α σε καταλαβαινω ουτε εγω ειμαι κολπικη. με την καμια...............πιο ευκολα τελειωνω να τριβομαι στα ρουχα του αλλου
Printable View
α σε καταλαβαινω ουτε εγω ειμαι κολπικη. με την καμια...............πιο ευκολα τελειωνω να τριβομαι στα ρουχα του αλλου
OXI ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΒΙΑΣΤΗ ΝΑ ΒΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ.ΕΔΩ ΕΧΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ.ΣΕ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!εγω απλα φιλικα σου λεω (ισως και μ το λεω) οτι και εμεις με τη σειρα μας βιαζουμε ανθρωπους που μας αγαπανε.ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ..σε αυτους να δειχνεις -ω σεβασμο τους υπολοιπους οπως λες ασους να @@
και ο ανθρωπος που σε νοιαζετε μπροκεν μπορει να μη ειναι οι γονεις και κανενας γκομενος,,μπορει απλα να ειναι ο περιπτερας της γειτονιας,ο συμφουρομιστας,ο κρεωπολης..δεν ειναι ολοι ιδιοι μωρο μου γλυκο υπαρχουν και ανθρωποι που σε νοιαζονται,δεν εισαι μονη
Ελπιζω να μην ειναι ο περιπτερας, ειναι ασχημος
το ξερω αυτο και το εκτιμαω δεδομενου οτι αλλοι δν εχουν κανεναν, ομως οπως ειπες ατομα που δν τους νοιαζω και με μειωνουν γιατι να νοιαστω. αν ο αλλος με μειωσε και με κανε να νιωσω ισα με το πατωμα και ξεφτιλικι μπροστα σε αλλους, ειδηκα οταν τον ψυχολογικο βιασμο τον θεωρω χειροτερο απ τον σωματικο, τοτε μου πρεπει να κανω κατι να μην το αφησω να πεσει κατω. και βρισκω τι ποναει τον αλλον. μια γρατζουνια 30 εκατοστα σε ενα αμαξι για την υποληψη μου
εγω παστελι αμα δεν κανω σεξ εχω νυχτερινη ενουρηση αχαχα κανω στον υπνο μου το ιδιο ισχυει κ αμα εχω ελειψεις..τωρα γιατι κρανος τι να πω μπορεις να παρεις ενα σαν αυτα που φορανε οι ποδηλατες χωρις το τζαμι μπροστα
οσο για την γρατζουνια ειναι τελειως ανοητο μπροκεν..εκτος αν το εκανες εν βρασμο ψυχης..
η αδιαφορια ειναι η καλυτερη λυση σε τετοιες περιπτωσεις οσο σεχει χεσμενη τοσο τον εχεις κ εσυ..
ανοητο δεν ηταν για αυτον που λυσαγε για το αμαξι ο κλασικος βλαχοκαγκουρας που παιρνει το smart και το κανει φεραρι
οχι αυτο το σταδιο το ξεπερασα! που μ φερθηκε και μιλησε χτες λες και ημουν καμια σιχαμερη γλειωδη βδελλα μπροστα σε κοσμο και μπροστα στην γκομενα του που θα ανεβηκε στα ματια της επειδη θα νομιζει και καλα πως ολος ο κοσμος γυριζει γυρω του κ τις εχει ολες στα ποδια του!''αχ τι γκομενο εχω διπλα μου αχχχχχχ''! και ολα αυτα για ενα ''γεια''
το ''γεια'' που ειπα τι σημαινε οτι θελω σχεση?
μα και την προηγουμενη που τον ειδα στο κλαμπ και με κοιταξε ειπαμε γεια! ειναι κατι φυσιολογικο το ''γεια'' δεν ηξερα πως εκανα κατι που να μην θελει να μην με ξερει ελεος δλδ δεν εκανα απολυτως τπτ αυτος εκανε! ενα ''γεια'' ειπα ελεος δλδ
ξερεις μπροκεν?για μενα η χειροτερη ξεφτιλα ειναι εμεις να ξεφτιλιζουμε τον εαυτο μας για ολες τις αδικιες της ζωης...δεν σου λεω οτι φταιμε καπου και δεν εχουμε δικιο?με το ψαχνουμε το δικιο μας ομως γινομαστε εκδικητικες βιαιες και πανω απο ολα ο χειροτερος εχθρος του εαυτου μας.εν εχουμε δικιο σιωπαμε,και αφηνουμε τους αλλους να κουρευονται δεν οργιζομαστε...
απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μ ειμαι βιαια οχι στους αλλους μονο κ σε μενα τωρα λογω χαπιων ειμαι αρνακι 1 στο τοσο που με πιανει τι να κανω να τα καταπινω σαν καρκινο?
τι χαπια παιρνεις?
lamictal 50, tudor 225, xanax και wisperdon