Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 610
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 610 of 837 FirstFirst ... 110510560600608609610611612620660710 ... LastLast
Results 9,136 to 9,150 of 12551
    Banned
    Πράγματι είναι δύσκολο να εξηγείς σε κάποιον που δεν έχει ιδέα από αυτά το τι νιώθεις γιατί κάποιες φορές μπορεί και να μην βρίσκεις λέξεις για αυτά. Εγώ ξυπνάω μέσα στην νύχτα και αρχίζουν σκέψεις γρήγορα η μια μετά την άλλη και δεν μπορώ να ησυχάσω. Μου έρχεται να σπάσω το κεφάλι μου. Και όταν το είπα στο αδερφό μου, μου είπε πως αυτό σημαίνει ότι είμαι υπεύθυνος άνθρωπος. Τι να πεις από κει και πέρα.

Τον εαυτό σου δεν χρειάζεται να τον μισείς. Βέβαια και εγώ που το λέω αυτό πολλές φορές θυμώνω με εμένα αλλά είναι ανάλογα και σε τι κατάσταση είσαι τι κάθε φορά. Όσο για τα ζώα, νομίζω πως αισθάνονται πότε είμαστε στεναχωρημένοι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αργύρης85 View Post
    Πράγματι είναι δύσκολο να εξηγείς σε κάποιον που δεν έχει ιδέα από αυτά το τι νιώθεις γιατί κάποιες φορές μπορεί και να μην βρίσκεις λέξεις για αυτά. Εγώ ξυπνάω μέσα στην νύχτα και αρχίζουν σκέψεις γρήγορα η μια μετά την άλλη και δεν μπορώ να ησυχάσω. Μου έρχεται να σπάσω το κεφάλι μου. Και όταν το είπα στο αδερφό μου, μου είπε πως αυτό σημαίνει ότι είμαι υπεύθυνος άνθρωπος. Τι να πεις από κει και πέρα.

Τον εαυτό σου δεν χρειάζεται να τον μισείς. Βέβαια και εγώ που το λέω αυτό πολλές φορές θυμώνω με εμένα αλλά είναι ανάλογα και σε τι κατάσταση είσαι τι κάθε φορά. Όσο για τα ζώα, νομίζω πως αισθάνονται πότε είμαστε στεναχωρημένοι.
    Εσύ τι πρόβλημα έχεις ακριβώς και σου έρχονται τέτοιες σκέψεις στο μυαλό;

Τώρα για το μίσος παλιά τον μισούσα και στρεφόμουν εναντίον του γιατί είχα κάνει ένα μεγάλο λάθος αλλά από τότε που με συγχώρεσε ο άνθρωπος τον οποίο αφορούσε, έχω βρει τη γαλήνη τουλάχιστον σ' αυτό το θέμα και δεν μου κάνω πια κακό σωματικά... Με ελάχιστες εξαιρέσεις...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Έχω φοβερό άγχος. Για διάφορα πράγματα. Για το θέμα της δουλειάς και γενικά για το πως πάει η ζωή μου. Το ένα φέρνει το άλλο. Τα τελευταία 10-12 χρόνια δεν ξέρω τι έγιναν. Είναι σαν ξύπνησα από κώμα και πρέπει να τρέξω να προλάβω. Δεν ξέρω πως να αντιδράω σε πράγματα της καθημερινότητας και γενικά ζορίζομαι με πολλά. Αλλάζει απότομα η διάθεση μου. Τώρα για την ταμπέλα δεν ξέρω. Πες το όπως θες. Τελευταία βάζω κάποια πράγματα σε μια σειρά και κάνω κάποιες κινήσεις. Βήμα βήμα γιατί εξάλλου δεν μπορώ και αλλιώς και ότι βγει. Πριν τρεις μέρες συνέβη και κάτι, μια απογοήτευση σε ένα θέμα που αφορούσε εργασία, και έγινα χάλια αλλά τώρα ηρέμησα και θα το ξαναπροσπαθήσω.

Banned
    Μοναδικά σημεία αναφοράς το ότι δούλεψα περιστασιακά 3 φορές και η πρώην μου που με χώρισε. Και καλά έκανε γιατί δεν ήμουν καλά.

Quote Originally Posted by Υπομονη View Post
    Ισως ακουστω περιεργη αλλα εγω οταν αισθανομαι αναλογα η πολυ μονη με εντονο αγχος που δεν μπορω να διαχειριστω η οταν φτανω στα ορια του να πηδηξω τελικα απο το μπαλκονι προσευχομαι και βρισκω τεραστια ανακουφιση αρκει να σκεφτεσαι οτι ο Θεος σε αγαπαει ανευ ορων ασχετα αν εσυ μισεις τραγικα τον εαυτο σου αυτο με βοηθαει πολυ
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Μισεισ τον εαυτο σου γτ δε βρεθηκε καποιοσ να σε αγαπησει ακομα μολισ σε αγαπησουν θα το καταλαβεισ τη διαφορα
    Όταν σε αγαπάνε νιώθεις άλλος άνθρωπος. Είναι λες και ξέχασες ότι έχεις ψυχολογικά, ότι έσβησαν.
    Κάποιος μου είχε πει "αν θες να σε αγαπήσουν πρέπει να τους κάνεις να σε σέβονται και να χεις αγαπήσει εσύ τον εαυτό σου".
    Όταν κτυπάει το τηλέφωνο και σου προτείνουν να πάτε κάπου για να περάσετε καλά νιώθεις αμέσως χαρά. Πράξη απόγνωσης είναι όταν νιώθεις μοναξιά και τρέχεις στον κάθε γνωστό για να ανταλλάξεις λίγες κουβέντες περί ανέμων και υδάτων.

Υπομονή, η πίστη στο Θεό πάντα ανακουφίζει ψυχικά τον άνθρωπο. Γι αυτό όσοι πραγματικά κατόρθωσαν να είναι με τη σκέψη και τη ψυχή τους συνεχώς κοντά του έχουν μέσα τους περισσότερη γαλήνη.
    γιάννης

Senior Member
    Εγω λεω πρεπει να αγαπησεισ πρωτα εσυ στη ζωη μου ετσι γινεται πρωτα γνωριζω μαθαινω τον αλλο και μετα αγαπαω κι εκτιμαω οσο κρατησει συνηθωσ κραταει τρια χρονια ο ερωτασ κ μενει κατι οταν σβησει μπορει να ειναι κι αγαπη αυτο που μενει αλλα ειναι λιγο σε σχεση με τον ερωτα εγω ναρκωτικα δεν παιρνω δουλευω απο μικροσ κι ερωτευομαι και περπαταω γι αυτο κ ζω ακομα θα πρεπε να εχω πεθανει εκατο φορεσ αλλα η αγαπη με κραταει
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Χαιλαντερ με φωναζουν στην μπαλλα μερικοι

Senior Member
    Το γεγονοσ οτι δουλευω απο παιδι με εκανε διαφορετικο και νομιζω δεν μπορειτε να με κρινετε ουτε εγω εσασ ειμαστε απο αλλα υλικα φτιαγμενοι

Senior Member
    elis εγώ μπορεί να μη δουλεύω από μικρή αλλά ανέλαβα από πολύ μικρή ηλικία ευθύνες ενηλίκων.Δεν ξέρω τι είναι να είσαι ξέγνοιαστος,να σε προσέχουν ή να νιώθεις ασφάλεια.Ξέρω μόνο ότι κάποια πράγματα όσο σκληρά και δύσκολα και αν είναι πρέπει να γίνονται,είναι θέμα επιβίωσης. Ως ένα βαθμό μπορώ να καταλάβω τι εννοείς είμαστε από άλλα υλικά φτιαγμένοι,άλλα δεδομένα ισχύουν για τους περισσότερους και άλλα για εμένα.

Senior Member
    Να βρεισ ενα παλικαρι να σε αγαπησει πραγματικα ενα παλιο κολπο που κανει ο παππουσ ειναι να του φερθεισ ασχημα να δεισ αν σε αγαπαει και υπαρχουν τεστ περα απο τη γλωσσα του σωματοσ

Senior Member
    Μακάρι ,μέχρι τώρα καλό παλικάρι δεν βρήκα.

Senior Member
    Να σε αγαπαει θα κοιτασ κι οχι αν ειναι καλοσ η κακοσ ο παππουσ τουσ γνωρισε ολουσ αν σε αγαπαει σε σενα φερεται καλα κι εξω κανει μαλακιεσ τι στα λεω τα ξερεισ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αργύρης85 View Post
    Έχω φοβερό άγχος. Για διάφορα πράγματα. Για το θέμα της δουλειάς και γενικά για το πως πάει η ζωή μου. Το ένα φέρνει το άλλο. Τα τελευταία 10-12 χρόνια δεν ξέρω τι έγιναν. Είναι σαν ξύπνησα από κώμα και πρέπει να τρέξω να προλάβω. Δεν ξέρω πως να αντιδράω σε πράγματα της καθημερινότητας και γενικά ζορίζομαι με πολλά. Αλλάζει απότομα η διάθεση μου. Τώρα για την ταμπέλα δεν ξέρω. Πες το όπως θες. Τελευταία βάζω κάποια πράγματα σε μια σειρά και κάνω κάποιες κινήσεις. Βήμα βήμα γιατί εξάλλου δεν μπορώ και αλλιώς και ότι βγει. Πριν τρεις μέρες συνέβη και κάτι, μια απογοήτευση σε ένα θέμα που αφορούσε εργασία, και έγινα χάλια αλλά τώρα ηρέμησα και θα το ξαναπροσπαθήσω.
    Δεν σε ρώτησα για να σου βάλω ταμπέλα, ελπίζω να μην με παρεξήγησες... Απλά ήθελα να καταλάβω καλύτερα... Άρα κι εσένα εν μέρει το πρόβλημα είναι το άγχος σου...

Κι εγώ έχω αρκετό σε γενικές γραμμές... Πάντως τώρα νιώθω αρκετά νυσταγμένη αλλά δεν ξέρω αν θα μπορέσω να κοιμηθώ...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Δεν σε ρώτησα για να σου βάλω ταμπέλα, ελπίζω να μην με παρεξήγησες... Απλά ήθελα να καταλάβω καλύτερα... Άρα κι εσένα εν μέρει το πρόβλημα είναι το άγχος σου...

Κι εγώ έχω αρκετό σε γενικές γραμμές... Πάντως τώρα νιώθω αρκετά νυσταγμένη αλλά δεν ξέρω αν θα μπορέσω να κοιμηθώ...
    Όχι, δεν εννοούσα να μου βάλεις ταμπέλα. Πας στον έναν ψυχίατρο, σου λέει κατάθλιψη μέτρια. Άλλος σου λέει βαριά και άλλος δεν έχεις τίποτα. Αυτό εννοώ. Δηλαδή τέτοια θέματα καμιά φορά μπορούν να έχουν πολλές ονομασίες ή να μην είναι μόνο ένα το πρόβλημα.

Junior Member