Results 16 to 30 of 54
-
16-11-2018, 09:43 #16
γιωργο μου εδω για ανταλλαγη αποψεων ειμαστε και ειναι ολες σεβαστες παντα δεν παρεξηγω καθολου, αντιθετως της διαβαζω με πολυ προσοχη και προσπαθω να αφομοιώνω κατι απο αυτες.
δοκιμασα να το συνεχισω δυστυχως τεσσερις και πεντε φορες φιλε και οπως εγραψα καθε φορα, θελω να φυγω δεν ειμαι ετοιμη και μετα επανερχοτανε και αυτο ειναι που με οδηγησε εδω τωρα και σε αυτη τη συγχηση.
απλως εμενα με ξενιζει η σταση της, μπρορω να πω στην ολη φαση εγω ημουν ο χαλαρος, αυτη το ξεκινησε εν μερει σιγουρα παντα κατι γινειται αμοιβαια, αυτη ηταν πιο παρορμητικη.
μπορει και εγω να τα εβλεπα οτι δεν πηγαινε καπου αλλα ειχα κολλησει οπως ειπε καποιος προλαλησαντας.
- 16-11-2018, 10:17 #17
Eιχα παρόμοια εμπειρία στα 19 μου.οταν ήμουν φαντάρος.επιασα συζήτηση με μια κοπελίτσα τοτες αυτή ήταν 16 αν δεν κάνω λάθος...μιλούσαμε με τσατ mrc προκάτοχος του facebook..δεν την είχα δει ποτέ αυτή τη κοπελα.ειχε κόλληση αφάνταστα μαζί μου αλλά δεν δεχόταν να βγούμε να βρεθούμε..αφού να φανταστείς δεν την είχα δει ποτέ..μόνο είχαμε ανταλλάξει Κιν και μιλούσαμε μέσω μυνηματων...αυτό κράτησε αρκετό διάστημα και με κούρασε πολύ το να μιλάω με μια άγνωστη που δεν την είχα δει ποτέ..πάνω κάτω είχε παρόμοια συμπεριφορά με τη κοπέλα που λες..δεν ήθελε να σταματήσουμε να μιλάμε αλλά δεν ήθελε να βρεθούμε κι όλας..εγώ δεν την είχα δει ποτέ..
Αν εβγενε μαζί μου έστω και μια στης χίλιες δεν θα το σταματούσα...θα συνέχιζα αλλά αυτή δεν βγήκε μαζί μου ούτε μια φορά...ε και εγώ την σουταρα..
16-11-2018, 11:30 #18
σε καταλαβαινω φιλε γιωργο ειναι πολυ κριμα αυτο η συμπεριφορα και εγω οπως το βλεπω οταν εισαι σε καποια ηλικια και περασεις καποια πραγματα περιμενεις μια ωριμοτητα τοσο στο συναισθηματικο οσο και γενικα στης πραξεις μας
16-11-2018, 11:51 #19
16-11-2018, 13:25 #20
16-11-2018, 14:53 #21
16-11-2018, 14:58 #22
16-11-2018, 15:50 #23
δυστυχως φιλε αυτη το τερματισε οπως το αρχισε και μου το εχει ξεκαθαρισει οτι δεν μπορει να μου δωσει αυτο που θελω εγω αλλα η αντιφαση που μου ενοχλησε ηταν οι δηλωσεις εισαι ο καλυτερος γκομενος που ειχα, εραστης, ο πιο αξιαγαπητος ανθρωπος κτλ αλλα δεν εχω ψυχη να αγαπησω.
τωρα το τι θελω εγω ουτε γαμους ζητησα ουτε τιποτα μια σχεση μια συντροφια, που απο τα πραγματα που μου εδειχνε εθελε και αυτη.
αλλα μια ετσι και μια γιουβετσι εφτασε στο απροχωρητο. οταν τωρα στης αρχες 4-5 φορες το τελειωσε και επανηλθε σκεφτου στα 2 χρονια τι θα γινοταν.
απλως εγω πληγωθηκα σιγουρα με την ολη φαση και γενικα στο πιο τελευταιο μηνυμα της που μου ειπε οτι ξενερωσε απο την συμπεριφορα μου, που δεν της μιλαω καλα οταν μου στελει μηνυματα.
οπως και να εχει προχωραμε παρακατω
16-11-2018, 17:43 #24
εξηγηθηκε μεν η κοπελα, αλλα κι αυτος εξηγηθηκε οταν γνωριστηκαν πλεον, οτι θελει να κανουν σχεση κι οχι να τσαλαβουτανε, κι αν ειναι ετσι μια κρυο, μια ζεστη, δεν θελει να εχουν σχεσεις.
απ την στιγμη που εξηγηθηκε ο ανθρωπος, αυτη γιατι επανερχεται στο ιδιο στυλ, "εμεις φιλαρακια ειμαστε και ριχνουμε κι απο κανενα..";;; αυτο τι δειχνει; γιατι το κανει; για να τον κανει να τρεχει πισω της; αφου της ειπε οτι δεν θελει. θα μου πεις, αφου δεν θελει ας φυγει. και συμφωνω, αλλα σε ρωταω, ΕΚΕΙΝΗ γιατι επανερχεται αφου της ειπε οτι δεν του αρεσει η συμπεριφορα της; ας φυγει κι εκεινη! δεν εχει αλλους προθυμους για χαλαρο σεξ χωρις δεσμευσεις;
γεματος ο κοσμος..
δεν θρεφει τον πληγωμενο της εγωισμο απο τον προηγουμεν που μαλλον την παρατησε, με την αδυναμια που της εχει αυτος;;;
16-11-2018, 18:04 #25
16-11-2018, 18:09 #26
Φυσικά φταίει και εκείνη και γι'αυτό τη παρομοιασα με τη 16 Χρόνη που μιλούσα όταν ειμουν μικρός...
Και ήταν έτσι μια κρύο μια ζεστή...
Απλά απτην άλλη αναρωτιέμαι μήπως ήθελε έτσι στην αρχή μέχρι να δει τη άνθρωπος είναι ο θεματοθετης..δηλαδή αν μπορεί να τον εμπιστευτεί..μήπως φοβόταν μην τύχη σε ίδια περίπτωση και αυτό το λέω γιατί είπε ο θεματοθετης.οτι συχνά τον ρωτούσε αν θύμωσε αν νευρίαζε...και αυτό με βάζει σε σκέψεις ότι περίμενε να ήταν και αυτός σαν το προηγούμενο..
17-11-2018, 10:27 #27Miliva21GuestΡεμεντυ δεν ξέρω αν θρέφει τον εγωισμό της και αν το κάνει για "επιβεβαίωση"... εγώ πιστεύω περισσότερο ότι αυτη η στάση της συνδεεται με το φόβο της και ότι δεν είναι έτοιμη...πχ αν πάει να το κάνει με κάποιον άλλο ξέρει ότι πιθανότατα αυτός δν θα της δώσει σημασία ενώ ξέρει ότι ο θεματοθετης έχει επενδύσει συναισθηματικά σε εκείνη...
Εγώ μένω σταθερή σε αυτό που είπα ότι της άρεσε όντως ότι τον ήθελε αλλά είναι πολύ τρομαγμένη θέλει να πάρει όμως δεν θέλει να επενδύσει ....Μπορεί παράλληλα στο μυαλό της μα παίζει και ο πρώην της τι να πω..
17-11-2018, 10:56 #28
γιατι να μην της δωσει σημασια; και τον θεματοθετη Η ΙΔΙΑ τον προσεγγισε και μια χαρα της εδωσε σημασια.
και μπορει να το κανει και με αλλους αυτο που κανει μαζι του, αφου εξαφανιζεται.
μπορει να ηταν διστακτικη στην αρχη, αλλα γνωριστηκαν πολυ καλα. 5 μηνες γνωριζονται. αν ηταν ερωτευμενη, ειναι αρκετος καιρος για να εμπιστευθει να κανει σχεση.
και στο κατω κατω, τι λειπει απο την σχεση;;; να τον βλεπει, θελει, σεξ θελει, καλη παρεα ειναι, καλα τα λενε. τι λειπει;
το οτι κοιταει κι αλλου αυτη, η οτι εχει αλλου το μυαλο της (πιθανα στον πρωην). ΑΥΤΟ ειναι που λειπει...
αν ειχαν φιλικες σχεσεις και δεν της εβγαινε τ σεξ, θα το καταλαβαινα. αλλα αφου τα κανουν ολα, ποιο ειναι το προβλημα δλδ;
το οτι δεν ειναι ερωτευμενη ειναι το προβλημα.
και γιατι δεν παει παρακατω αν δεν ειναι ερωτευμενη;
ειτε γιατι βολευεται να υπαρχει στην ζωη της μιας και δεν εχει κατι αλλο, κι ας καιγεται αυτος και ταλαιπωρειται μιας και εχει αισθηματα, δλδ καθαρος εγωισμος και παρτακισμος,
ειτε για επιβεβαιωση επειδη δεν την θελει εκεινος που θελει, που παλι εγωισμος ειναι..
17-11-2018, 11:10 #29Miliva21GuestΝαι μπορεί να είναι και όντως έτσι πάνω κάτω τα ίδια λέμε.......Πάντως το θέμα είναι ότι κάπου μπαζει....Εγώ θα πρότεινα στο θεματοθετη να βρει μια οριστική λύση για να ξεμπερδεύει
Εστάλη από SM-J330F στο E-Psychology.gr Mobile App
17-11-2018, 11:12 #30