Originally Posted by
Σπουργίτι
Ίσως αυτές που λες μπερδεύουν το adrenaline rush που σου δίνει το κωλόπαιδο με έρωτα ή αγάπη. Η μπορεί να ξέρουν πολύ καλά ότι θέλουν αυτό ακριβώς, τον ενθουσιασμό , τον κίνδυνο να πληγωθουν, τη τοξικότητα και την αβεβαιότητα. Καθεμια μας είναι διαφορετική και περνάει άλλες φάσεις στη ζωή της. Δεν υπάρχει χρυσή συνταγή. Για μένα πχ, με άλλα κριτήρια θα διαλέξω εναν όταν θελω σχέση, με ΕΝΤΕΛΩΣ αλλα όταν δεν θελω κατι σοβαρο.
Μα και εσείς θεωρείτε τα "καλά κορίτσια " βαρετά και δεδομένα. :p Άλλωστε νομίζω όποια μακροχρόνια σχέση και να κάνεις θα σε θεωρήσουν σε κάποιο βαθμό δεδομένο . Αφού θα υπάρχει ασφάλεια και θα γνωρίζεις καλά τον άλλο άνθρωπο, άρα θα είναι σε κάποιο βαθμό προβλέψιμος. Από προσωπική εμπειρία θα σου πω ότι όταν τα πρωτοέφτιαχνα με κάποιον " σκιζότανε" να μου δείχνει τον καλύτερο εαυτό του, έμπαινα πάντα πρώτη, είχε και έναν φοβο μη με χάσει και ζήλευε. Μετά απο 2-3-4 χρόνια σχέσης, μπορεί να βγαίναμε μπορεί να ήθελε να δει και μπάλα. Υπήρχε μια οικειότητα μεταξύ μας και δεν ηταν πάντα στη τρίχα, ή όταν μου την έπεφτε κάποιος δεν ίδρωνε το αυτί του, αφού ήξερε θα είμαι πιστή. Αρα? Λες να μην ήμουν σε κάποιο βαθμό δεδομένη, ή αυτόν λες να μην τον είχα δεδομένο ? Δεν έτρεμα κάθε μερα μη τον χασω, προφανώς. Όσο για το βαρετός , αν είσαι κάθε μέρα μαζι με τον άλλο ναι, βαριέσαι κάποιες φορες και θες να κάνεις και μόνος σου πράγματα.
Θα συμφωνήσω απόλυτα.
Προσωπικά δεν τους θέλω αυτοπεποιθησάτους, γιατί ΠΑΝΤΑ οσοι δείχναν αυτοπεποίθηση μου εβγαζαν και αλαζονεία. Με τους πιο μαζεμένους τα έβρισκα πολύ καλύτερα.