Γιατί οι άντρες ΔΕΝ επικοινωνούν μετά το πρώτο ραντεβού;;;; - Page 18
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 18 of 53 FirstFirst ... 8161718192028 ... LastLast
Results 256 to 270 of 781
    Senior Member
    Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    Εμ, τί να σας κανω. Φαινεται οτι οι ανδρες που γνωριζω εγω εχουν μονο αυτο στο μυαλο τους. Εκτος αν τους το εμπνεω τοσο πολυ...LOL
    Γεια σου How...εχω μια φιλη που εχει ακριβως το ιδιο θεμα με εσενα. την εχω δει απειρες φορες να κλαιει, να αγχωνεται, να φανταζεται μονη της το μελλον. Μου εχει εξομολογηθει οτι πολλες φορες αναγκαζεται να κανει σεξ γνωριζοντας οτι ειναι σεξ και τιποτα παραπανω για να απολαυσει λιγα λεπτα συντροφικοτητας και ευτυχιας, για μια αγκαλια...εγω αν ημουν αντρας θα ντρεπομουν να το κανω αυτο σε μια κοπελα γιατι δειχνεις οτι δεν τη σεβεσαι! αντρας σημαινει φιλοτιμο και ειναι κατι που δεν υπαρχει..τον αντρα δεν τον κανει το σεξ για να μην το πω αλλιως.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ntoubroutza View Post
    Πόσο λάθος είσαι....Εχεις μπερδεψει τις ερωτικές σχέσεις με όλες τις ανθρωπινες σχέσεις.Πως μπορείς απλά με ένα παράδειγμα,να μιλάς και για το χαρακτήρα και το πόσο ευαίσθητος είναι ο αλλος...Τέσπα,δεν το αναλύω γιατί δεν βρίσκω το λόγο!!!
    Δεν ειμαι λαθος αυτη ειναι πραγματικοτητα, πολυ δυσαρεστη αλλα ετσι ειναι, οι ερωτικες σχεσεις του σημερα βασιζονται στο βολεμα και αυτο ξεκιναει απο τις απαιτησεις των " ανδρων"..δεν τα γραφω για να αλλαξω τη γνωμη κανενος απλα ισως καποιος τα διαβασει και τα εχει στο πισω μερος του μυαλου του. Ποσα πραδειγματα να σου πω????? παρα πολλα τετοιου τυπου! εεεεε δεν μπορει ολα να ειναι συμπτωση ή εξαιρεση????
    το κακο ειναι οταν γραφεις εδω ή επισκεπτεσαι ενα ψυχολογο την εχεις ηδη πατησει γιατι επενδυσες σε μια φουσκα!!!! Καλυτερα να ειμαστε συνειδητοποιημενες παρα να περιμενουμε τον ανυπαρκτο πριγκιπα του παραμυθιου....

Banned
    Quote Originally Posted by unlucky View Post
    Γεια σου How...εχω μια φιλη που εχει ακριβως το ιδιο θεμα με εσενα. την εχω δει απειρες φορες να κλαιει, να αγχωνεται, να φανταζεται μονη της το μελλον. Μου εχει εξομολογηθει οτι πολλες φορες αναγκαζεται να κανει σεξ γνωριζοντας οτι ειναι σεξ και τιποτα παραπανω για να απολαυσει λιγα λεπτα συντροφικοτητας και ευτυχιας, για μια αγκαλια...εγω αν ημουν αντρας θα ντρεπομουν να το κανω αυτο σε μια κοπελα γιατι δειχνεις οτι δεν τη σεβεσαι! αντρας σημαινει φιλοτιμο και ειναι κατι που δεν υπαρχει..τον αντρα δεν τον κανει το σεξ για να μην το πω αλλιως.
    Αυτος δεν την σεβαστηκε ή η φιλη σου ειναι μες την κακομοιρια?Αναγκαζεται λεει να κανει σεξ για να απολαυσει λιγα λεπτα συντροφικοτητας.......Οκ!

Senior Member
    Κοιτα, επειδη μου αρεσει να ειμαι ειλικρινης, θα μιλησω ανοιχτα. Δεν εχει να κανει με το ντυσιμο, αλλα με το ποση σεξουαλικοτητα βγαζεις. Προσωπικα, σπανια στη μεχρι τωρα ζωη μου, ντυθηκα προκλητικα. Ωστοσο ειναι αυτο που ειπα παραπανω. Καλα, για να μη σχολιασω οτι πολλες φορες δεν ελεγα στα εκαστοτε ραντεβου για την εκπαιδευση μου πχ, γιατι με ειχαν απορριψει και λογω κομπλεξ. Δηλαδη, να πρεπει να κρυβεις και πραγματα απο πανω. Και ναι, και μενα μου εχει τυχει αυτο που εκανε η φιλη σου.

..βρε αν, εγω προσωπικά αν βρισκόμουν με έναν άντρα που έκανε σεξ μαζί μου για λίγα λεπτά συντροφικότητας και αγάπης, δεν θα με ξανά βλεπε ούτε σε φώτο. Φαντάσου λοιπόν πως νιώθει ένας άντρας που παίρνει τέτοια μνμ από μια γυναίκα. Τρέχοντας φευγει....

Κοιτα, επειδη μου αρεσει να ειμαι ειλικρινης, θα μιλησω ανοιχτα. Δεν εχει να κανει με το ντυσιμο, αλλα με το ποση σεξουαλικοτητα βγαζεις. Προσωπικα, σπανια στη μεχρι τωρα ζωη μου, ντυθηκα προκλητικα. Ωστοσο ειναι αυτο που ειπα παραπανω. Καλα, για να μη σχολιασω οτι πολλες φορες δεν ελεγα στα εκαστοτε ραντεβου για την εκπαιδευση μου πχ, γιατι με ειχαν απορριψει και λογω κομπλεξ. Δηλαδη, να πρεπει να κρυβεις και πραγματα απο πανω. Και ναι, και μενα μου εχει τυχει αυτο που εκανε η φιλη σου.
    ...χαου με κουφανες τελειως μεσημεριάτικα.
    Υπάρχει περίπτωση να είσαι αστροφυσικός που βγήκε ραντεβού με τύπο που καθαρίζει τζάμια αυτοκινήτων στα φανάρια?

Senior Member
    Εγω πιστευω οτι αυτοι που φερονται ετσι φερονται ετσι εκει που τους παιρνει...ή νομιζουν οτι τους παιρνει γιατι θεωρουν τον εαυτο τους ανωτερο και προορισμενο για κατι καλυτερο...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ..βρε αν, εγω προσωπικά αν βρισκόμουν με έναν άντρα που έκανε σεξ μαζί μου για λίγα λεπτά συντροφικότητας και αγάπης, δεν θα με ξανά βλεπε ούτε σε φώτο. Φαντάσου λοιπόν πως νιώθει ένας άντρας που παίρνει τέτοια μνμ από μια γυναίκα. Τρέχοντας φευγει....
    δεν ξερω πως το ανεχεται κατι τετοιο πραγματικα...εχει την ελπιδα οτι ισως κατι αλλαξει νομιζω..και μου λεει τουλαχιστον ας ειναι και ετσι απο το να μην εχω τιποτα.

δεν ξερω πως το ανεχεται κατι τετοιο πραγματικα...εχει την ελπιδα οτι ισως κατι αλλαξει νομιζω..και μου λεει τουλαχιστον ας ειναι και ετσι απο το να μην εχω τιποτα.
    ...σεβαστή η απελπισία του καθένα, αλλά σκέψου ότι η στάση της είναι ο πρώτος λόγος που οι άντρες δεν κάθονται λεπτό αν"μυριστούν" τέτοια απόγνωση. Βάλε τον εαυτό σου στη θέση του εκάστοτε και θα καταλάβεις τι εννοώ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...χαου με κουφανες τελειως μεσημεριάτικα.
    Υπάρχει περίπτωση να είσαι αστροφυσικός που βγήκε ραντεβού με τύπο που καθαρίζει τζάμια αυτοκινήτων στα φανάρια?
    Δεν ειμαι αστροφυσικος Θεοφανια. Καμια σχεση. Ουτε θεωρω οτι ειμαι κατι. Αλλα, οταν ο αλλος παλευει χρονια να τελειωσει μια σχολη και ρωταει για σενα, που μπορει πχ να εχεις κανει καποια βηματα παρπανω, και σου βγαζει κομπλεξ και κακια, ε τί να το κανω;

Banned
    Δεν ειμαι λαθος αυτη ειναι πραγματικοτητα, πολυ δυσαρεστη αλλα ετσι ειναι, οι ερωτικες σχεσεις του σημερα βασιζονται στο βολεμα και αυτο ξεκιναει απο τις απαιτησεις των " ανδρων"..δεν τα γραφω για να αλλαξω τη γνωμη κανενος απλα ισως καποιος τα διαβασει και τα εχει στο πισω μερος του μυαλου του. Ποσα πραδειγματα να σου πω????? παρα πολλα τετοιου τυπου! εεεεε δεν μπορει ολα να ειναι συμπτωση ή εξαιρεση????
    το κακο ειναι οταν γραφεις εδω ή επισκεπτεσαι ενα ψυχολογο την εχεις ηδη πατησει γιατι επενδυσες σε μια φουσκα!!!! Καλυτερα να ειμαστε συνειδητοποιημενες παρα να περιμενουμε τον ανυπαρκτο πριγκιπα του παραμυθιου....
    Σου είπα και σε προηγούμενο ποστ,στην αρχή....θέλεις να τις βγάλουμε να τις ''μετρήσουμε'' ..(τις απόψεις μας) ??Γιατί τα βλεπεις μονόπλευρα κι εχω να σου πω κι εγω πολλά παραδείγματα.Αλλά αυτο ειναι ένα θέμα,οπότε μην χάνεις την ουσία...
    Στη συνέχεια,υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορεί καποιος να γράφει εδώ η να επισκέπτεται ψυχολόγο,οποτε δεν ισχύει αυτό που λες.Μπορεί να επένδυσε σε μία φούσκα αλλά ίσως ήταν κι ο ίδιος φούσκα....Μην βγάζεις ποτέ εσένα εξω...!!!Δεν φταίνε πάντα οι αλλοι για ότι μας συμβαίνει...

Senior Member
    Εγω παλι δεν καθομαι ουτε λεπτο αν "μυριστω" οτι ο αλλος ειναι τερμα βολεψακιας και παρτακιας αυτος και αν μου φαινεται απελπισμενος...αν νιωθουν με τον ιδιο τροπο τοτε τους καταλαβαινω ειναι πραγματι αηδιαστικο!

Senior Member
    Τελοσπαντων οποια κοπελα θελει ας τα εχει στο πισω μερος του μυαλου της. Παντα να κρατατε πισινη! Ποτε να μην πιστευετε οτι σας λενε γιατι ισχυουν μεχρι την ωρα που τα λενε. Αν βρουνε κατι καλυτερο σε οποιαδηποτε επιπεδο θα σας αφησουνε χωρις δευτερη σκεψη και χωρις εξηγηση φυσικα, για αυτο να κανετε και σεις το ιδιο πριν σας προλαβουν. Ποτε μην τους μιλατε για προβληματα και γενικα για ευθυνες δεν τα μπορουν...τελικα Αξιζουν τον κοπο???? δεν νομιζω...

Δεν ειμαι αστροφυσικος Θεοφανια. Καμια σχεση. Ουτε θεωρω οτι ειμαι κατι. Αλλα, οταν ο αλλος παλευει χρονια να τελειωσει μια σχολη και ρωταει για σενα, που μπορει πχ να εχεις κανει καποια βηματα παρπανω, και σου βγαζει κομπλεξ και κακια, ε τί να το κανω;
    ...βλέπεις τι γίνεται?
    Κάνουμε τόσες σελίδες κουβέντα για το πως φέρονται οι άντρες και οι γυναίκες.
    Αν βγεις με κάποιον που είναι τόσο κομπλεξικός ώστε να αναγκαστείς να κρύψεις ότι τελείωσες μια σχολή, ποιος φταίει?
    Αυτός ή εσύ?

Banned
    Τελοσπαντων οποια κοπελα θελει ας τα εχει στο πισω μερος του μυαλου της. Παντα να κρατατε πισινη! Ποτε να μην πιστευετε οτι σας λενε γιατι ισχυουν μεχρι την ωρα που τα λενε. Αν βρουνε κατι καλυτερο σε οποιαδηποτε επιπεδο θα σας αφησουνε χωρις δευτερη σκεψη και χωρις εξηγηση φυσικα, για αυτο να κανετε και σεις το ιδιο πριν σας προλαβουν. Ποτε μην τους μιλατε για προβληματα και γενικα για ευθυνες δεν τα μπορουν...τελικα Αξιζουν τον κοπο???? δεν νομιζω...
    Εντάξει πραγματικά θεωρώ χάσιμο χρόνου το να σου απαντάει κάποιος...!!!Τέλος από μένα,δεν υπάρχει λόγος....Εχεις μπερδέψει τα πάντα :) Κι εφόσον παροτρύνεις καποιον να τα έχει στο πίσω μέρος του κεφαλιού του (λες κι εισαι ο παντογνωστης...) έχε κι εσύ στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου αυτό....ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ

Page 18 of 53 FirstFirst ... 8161718192028 ... LastLast