Έχει νοιώσει κάτι ποτέ για εμένα η έτρεφα τον εγωισμό της; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 54
    Junior Member
    γιωργο μου εδω για ανταλλαγη αποψεων ειμαστε και ειναι ολες σεβαστες παντα δεν παρεξηγω καθολου, αντιθετως της διαβαζω με πολυ προσοχη και προσπαθω να αφομοιώνω κατι απο αυτες.

δοκιμασα να το συνεχισω δυστυχως τεσσερις και πεντε φορες φιλε και οπως εγραψα καθε φορα, θελω να φυγω δεν ειμαι ετοιμη και μετα επανερχοτανε και αυτο ειναι που με οδηγησε εδω τωρα και σε αυτη τη συγχηση.

απλως εμενα με ξενιζει η σταση της, μπρορω να πω στην ολη φαση εγω ημουν ο χαλαρος, αυτη το ξεκινησε εν μερει σιγουρα παντα κατι γινειται αμοιβαια, αυτη ηταν πιο παρορμητικη.

μπορει και εγω να τα εβλεπα οτι δεν πηγαινε καπου αλλα ειχα κολλησει οπως ειπε καποιος προλαλησαντας.

Senior Member
    Eιχα παρόμοια εμπειρία στα 19 μου.οταν ήμουν φαντάρος.επιασα συζήτηση με μια κοπελίτσα τοτες αυτή ήταν 16 αν δεν κάνω λάθος...μιλούσαμε με τσατ mrc προκάτοχος του facebook..δεν την είχα δει ποτέ αυτή τη κοπελα.ειχε κόλληση αφάνταστα μαζί μου αλλά δεν δεχόταν να βγούμε να βρεθούμε..αφού να φανταστείς δεν την είχα δει ποτέ..μόνο είχαμε ανταλλάξει Κιν και μιλούσαμε μέσω μυνηματων...αυτό κράτησε αρκετό διάστημα και με κούρασε πολύ το να μιλάω με μια άγνωστη που δεν την είχα δει ποτέ..πάνω κάτω είχε παρόμοια συμπεριφορά με τη κοπέλα που λες..δεν ήθελε να σταματήσουμε να μιλάμε αλλά δεν ήθελε να βρεθούμε κι όλας..εγώ δεν την είχα δει ποτέ..
    Αν εβγενε μαζί μου έστω και μια στης χίλιες δεν θα το σταματούσα...θα συνέχιζα αλλά αυτή δεν βγήκε μαζί μου ούτε μια φορά...ε και εγώ την σουταρα..

Junior Member
    σε καταλαβαινω φιλε γιωργο ειναι πολυ κριμα αυτο η συμπεριφορα και εγω οπως το βλεπω οταν εισαι σε καποια ηλικια και περασεις καποια πραγματα περιμενεις μια ωριμοτητα τοσο στο συναισθηματικο οσο και γενικα στης πραξεις μας

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Eιχα παρόμοια εμπειρία στα 19 μου.οταν ήμουν φαντάρος.επιασα συζήτηση με μια κοπελίτσα τοτες αυτή ήταν 16 αν δεν κάνω λάθος...μιλούσαμε με τσατ mrc προκάτοχος του facebook..δεν την είχα δει ποτέ αυτή τη κοπελα.ειχε κόλληση αφάνταστα μαζί μου αλλά δεν δεχόταν να βγούμε να βρεθούμε..αφού να φανταστείς δεν την είχα δει ποτέ..μόνο είχαμε ανταλλάξει Κιν και μιλούσαμε μέσω μυνηματων...αυτό κράτησε αρκετό διάστημα και με κούρασε πολύ το να μιλάω με μια άγνωστη που δεν την είχα δει ποτέ..πάνω κάτω είχε παρόμοια συμπεριφορά με τη κοπέλα που λες..δεν ήθελε να σταματήσουμε να μιλάμε αλλά δεν ήθελε να βρεθούμε κι όλας..εγώ δεν την είχα δει ποτέ..
    Αν εβγενε μαζί μου έστω και μια στης χίλιες δεν θα το σταματούσα...θα συνέχιζα αλλά αυτή δεν βγήκε μαζί μου ούτε μια φορά...ε και εγώ την σουταρα..
    Εντάξει αλλά η μια ήταν 16 (άρα θεωρητικά ανώριμη και άπειρη ερωτικά-σεξουαλικά), ενώ η άλλη που αναφέρει ο θεματοθέτης, είναι 40 (άρα με εμπειρία πάνω στις σχέσεις κλπ.). Απλά να κάνουμε μια διάκριση πάνω σε αυτό το θέμα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Kostas_14 View Post
    Εντάξει αλλά η μια ήταν 16 (άρα θεωρητικά ανώριμη και άπειρη ερωτικά-σεξουαλικά), ενώ η άλλη που αναφέρει ο θεματοθέτης, είναι 40 (άρα με εμπειρία πάνω στις σχέσεις κλπ.). Απλά να κάνουμε μια διάκριση πάνω σε αυτό το θέμα.
    Ναι ρε φίλε δεν είπα ότι είναι το ίδιο φυσικά...μπορεί να φανείτε ετσι...απλά αυτή η ιστορία εκείνη μου θύμησες..γιατί και η κοπέλα που λέει ο θεματοθετης έχει την ίδια συμπεριφορά με εκείνη...

Senior Member
    Ναι ρε φίλε δεν είπα ότι είναι το ίδιο φυσικά...μπορεί να φανείτε ετσι...απλά αυτή η ιστορία εκείνη μου θύμησες..γιατί και η κοπέλα που λέει ο θεματοθετης έχει την ίδια συμπεριφορά με εκείνη...
    Ναι, κατάλαβα τι εννοείς, όντως ταιριάζει, απλά είναι λογική αυτή η συμπεριφορά από μια 16χρονη, λόγω της ανωριμότητα της και της απειρίας της, αλλά για μια 40χρονη, είναι κάπως περίεργη όλη αυτή η συμπεριφορά, αυτό εννοούσα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Kostas_14 View Post
    Ναι, κατάλαβα τι εννοείς, όντως ταιριάζει, απλά είναι λογική αυτή η συμπεριφορά από μια 16χρονη, λόγω της ανωριμότητα της και της απειρίας της, αλλά για μια 40χρονη, είναι κάπως περίεργη όλη αυτή η συμπεριφορά, αυτό εννοούσα.
    Το ξέρω και εγώ ήθελα να πω...αλλά απτην άλλη τη δικαιολογο γιατί πέρασε πολλά στην προηγούμενη σχέση της...εγώ αν ειμουν πάντως θα συνέχιζα τη στιγμή που βρισκόμασταν και δεν είχαμε μόνο τηλ.επαφη..αλλα τελοσπαντων ο θεματοθετης ξερει καλύτερα...δικό του θέμα είναι..

Junior Member
    δυστυχως φιλε αυτη το τερματισε οπως το αρχισε και μου το εχει ξεκαθαρισει οτι δεν μπορει να μου δωσει αυτο που θελω εγω αλλα η αντιφαση που μου ενοχλησε ηταν οι δηλωσεις εισαι ο καλυτερος γκομενος που ειχα, εραστης, ο πιο αξιαγαπητος ανθρωπος κτλ αλλα δεν εχω ψυχη να αγαπησω.

τωρα το τι θελω εγω ουτε γαμους ζητησα ουτε τιποτα μια σχεση μια συντροφια, που απο τα πραγματα που μου εδειχνε εθελε και αυτη.
    αλλα μια ετσι και μια γιουβετσι εφτασε στο απροχωρητο. οταν τωρα στης αρχες 4-5 φορες το τελειωσε και επανηλθε σκεφτου στα 2 χρονια τι θα γινοταν.
    απλως εγω πληγωθηκα σιγουρα με την ολη φαση και γενικα στο πιο τελευταιο μηνυμα της που μου ειπε οτι ξενερωσε απο την συμπεριφορα μου, που δεν της μιλαω καλα οταν μου στελει μηνυματα.

οπως και να εχει προχωραμε παρακατω

Senior Member
    Καλημέρα και από μένα στη παρέα....
    Φίλε θεματοθετη πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι σε πείραξε..η κοπέλα εξηγήθηκε απτην αρχή βγήκε από μια πολύ δύσκολη σχέση..εσένα σε ήθελε από τι κατάλαβα..
    Αλλά είχε της άσχημες εμπειρίες της Άπτον προηγούμενο...ήθελε το χρόνο της για να σε γνωρίσει να δει αν μπορεί να σε εμπιστευτη να δει τη χαρακτήρας είσαι κτλ κτλ...όντως καλά σε λεει στα μηνύματα της δεν σε έκανε και κάτι κακό...αν της έδινες λίγο χρόνο..θα μπορούσες να της ζητήσεις περισσότερο χρόνο να περνάτε μαζί...όντως είναι μπερδεμένη δεν λέω και λογικό είναι..περίμενες σε διάστημα πέντε μηνών να σε πει είσαι ο άνδρας της ζωής μου η μετά από σένα έχω κλεισει ως γυναίκα???και μετά από τόση από τόσο ασχημη προηγούμενη σχέση...
    Ας το συνέχιζεις λίγο ακόμα να δεις που θα σας βγάλει και μετά να το διαλυες.που ξέρεις μπορεί να έστρωνε η κατάσταση... βέβαια πάλι εσύ ξέρεις δικο σου θέμα είναι.εμεις απλά μια γνώμη λέμε...εγώ πάντως σαν Γιώργος θα το συνέχιζα και αν δεν εβγενε πουθενά έχει καλώς τι είχαμε τι χάσαμε..στο κάτω κάτω δεν περνούσες και άσχημα....
    Δεν σε κατηγορώ μια γνώμη λέω ..
    εξηγηθηκε μεν η κοπελα, αλλα κι αυτος εξηγηθηκε οταν γνωριστηκαν πλεον, οτι θελει να κανουν σχεση κι οχι να τσαλαβουτανε, κι αν ειναι ετσι μια κρυο, μια ζεστη, δεν θελει να εχουν σχεσεις.
    απ την στιγμη που εξηγηθηκε ο ανθρωπος, αυτη γιατι επανερχεται στο ιδιο στυλ, "εμεις φιλαρακια ειμαστε και ριχνουμε κι απο κανενα..";;; αυτο τι δειχνει; γιατι το κανει; για να τον κανει να τρεχει πισω της; αφου της ειπε οτι δεν θελει. θα μου πεις, αφου δεν θελει ας φυγει. και συμφωνω, αλλα σε ρωταω, ΕΚΕΙΝΗ γιατι επανερχεται αφου της ειπε οτι δεν του αρεσει η συμπεριφορα της; ας φυγει κι εκεινη! δεν εχει αλλους προθυμους για χαλαρο σεξ χωρις δεσμευσεις;
    γεματος ο κοσμος..
    δεν θρεφει τον πληγωμενο της εγωισμο απο τον προηγουμεν που μαλλον την παρατησε, με την αδυναμια που της εχει αυτος;;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εξηγηθηκε μεν η κοπελα, αλλα κι αυτος εξηγηθηκε οταν γνωριστηκαν πλεον, οτι θελει να κανουν σχεση κι οχι να τσαλαβουτανε, κι αν ειναι ετσι μια κρυο, μια ζεστη, δεν θελει να εχουν σχεσεις.
    απ την στιγμη που εξηγηθηκε ο ανθρωπος, αυτη γιατι επανερχεται στο ιδιο στυλ, "εμεις φιλαρακια ειμαστε και ριχνουμε κι απο κανενα..";;; αυτο τι δειχνει; γιατι το κανει; για να τον κανει να τρεχει πισω της; αφου της ειπε οτι δεν θελει. θα μου πεις, αφου δεν θελει ας φυγει. και συμφωνω, αλλα σε ρωταω, ΕΚΕΙΝΗ γιατι επανερχεται αφου της ειπε οτι δεν του αρεσει η συμπεριφορα της; ας φυγει κι εκεινη! δεν εχει αλλους προθυμους για χαλαρο σεξ χωρις δεσμευσεις;
    γεματος ο κοσμος..
    δεν θρεφει τον πληγωμενο της εγωισμο απο τον προηγουμεν που μαλλον την παρατησε, με την αδυναμια που της εχει αυτος;;;
    Συμφωνώ ότι πρόκειται καθαρά για θέμα εγωισμού. Είναι αυτό που είπα για συναισθηματική πατερίτσα και τίποτα άλλο. Καλά έκανε ο θεματοθέτης και πήρε την απόφαση να προχωρήσει.

Senior Member
    γεματος ο κοσμος..
    Φυσικά φταίει και εκείνη και γι'αυτό τη παρομοιασα με τη 16 Χρόνη που μιλούσα όταν ειμουν μικρός...
    Και ήταν έτσι μια κρύο μια ζεστή...
    Απλά απτην άλλη αναρωτιέμαι μήπως ήθελε έτσι στην αρχή μέχρι να δει τη άνθρωπος είναι ο θεματοθετης..δηλαδή αν μπορεί να τον εμπιστευτεί..μήπως φοβόταν μην τύχη σε ίδια περίπτωση και αυτό το λέω γιατί είπε ο θεματοθετης.οτι συχνά τον ρωτούσε αν θύμωσε αν νευρίαζε...και αυτό με βάζει σε σκέψεις ότι περίμενε να ήταν και αυτός σαν το προηγούμενο..

Miliva21
    Guest
    ΕΚΕΙΝΗ γιατι επανερχεται αφου της ειπε οτι δεν του αρεσει η συμπεριφορα της; ας φυγει κι εκεινη! δεν εχει αλλους προθυμους για χαλαρο σεξ χωρις δεσμευσεις;
    γεματος ο κοσμος..
    Ρεμεντυ δεν ξέρω αν θρέφει τον εγωισμό της και αν το κάνει για "επιβεβαίωση"... εγώ πιστεύω περισσότερο ότι αυτη η στάση της συνδεεται με το φόβο της και ότι δεν είναι έτοιμη...πχ αν πάει να το κάνει με κάποιον άλλο ξέρει ότι πιθανότατα αυτός δν θα της δώσει σημασία ενώ ξέρει ότι ο θεματοθετης έχει επενδύσει συναισθηματικά σε εκείνη...

Εγώ μένω σταθερή σε αυτό που είπα ότι της άρεσε όντως ότι τον ήθελε αλλά είναι πολύ τρομαγμένη θέλει να πάρει όμως δεν θέλει να επενδύσει ....Μπορεί παράλληλα στο μυαλό της μα παίζει και ο πρώην της τι να πω..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Ρεμεντυ δεν ξέρω αν θρέφει τον εγωισμό της και αν το κάνει για "επιβεβαίωση"... εγώ πιστεύω περισσότερο ότι αυτη η στάση της συνδεεται με το φόβο της και ότι δεν είναι έτοιμη...πχ αν πάει να το κάνει με κάποιον άλλο ξέρει ότι πιθανότατα αυτός δν θα της δώσει σημασία ενώ ξέρει ότι ο θεματοθετης έχει επενδύσει συναισθηματικά σε εκείνη...

Εγώ μένω σταθερή σε αυτό που είπα ότι της άρεσε όντως ότι τον ήθελε αλλά είναι πολύ τρομαγμένη θέλει να πάρει όμως δεν θέλει να επενδύσει ....Μπορεί παράλληλα στο μυαλό της μα παίζει και ο πρώην της τι να πω..
    γιατι να μην της δωσει σημασια; και τον θεματοθετη Η ΙΔΙΑ τον προσεγγισε και μια χαρα της εδωσε σημασια.
    και μπορει να το κανει και με αλλους αυτο που κανει μαζι του, αφου εξαφανιζεται.
    μπορει να ηταν διστακτικη στην αρχη, αλλα γνωριστηκαν πολυ καλα. 5 μηνες γνωριζονται. αν ηταν ερωτευμενη, ειναι αρκετος καιρος για να εμπιστευθει να κανει σχεση.
    και στο κατω κατω, τι λειπει απο την σχεση;;; να τον βλεπει, θελει, σεξ θελει, καλη παρεα ειναι, καλα τα λενε. τι λειπει;
    το οτι κοιταει κι αλλου αυτη, η οτι εχει αλλου το μυαλο της (πιθανα στον πρωην). ΑΥΤΟ ειναι που λειπει...
    αν ειχαν φιλικες σχεσεις και δεν της εβγαινε τ σεξ, θα το καταλαβαινα. αλλα αφου τα κανουν ολα, ποιο ειναι το προβλημα δλδ;
    το οτι δεν ειναι ερωτευμενη ειναι το προβλημα.
    και γιατι δεν παει παρακατω αν δεν ειναι ερωτευμενη;
    ειτε γιατι βολευεται να υπαρχει στην ζωη της μιας και δεν εχει κατι αλλο, κι ας καιγεται αυτος και ταλαιπωρειται μιας και εχει αισθηματα, δλδ καθαρος εγωισμος και παρτακισμος,
    ειτε για επιβεβαιωση επειδη δεν την θελει εκεινος που θελει, που παλι εγωισμος ειναι..

Miliva21
    Guest
    γιατι να μην της δωσει σημασια; και τον θεματοθετη Η ΙΔΙΑ τον προσεγγισε και μια χαρα της εδωσε σημασια.
    και μπορει να το κανει και με αλλους αυτο που κανει μαζι του, αφου εξαφανιζεται.
    μπορει να ηταν διστακτικη στην αρχη, αλλα γνωριστηκαν πολυ καλα. 5 μηνες γνωριζονται. αν ηταν ερωτευμενη, ειναι αρκετος καιρος για να εμπιστευθει να κανει σχεση.
    και στο κατω κατω, τι λειπει απο την σχεση;;; να τον βλεπει, θελει, σεξ θελει, καλη παρεα ειναι, καλα τα λενε. τι λειπει;
    το οτι κοιταει κι αλλου αυτη, η οτι εχει αλλου το μυαλο της (πιθανα στον πρωην). ΑΥΤΟ ειναι που λειπει...
    αν ειχαν φιλικες σχεσεις και δεν της εβγαινε τ σεξ, θα το καταλαβαινα. αλλα αφου τα κανουν ολα, ποιο ειναι το προβλημα δλδ;
    το οτι δεν ειναι ερωτευμενη ειναι το προβλημα.
    και γιατι δεν παει παρακατω αν δεν ειναι ερωτευμενη;
    ειτε γιατι βολευεται να υπαρχει στην ζωη της μιας και δεν εχει κατι αλλο, κι ας καιγεται αυτος και ταλαιπωρειται μιας και εχει αισθηματα, δλδ καθαρος εγωισμος και παρτακισμος,
    ειτε για επιβεβαιωση επειδη δεν την θελει εκεινος που θελει, που παλι εγωισμος ειναι..
    Ναι μπορεί να είναι και όντως έτσι πάνω κάτω τα ίδια λέμε.......Πάντως το θέμα είναι ότι κάπου μπαζει....Εγώ θα πρότεινα στο θεματοθετη να βρει μια οριστική λύση για να ξεμπερδεύει

Εστάλη από SM-J330F στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Ναι μπορεί να είναι και όντως έτσι πάνω κάτω τα ίδια λέμε.......Πάντως το θέμα είναι ότι κάπου μπαζει....Εγώ θα πρότεινα στο θεματοθετη να βρει μια οριστική λύση για να ξεμπερδεύει

Εστάλη από SM-J330F στο E-Psychology.gr Mobile App
    νομιζω οτι και ο ιδιος αυτο σκεφτεται να κανει.
    αφου δεν μπορει να εχει αυτο που θελει και ταλαιπωρειται, καλα ειναι να προχωρησει.
    οπως και ολοι μας, αλλωστε.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast