Originally Posted by
tziovani
Ας πιω τον καφέ μου γιατί ξενύχτησα χτες και σου απαντώ . Υποθέτουμε λοιπόν ότι δεν είσαι εσύ και υποθέτουμε δεν είναι ανδρικό το ακαουντ και είναι πραγματικό . Σιγά μην κάτσω να διαβάσω 10 σελίδες από το κινητό . Πάμε σε εμένα τώρα που είμαι γαματος . Θυμάμαι λοιπόν όταν ήμουν 21 , συζούσα τότε βέβαια με ένα καταπληκτικό γκομενάκι ( συνομιληκοι την περνούσα 15 μέρες ηλικιακά , σωματαρα , μπούκλα καστανοξανθη ,φοβερές αναλογίες , πρασινοκίτρινο μάτι και γενικά την γουστάραν όλοι ,αλλά επειδή ήμουν γαμάτος την καμακωσα εγώ με μαεστρία κ αυτοπεποιθηση ) φυσικά ο καθένας έχει τις παρέες του . Βέβαια μου τα χώνε γιατί είχα μπόλικες παρέες κ έκανα πράγματα με φίλους και φίλες και τσαντιζοτανε επειδή ήμουν στην γύρα ( σκηνές ζήλιας ,επικες προστριβές σε πλαίσια πολιτισμένα φυσικά και λυνοτανε στο 5λεπτο) φοβερή κοπέλα αλλά η σχέση δεν είναι τραβά με να σε τραβώ ,είναι κάνουμε πραγματακια μαζί και χωριά . Οπότε στα 21 δεν είσαι μικρός , είσαι στην γύρα κ στην κ#υλα και όχι μπουμπούκι όπως γράφεις , είσαι ΓΥΝΑΙΚΑ ! Άυτα τα δακρυβρεχτα δεν τα μπορώ καθόλου . Drama queen και κλαίω όλη μέρα είναι για την χωματερή . Δείχνει εγωισμό , απόσπαση προσοχής ,θυματοποιηση για να περάσει το δικό σου . Αμ δε . Της προσκολησεως ! Γράφεις κάτι για ΒΙΑ ,( που έγραψα άλλου ) Ε κάτσε να της τρως κ ζητά συμβουλές στην ψυχοθεραπεία αν θα της τρως λίγο η' πολύ , αν θα σου σπάσει λίγο τα μούτρα η' πολύ . Οπότε αυτά τα ενδοοικογενειακή βία δεν μπορώ να τα πιάσω . Κ εγώ έχω δεχθεί βία από κοπέλες , χειρονομίες και βιαιη συμπεριφορά λεκτική κ σωματική ( επειδή τάχα μου τους περνούσε η ιδέα ότι είχα διπλοτριπλογκομενες ) ,Ε δεν έκατσα να προχωρήσει ,σηκώθηκα από τον καναπέ κ πήγα σπιτάκι μου . Εγώ σε λέω π#τανα ας πούμε η' κ#ριολα ? Όχι βέβαια , εσύ γιατί μου λες ....ρε μ#λ#κ# έχεις άλλη , λέγε και να σπρώχνεις . Οπότε μην μας γράφεις για ΒΙΑ ...είπαμε είμαι εμπειρος , πολυεπίπεδος γκόμενος με περγαμηνές ! Άρα τι γράφω εδώ μέσα ? ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΦΥΓΕ !