TA ΠΟΥΛΙΑ ''ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ'' ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΝ!!!!! - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 15 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 219
    Senior Member
    α σε καταλαβαινω ουτε εγω ειμαι κολπικη. με την καμια...............πιο ευκολα τελειωνω να τριβομαι στα ρουχα του αλλου
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    το ασπρο δεν γινεται μαυρο επειδη ετσι σε βολευει, οσο και να προσπαθεις.
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΠΑΡΤΙΔΕΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ γιατι δεν του κανεις
    αλλα δεν ειναι φυσιολογικη αντιδραση, ουτε δικο σου δικαιωμα, ουτε αυτοπροστασια ΝΑ ΤΟΝ ΣΙΧΤΙΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΤΟ ΑΜΑΞΙ επειδη δεν αντεχεις να δεχτεις την απορρριψη του.

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΙΑΣΜΟΣ!!!!
    αλλα ουτε δικη σου δικαιολογια για να φερεσαι οπως γουσταρεις στους αλλους που δεν εφταιξαν σε τιποτε....
    μα σε αυτη τη περιπτωση δεν μιλαμε για καποιον που δεν εφταιξε σε τιποτε!!!!!!!!!

Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    δεν θυμωσα καθολου ολγακι ισα ισα παραδεχομαι πως παιζει να χεις δικιο. ομως δεν ειναι τοσο πολυπλευρο οπως παρουσιαζεται οπως ακουσα πως δικαιωμα του αλλου αυτο δικαιωμα δικο μ αυτο. αν το παμε ετσι δικαιωμα του βιαστη να βιαζει, δικαιωμα μου να προστατευτω. ο καθενας οταν γινεται αποδεκτης καποιας προσβολης η κακιας συμπεριφορας ειτε ειναι δικαιωμα του αλλου να σου φερθει οπως θελει ειτε οχι, ειναι απολυτως φυσιολογικο να αντιδρασεις!

ετσι ειναι η ζωη, ολα τα αλλα ειναι λογια!

παστελι σου δινω εναν χαζοδονητη που πηρα 15 ευρω που δεν μοιαζει καν με δονητη. τσαμπε
    OXI ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΒΙΑΣΤΗ ΝΑ ΒΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ.ΕΔΩ ΕΧΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ.ΣΕ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!εγω απλα φιλικα σου λεω (ισως και μ το λεω) οτι και εμεις με τη σειρα μας βιαζουμε ανθρωπους που μας αγαπανε.ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ..σε αυτους να δειχνεις -ω σεβασμο τους υπολοιπους οπως λες ασους να @@
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

και ο ανθρωπος που σε νοιαζετε μπροκεν μπορει να μη ειναι οι γονεις και κανενας γκομενος,,μπορει απλα να ειναι ο περιπτερας της γειτονιας,ο συμφουρομιστας,ο κρεωπολης..δεν ειναι ολοι ιδιοι μωρο μου γλυκο υπαρχουν και ανθρωποι που σε νοιαζονται,δεν εισαι μονη
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    Quote Originally Posted by olgaki82 View Post
    και ο ανθρωπος που σε νοιαζετε μπροκεν μπορει να μη ειναι οι γονεις και κανενας γκομενος,,μπορει απλα να ειναι ο περιπτερας της γειτονιας,ο συμφουρομιστας,ο κρεωπολης..δεν ειναι ολοι ιδιοι μωρο μου γλυκο υπαρχουν και ανθρωποι που σε νοιαζονται,δεν εισαι μονη
    Ελπιζω να μην ειναι ο περιπτερας, ειναι ασχημος

το ξερω αυτο και το εκτιμαω δεδομενου οτι αλλοι δν εχουν κανεναν, ομως οπως ειπες ατομα που δν τους νοιαζω και με μειωνουν γιατι να νοιαστω. αν ο αλλος με μειωσε και με κανε να νιωσω ισα με το πατωμα και ξεφτιλικι μπροστα σε αλλους, ειδηκα οταν τον ψυχολογικο βιασμο τον θεωρω χειροτερο απ τον σωματικο, τοτε μου πρεπει να κανω κατι να μην το αφησω να πεσει κατω. και βρισκω τι ποναει τον αλλον. μια γρατζουνια 30 εκατοστα σε ενα αμαξι για την υποληψη μου

Senior Member
    εγω παστελι αμα δεν κανω σεξ εχω νυχτερινη ενουρηση αχαχα κανω στον υπνο μου το ιδιο ισχυει κ αμα εχω ελειψεις..τωρα γιατι κρανος τι να πω μπορεις να παρεις ενα σαν αυτα που φορανε οι ποδηλατες χωρις το τζαμι μπροστα
    οσο για την γρατζουνια ειναι τελειως ανοητο μπροκεν..εκτος αν το εκανες εν βρασμο ψυχης..
    η αδιαφορια ειναι η καλυτερη λυση σε τετοιες περιπτωσεις οσο σεχει χεσμενη τοσο τον εχεις κ εσυ..

Senior Member
    ανοητο δεν ηταν για αυτον που λυσαγε για το αμαξι ο κλασικος βλαχοκαγκουρας που παιρνει το smart και το κανει φεραρι

Senior Member
    μα σε αυτη τη περιπτωση δεν μιλαμε για καποιον που δεν εφταιξε σε τιποτε!!!!!!!!!
    μα δεν εφταιξε βρε μπροκεν.
    σε τι εφταιξε?
    στο οτι δεν ηθελε να προχωρησει η σχεση σας?

Senior Member
    οχι αυτο το σταδιο το ξεπερασα! που μ φερθηκε και μιλησε χτες λες και ημουν καμια σιχαμερη γλειωδη βδελλα μπροστα σε κοσμο και μπροστα στην γκομενα του που θα ανεβηκε στα ματια της επειδη θα νομιζει και καλα πως ολος ο κοσμος γυριζει γυρω του κ τις εχει ολες στα ποδια του!''αχ τι γκομενο εχω διπλα μου αχχχχχχ''! και ολα αυτα για ενα ''γεια''

το ''γεια'' που ειπα τι σημαινε οτι θελω σχεση?

Senior Member
    ......

το ''γεια'' που ειπα τι σημαινε οτι θελω σχεση?
    οχι!
    το "γεια" που δεν ειπε αυτος σημαινε οτι δεν θελει παρτιδες μαζι σου ομως.
    τον εβρισες, το ξεχασες?
    γιατι να θελει να σου πει γεια? ουτε εγω θα σου ελεγα..

Senior Member
    μα και την προηγουμενη που τον ειδα στο κλαμπ και με κοιταξε ειπαμε γεια! ειναι κατι φυσιολογικο το ''γεια'' δεν ηξερα πως εκανα κατι που να μην θελει να μην με ξερει ελεος δλδ δεν εκανα απολυτως τπτ αυτος εκανε! ενα ''γεια'' ειπα ελεος δλδ

Ελπιζω να μην ειναι ο περιπτερας, ειναι ασχημος

το ξερω αυτο και το εκτιμαω δεδομενου οτι αλλοι δν εχουν κανεναν, ομως οπως ειπες ατομα που δν τους νοιαζω και με μειωνουν γιατι να νοιαστω. αν ο αλλος με μειωσε και με κανε να νιωσω ισα με το πατωμα και ξεφτιλικι μπροστα σε αλλους, ειδηκα οταν τον ψυχολογικο βιασμο τον θεωρω χειροτερο απ τον σωματικο, τοτε μου πρεπει να κανω κατι να μην το αφησω να πεσει κατω. και βρισκω τι ποναει τον αλλον. μια γρατζουνια 30 εκατοστα σε ενα αμαξι για την υποληψη μου

ξερεις μπροκεν?για μενα η χειροτερη ξεφτιλα ειναι εμεις να ξεφτιλιζουμε τον εαυτο μας για ολες τις αδικιες της ζωης...δεν σου λεω οτι φταιμε καπου και δεν εχουμε δικιο?με το ψαχνουμε το δικιο μας ομως γινομαστε εκδικητικες βιαιες και πανω απο ολα ο χειροτερος εχθρος του εαυτου μας.εν εχουμε δικιο σιωπαμε,και αφηνουμε τους αλλους να κουρευονται δεν οργιζομαστε...

Senior Member
    απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μ ειμαι βιαια οχι στους αλλους μονο κ σε μενα τωρα λογω χαπιων ειμαι αρνακι 1 στο τοσο που με πιανει τι να κανω να τα καταπινω σαν καρκινο?

Senior Member
    τι χαπια παιρνεις?

Senior Member
    lamictal 50, tudor 225, xanax και wisperdon

Page 9 of 15 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast