Αδιέξοδο - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 13 FirstFirst ... 910111213 LastLast
Results 151 to 165 of 181
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Ναι αλλα το ιδιο δε συμβαίνει και με τους άντρες; οταν αναζητούν σχεδον ολοι γυναικα με καμπύλες και εστιάζουν σε στήθος και κωλο το ίδιο πραγμα δεν ειναι;
    Όχι όλοι, υπάρχουμε κι εμείς που μας αρέσει το πολύ λεπτό design χωρίς καμπύλες αλλα με γωνίες και κοψηματα , σημεία εστίασης , πόδια λαιμός μέση πλάτη με κόκαλα έντονο collar bone λεπτά δάχτυλα :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Georgewww View Post
    Όχι όλοι, υπάρχουμε κι εμείς που μας αρέσει το πολύ λεπτό design χωρίς καμπύλες αλλα με γωνίες και κοψηματα , σημεία εστίασης , πόδια λαιμός μέση πλάτη με κόκαλα έντονο collar bone λεπτά δάχτυλα :)
    Το θεμα ειναι οτι ο καθενας μας κατι ζητάει. Εκει καταλήγω. Οτι δεν ειναι κακο μια γυναικα να ζητάει καποια πράγματα πάνω στο σεξ. Δεν νομιζω να υπάρχει άνθρωπος που δεν εχει καποια στανταρ πανω στον ερωτικό του σύντροφο. Ειναι και απόλυτα φυσιολογικό. Άρα γιατι να μας ξινιζει κάτι που αφορα τη σεξουαλικοτητα που παιζει και μεγαλο ρολο σε μια σχεση;
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Eagle guy View Post
    Αυτός που δεν έχει καμία σεξουαλική ορμή είναι non-libidoist, είναι μια ακραία μορφή ασεξουαλικότητας. Μπορείς να έχεις πολλές ορμές και να είσαι ασέξουαλ αλλά να μη θέλεις να τις μοιραστείς με άλλους. Αλλά δε μου απαντάτε για το δημογραφικό. Σε έναν κόσμο που επιβιώνει και αναπαράγεται ο ισχυρότερος, πώς μακροπρόθεσμα θα κρατήσουμε τις κοινωνίες μας όταν το μόνο που κοιτάμε είναι η ικανοποίηση στις καύλες μας και οι γείτονες κάνουν παιδιά σαν κουνέλια?
    Συμφωνώ σχεδόν σε όλα μαζί σου φίλε μου. Να προσθέσω μόνο ότι survival of the fittest, όχι stronger δηλαδή αυτός που ταιριάζει στο εκάστοτε περιβάλλον, αν ευνοεί βδελλες το περιβάλλον, αυτά θα επιβιώσουν, είναι πολύ λεπτό σημείο αυτό, fittest , πολύ μεγάλη συζήτηση.

Ίσως γι'αυτό η ανατολή κτλ αυξάνεται ενώ εμείς η δύση ας πούμε, παρόλα τα λεφτά οικονομία ανέσεις τεχνολογία, οδεύουμε προς γήρανση πλυθησμου ειδικά Ευρώπη. Βασιστηκαμε σε πλούτο σεξ κτλ και ξεχάσαμε οικογένεια και πολλά παιδιά. Δυστυχώς :(

Ξεχάσαμε την αλληλεγγύη και τη ομόνοια και κοιτάμε πως θα την πούμε στον άλλο , πως θα δειχτούμε , φωτό στα social, αλαζονεία - υπερηφάνεια. Θαμπωθηκαμε, ΠΑΣΟΚ ρε [emoji14] αλλά ούτε σήμερα μετανοουμε, μακάρι οι γυναίκες να ζητούσαν πολλά παιδιά πρώτα απολλα και οι άντρες καλή νοικοκυρά για να φροντίσει τα παιδιά.
    Όχι, εμείς θέλουμε σεξ ποικιλία, χρήματα, δόξα , ανετιλα :(

Senior Member
    Quote Originally Posted by Eagle guy View Post
    Σε μια ιδεατή κοινωνία όντως δεν υπάρχει εμείς και αυτοί, αλλά όταν θαρθει ο μουσουλμάνος θα του πεις αυτά που λες σε εμένα (ότι απολαμβάνεις σα γυναίκα και χαίρεσαι το σεξ)? Και πώς νομίζεις ότι θα αντιδράσει? Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Δε σε απασχολεί η πιθανότητα να ισλαμοποιηθεί η Ελλάδα και γενικότερα η Ευρώπη? Εσένα θα έπρεπε να φοβίζει περισσότερο και όχι εμένα, που είμαι πιο συντηρητικός στις απόψεις μου γύρω από τα θρησκευτικά/σεξουαλικά. Και το σεξ είναι απολαυστικό ακριβώς για να οδηγήσει στην αναπαραγωγή.
    Τώρα αυτά που λες είναι άσχετα με το θέμα του παιδιού.
    Αν σε προβληματίζει τόσο πολύ το Ισλαμ, άνοιξε ένα άλλο θέμα να το κουβεντιάσουμε.

Το θέμα εδώ είναι οτι ορισμένοι προβάλλετε συνεχώς τις δικές σας φοβίες/ ταμπού / θρησκοληψίες σε όποιον τολμήσει να αναφέρει ότι προβληματίζεται με την σεξουαλικότητα του.
    Αν ο θεματοθέτης προβληματίζεται, κάποιο λόγο θα χει για να το κάνει.
    Εσείς αμά δεν γουστάρετε να κάνετε σεξ, το θεωρείτε κακό, βρώμικο, περιττό ή ό, τι άλλο...καλά κάνετε. Αλλά μην αποπροσανατολίζετε όλη την κουβέντα διαρκώς.

Senior Member
    Συμφωνώ σχεδόν σε όλα μαζί σου φίλε μου. Να προσθέσω μόνο ότι survival of the fittest, όχι stronger δηλαδή αυτός που ταιριάζει στο εκάστοτε περιβάλλον, αν ευνοεί βδελλες το περιβάλλον, αυτά θα επιβιώσουν, είναι πολύ λεπτό σημείο αυτό, fittest , πολύ μεγάλη συζήτηση.

Ίσως γι'αυτό η ανατολή κτλ αυξάνεται ενώ εμείς η δύση ας πούμε, παρόλα τα λεφτά οικονομία ανέσεις τεχνολογία, οδεύουμε προς γήρανση πλυθησμου ειδικά Ευρώπη. Βασιστηκαμε σε πλούτο σεξ κτλ και ξεχάσαμε οικογένεια και πολλά παιδιά. Δυστυχώς :(

Ξεχάσαμε την αλληλεγγύη και τη ομόνοια και κοιτάμε πως θα την πούμε στον άλλο , πως θα δειχτούμε , φωτό στα social, αλαζονεία - υπερηφάνεια. Θαμπωθηκαμε, ΠΑΣΟΚ ρε [emoji14] αλλά ούτε σήμερα μετανοουμε, μακάρι οι γυναίκες να ζητούσαν πολλά παιδιά πρώτα απολλα και οι άντρες καλή νοικοκυρά για να φροντίσει τα παιδιά.
    Όχι, εμείς θέλουμε σεξ ποικιλία, χρήματα, δόξα , ανετιλα :(
    Κι εσύ πάντως δεν ζητάς απλά καλή νοικοκυρά. Ολόκληρη λεπτομερέστατη περιγραφή μας έκανες από πάνω για το πώς την θες εξωτερικά. Όχι πως δεν το ξέραμε βέβαια, δεν παραλείπεις να κάνεις την περιγραφή σε κάθε θέμα!

Ε κοίτα να δεις πως μερικοί άλλοι άντρες αντί για τα λεπτά δάχτυλα που θες εσύ, θέλουν πέος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Κι εσύ πάντως δεν ζητάς απλά καλή νοικοκυρά. Ολόκληρη λεπτομερέστατη περιγραφή μας έκανες από πάνω για το πώς την θες εξωτερικά. Όχι πως δεν το ξέραμε βέβαια, δεν παραλείπεις να κάνεις την περιγραφή σε κάθε θέμα!

Ε κοίτα να δεις πως μερικοί άλλοι άντρες αντί για τα λεπτά δάχτυλα που θες εσύ, θέλουν πέος.
    Επικό σχόλιο.. Θα συμφωνήσω.
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Το σημαντικοτερο βημα κατ' εμε ειναι να αφησεις τα τσατ και να βγεις στον εξω κοσμο να γνωρισεις ανθρωπους που σε ελκυουν, ανεξαρτητου φυλου. Οι αναλυσεις χωρις τις αναλογες δοκιμες προσπαθειες ισως δεν ευδοκιμουν αν στο τελος καταληγεις μπροστα σε μια οθονη. Απο οσα περιγραψες εγω κραταω οτι σου αρεσει να εισαι παθητικος αλλα μπερδευτηκα για το ποιο φυλο προτιμας. Αν το φυλο που προτιμας ειναι γυναικα το πιο πιθανο ειναι να εισαι "λεσβια". Δηλαδη ενω σου αρεσουν οι γυναικες θες να εισαι γυναικα παθητικη. Εχω γνωρισει ατομο με τετοια σεξουαλικοτητα δεν μου φαινεται περιεργο απλα δεν ειναι συνηθισμενο. Αν ισχυει ισως μια γυναικα πολυ κυριαρχικη η ατομο τρανς θα σου ταιριαζαν. Αλλα αυτο θελει επαφη και γνωριμιες να βρεις τι αου ταιριαζει γιατι ασεξουαλ καο τετοια σιγουρα δεν εισαι απλα λογω καποιων δυσκολιων το εχεις αφησει και εσυ στην ακρη.

Senior Member
    Καποιοι εχουν βαθια καταπιεσμενη αναγκη να γκουγκλαρουν τη Χρυση Εποχη του Ισλαμ, και επειγοντως.

Την επομενη φορα που θα αραξετε βραδακι παραλια με τις τοξικες παρλαπιπες της λεγομενης "εναλλακτικης δεξιας" να παιζουν στο φοουν, πατηστε λιγο παυση κι αγναντευστε λιγο ουρανο, μετρηστε λιγα αστρα.... Τα μισα απο αυτα, εχουν αραβικα ονοματα.

υ.γ. Και για μη βγω εκτος θεματολογιας φορουμ εντελως, μην ξεχναμε κι οτι Αβικεννας και Ραζής ηταν δυα απο απ' τους μεγαλυτερους πρωτοπορους της ψυχολογιας και ψυχιατρικης, αντιστοιχα. Τοσο "ανεκαθεν επιθετικη" κουλτουρα, που πριν 1000+ χρονια ασχολουνταν με ψυχοσωματικα συμπτωματα, τη συγκροτηση και συνθεσιακη ικανοτητα του Εγω, τις μανιες της διπολικης διαταραχης και ενα απ' τα πρωτα ψυχιατρικα νοσοκομεια στον κοσμο...
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Τώρα αυτά που λες είναι άσχετα με το θέμα του παιδιού.
    Αν σε προβληματίζει τόσο πολύ το Ισλαμ, άνοιξε ένα άλλο θέμα να το κουβεντιάσουμε.

Το θέμα εδώ είναι οτι ορισμένοι προβάλλετε συνεχώς τις δικές σας φοβίες/ ταμπού / θρησκοληψίες σε όποιον τολμήσει να αναφέρει ότι προβληματίζεται με την σεξουαλικότητα του.
    Αν ο θεματοθέτης προβληματίζεται, κάποιο λόγο θα χει για να το κάνει.
    Εσείς αμά δεν γουστάρετε να κάνετε σεξ, το θεωρείτε κακό, βρώμικο, περιττό ή ό, τι άλλο...καλά κάνετε. Αλλά μην αποπροσανατολίζετε όλη την κουβέντα διαρκώς.

και μερικες αλλες γυναικες, εχω να συμπληρωσω...

παιδια, δικαιωμα σας να ψαχνετε γυναικες που δεν τους ενδιαφερει το σεξ, αλλα η μονη τους φιλοδοξια απο την σχεση/γαμο τους ειναι να τους επιτρεπει ο ΑΝΔΡΑΣ να του κανουν την παραδουλευτρα και την μανα των παιδιων του, με το καλο να βρειτε τετοιες γυναικες. καλυτερα μαλιστα να ειναι και παρθενες και να μην εχουν μετρο συγκρισης για το ανυπαρκτο σεξ που θα εχουν και σας φυγουν..

στο μεταξυ, δεν σας πειραζει φανταζομαι, οι συγχρονες , μορφωμενες , ανεξαρτητες γυναικες (και ανδρες), να διεκδικουν τον ανδρα/γυναικα που τους αρεσει, το σεξ που τους ικανοποιει και την ζωη που θελουν να ζουν, χωρις να σας ζητανε την αδεια και χωρις να απολογουνται.

οσο για την διαστροφη της κουβεντας με παραληρηματα για το ισλαμ, ειλικρινα αν συνεχισει αυτο το βιολι με το τρολαρισμα καθε θεματος, μονο αναφορες θα κανω, χωρις καμια απαντηση.

και ιγκλ γκαι, σου εχω νεα που θα σε στεναχωρησουν.
    και οι ομοφυλοφιλοι αναπαραγονται... επειδη τους αρεσουν οι ανδρες, δεν σημαινει οτι δεν μπορουν να κανουν παιδια.
    μερικοι τα κανουν με ξεκαθαρες και ειλικρινεις σχεσεις και μερικοι φοβισμενοι τα κανουν σε κανονικους γαμους, με κανονικες συζυγους που δε ξερουν τπτ για τις πραγματικες επιθυμιες τους και την πραγματικη ζωη τους.
    α ναι, και μπροστα στον κοσμο βριζουν τους υπολοιπους ομοφυλοφιλους..

επομενως, μην μπλεκεις το σεξ της απολαυσης, με το σεξ της αναπαραγωγης.
    οποιος θελει να κανει παιδι, μπορει να κανει ακομα κι αν ευχαριστιεται το σεξ.
    κι οποιος δεν θελει να κανει παιδι, δεν θα κανει οσο και να χτυπιεσαι, επομενως το να ευχαριστιεται το σεξ χωρις ομως να τεκνοποιει, δεν επιβαρυνει σε τπτ την υπογεννητικοτητα της ελλαδας (στον κοσμο δεν υπαρχει υπογεννητικοτητα).
    το να μεινει και ατεκνος και αγαμητος, δεν φανταζομαι να ειναι καμια λυση στο δημογραφικο....

ισως ειναι λυση στην προσωπικη σας απεχθεια για τις ευτυχισμενες σεξουαλικες σχεσεις και την σεξουαλικη ικανοποιηση ανδρων τε και γυναικων, αλλα αυτο ειναι δικο σας προβλημα (και των δυο), δεν ειναι προβλημα του δημογραφικου..

Senior Member

Άκυρο εντελώς το σχόλιο σου γιατί δεν είπα εγώ ότι ζητάω απλή καλή νοικοκυρά, είπα τι θα έπρεπε. Στο τέλος του σχολιου μου λέω "εμείς". Μπορείς να το ξαναδιαβασεις.

Η εξωτερική περιγραφή ήταν απάντηση στο στερεότυπο "όλοι οι άντρες θέλετε γυναίκα με καμπύλες".

Εγώ παρατηρώ ότι σε κάθε θέμα ασχολησε μαζί μου. Και φυσικά παραποιείς τα λεγόμενα μου, ως συνήθως.

Senior Member
    Με τις αναφορες κρατατε μικρο καλαθι.... Ολες οι ενδειξεις ειναι πως η ισλαμοφοβια, οπως και φυσικα ομοφοβια, τρανσφοβια, σεξισμος/μισογυνισμος δεν υπαρχουν καν στο ρανταρ της διαχειρισης.

2019...
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    εγω δεν εκανα αναφορα παντως. ουτε σε αυτο, ουτε στο αλλο θεμα με το τρολαρισμα πριν μερικες μερες.

Senior Member
    Άκυρο εντελώς το σχόλιο σου γιατί δεν είπα εγώ ότι ζητάω απλή καλή νοικοκυρά, είπα τι θα έπρεπε. Στο τέλος του σχολιου μου λέω "εμείς". Μπορείς να το ξαναδιαβασεις.

Η εξωτερική περιγραφή ήταν απάντηση στο στερεότυπο "όλοι οι άντρες θέλετε γυναίκα με καμπύλες".

Εγώ παρατηρώ ότι σε κάθε θέμα ασχολησε μαζί μου. Και φυσικά παραποιείς τα λεγόμενα μου, ως συνήθως.
    Τα πρέπει να τα λέει ο καθένας στον εαυτό του πρώτα πριν κουνήσει το δάχτυλο στους άλλους.
    Είσαι σε ένα θέμα που ο θεματοθέτης έχει πει μεταξύ άλλων πως του αρέσει το πέος, τον εξιτάρει να ντύνεται με γυναικεία εσώρουχα, δεν νιώθει σεξουαλική έλξη για γυναίκες και συ του έχεις πει ως ώρας :
    1. να πάρει χάπια
    2. να μην δοκιμάσει τίποτα
    3.να βρει μια όμορφη κοπελίτσα και θα τα ξεχάσει όλα
    4 να πάει σε ειδικό (δεν μας λες όμως τι ειδικό)
    5. πως είναι 100% στρειτ και να βγάλει όλα τα υπόλοιπα απ το μυαλό του

Μέσα σε όλα προσπαθείς να τον τρομοκρατήσεις συνεχώς για το ανεπανόρθωτο τεραστίων διαστάσεων κακό που θα πάθει αν πάει με άντρα, δεν τολμάς να μας το πεις όμως κι αφήνεις τον ιγκλ να βγάλει το φίδι απτην τρύπα γιατί ξέρεις πως θα φας κράξιμο. Και στο τέλος ήρθες να μας κάνεις και κήρυγμα για το τι θα ΕΠΡΕΠΕ να ζητάμε και να θέλουμε. Συγγνώμη που δεν σε ρωτήσαμε αγαπητέ πριν θελήσουμε κάτι.

Και έχεις και την απαίτηση να μην παίρνεις απάντηση για αυτά που γράφεις, γιατί θεωρείς πως έτσι ασχολούμαι μαζί σου. Καθόλου δεν ασχολούμαι μαζί σου. Σε δημόσιο φόρουμ γράφεις και ασχολούμαι με τα γραφόμενα όπως έχω κάθε δικαίωμα να κάνω και να απαντώ όπου κρίνω πως διαβάζω τέρατα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εγω δεν εκανα αναφορα παντως. ουτε σε αυτο, ουτε στο αλλο θεμα με το τρολαρισμα πριν μερικες μερες.
    εγώ έκανα αναφορά μόνο στο σχόλιο που πρότεινε φάρμακα.
    Εχεις δίκιο για το τρολάρισμα και τον αποπροσανατολισμό της κουβέντας σε άσχετα αλλά προσπαθώ να είμαι πιο επιεικής σε αυτό, γιατί οκ σε όλους μπορεί να τύχει και στην κουβέντα να αναφερθεί και κάτι άσχετο. Αλλά η αλήθεια είναι πως συγκεκριμένα άτομα, τραβάνε συνεχώς την κουβέντα σε συγκεκριμένα θέματα (βλέπε ισλαμ, θρησκεία κτλ) κι αυτό έχει παραγίνει. Και παρασύρουν και τους υπόλοιπους μετά.
    Εννοείται πως αν συνεχιστεί θα κάνω απευθείας αναφορά χωρίς άλλη συζήτηση.

Senior Member
    Τα πρέπει να τα λέει ο καθένας στον εαυτό του πρώτα πριν κουνήσει το δάχτυλο στους άλλους.
    Είσαι σε ένα θέμα που ο θεματοθέτης έχει πει μεταξύ άλλων πως του αρέσει το πέος, τον εξιτάρει να ντύνεται με γυναικεία εσώρουχα, δεν νιώθει σεξουαλική έλξη για γυναίκες και συ του έχεις πει ως ώρας :
    1. να πάρει χάπια
    2. να μην δοκιμάσει τίποτα
    3.να βρει μια όμορφη κοπελίτσα και θα τα ξεχάσει όλα
    4 να πάει σε ειδικό (δεν μας λες όμως τι ειδικό)
    5. πως είναι 100% στρειτ και να βγάλει όλα τα υπόλοιπα απ το μυαλό του

Μέσα σε όλα προσπαθείς να τον τρομοκρατήσεις συνεχώς για το ανεπανόρθωτο τεραστίων διαστάσεων κακό που θα πάθει αν πάει με άντρα, δεν τολμάς να μας το πεις όμως κι αφήνεις τον ιγκλ να βγάλει το φίδι απτην τρύπα γιατί ξέρεις πως θα φας κράξιμο. Και στο τέλος ήρθες να μας κάνεις και κήρυγμα για το τι θα ΕΠΡΕΠΕ να ζητάμε και να θέλουμε. Συγγνώμη που δεν σε ρωτήσαμε αγαπητέ πριν θελήσουμε κάτι.

Και έχεις και την απαίτηση να μην παίρνεις απάντηση για αυτά που γράφεις, γιατί θεωρείς πως έτσι ασχολούμαι μαζί σου. Καθόλου δεν ασχολούμαι μαζί σου. Σε δημόσιο φόρουμ γράφεις και ασχολούμαι με τα γραφόμενα όπως έχω κάθε δικαίωμα να κάνω και να απαντώ όπου κρίνω πως διαβάζω τέρατα.
    Α δηλαδή θα πρέπει να παίρνουμε άδεια από σένα πριν μιλήσουμε ? Δε νομίζω.

Εσύ είσαι αυτή που κουνάει το δάχτυλο σε μένα και στο eagle και δε βλέπω το λόγο να μη σέβεσαι την άποψη του άλλου.

Δε θα απολογηθούμε γιατί θέλουμε γυναίκα να φροντίζει τα παιδιά, είτε κάνει καριέρα είτε κάτι πιο ταπεινό, δε έχει σημασία, εσύ αν θέλεις να βάζεις τα αυτοκίνητα και τις καριέρες πάνω από τα παιδιά, δικαίωμα σου, φτάσαμε να μας κράζουν (όπως λες) γιατί θέλουμε παιδιά και οικογένειες, δε θα απολογηθούμε.

Page 11 of 13 FirstFirst ... 910111213 LastLast