Tomhet μιλησα πιο πολυ γενικα οχι σαν απαντηση στο μηνυμα σου. Δεν τιθεται θεμα παραξενιας μην ανησυχεις. Καλο βραδυ.
Printable View
Tomhet μιλησα πιο πολυ γενικα οχι σαν απαντηση στο μηνυμα σου. Δεν τιθεται θεμα παραξενιας μην ανησυχεις. Καλο βραδυ.
Επετρεψε μου να σου πω, επειδη ασχολουμαι συστηματικα με τη ζωγραφικη εδω και ενα χρονο,οτι η τεχνη ειναι τροπος εκφασης του εσωτερικου μας κοσμου, αρα οτιδηποτε 'παραγουμε' εχει σημειο αναφορας. Δεν ειναι αναγκη να ειμαι ο Da Vinci για να αφησω εργο. Η ψυχη υπαρχει σε καθε εργο τεχνης...
Το ξέρω δυστυχώς julias....και ακόμα περισσότερο ξέρω ότι δεν είναι ανάγκη όλοι μας να είμαστε ζωγράφοι, μουσικοί κλπ...
Τι να σου πω όμως...δυστυχώς αυτό δεν με σταματά απο το να νιώθω λιγότερος απο όλους αυτούς που θαυμάζω. Στο κάτω κάτω είναι γεγονός πως είμαι λιγότερος. Δεν πρόκειται ποτέ να αγγίξω τόσο κόσμο όσο εκείνοι ούτε να φτάσω την τεχνική τους.
Άστο καλύτερα γιατί θα κυλήσουν αρκετά μίζερα οι υπόλοιπες μου γραμμές αν συνεχίσω τον συλλογισμό μου... :P
Σε ευχαριστώ πάντως που κάθησες και διάβασες όλο αυτό.....και ζητώ συγγνώμη και παλι για πειρατεία του thread!
Και ομως δεν εισαι λιγοτερος, γιατι απλα εκφραζεις την ψυχη σου. Και δεν υπαρχει 'περισσοτερη' ή 'λιγοτερη' ψυχη. Υπαρχει μονο εκφραση της μεσω της τεχνης...Σκεψου το λιγο :) Και οσο αφορα στην τεχνικη, αυτη μαθαινεται, σπουδαζεται...και οπου φτασει κανεις, το ταξιδι μετραει και οχι ο προορισμος...και το ταξιδι στην τεχνη ειναι μαγεια...
"Νιωθω λιγοτερος" με άλλα λόγια χαμηλή αυτοεκτιμηση. Δοκίμασες ποτε σου να δεις στην πράξη αν εισαι όντως λιγότερος? Αυτο που ξεκινησε στην αρχη ως θαυμασμό αντι να το μετατρεψεις σε προσπαθεια και συναγωνισμό το μετετρεψες σε αδικη για σενα σύγκριση και ως αποτελεσμα της, αδρανεια και στασιμοτητα. Έκανες απολογισμο να δεις τι σου κόστισε μέχρι σημερα αυτη η πεποίθηση?
..αν αλλάξει καπως η πορεια του thread δε θα παθει κανεις τιποτα.
Καλησπέρα...επέτρεψέ μου να διαφωνήσω..!!!Αυτο που λες δεν είναι θέμα ανασφάλειας της εξωτερικής εμφάνισης.Είναι θέμα μιας γενικής ανασφάλειας που δε μας αφήνει να προχωρήσουμε.Οπότε αυτό το θεωρώ δικαιολογία..Δηλαδή το πάω με πολλούς για επιβεβαίωση.Η ανασφάλεια είναι αλλού κι εμείς κοιτάμε αλλού και πράττουμε αλλιώς...Ας μη τα μπερδεύουμε τα πράγματα!!!!
Επίσης για το πρώτο...Όχι η ανασφάλεια δεν πηγάζει από την εξωτερική εμφάνιση.Ίσως ναι,αλλά ξέρω και περιπτώσεις για πραγματικά ωραίους ανθρώπους εμφανισιακά με χαμηλή αυτοεκτίμηση να πηγαίνουν με πολύ χαλια ανθρωπους και μάλιστα να τους θεωρούνε ''πολύ'' γι αυτούς...Προς θεού δεν έχω κάτι με τους όμορφους/ασχημους,απλά ήταν διευκρίνηση για το ότι καποια αλλα ψυχολογικά προβληματα,δημιουργούν φαντασιώσεις σε τετοιους τομείς.Κράτα ότι δεν ήταν η εξωτερική εμφανιση η ανασφάλεια απλά δημιουργήθηκε και εκει....απο αλλους ομως παραγοντες...Αυτό ειναι ελλειψη αυτοεκτιμησης...
λολ ...Ρ
Εχω δει πολύχρονες σχέσεις να ξεκινούν εντελώς χαλαρά (τύπου μου αρεσεις, σου αρέσω κανουμε σεξ), και εχω δει επίσης να μη βγάζουν μήνα σχέσεις με βαρύγδουπα λόγια και υποσχέσεις "για παντα".
Το μεγαλύτερο λάθος των ανθρώπων είναι όταν ξεκινούν για ραντεβού με τον/την εκαστοτε υποψηφιο/α με προσδοκίες να βρουν το άλλο τους μισό και κουβαλώντας την όποια απογοητευση/απορριψη έχουν μαζεψει μεχρι τότε.
Η απογοητευση έρχεται όταν ο άλλος ανήκει στην κατηγορία "ξεκινάμε και βλέπουμε ή δεν βλέπουμε" και καταλήγουμε να συζητάμε για τα αυτονόητα :Ρ
Καλησπέρα how...Πρέπει να καταλάβεις το σεξ ήταν,είναι και θα είναι,αν οχι η πρωτη,από τις πρώτες σκέψεις στο μυαλο ενος αντρα.Από εκεί και πέρα,εσύ είσαι αυτή που θα βάλει τα όρια και πραγματικά αν ενδιαφέροντε θα το δείξουν.Το θεμα είναι κι εμείς να μην έχουμε στο μυαλό μας την αρνητική πλευρά των πραγμάτων..
Εμ, τί να σας κανω. Φαινεται οτι οι ανδρες που γνωριζω εγω εχουν μονο αυτο στο μυαλο τους. Εκτος αν τους το εμπνεω τοσο πολυ...LOL
Σιγουρα το σεξ ειναι παντα πρωτο μην πω και το τελευταιο που εχουν στο μυαλο τους ...αλλα οταν προκειται για σοβαρες σχεσεις και να παορυν την αποφαση ακομη γαμο δεν εχουν το σεξ ως κριτηριο!
κοιτανε αλλα πιο πρακτικα πραγματα ( αν εχεις περιουσια, μονιμη ή δικη σου δουλεια ) κα γενικα μην πεις σε αντρα για προβληματα, δεν τα μπορουν με τιποτα!!!! θα φυγουν με τη μια...τις προαλλες μια ξαδερφη μου ανακαλυψε οτι πασχει απο σακχαρωδη διαβητη και αμεσως την παρατησε!!! δεν την υποστηριξε καθολου!!!!
Αυτο που εχω διαπιστωσει οτι "καλες σχεσεις" και γενικοτερα ειμαστε στα καλα οταν δεν υπαρχουν προβληματα, στα δυσκολα παντα μα παντα κατι θα "στραβωσει" και τοτε παιρνεις την απαντηση " μα μου ελεγες πως με αγαπας, ναι τοτε το ελεγα τωρα δεν ισχυει! "
Δεν ειναι ολοι ετσι ανλακι...Μην τσουβαλιαζεις..
Γεια σου How...εχω μια φιλη που εχει ακριβως το ιδιο θεμα με εσενα. την εχω δει απειρες φορες να κλαιει, να αγχωνεται, να φανταζεται μονη της το μελλον. Μου εχει εξομολογηθει οτι πολλες φορες αναγκαζεται να κανει σεξ γνωριζοντας οτι ειναι σεξ και τιποτα παραπανω για να απολαυσει λιγα λεπτα συντροφικοτητας και ευτυχιας, για μια αγκαλια...εγω αν ημουν αντρας θα ντρεπομουν να το κανω αυτο σε μια κοπελα γιατι δειχνεις οτι δεν τη σεβεσαι! αντρας σημαινει φιλοτιμο και ειναι κατι που δεν υπαρχει..τον αντρα δεν τον κανει το σεξ για να μην το πω αλλιως.
Δεν ειμαι λαθος αυτη ειναι πραγματικοτητα, πολυ δυσαρεστη αλλα ετσι ειναι, οι ερωτικες σχεσεις του σημερα βασιζονται στο βολεμα και αυτο ξεκιναει απο τις απαιτησεις των " ανδρων"..δεν τα γραφω για να αλλαξω τη γνωμη κανενος απλα ισως καποιος τα διαβασει και τα εχει στο πισω μερος του μυαλου του. Ποσα πραδειγματα να σου πω????? παρα πολλα τετοιου τυπου! εεεεε δεν μπορει ολα να ειναι συμπτωση ή εξαιρεση????
το κακο ειναι οταν γραφεις εδω ή επισκεπτεσαι ενα ψυχολογο την εχεις ηδη πατησει γιατι επενδυσες σε μια φουσκα!!!! Καλυτερα να ειμαστε συνειδητοποιημενες παρα να περιμενουμε τον ανυπαρκτο πριγκιπα του παραμυθιου....
Κοιτα, επειδη μου αρεσει να ειμαι ειλικρινης, θα μιλησω ανοιχτα. Δεν εχει να κανει με το ντυσιμο, αλλα με το ποση σεξουαλικοτητα βγαζεις. Προσωπικα, σπανια στη μεχρι τωρα ζωη μου, ντυθηκα προκλητικα. Ωστοσο ειναι αυτο που ειπα παραπανω. Καλα, για να μη σχολιασω οτι πολλες φορες δεν ελεγα στα εκαστοτε ραντεβου για την εκπαιδευση μου πχ, γιατι με ειχαν απορριψει και λογω κομπλεξ. Δηλαδη, να πρεπει να κρυβεις και πραγματα απο πανω. Και ναι, και μενα μου εχει τυχει αυτο που εκανε η φιλη σου.
Εγω πιστευω οτι αυτοι που φερονται ετσι φερονται ετσι εκει που τους παιρνει...ή νομιζουν οτι τους παιρνει γιατι θεωρουν τον εαυτο τους ανωτερο και προορισμενο για κατι καλυτερο...
Σου είπα και σε προηγούμενο ποστ,στην αρχή....θέλεις να τις βγάλουμε να τις ''μετρήσουμε'' ..(τις απόψεις μας) ??Γιατί τα βλεπεις μονόπλευρα κι εχω να σου πω κι εγω πολλά παραδείγματα.Αλλά αυτο ειναι ένα θέμα,οπότε μην χάνεις την ουσία...
Στη συνέχεια,υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορεί καποιος να γράφει εδώ η να επισκέπτεται ψυχολόγο,οποτε δεν ισχύει αυτό που λες.Μπορεί να επένδυσε σε μία φούσκα αλλά ίσως ήταν κι ο ίδιος φούσκα....Μην βγάζεις ποτέ εσένα εξω...!!!Δεν φταίνε πάντα οι αλλοι για ότι μας συμβαίνει...
Εγω παλι δεν καθομαι ουτε λεπτο αν "μυριστω" οτι ο αλλος ειναι τερμα βολεψακιας και παρτακιας αυτος και αν μου φαινεται απελπισμενος...αν νιωθουν με τον ιδιο τροπο τοτε τους καταλαβαινω ειναι πραγματι αηδιαστικο!
Τελοσπαντων οποια κοπελα θελει ας τα εχει στο πισω μερος του μυαλου της. Παντα να κρατατε πισινη! Ποτε να μην πιστευετε οτι σας λενε γιατι ισχυουν μεχρι την ωρα που τα λενε. Αν βρουνε κατι καλυτερο σε οποιαδηποτε επιπεδο θα σας αφησουνε χωρις δευτερη σκεψη και χωρις εξηγηση φυσικα, για αυτο να κανετε και σεις το ιδιο πριν σας προλαβουν. Ποτε μην τους μιλατε για προβληματα και γενικα για ευθυνες δεν τα μπορουν...τελικα Αξιζουν τον κοπο???? δεν νομιζω...
Εντάξει πραγματικά θεωρώ χάσιμο χρόνου το να σου απαντάει κάποιος...!!!Τέλος από μένα,δεν υπάρχει λόγος....Εχεις μπερδέψει τα πάντα :) Κι εφόσον παροτρύνεις καποιον να τα έχει στο πίσω μέρος του κεφαλιού του (λες κι εισαι ο παντογνωστης...) έχε κι εσύ στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου αυτό....ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ
Το οτι καποιος μπορει να ειναι πχ τοσο κομπλεξικος ή οχι, στο ραντεβου και επειτα μπορεις να το καταλαβεις, οχι απο πριν. Και ναι, μου εχουν τυχει δυο φορες τετοια περιστατικα, που ειχαν ολες τις καλες προθεσεις, αλλα μου αποκαλυψαν στο ραντεβου οτι δε μπορουν να κανουν σχεση με μια που μπορει να βγαζει περισσοτερα χρηματα απο αυτους. Anyway, σαφως καπου υπαρχουν και αξιολογοι ανδς, οπως και γυναικες, ειναι και θεμα τυχης.
παιδια.... δε ξερω τι λετε εσεις (παντως δεν ηθελα να προκαλεσω ιντριγκες χαχαχαχα)
αλλα για να ξαναγυρισουμε στο αρχικο θεμα του ποστ... ο τυπος δεν εμφανιστηκε ουτε χτες ουτε προχτες... κ να φανταστειτε οτι ειχε σχεδον κανονιστει για εχτες!!
απο κει να καταλαβεις δλδ...
Δεν εχει να κάνει...Μια παρέα είμαστε εδώ και ο καθένας λέει την άποψή του κι εννοείται ότι πάντα ειναι σεβαστή.Εμένα όμως δε μου αρέσει να παροτρύνεις τον άλλο να κάνει κάτι....Εκεί ναι,ίσως χάσω λίγο την υπομονή μου.Σε καμία περίπτωση δεν έγινε εδώ (προς το παρόν) απλά γενικά μιλάω...
Μα ουσιαστικα μονοι μας ειμαστε!!! τωρα αν καποιες αφελεις εχουν την ψευδαισθηση οτι τις αγαπουν τις λατρευουν και δε ζουν χωρις αυτές θα το διαπιστωσουν στην πορεια αν ειμαι λαθος ή οχι( καποιες μπορει και νσ μην ανακαλυψουν ποτε το αληθινο προσωπο του αλλου εξαρταται απο τις συγκυριες)
παντως σε οσες φιλες και γνωστες ζητησαν τη γνωμη μου και τους ειπα κρατατε πισινη κτλ κτλ μετα απο λιγες μερες γυρισαν και μου ειπαν ειχες δικιο τελικα!
Οσο μα οσο και να σε γουσταρει στην αρχη θα ερθει η στιγμη που θα σε βαρεθει και θα σε παρατησει αν δεν εχει να κερδισει κατι πρακτικο απο σενα. αυτο ειναι ΝΟΜΟΣ
Επισης θεωρω οτι οι ερωτικες σχεσεις και ο τροπος που φερομαστε στο δεσμο μας κρινεται και απο την οικογενεια η οποια επηρεαζει καλως κακως το σκεπτικο των αντρων, οποτε δεν εχω μπερδεψει καθολου τις ανθρωπινες σχεσεις.
Οταν για παραδειγμα εχει ο αλλος μια μανα ή εναν πατερα που του λεει πως θα την παντρευτεις διοριστηκε? εχει μονιμη δουλεια? πως θα μεγαλωσετε παιδια? θα τρεχεις και δεν θα φτανεις? κοιτα να βρεις καμια αλλη να εξασφαλιστεις!
Εμεις εχουμε το ονομα οτι ειμαστε συμφεροντολογες κτλ και αλλοι εχουν την χαρη!!!
ειχα φιλες που οταν εγω ημουν 22-23 και αυτες 33 μου τα ελεγαν και γω το βιολι μου για αισθηματα και αγαπες και με ελεγαν αγαθιαρα!!! Ηρθε η ωρα που ξυπνησα και γω. Κοριτσια κοιταξτε πρωτα τους εαυτους σας, να ειστε ανεξαρτητες συναισθηματικα και οικονομικα, καντε καλες φιλες-παρεες, να περνατε ομορφα και να ειστε συνειδητοποιημενες . Να μην παιρνετε τοις μετρητοις οτι σας λενε μετα απο λιγο θα τα εχουν ξεχασει, δεν τα εννοουν οι περισσοτεροι ( υπαρχουν και καποιες λιγες εξαιρεσεις αλλα ετσι ειναι το σκετπικο των περισσοτερων εκει εξω)
''Οσο μα οσο και να σε γουσταρει στην αρχη θα ερθει η στιγμη που θα σε βαρεθει και θα σε παρατησει αν δεν εχει να κερδισει κατι πρακτικο απο σενα. αυτο ειναι ΝΟΜΟΣ ''.............
ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.........????????????
Φυσικό ειναι οι φίλες να έχουν αυτη την αντίδραση γιατί όταν προϊδεάζεις καποιον,ειναι φυσικό να έχει αυτή σαν πρώτη αντίδραση...!!!Είναι ταυτόχρονα αντίδραση και παρηγοριά....
...αν ήξερα για μισογύνηδες και έχω συναντήσει πολλούς εδώ μέσα.
Αυτό του να βγάζει μίσος μια γυναίκα για ΟΛΟΥΣ τους άντρες με αφήνει πραγματικά άφωνη.
Δεν ξέρω τι σου έχει συμβεί και έχεις φτάσει σε αυτό το σημείο, αλλά κοίτα να το φτιάξεις γιατί θα μείνεις μόνη σου.
Συμφωνώ πως πρέπει να είμαστε ανεξάρτητες σε όλα τα επίπεδα, να έχουμε καλούς φίλους και καλή ζωή γενικότερα, αλλά το συναίσθημα να είσαι ερωτευμένη με κάποιον και αυτός μαζί σου είναι πραγματικά μοναδικό.
Φυσικά και κάποια στιγμή τελειώνει, ή αλλάζει επίπεδο, αλλά με αυτό το σκεπτικό δεν θα ζήσουμε τίποτα στη ζωή μας από φόβο ότι θα το χάσουμε.
Το μόνο που θα καταφέρεις έτσι είναι να χάσεις τα καλύτερα χρόνια της ζωής σου γεμάτα από όμορφες στιγμές :(
ωρες ειναι να μου πεις οτι εγω το γρουσουζεψα κιολας για αυτο και ο αλλος φερθηκε σκαρτα και επαληθευτηκα...υπαρχουν και γυναικες που δεν εχουν σωστη συμπεριφορα ομως γιατι τους εχουν φερθει πρωτα αντιστοιχα και εμαθαν. και τοτε ερχεται ο αντρας απο εγωισμο τον τσουζει που τον παρατησε εκμεταλλευτηκε και και και ....τοτε τρως το κολλημα. Αλλα δεν ειναι κολλημα απο αγαπη ειναι απο εγωισμο. Οι αντρες ειναι εγωιστες σε υπερμετρο βαθμο