζί σου. Καθόλου δεν ασχολούμαι μαζί σου. Σε δημόσιο φόρουμ γράφεις και ασχολούμαι με τα γραφόμενα όπως έχω κάθε δικαίωμα να κάνω και να απαντώ όπου κρίνω πως διαβάζω τέρατα.
εγώ έκανα αναφορά μόνο στο σχόλιο που πρότεινε φάρμακα.
Εχεις δίκιο για το τρολάρισμα και τον αποπροσανατολισμό της κουβέντας σε άσχετα αλλά προσπαθώ να είμαι πιο επιεικής σε αυτό, γιατί οκ σε όλους μπορεί να τύχει και στην κουβέντα να αναφερθεί και κάτι άσχετο. Αλλά η αλήθεια είναι πως συγκεκριμένα άτομα, τραβάνε συνεχώς την κουβέντα σε συγκεκριμένα θέματα (βλέπε ισλαμ, θρησκεία κτλ) κι αυτό έχει παραγίνει. Και παρασύρουν και τους υπόλοιπους μετά.
Εννοείται πως αν συνεχιστεί θα κάνω απευθείας αναφορά χωρίς άλλη συζήτηση.
Α δηλαδή θα πρέπει να παίρνουμε άδεια από σένα πριν μιλήσουμε ? Δε νομίζω.
Εσύ είσαι αυτή που κουνάει το δάχτυλο σε μένα και στο eagle και δε βλέπω το λόγο να μη σέβεσαι την άποψη του άλλου.
Δε θα απολογηθούμε γιατί θέλουμε γυναίκα να φροντίζει τα παιδιά, είτε κάνει καριέρα είτε κάτι πιο ταπεινό, δε έχει σημασία, εσύ αν θέλεις να βάζεις τα αυτοκίνητα και τις καριέρες πάνω από τα παιδιά, δικαίωμα σου, φτάσαμε να μας κράζουν (όπως λες) γιατί θέλουμε παιδιά και οικογένειες, δε θα απολογηθούμε.
και μεσα σε ολα αυτα, μιλαει για τον εαυτο του στον πληθυντικο, για να ισχυροποιησει την αποψη του..
λες και θα ξεγελασει κανεναν, να σκεφτει οτι ολοι οι ανδρες ετσι σκεφτονται, οπως ξεκαθαρα υποστηριξε!
οχι, ΔΕΝ σκεφτονται ετσι οι ανδρες!
υπαρχουν και ανδρες που θελουν ευτυχισμενες και ικανοποιημενες γυναικες και οχι στερημενες.
Ρε συ, αλήθεια νομίζεις πως ζηλεύω τις ευτυχισμένες σεξουαλικές σχέσεις, δεδομένου ότι δεν έχω καν ανάγκη για σεξ?
oboro, δεν απάντησες σε όλα όσα είπα για το παρελθόν του ισλάμ κλπ. Αλλά σε ρωτάω, προτιμάς να ζεις στις χώρες της "κακής εναλλακτικής δεξιάς" ή σε μουσουλμανικές χώρες? Η ερώτηση είναι ξεκάθαρη.
δεν τις ζηλευεις, τις μισεις.
καταφερεσαι εναντιον τους, με επιχειρηματα σκοταδιστικα απο τον μακρινο μεσαιωνα.
δλδ... δεν πιστευω αυτα που διαβαζω οταν επιχειρηματολογεις..
σε παρακαλω τις ερωτησεις εκτος σεξ, περι ισλαμ και δεν συμμαζευεται να τις μεταφερεις σε νεο θεμα η στο τι σκεφτεστε, γιατι εισαι εκτος θεματος.
Εγώ κάνω μια ξεκάθαρη ερώτηση: έχω το δικαίωμα να έχω αυτές τις απόψεις, ΕΣΤΩ και αν είναι από τον "μακρινό Μεσαίωνα"? Ή αν μπορούσατε θα με βάζατε φυλακή? Και υπενθυμίζω, αυτές είναι οι αποψεις που είχαν οι πρόγονοί σας για χιλιάδες χρόνια, πριν τη δήθεν σεξουαλική επανάσταση. Ο Κωλοκοτρώνης λοιπόν ήταν μισογύνης και ομοφοβικός?
απο την ζεση σου να επαναλαμβανεις αυτες τις αποψεις σου απο τον μακρινο μεσαιωνα, τρολαρεις τα θεματα και αναφερεις ασχετα θεματα . αλλα ρωταει ο αλλος, αλλα απαντας.
δεν σε ρωτησε πως σου φαινεται το ισλαμ.
ειναι ενα φορουμ ψυχ. στηριξης.
τι στηριξη του προσφερεις οταν του λες οτι αν στραφει σε σχεσεις με ανδρες θα πασχει το δημογραφικο της ελλαδας κι αλλες ασυναρτησιες;;;;
ο Κολοκοτρωνης , δεν ξερω τι αποψεις ειχε για την ομοφυλοφιλια και τις γυναικες, ξερεις εσυ; σιγουρα και μπορει να ηταν μισογυνης, γιατι η κοινωνια ηταν εξαιρετικα μισογυνικη τοτε.
ο κοσμος εξελισσεται.
τα επιχειρηματα σου για τις αποψεις σου, ειναι το πως (μπορει) να σκεφτοταν ο κοσμος πριν απο 200 χρονια;
Αλήθεια τώρα; Εχεις πρόβλημα κατανόησης κειμένου;
Σου είπα κάπου να μου ζητάς άδεια ή σου ζήτησα να απολογηθείς για το τι γυναίκα ζητάς;;;
ΑΛΛΑ έχω κάθε δικαίωμα να σου απαντώ εγώ και οποιοσδήποτε άλλος όταν δεν συμφωνούμε (διάλογος λεγεται και συνηθίζεται στις δημοκρατίες) όπως επίσης έχω κάθε δικαίωμα να σου κάνω αναφορά και να διαμαρτύρομαι όταν θεωρώ ότι παραβιάζεις τους κανόνες του φόρουμ πράγμα που κάνεις.
Σε πορνοσάιτ, τα βίντεο που μου αρέσουν πιο πολύ είναι με γυναίκες με στραπόν και τρανς με πέος. Με γυναίκες με στραπόν έχω εμπειρία και μου άρεσε πολύ αλλά είναι κάτι που το βρίσκεις σπάνια, ειδικά αν σου αρέσει αποκλειστικά αυτό κι όχι μια σχέση αφέντρας-σκλάβου/κυρίαρχης-υποτακτικού. Επίσης με τρανς θα ήθελα πολύ να πάω γιατί μου αρέσουν πολύ αλλά σε αυτή την περίπτωση ο κίνδυνος για σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα είναι ακόμη μεγαλύτερος...
Τα ΣΜΝ δεν εχουν σχεση με την σεξουαλικοτητα του ατομου αλλα με τον χαρακτηρα και τις τακτικες καθε ανθρωπου και πως ο ιδιος σεβεται και προστατευει τον εαυτο του. Οντως αρκετοι ομοφυλοφιλοι εχουν ΣΜΝ γιατι δεν εγκυμονει ο κινδυνος εγκυμοσυνης, κολλανε πιο ευκολα με τη διεισδυση απο πισω και πολλες φορες λογω προσωπικων δυσκολιων μπορει να προβουν σε αυτοκαταστροφικες συμπεριφορες. Αυτο δεν σημαινει πως ολοι οι gay η οι τρανς εχουν ΣΜΝ. Αυτες ειναι λαθος αντιληψεις που στιγματιζουν τις καθε υπο-ομαδες. Οτως η αλλως εαν αυτο σε φοβιζει δεν ειναι κακο να γνωριστεις με ενα ατομο και να κανετε εξετασεις μαζι.
Για μενα η πολλη ενασχοληαη με το πορνο βλαπτει την σεξουαλικοτητα σε πραγματικους χρονους. Αποκτας πολλες και μη ρεαλιστικες προσδοκιες για το τι θες και χανεις επαφη με το πως δυο ανθρωποι γνωριζονται και ερχονται σε επαφη σε πραγματικο χρονο. Ειναι καλυτερο αυτο που ψαχνεις να το αναζητησεις εξω. Δεν ξερω που μενεις αλλα υπαρχουν συλλογοο ανθρωπων με διαφορετικη σεξουαλικοτητα και εκει μπορεις να γνωρισεις πολλους ανθρωπους ειτε φιλικα ειτε ερωτικα. Στο φμπ αν ψαξεις σιγουρα θα βρεις
Τις τελευταίες μέρες έχω επικοινωνία με μία crossdresser που μου αρέσει και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συναντηθούμε σύντομα. Γενικώς φαίνεται ότι έχουμε πολύ καλή χημεία. Αυτό που με προβληματίζει είναι μήπως η φοβία για τα ΣΜΝ δε μου επιτρέψει να αφεθώ και να κάνω μαζί της αυτά που θέλω και φαντασιώνομαι...
Φίλε περνάω ακριβώς την ίδια φάση , ενώ αυνανιζομουν με γκέι πορνό όταν τελειωνα ξενερωνα και έλεγα τι μαλακίες κάθομαι και κάνω , ενώ όταν έβλεπα στρέιτ πορνό όλα καλά . Με είχε καταβάλει τόσο πολύ η σκέψη που μπήκα σε μια εφαρμογή και είπα θα το δοκιμάσω , βγήκα με έναν μεγαλύτερο μου , του είπα το πρόβλημα μου και του είπα έλα να σου κάνω στοματικό , σαν τεστ , δεν μπορώ να πω ότι η πραγματικότητα ήταν τόσο ωραία όσο η σκέψη ότι το κάνω και αφού τελείωσα χειρονακτικά δεν ήθελα καν να το δω , αυτός με χάιδευε αλλά καμία αίσθηση πόθου . Μου έλεγε να ανέβω πάνω στην αγκαλιά σου και εγώ γελούσα . Αφού χωρίστηκαν οι δρόμοι ένιωθα με έντονη αηδία στο στόμα μου και έλεγα τι μαλακιά έκανα πάλι αλλά δεν το μετάνιωσα . Αυτό που κατάλαβα είναι μια ανασφάλεια και ότι απλά άμα πάρει μεγάλες διαστάσεις σε γαμαει κυριολεκτικά και μεταφορικά . Για εμένα φίλε η άποψη μου είναι να δοκιμάσεις να δεις ότι δεν είναι τόσο ωραίο όσο το να γλύφεις μια γυναίκα . Μετά την πράξη ένιωσα ανακούφιση και φουλ αυτοπεποίθηση , αίσθηση που μάλλον θα νιώσεις και εσύ αφού δοκιμάσεις . Ακόμη και αν δεν όλη αρέσει τράβηξε το στα άκρα . Για να ξορκισεις τους φόβους σου πρέπει να τους υποδεχτεις με τον καλύτερο τρόπο . Καλή συνέχεια .