Results 151 to 165 of 405
-
27-10-2023, 22:46 #151
Τωρα σε καταλαβαινω καλυτερα. Προκειμενου να μην παρεξηγηθω δεν τα γραφω αυτα για να επιβαλλω την γνωμη μου. Αναγνωριζω τα λαθη μου κανενας δεν ειναι αγιος. Εχεις δικιο Remedy οτι καποιες αντιληψεις μου να ειναι εσφαλμενες, αλλα εχω χρονια μπροστα μου να μαθω απο αυτα. Αν μου αρεσει καποια εχω την αυτοπεποιθηση που λες να της μιλησω. Ενδεχομενως να ηταν σε ακυρο μερος σ'αυτο σε παραδεχομαι Remedy. Απλως οταν γραφεις κατι για να ειμαι δηθεν 'γυπας' αυτο δεν με αντιπροσωπευει. Επισης κατα την ταπεινη μου γνωμη δεν θεωρω πως μια κοπελα η οποια θα ενδιαφερθει για μενα να περιμενει να της την πεσω μοναχα οταν ειμαι με αντροπαρεα. Στην τελικη ηθελε αυτοπεποιθηση να παω μονος μου να παρω την πρωτοβουλια. Εδειξα τολμη και δεν χρειαστηκα καποιον να ειναι ντε και καλα μαζι μου. Δεν με κανει μπακουρι αυτο.
Last edited by alex942023; 27-10-2023 at 23:15.
- 27-10-2023, 23:26 #152
Ίσως αυτές που λες μπερδεύουν το adrenaline rush που σου δίνει το κωλόπαιδο με έρωτα ή αγάπη. Η μπορεί να ξέρουν πολύ καλά ότι θέλουν αυτό ακριβώς, τον ενθουσιασμό , τον κίνδυνο να πληγωθουν, τη τοξικότητα και την αβεβαιότητα. Καθεμια μας είναι διαφορετική και περνάει άλλες φάσεις στη ζωή της. Δεν υπάρχει χρυσή συνταγή. Για μένα πχ, με άλλα κριτήρια θα διαλέξω εναν όταν θελω σχέση, με ΕΝΤΕΛΩΣ αλλα όταν δεν θελω κατι σοβαρο.
Μα και εσείς θεωρείτε τα "καλά κορίτσια " βαρετά και δεδομένα. :p Άλλωστε νομίζω όποια μακροχρόνια σχέση και να κάνεις θα σε θεωρήσουν σε κάποιο βαθμό δεδομένο . Αφού θα υπάρχει ασφάλεια και θα γνωρίζεις καλά τον άλλο άνθρωπο, άρα θα είναι σε κάποιο βαθμό προβλέψιμος. Από προσωπική εμπειρία θα σου πω ότι όταν τα πρωτοέφτιαχνα με κάποιον " σκιζότανε" να μου δείχνει τον καλύτερο εαυτό του, έμπαινα πάντα πρώτη, είχε και έναν φοβο μη με χάσει και ζήλευε. Μετά απο 2-3-4 χρόνια σχέσης, μπορεί να βγαίναμε μπορεί να ήθελε να δει και μπάλα. Υπήρχε μια οικειότητα μεταξύ μας και δεν ηταν πάντα στη τρίχα, ή όταν μου την έπεφτε κάποιος δεν ίδρωνε το αυτί του, αφού ήξερε θα είμαι πιστή. Αρα? Λες να μην ήμουν σε κάποιο βαθμό δεδομένη, ή αυτόν λες να μην τον είχα δεδομένο ? Δεν έτρεμα κάθε μερα μη τον χασω, προφανώς. Όσο για το βαρετός , αν είσαι κάθε μέρα μαζι με τον άλλο ναι, βαριέσαι κάποιες φορες και θες να κάνεις και μόνος σου πράγματα.
Θα συμφωνήσω απόλυτα.
Προσωπικά δεν τους θέλω αυτοπεποιθησάτους, γιατί ΠΑΝΤΑ οσοι δείχναν αυτοπεποίθηση μου εβγαζαν και αλαζονεία. Με τους πιο μαζεμένους τα έβρισκα πολύ καλύτερα.
27-10-2023, 23:35 #153
+ Σπουργιτι Χωρις πλακα με οσα γραφεις θα με κερδιζες απολυτα καθως σε βρισκω πολυ προσγειωμενη κοπελα με ξεκαθαρα τα θελω της. Και οχι προσωπικα δεν βρισκω τα καλα κοριτσια βαρετα ισα ισα που ειναι απολυτα του γουστου μου. Αν εισαι οντως ετσι οπως γραφεις σε παω απολυτα
28-10-2023, 00:20 #154
Κάναμε συμμαχία? Χαχαχα
Μην παρεξηγηθώ με το βαρετό και δεδομένο , γι αυτό έγραψα το " σε κάποιο βαθμό". Απλά στις αρχές της σχέσης μπορεί να μιλάς με την άλλη μέρες συνεχόμενες μέχρι να τη μάθεις. Μετά όταν ήδη τη ξερεις, μπορεί μια μερα να έχετε θέμα συζήτησης για ώρες, άλλες μέρες να μιλήσετε ελάχιστα γιατί δεν έχετε κάτι να πείτε. Στο σεξ από την άλλη, με άλλη συχνότητα θα το κάνετε στην αρχή , με άλλη συχνότητα σε λιγα χρόνια.
Το αν βρισκεις βαρετά τα καλα κοριτσια το λες τώρα, να σε δω πόσο ενθουσιασμό θα εχεις αν τα φτιάξεις με καμια για μερικά χρόνια. :p Ενώ τα κακά κορίτσια δεν προλαβαίνεις να τα βαρεθείς , θα σου βγάλουν τη ψυχούλα και ή θα τις χωρίσεις ή θα σε χωρίσουν.
28-10-2023, 00:30 #155
Απορω που ειδανε οτι δεν θελουν οι γυναικες τα καλα παιδια. Εγω παρατηρω τι γινεται στον περίγυρο μου και βλέπω ωραιες κοπέλες με άντρες που ναι τόσο ησυχοι και κανουν στην κυριολεξια ο,τι τους λενε οι κοπελες τους. Απορω και που τους βρισκουν τοσο ήσυχους και εσεις λενε πως θελουν κωλοπαιδα! Απλα πρεπει να δικαιολογήσετε οτι δεν σας θελει καμια και βγαλατε αυτην την θεωρια.
Οσο για τα μπουρδελα συμφωνω με την άλλη κοπελα, τα κονδυλώματα μένουν στον οργανισμο ακομα και να μην εχουν συμπτωματα σε εσας και ετσι κολλατε οσες κανετε σεξ μαζι τους, το προφυλακτικο δεν σας προφυλάσσει, άρα οι πιθανοτητες να εχετε αρπάξει κατι ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ! Και ενα πραγματικα ευαίσθητο και καλο παιδι δεν θα του εβγαινε με τιποτα να παει σε μπουρδελα!
28-10-2023, 00:53 #156
Μα δεν θα πεσω στην παγιδα δεν ειμαι χθεσινος αν ειναι καποια να μην μου ανεβαζει την ψυχολογια δεν θα εκανα καν κατι μαζι της. Θα κανω σχεση με καποια με την οποια θα εχω κοινα και θα ειναι ενταξει μαζι μου και οχι να τσιλιμπουρδιζεται με αλλους. Δεν νομιζω να ζητω πολλα.
28-10-2023, 00:55 #157
+ little Ειμαι μια χαρα τυπος κοπελια κανεις γενικευσεις ατελειωτες χωρις να με ξερεις. Και τι πως πηγα εκει? Δηλαδη τα ευαισθητα παιδια δεν εχουν ορμες? Νομιζω το παρατραβας λες και εχω κανει εγκλημα ας πουμε.
28-10-2023, 00:55 #158
για να βρεθεις να σκεφτεις αν θα κανεις σχεση, πρεπει πρωτα να γινει η γνωριμια και η παρεα.. εδω λεμε τι ελκει για να σου δωσει το πρασινο φως, να γινει η γνωριμια.
το αν θα γινει η σχεση, ειναι μετα...
δεν ξερω που θα βρεις αυτοπεποιθηση, εγω λεω τι ειναι ελκυστικο.
επισης, τα "καλα παιδια", ειναι ελκυστικα γιατι εμπνεουν ασφαλεια και εμπιστοσυνη. ειναι δλδ υλικο για καποια που σκεφτεται σοβαρες σχεσεις, οχι τρελες βραδιες καρναβαλιου.
οποτε, ειναι βασικο προσον το να εργαζεσαι... δεν θα κανει καποια "σοβαρη" σχεση με καποιον που δεν μπορει να επιβιωσει..
28-10-2023, 00:59 #159
28-10-2023, 01:05 #160
Γιατι τοση επιθεση βρε κοπελια λες και με γνωριζεις. Και τι επειδη δεν με θελει καμια δεν εχω δικαιωμα στη ζωη? Σορρυ κιολας που δεν γεννηθηκαμε ολοι γκομενιαρηδες στην τελικη. Εγω μια χαρα δουλεια εχω και μια χαρα αξιζω να αγαπηθω. Τι ειναι αυτα που λες? Γιατι μου την λες τοσο ασχημα? Ωραια γουστο και μαγκια μου που πηδηχτηκα θα πρεπει να εχω τυψεις? Πιστευεις οτι δεν θα προτιμουσα να το ζησω στα πλαισια μιας σχεσης? Γιατι με μειωνεις ετσι ενω δεν σου εχω κανει τιποτα?
28-10-2023, 01:18 #161
Εγω μπηκα σε αυτο το φορουμ για να μου ανεβει η ψυχολογια και οχι για να μου λεει καποια οτι δεν θα βρω ποτε καμια. Ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι η little με μισει τοσο πολυ. Δεν εχω κανει ποτε κακο σε κανεναν με το χερι στην καρδια. Ρωτηστε οποιον ανδρα θελετε στην τελικη ολοι εχουμε παει σε οικους ανοχης. Ειμαι καλος ανθρωπος δεν σημαινει κατι που πηγα εκει τι δεν καταλαβαινει η κοπελα? Της δινει ευχαριστηση να μειωνει καποιον με ψυχολογικα προβληματα?
28-10-2023, 01:23 #162
ναι, γι αυτο την ξεχωρισα την αλαζονεια. κι εγω το ιδιο. αυτο που εννοω, ειναι το οτι θελω ο αλλος να ειναι ηρεμος, να μην πανικοβαλλεται και γινεται needy και μου φορτωνεται. θελω να εχει ισορροπιες δικες του και ασχολιες δικες του. να μην κρεμεται πανω μου. αυτο εννοω αυτοπεποιθηση.
28-10-2023, 01:25 #163
ρε φιλε, δεν σε μισει.
φρικαρει με το θεμα του πληρωμενου σεξ.
δεν καταρρεει ο κοσμος επειδη μια κοπελα φρικαρει με αυτο.
εδω κανουμε ειλικρινη συζητηση. μας λες τι σου συμβαινει μηπως κι εχουμε καποια βοηθητικη αποψη. αν γνωριζες μια κοπελα σε μια παρεα, δεν θα την εβαζες κατω να της μιλας για πληρωμενο σεξ. δικο σου θεμα ειναι αυτο. δεν αφορα τους αλλους.
28-10-2023, 01:30 #164
Ειπα εγω ποτε οτι θα εκανα κατι τετοιο? Πιστεψε με υπαρχουν πολυ χειροτερα πραγματα για να φρικαρει κανεις. Στην Παλαιστινη πεθαινει κοσμος και η little φρικαρει με κατι τοσο αμελητεο. Στην τελικη θα ελεγα οτι εκανα σχεση σαν δικαιολογια φυσικα δεν θα το ελεγα ποτε σε καποια τι εκανα σε αυτα τα μερη
28-10-2023, 01:32 #165
Εννοω αν πηγαινε η συζητηση αν εχω προηγουμενες σχεσεις φυσικα και δεν θα ελεγα οτι πηγαινα στους οικους δεν ειμαι χθεσινος