Εκνευρισμός και ξεσπάσματα λόγω αποβολής μετά από εξωσωματική - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 35
    Senior Member
    Αδερφε εν χριστο τοννι ειναι αληθεια οτι θεραπευεσαι με πρωτεινεσ κ γυμναστικη
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Αυτοι με τισ ουσιεσ κανουν κολπα να ανοιξει το μυαλο εγω το κανω με δουλεια η εκκλησια το κανει με ταπεινωση κ αγαπη κι οι γιατροι με φαρμακα

Junior Member
    Να σε ρωτησω, εσυ που εισαι και τοσα χρονια στη "δουλεια" που ειπες....αμα σε στειλω ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΝΑ ΧΑΝΕΣΑΙ , λες να με σβησουν?

Γιατι οταν ο αλλος εχει προβλημα κι εσυ ΓΑΜΙΕΣΑΙ , εισαι ενας ********ς κωλανθρωπος για τον πουτσο.

Τραβα γαμησου να ασπισεις μουνοπανο. φιλια!

Senior Member
    Δυστυχωσ μου δινουν ουσιεσ για να τα λεω αυτα μου βαζουν στον καφε μια μαλακια και τη θεραπεια τησ σχιζο κ βλεπουν αν ειναι καλη η θεραπεια κι αυτο το ειπανε δουλεια

Senior Member
    Και αναλογα πωσ τρεχει η ουσια αυτα λεω εχω ζησει τα παντα και γι αυτο μπορω να μιλαω αλλα εικοσι χρονια

Senior Member
    Καμια δε με θελει γτ βρωμαω μεροσ τησ δουλειασ κι αυτο

Senior Member
    Δυστυχωσ για σενα ειμαι παππουσ

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Αδερφε εν χριστο τοννι ειναι αληθεια οτι θεραπευεσαι με πρωτεινεσ κ γυμναστικη
    Η αλήθεια είναι ότι κι εσύ θεραπεύεσαι αλλά χρειάζεται χρόνος.
    Μακάρι να ήμασταν πιο κοντά, να πλακωθούμε στο ξύλο που σ' αρέσει και να το ευχαριστηθούμε από κοινού.
    Ιδανικά θα σου πρότεινα να βρεις μια τέχνη που σ' αρέσει και ν' ασχοληθείς σοβαρά μαζί της, έστω και σαν χόμπι στην αρχή.
    Αν δεν ξέρεις που να ψάξεις, γράψε την τέχνη που σ' ενδιαφέρει και θα σου στείλω ότι στοιχεία μπορέσω να βρω.

Banned
    Quote Originally Posted by melisanthi View Post
    Να σε ρωτησω, εσυ που εισαι και τοσα χρονια στη "δουλεια" που ειπες....αμα σε στειλω ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΝΑ ΧΑΝΕΣΑΙ , λες να με σβησουν?

Γιατι οταν ο αλλος εχει προβλημα κι εσυ ΓΑΜΙΕΣΑΙ , εισαι ενας ********ς κωλανθρωπος για τον πουτσο.

Τραβα γαμησου να ασπισεις μουνοπανο. φιλια!
    Θέμα χρόνου ήταν πιστεύω να φτάσουμε σε τέτοιου είδους απαντήσεις. Κάθε άνθρωπος έχει τα όρια του.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αργύρης85 View Post
    Θέμα χρόνου ήταν πιστεύω να φτάσουμε σε τέτοιου είδους απαντήσεις. Κάθε άνθρωπος έχει τα όρια του.
    Είναι επειδή μερικοί «μάγκες», νομίζουν ότι γράφουν ανώνυμα. Όταν όμως πέσει η καταγγελία, το γέλιο θα γίνει δάκρυ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Δυστυχωσ μου δινουν ουσιεσ για να τα λεω αυτα μου βαζουν στον καφε μια μαλακια και τη θεραπεια τησ σχιζο κ βλεπουν αν ειναι καλη η θεραπεια κι αυτο το ειπανε δουλεια
    Φαντασιώσεις και ψέμματα συνέχεια: τη μία σου βάζουν κάτι στον καφέ, την άλλη γίνεται πόλεμος και δεν συμμαζεύεται... Χαλάς όλα τα θέματα με τις μπούρδες σου, καλά στο είπε η Μελισσάνθη... Άνοιξε δικό σου θέμα και γράφε ότι θες, στων άλλων όμως δεν έχεις το δικαίωμα!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by tony_c2018 View Post
    Είναι επειδή μερικοί «μάγκες», νομίζουν ότι γράφουν ανώνυμα. Όταν όμως πέσει η καταγγελία, το γέλιο θα γίνει δάκρυ.
    Να σε ρωτήσω κάτι... Ξέρεις καλά από υπολογιστές ώστε να βρίσκεις κι εσύ ip και τέτοια; Ή μιλάς για καταγγελία σε αρμόδιους; Αν θέλεις απαντάς...

Μελισσάνθη συγγνώμη για την μικρή παρεμβολή μου εκτός θέματος, δεν θα υπάρξει άλλη...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Να σε ρωτήσω κάτι... Ξέρεις καλά από υπολογιστές ώστε να βρίσκεις κι εσύ ip και τέτοια; Ή μιλάς για καταγγελία σε αρμόδιους; Αν θέλεις απαντάς...
    Το ιντερνέτ μοιάζει με ξέφραγο αμπέλι σε μερικούς άσχετους, αλλά δεν είναι έτσι.

Όλοι φαίνονται κι όλοι βρίσκονται με τις κατάλληλες διεργασίες.

Σε κάθε περίπτωση οι διαχειριστές του
    forum μπορούν άμεσα να δώσουν τα στοιχεία του κάθε χρήστη όταν αυτό ζητηθεί με νόμιμο τρόπο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by tony_c2018 View Post
    Το ιντερνέτ μοιάζει με ξέφραγο αμπέλι σε μερικούς άσχετους, αλλά δεν είναι έτσι.

Όλοι φαίνονται κι όλοι βρίσκονται με τις κατάλληλες διεργασίες.

Σε κάθε περίπτωση οι διαχειριστές του
    forum μπορούν άμεσα να δώσουν τα στοιχεία του κάθε χρήστη όταν αυτό ζητηθεί με νόμιμο τρόπο.
    Κατάλαβα, ευχαριστώ!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Κατάλαβα, ευχαριστώ!
    Εάν νομίζεις ότι θίγεσαι από κάποιο χρήστη, έχεις τις παρακάτω επιλογές.:

--Να θέσεις τον χρήστη σε λίστα αποκλεισμού ώστε να μην τον βλέπεις, πηγαίνοντας στο προφίλ του, επιλογή «προσθήκη στη λίστα αποκλεισμού».

--Να κάνεις αναφορά του μηνύματος που σε θίγει, πηγαίνοντας κάτω αριστερά στο σχόλιο του χρήστη θα δεις ένα τριγωνάκι. Κάνεις κλικ εκεί και γράφεις ένα σύντομο μήνυμα Πχ «υβριστικό σχόλιο» και πατάς «αποστολή».

Δεν χρειάζονται περισσότερα λόγια, ο άνθρωπος που ελέγχει τα μηνύματα αυτά, δεν έχει ανάγκη από υποδείξεις.
    . .
    . .
    Εναλλακτικά δες τι έγινε εδώ και θα καταλάβεις περισσότερα.:

https://www.e-psychology.gr/forum/threads/31359-%CE%9A%CF%81%CE%AF%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%B8%CE%BB%CE%B9%CF%88%C E%B7-%CE%B1%CE%BA%CE%B7%CE%B4%CE%AF%CE%B1-%CF%86%CE%BF%CE%B2%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%BB%CF%80-%CE%A0%CF%89%CF%82-%CE%AD%CF%86%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%AF%CE%B1?p =1002029#post1002029

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast