χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα καλά σου λέει mnimonio κάνε ένα ντους και εσύ ΜΠΑΑΑΑΑΑΑ
Printable View
Δωρούλα γλυκιά για να σου πω την αλήθεια,επειδή είδα την απάντησή σου χθες αργά και αξημέρωτα που ήμουν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας ήθελα να σου απαντήσω και δεν ήξερα τί ακριβώς να σου γράψω......
Αν όμως ήθελα να γράψω αναλυτικά που έχει συνεισφέρει ο κόσμος του ίντερνετ στους ανθρώπους αλλά και σε μένα,δεν θα είχα καλύτερη απάντηση από αυτήν που έδωσε η marian_m...
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΜΩΣ!
Απλά ίσως ε΄σενα να μην σου έχει χρειαστεί ακόμα σε μεγάλο εύρος χρήσης το ίντερνετ και να μην έχεις καταλάβει το πόσο μεγάλη εφεύρεση είναι .
Ακόμα και πάνω σε αυτό που λες-για τις απρόσωπες σχέσεις πιστεύω ότι μέσα από ένα σάιτ γνωριμιών ή ένα σάιτ όπως αυτό μπορεί κάποιος να κάνει γνωριμίες σε φυσικό χώρο και χρόνο.
Εγώ έχω γνωρίσει άτομα έτσι και έμεινα και ευχαριστημένη και δυσαρεστημένη,όπως ακριβώς θα γινόταν και στην καθημερινή ζωή....
Παρ'όλα αυτά δεν συνιστώ να γίνονται γνωριμίες μέσω ιντερνετ εμένα δεν μου αρέσει....υπάρχει ο φυσικός κόσμος γι'αυτό!
Ο καθένας είναι πως χρησιμοποιεί την τεχνολογία του ιντερνετ όπως σωστά είπε η marian αν κάποιος θέλει όλη τη μέρα να χαζολογάει στο φεισμπουκ και τι αναρτά ο καθείς,είναι δικαίωμά του,αυτό θα το έκανε και χωρίς το ίντερνετ,αλλά υπάρχουν τόοοοσα πράγματα που προσφέρει το διαδίκτυο που πραγματικά δεν μπορώ να βρώ κάτι αρνητικό πέρα από την λαθεμένη χρήση που μπορεί να κάνει κάποιος και να βρεθεί σε μπελάδες.
XAXAXAXAXAXA.........!
Εμένα που έχει πλακώσει τρελή δουλειά, το pc δε συνεργάζεται κ μου την έχουν πέσει όλοι (μα όλοι όμως!) για ξεμάτιασμα, ποιός θα με λυπηθεί οεο?
Μπας κ να αρχίσω να το χρεώνω, γιατί στη σημερινή εποχή πρέπει απ΄'όπου μπορείς να βγάζεις......
δε συνεργαζετε γιατι θα χει ανεβασει θερμοκρασιες προφανως αφου τα μηχανηματα οταν ανεβαζουν θερμοκρασιες κρασαρουνQuote:
το pc δε συνεργάζετα
Δεν το δαιμονοποιησα το ιντερνετ..ειπα εχει και θετικα..αλλα οχι επειδη βρηκα στον γουγλη ''πως να σωσω την γαρδενια μου" ή πληρωνω ονλαιν τους λογσριασμους μου για να μην ξεκουνησω την κωλαρα μου να βγω εξω οτι αυτο με κανει και ευτυχη..να μην πουμε και για το φακελωμα που παει συννεφο..συζητηση κανουμε κοριτσια μην παρεξηγησετε το υφος μου.
Δε φταίει αυτό, φταίει ότι είναι της πλάκας, ο πληροφορικάριος απέναντί μου σιχτιρίζει 80 φορές τη μέρα. Αυτό που θα κρασάρει σε λίγο σίγουρα είναι ο εγκέφαλός μου (Θεέ μου συγχώρα με) από τις πολλές προσευχές. Δεν υπάρχει ούτε 1 που να μη μου έχει πει σήμερα για ξεμάτιασμα, μας έχουν ψεκάσει με κάτι κ δεν το ξέρω?
Στην τελικη ενα εργαλειο ειναι το ιντερνετ..απλσ προσφερει τοσα πολλα που μπορει σε μερικους να σντικαταστησει την πραγματικη ζωη..ειδικα στα παιδια που μαγευονται με ολο αυτο..εμεις ζησσμε και χωρις ιντερνετ .
Εγω δηλαδη..
βασικα νομιζειις οτι δε φταιει αυτο εγω εφτιαξα μια δικαια μου πατεντα για να κατεβαζω τη θερμοκρασια στα μηχανηματα κ δε φανταζεσε ποσο γρηγοροτερα πηγαινουν εγω εχω παρει σβαρνα ολους τους υπολογιστες της πλακας ο πατερας μου πηρε ενα λαπτοπ στοκ δειγμα που δε λειτουργουσε καν κ γω με ενα συστημα ψυξης το εκανα βολιδα οταν μια συσκευη ανεβαζει υπορβολικη θερμοκρασια μπορει ακομα κ να μινει στο τοπο
Ωχου κωλοκινητο..δεν μπορω τα αφης!!ολο λαθη κκανω
Άλεξ υπάρχουν εδωμέσα 7 πληροφορικάριοι, κ με εξαίρεση 1 που είναι Διευθυντής κ έχει καλό κομμάτι, όλοι οι υπόλοιποι έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά....... Αν πιστεύεις ότι μπορείς να το διορθώσεις θα σου είμαστε υπόχρεοι εμείς κ θα κάνουμε κ 1 ωραιότατη συστατική επιστολή για τη Sillicon Valley......... Αν παρεπιμπτόντως ξέρεις κ από υδραυλικά, η βρύση στο νιπτήρα τρέχει συνέχεια από το πρωί.
αν το εχετε φορτωσει με 100 χιλιαδες αρχεια κ ανεβαζει κ θερμοκρασιες κ ολας που να διορθωθει εγω ολα τα αρχεια τα αποθηκευω σε εξωτερικο δισκο κ υπολοιπα τα εχω αποθηκευμενα σε ενα pc που το χω μονο σαν αποθηκη πες... για ακουμπησε πανω το χερακι σου στο pc μηπως καιει?
Εσενα αλεξ σου καιει κατι αλλο και εδω μεσα δυσκολο να το δροσισεις..
Όχι δεν καίει, άντε τίποτα δέκατα.......
Αυτό με τα πολλά αρχεία γενικά ισχύει, αλλά εδώ όοοοοοοοοοοοολα τα αρχεία (εκτός από κάποια draft) αποθηκεύονται στο "κεντρικό" σύστημα κ υπάρχει εσωτερικό δίκτυο απ'όπου έχεις πρόσβαση στο οτιδήποτε.
Μιας κ ξέρεις από πατέντες κάτι με εφαρμογή αυτόματου ξεματιάσματος μπορείς να σκεφτείς?Θα με σώσεις, γιατί στον επόμενο που θα επιχειρήσω να ξεματιάσω προβλέπω να μου ξεκολλάει κανένα σαγόνι, ήδη ακούω τα πρώτα "κρακ".....
μα ολα αυτα δε τα λεω εγω ειναι κοινα μυστικα των κομπιουτεραδων look this http://www.techplace.gr/2013/10/anev...ptop-sas-tips/
να υποθεσω οτι τα αρχεια θα ειναι σε μεγεθος ενα τερα πες?Quote:
Αυτό με τα πολλά αρχεία γενικά ισχύει, αλλά εδώ όοοοοοοοοοοοολα τα αρχεία (εκτός από κάποια draft) αποθηκεύονται στο "κεντρικό" σύστημα κ υπάρχει εσωτερικό δίκτυο απ'όπου έχεις πρόσβαση στο οτιδήποτε.
Αλέξανδρε, πολλές φορές δεν παίζει ρόλο το μέγεθος του αρχείου, υπάρχουν και αρχεία που είναι μικρά σε μέγεθος όπως σαν κάτι excel που εμπεριέχουν μακροεντολές και να σου κρασάρουν. Τα λαπτοπ σίγουρα έχουν περισσότερα θέματα ψύξης από έναν σταθερό υπολογιστή λόγο εργονομίας και σχεδιασμού.
Ρώτησα τους γύρω κομπιουτεράδες γιατί δεν ξέρω κ μου είπαν max 4 tera. Κ οι υπολογιστές σταθεροί είναι, αλλά είναι της πλάκας. Κ χειμώνα- καλοκαίρι τα ίδια ωραία κάνουν....... Οι Διευθυντές μόνο δεν έχουν πρόβλημα γιατί αυτοί έχουν άλλα μοντέλα. Πώς λέμε "άλλο φρούτο"......
εγω μεχρι τωρα οσες φορες επιχειρισα να φορτωσω τεραστιο ογκο δεδομενων σε ενα υπολογιστη κολησε το συμπαν κ οταν τον εξαφανισα επανηλθε πχ σε αυτο το νετμπουκ που ειναι για τα μπαζα διεγραψα το γορντ οτιδηποτε ειχε ογκο στο δισκο κατεβασα την αναλυση στα γραφικα εξαφανισα μπιχλιμπιδια κ οτιδηποτε σχετικο του εβαλα κ ενα ταψι για να του κανει αερα κ πηγαινει βολιδα...
μεχρι κ η οθονη οταν ανεβασε θερμοκρασια δεν ανοιγε καπια στιγμη κ της πασαρα ενα ανεμιστηρα κ επανηλθε
ακομα κ η τεραστια τηλεοραση που εχουν μεσα τωρα αυτη τη στιγμη καιει αν την ακουμπησεις κ δε παιζει κ κολαει συνεχεια η εικονα κ λεω στο πατερα μου τι φταιει κ αυτος δεν ακουει
ας μην ακουσει δε με νιαζει
ως προς την χρησιμοτητα του ιντερνετ, συμφωνω σε ολα με την μαριον, γιατι τυχαινει να βρισκω τα ιδια ακριβως μεσω του νετ (οπως και πολλοι βεβαια), συν του οτι η δουλεια μου δεν μπορει να γινει χωρις υπολογιστη ουτε σαν αντικειμενο, αλλα ουτε και η επικοινωνια με δημοσιες υπηρεσιες και προμηθευτες/πελατες που ειναι απαραιτητη.
μπορει να ακουγονται κοινοτυπα αυτα, οπως λεει το μνημονιακι, αλλα δεν ειναι και τοσο, αν το σκεφτειτε.
υπαρχει πολυς λαός που μπηκε τελευταιως (σχετικα) στο ιντερνετ, οχι λογω δουλειας η σπουδων, αλλα γιατι ειναι πλεον ολοι στο ιντερνετ, χωρις να εχουν καμια αναγκη τους υπολογιστες και χωρις να ξερουν καν να τους χειριζονται, για την κοινωνικη δικτυωση με τις φιλες τους, τον χαβαλε αντε και κανενα γκομενακι, γιατι η φιλη τους η κικιτσα που κανει νυχια στο παρακατω κομμωτηριο, γνωριστηκε με τον μιχαλακη σε ενα φορουμ...
ολοι αυτοι μπορει να μπαινουν στις μοναξιες τους και οχι γιατι ειναι υποχρεωτικα μεσα καθε μερα για την δουλεια και τα ενδιαφεροντα τους.
εξ ου και θεωρουν οτι και οι αλλοι εχουν τα ιδια κινητρα και ενδιαφεροντα. δεν ειναι ετσι ομως...
περα απο αυτα, οπως ειπε και το μνημονιο, ολη η ιστορια ειναι η χρηση και η καταχρηση.
ο σιγουρος τροπος να δυστυχησεις λογω ιντερνετ, ειναι το να περιμενεις την ευτυχια απ το ιντερνετ ...
το ιντερνετ ειναι εργαλειο . ουτε προξενητρα ειναι, ουτε φιλος,ουτε εραστης, ουτε παιδαγωγος.
αν κανεις χρηση και εχεις και λογους να το χρησιμοποιεις, ειναι απαραιτητο.
το θεμα ειναι καθαρα ποσοτικο. αν εισαι μεσα 24/7, προφανως δεν κανεις τιποτε αλλο, γιατι δεν υπαρχει αλλος χρονος.... αν εισαι 2-4-8, δεν ξερω ποσες ωρες ο καθενας δουλευει η ενημερωνεται , μπορεις και ερωτικη ζωη να εχεις και φιλους και παρεες και απ ολα.
φυσικα εδω μπαινει και το θεμα του εθισμου ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ υπαρχει σε καποιον. αρα παμε παλι στο θεμα χρησης/καταχρησης.
με οποιονδηποτε εθισμο μπορεις να γινεις δυστυχης.
αν εγω βριζω την τοστιερα μου και την πεταξω γιατι δεν κανει καλο καφε, φταιω εγω η η τοστιερα?
Ρε με την τοστιερα κανετε καφε στο χωριο σου??χαχαχαχα μπαι δε γουει δεν διαφωνω καπου απλα ειπα την γνωμη μου.
Πολυ ωραια τα ειπες ... η μεγαλυτερη εφευρεση. Για μενα η γνωση ειναι σημαντικη και ισως μεσω αυτης να μπορεσουμε τελικα να επιλυσουμε τα προβληματα που απασχολουν την ανθρωποτητα. Απαραιτητο πλεον να ειναι δικτυωμενη ολη η ανθρωπινη γνωση και
προσβασιμη στα ακροδακτυλα του καθενος , ακομα ειμαστε στις αρχες.
Και εγώ τα ψιλοσιχαίνομαι τα καινούργιας γενιάς κινητά...
Η υπερτεχνολογία και μένα μου την δίνει,αλλο ενας υπολογιστής που μπορεί όλοι κάπου να τον χρειαζόμαστε και άλλο να κυκλοφορείς συνέχεια on line...
Πραγματικά αυτό με χαλάει εμένα.....και δεν προκειται να αγοράσω τετοιο κινητο αν δεν μου χρειαστεί απαραίτητα!
το περιεργο ειναι οτι οταν περιμενεις πολα δε σου ερχονται σαν τημωρια πες επηδη τα ηθελες πολυ κ οταν δε περιμενεις τιποτα σου ερχονται ολα μαζεμεναQuote:
ο σιγουρος τροπος να δυστυχησεις λογω ιντερνετ, ειναι το να περιμενεις την ευτυχια απ το ιντερνετ ...
αν ηταν υπερτεχνολογιας θα ειχα αγωρασει κ γω εμενα δε μου φαινονται υπερτεχνολογιας αλλα απλα αναλωσιμα προιοντα αφου εχω διαβασει πολα περιστατικα καπιον που εδωσαν 600ε πες κ αγορασαν κινητο το οπιο σχολασε στη συνεχεια κ ειναι σε πολεμο με τις κατασκευαστριες εταιριες για να του το αντικαταστησουν
εγω πχ ειχα αγωρασει ενα τηλ με 45 ευρω κ με αυτο τη βγαζω
Λίγο- πολύ συμφωνώ με όλους. Υπάρχουν κάποια πράγματα, από την τεχνολογία μέχρι το χρήμα κ την πυρηνική ενέργεια που δεν υπάρχει καλό ή κακό, γιατί είναι μέσα. Το γιατί κ σε τί θα χρησιμοποιηθούν κάθε φορά είναι άλλη ιστορία.
Το καταλαβα αυτο με την τοστιερα..ειπα απλα οτι οπου υπαρχουν συνθηκες μπορει καποιος να αποξενωθει..πχ νιωθω μονος θσ μπω σε ενσ τσατ με οτι αυτο συνεπαγεται, επικοινωνια ή σαιμπερ σεξ επειδη εκει εξω στην πραγματικη ζωη δεν μπορει..δεν τα εχετε συνσντησει αυτα??τελος παντων..
το οτι θα κανει σεξ καπιος αυτο δε σημαινει οτι ετσι θα χει κ παρεα σημαινει ισως οτι παραζεσταθηκε κ θελει να ξεδωσει το θεμα ειναι οτι οταν ζεις σε μια πολη οταν καπιον δε τον ξερεις ειναι αρκετα δυσκολο να τον πλησιασεις εκτος αν κανεις τη γλαστρα ψωνιζεις καινουρια ρουχα καθε μερα περνας απο το κομοτηριο να σιδερωνεις το μαλλι 24 ωρες κ οσο πιο υποκριτης πονηρος κ εγωκεντρικος εισαι τοσο μεγαλυτερη απιχηση θα εχεις για αυτο καταφευγεις κ στο ιντερνετ αλλα κ παλι θα πρεπει να σαι απολυτως οργανωμενος για να το πετυχεις κ οχι να παρλαρεις λεγοντας οτι κατσει οπως εγω πες
πολες φορες οι ανθρωποι δεν εκτιμουν το να τους ανοιγεσε πολυ γιατι ειναι απο τη μια αχαριστοι κ απο την αλλη φοβουνται την οικιοτητα
για να γνωρισεις καπιον για να σε εκτιμησει θα πρεπει να το παιξεις σουπια να σαι τυπικος γιατι αυτο συνηθως εκτιμαται (κ να λες μ@@@@ ορθογραφιμενες) κ να το παιζεις οτι ολα ειναι καλα κ αγια κ φυσικα να σαι υποκριτης.
οι ανθρωποι αποξενονονται γιατι ειναι απευδευτοι πνευματικα κ δε καταλαβαινουν την αξια απλα της επικοινωνιας κ αυτο συμβαινει παντου οχι μονο στο ιντερνετ
παιζει να ειμαι ο μονος που εχει βαρεθει και το μεσα και το εξω ? ειναι λες κι εχω δει τα παντα και στο διαδικτυο και σε ολο το ελλαδισταν (τουλαχιστον οπου εχω μεινει).
και διαφωνω λιγο οσον αφορα τις διαδικτυακες γνωριμιες. αυτο που μπορει να βλεπει κανεις εδω με καποιο αλλο ατομο, ειναι το κατα ποσο ταιριαζουν, το τροπο σκεψης του, τα ενδιαφεροντα του, τα θελω του κλπ. ενω εκει εξω κρινουμε μονο με βαση την εξωτερικη εμφανιση και τη συμπεριφορα. ας πουμε με τραβανε οι ξανθιες πχ, οι ξανθιες ομως βγαινουν σχεδον παντα να ειναι ηλιθιες, *******κια ή οτι αλλο, κι ετσι καταληγω να τρωω τα μουτρα μου ή να τις παραταω.
στην Αθηνα ειδικα η αποξενωση ειναι μεγαλυτερη. μη κοιτατε που εχει τοσο κοσμο, συνηθως ουτε τους γειτονες μας δε ξερουμε. αλλα αυτο καποιος που δεν την εχει ζησει δε προκειται να το καταλαβει. και ισως γι'αυτο τωρα που οι συνδεσεις γιναν φτηνες και ευκολες τρεχουν ολοι στο διαδικτυο.
Aνορθογραφια και συντακτικο απο αλλο πλανητη....Φιλε δεν βγαινει ακρη απο αυτα π γραφεις...Αχταρμας..
Ξεμπερδεψου και μετα προσπαθησε να ξεμπερδεψεις τους υπολοιπους...
κανε παραθεσεις Nocash να ξερουμε σε ποιον απευθυνεσαι. αν κι εγω σου προτεινω να μην ασχολεισαι τοσο, ειναι χασιμο χρονου.
κι εσυ ρε αλεξανδρε γραφε λιγο καλυτερα. ορισμενες φορες δε ξεχωριζει που σταματα η μια προταση και που αρχιζει η αλλη.
τι σχεση εχει αυτο με την προηγουμενη μου απαντηση ? σου λεω για το τροπο που γραφεις που καποιες φορες δε βγαζει νοημα, οχι το τι γραφεις.
ας διαβασει τα δικα σου κ θα βγαλει νοημα αμεσως περι τινος προκειτε
ναι αλλο πραμα δε με απασχολει, ζω με την αγωνια τι νοημα θα βγαλει ο καθενας αγνωστος εδω μεσα για μενα.
εγω σου ειπα για το τροπο που γραφεις, που δε ξεχωριζουν οι προτασεις τιποτα τελειως.
σαν αυτο εδω:
καταλαβαινει κανεις που σταματα η μια προταση και που η αλλη ?