Έχει νοιώσει κάτι ποτέ για εμένα η έτρεφα τον εγωισμό της;
Καλησπερίζω τα μέλη του φόρουμ εδώ, είναι το πρώτο μου ποστ σε αυτό το φόρουμ και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάτι που με βασανίζει εδώ και λίγο καιρό.
Είμαι 38 χρονών και λόγω κάποιων εμπειριών στη ζωή, συνειδητά δεν κάνω ευκολά σχέσεις, οντάς χωρισμένος εδώ και δέκα χρονιά και πληγωμένος από της εμπειρίες αυτές.
Πριν 5 μήνες γνώρισα μια κοπέλα μέσω κοινών γνωστών η οποία η ιδιά την επόμενη μέρα της γνωριμίας μας, μου ζήτησε αυτή να βγούμε έξω και λέγοντας μου ότι έχει εντυπωσιαστεί από μένα κτλ. κτλ. Εγώ οντάς επιφυλακτικός και επειδή ένοιωθα πως υπήρχε έλξη δέχτηκα , βγήκαμε ένα ραντεβού ( η κοπέλα μένει σε διαφορετική πόλη από εμένα έτσι δεν βρεθόμασταν κάθε μέρα) το ραντεβού πήγε τελειά, δεν κάναμε σεξ η κάτι και ξαφνικά μου άρχισε κάτι παράξενα του στυλ, δεν νοιώθω έτοιμη για σχέση δεν ξέρω τι κάνω εδώ
- ( ας μου επιτρέψετε εδώ να προτρέξω λίγο και να σας πω λίγο το ιστορικό της κοπέλας, είναι 40 χρονών, είχε χωρίσει πριν από 1 χρόνο από μια καταπιεστική σχέση, τριών χρονών, όπως μου είχε πει και το καλοκαίρι αυτό είχαν ορίσει και ημερομηνία γάμου, όπως μου είχε πει ο πρώην σύντροφος δεν δούλευε ήταν όλη μέρα σπίτι κτλ. και της ασκούσε πίεση ψυχολογική και γενικά της επιβαλλόταν για τρία χρονιά που ήταν στη σχέση της, πχ δεν την άφηνε να δει τους φίλους της κ.α.) -.
Καθολή αυτή την διάρκεια όπως ανέφερα πιο πάνω λόγω απόστασης βρεθήκαμε τρεις φορές και μετρά πήγαμε ένα διήμερο με κάτι φίλους σε αυτό το διήμερο στο τέλος αυτού μου είπε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει επειδή δεν είναι έτοιμη, ότι είχε κάνει ένα διαφορετικό πλάνο στο μυαλό της πως ήθελε την ζωή της και είπα οκ σιγά δυο εβδομάδες τι χάσαμε, μέχρι την επόμενη μέρα μου άρχισε κάτι παράξενα μηνύματα του τύπου, με ποιον θα μιλώ εγώ τώρα έτσι καλό όπως εσένα, σε πεθυμώ κτλ., βρεθήκαμε από κοντά της είπα δεν γίνεται αυτό που κάνει και η αντίδραση της ήταν κάπως του στυλ μα δεν θα θυμώσεις τώρα έτσι όπως σου συμπεριφέρομαι, της λέω εγώ δεν θυμώνω έτσι ευκολά και η απάντηση αυτής οκ σε θέλω ( να με συγχωρέσετε τα γραφώ λίγο επιγραμματικά ).
Φεύγει αυτή διακοπές στο εξωτερικό στο εντωμεταξύ τα ερωτικά μηνύματα και σεξουαλικά συνεχίζονταν και όταν επέστρεψε κάναμε σεξ, τρεις εβδομάδες μετρά την πρώτη γνωριμία μας.
Στους πέντε μήνες που συνέχισε η φάση θα μου είπε τρεις με τέσσερις φορές το παραπάνω σενάριο και κάθε φορά επανερχόταν, εγώ εντωμεταξύ είχα πραγματικά ερωτευτεί αυτή την κοπέλα επειδή σαν χαρακτήρας πληρούσε τα κριτήρια που είχα βάλει εγώ σαν άτομο ότι έψαχνα στην σύντροφο μου.
Την τελευταία φορά της είπα τέλος θέλω να αποφασίσεις η θα είμαστε μαζί και αυτά τα μπροστά πίσω τέλος.
επανήλθε μετρά από δυο βδομάδες και μου είπε ότι θέλει να σταματήσουμε να μιλούμε μέχρι να αποφασίσει, της λέω, όχι δεν θα κάτσω εγώ να περιμένω και τέλος.
πέρασαν καμία δυο βδομάδες επανήλθε με κουβέντες του στυλ σε πεθυμώ κτλ., σε κάποια φάση διαπληκτιστήκαμε και της είπα ότι είναι τοξική αυτή η συμπεριφορά της, διπολική και ότι απλώς έπαιξε μαζί μου για να θρέψει τον εγωισμό της και παντελώς ανώριμη για την ηλικία της. Σε αυτές της κατηγορίες κιόλας θύμωσε και μου την είπε ότι τάχα με πιο δικαίωμα να της λέω έτσι και δεν είναι έτσι ο χαρακτήρας της και ότι πραγματικά κάτι ένοιωσε για μένα αλλά δεν ήταν έτοιμη. Ότι είδα από εσένα το σχολιάζω δεν είδα κάτι άλλο.
Πριν δυο τρεις μέρες επανήλθε πάλι μου έστειλε μήνυμα μεθυσμένη, ότι είμαι ο πιο αξιαγάπητος άνθρωπος που γνώρισε, ο καλύτερος γκόμενος και εραστής που είχε ποτέ ( μια παρένθεση εδώ είχαμε απίστευτη χημεία μεταξύ μας σε όλα όταν είμασταν μαζί ) και με πεθυμά και με σκεφτείτε κάθε μέρα και θέλει να μου μιλά επειδή οπότε μου μιλά νοιώθει καλά και ότι αν είμασταν μαζί τώρα, δηλαδή εκείνη την νύχτα θα κάναμε ερωτά. Εγώ της, την είπα την επόμενη μέρα όταν ήταν ξεμέθυστη ότι αυτό που κάνει και παίζει με τα συναισθήματα κάποιου δεν είναι σωστό και παντελώς ανώριμο, πάλι πηρέ επιθετική στάση και ότι της την λέω και σιγά ποσό κακό μου έκανε και το γεγονός ότι πεθυμώ ένα άνθρωπο χωρίς να είμαι ερωτευμένη μαζί του είναι προτέρημα και κάτι έτσι και ότι δεν είμαι μαζόχας να σου στέλνω μνήματα για να μου τη λες.
εγώ της έκανα μια περίληψη της σχέσης μας και η απάντηση αυτής μα δεν γίνεται να σου μιλώ λίγο; Τόσο κακό σου κάνω; Και αν σε είχα εδώ θα σου έδινα μια αγκαλιά αλλά δεν γίνεται. Της λέω πας καλά να μου δώσεις αγκαλιά; Οκ δέχομαι μου λέει ότι μου λες για μένα και απολογούμαι δεν θα σου ξαναστείλω.
και εκεί την ρώτησα γιατί μου είπες θα το σκεφτείς αφού δεν θα το σκεφτόσουν;
και η απάντηση αυτής, ότι δεν μπορώ να αγαπήσω τώρα, δεν έχω ψυχή να αγαπήσω και ότι εγώ είμαι παραπάνω από κάλος σύντροφος και με πολλά προτερήματα αλλά αυτή δεν μπορεί.
πραγματικά αυτό που ζω με αυτή την κοπέλα δεν υπάρχει, είμαι σίγουρος θα επανέλθει και αυτό με σκοτώνει επειδή δεν βρισκω καμία λογική σε αυτά που μου λέει. Από την μια αύτη το ξεκίνησε αυτό, είμαι ο καλύτερος κτλ. κτλ., με χώριζε επανερχόταν, εγώ της είπα δεν θέλω να της μιλώ και κάθε τρεις και λίγο αυτή να μου λέει είμαι αξιαγάπητος και πως όταν με σκέφτεται ήρεμα και να γιατί το βρισκω τόσο κακό εγώ να μην την αφήνω να μου μιλά
Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω.
Σας ευχαριστώ που με ακούσατε.