Results 91 to 105 of 522
Thread: Σχεση απολυτης εξαρτησης!!!!
-
17-06-2018, 01:56 #91WhyAlwaysMe?Guest
- 17-06-2018, 02:06 #92
- Join Date
- Jun 2018
- Posts
- 177
Κ αν μου λεει αληθεια? Κ αν τελικα κ αυτος ειναι εγκλωβισμενος? Κ αν μ αγαπαει πραγματικα? Αν καποιος απο σας εχει ερωτευτει αληθινα αν εχει νοιωσει να κυλαει στο αιμα του αυτος ο αλλος δε μπορει θα με καταλαβαινει! Δεν ειναι ευκολα να πεταξω 7 χρονια απ τη ζωη μου!
17-06-2018, 04:50 #93
- Join Date
- Mar 2018
- Posts
- 4,779
Κι έτσι να ήταν, πρακτικά βλέπεις ότι η ζωή σου είναι κόλαση και ότι δεν υπάρχει ελπίδα να αλλάξει κάτι. Άρα τι κάνεις; Χαραμίζεσαι για κάτι θεωρητικό που μάλιστα όλοι, -ακόμα κι εσύ στην πραγματικότητα- θεωρούν μεμπτό και ποταπό; Δηλαδή με αυτή την στρεβλή λογική να δικαιολογούμε το οτιδήποτε μετά επειδή μπορεί να υπάρχει και ένα ψήγμα ευγενούς συναισθήματος ανάμεσα σε έναν βόθρο.
Αλλά το ξέρεις καλά ότι δεν είναι έτσι και τσάμπα το συζητάμε. Δεν είναι ερωτευμένος, ούτε εγκλωβισμένος.
17-06-2018, 06:18 #94
- Join Date
- Feb 2013
- Location
- σε 1 λιμνουλα!
- Posts
- 14,042
δε γινεται να σταθει κανεις στα ποδια του μονος του χωρις να επειρεαστει ψυχολογικα απο καποιον οσο ισχυρος και αν ειναι
οι ανθρωποι που καταφερνουν οτι θελουν ΠΑΝΤΟΤΕ επειρεαζονται απο ανθρωπους που ειναι αντικειμενο αμφισβητισης σχεδον απο ολους ολα βασιζονται στη πιστη τους οτι θελουν να βρουν το σωστο ανθρωπο
ειναι αδυνατον να πετυχεις κατι χωρις καποιος να σε μαθει το πως.
17-06-2018, 09:21 #95
- Join Date
- Aug 2014
- Posts
- 1,554
Τώρα σοβαρά το λες οτι μπορεί να σε αγαπάει πραγματικά; Αυτός δεν αγαπάει πραγματικά ούτε την γυναίκα του, ούτε εσένα. Μόνο για τον εαυτούλη του νοιάζεται, να περνάει καλά και να μην ταράξει τίποτε από την βόλεψή του. Τα έχει βολέψει μια χαρά όλα και ακόμη και το παιδί του το χρησιμοποιεί ως δικαιολογία για να μην ξεκαθαρίσει τις καταστάσεις.
Αν σε αγαπούσε θα διάλεγε να είναι μαζί σου συνέχεια, αλλά αυτός βάζει πάνω από εσένα ακόμη και το κέφι του για ψάρεμα. Με τον άντρα μου είμαστε μαζί 27 χρόνια (23 χρόνια παντρεμένοι) και δεν θέλουμε να είμαστε χώρια ακόμη και τώρα. Πάντα προτιμάμε ο ένας την παρέα του άλλου από οτιδήποτε άλλο. Αν σε αγαπούσε θα διάλεγε να ξεβολευτεί, αφού η σχέση του με την γυναίκα του έχει χρεοκοπήσει (όπως λέει τουλάχιστον).
Αυτός ο άνθρωπος είναι ρηχός συναισθηματικά και δεν πρόκειται να αλλάξει απ΄ό,τι φαίνεται. Μπορεί να είναι εμφανισιακά ωραίος αλλά δεν αξίζει σαν άνθρωπος, η προσωπικότητά του, η ψυχή του. Τα 7 χρόνια από την ζωή σου τα έχεις ήδη πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων και συνεχίζεις έτσι.
17-06-2018, 10:34 #96
- Join Date
- Nov 2006
- Location
- Planet Love
- Posts
- 25,279
με αυτην ακριβως την σκεψη, θα πεταξεις τωρα 7 χρονια , ενω μπορουσες να πεταξεις 2 οταν επαψε να ειναι ερωτευμενος μαζι σου και φανηκε οτι δεν εχει σκοπο να χωρισει.
μην πετας τα 7 χρονια αν δεν θελεις λοιπον, περιμενε ποτε θα πεταξεις ολοκληρη την ζωη σου...
εννοειται οτι δεν σε αγαπαει, γιατι σε αφηνει να καταστρεφεις την ζωη σου και σε ξεφτιλιζει στην μικρη κοινωνια σας.
αυτος που σε αγαπαει σε ανεβαζει, δεν σε χαντακωνει.
αλλα ουτε καν ερωτευμενος ειναι, γιατι αν ηταν θα εψαχνε εκεινος καθημερινα την παρεα σου, δεν θα τον κυνηγουσες για να τον δεις.
ναι, εχω ερωτευθει ειλικρινα, ειμαι και τωρα ερωτευμενη, αλλα ποτε με ανθρωπο που δεν ηθελε να ζει μαζι μου και προτιμουσε καποια αλλη.
17-06-2018, 11:24 #97
- Join Date
- Mar 2018
- Posts
- 4,779
ΜΑ βρε Μάιρα, στο πρώτο σου μήνυμα παραδέχεσαι ότι είναι όλο υποσχέσεις και τίποτα ουσιαστικό κι ότι θέλεις να ξεφύγεις. Τώρα γιατί υπεραμύνεσαι και προσπαθείς να δικαιολογήσεις την κατάσταση; Να ανακυκλώνουμε τα ίδια πράγματα και να προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα; Μόνη σου έγραψες ότι θες να ξεφύγεις και τώρα κάθεσαι και επιχειρηματολογείς για το πως να μην ξεφύγεις!
17-06-2018, 11:48 #98
- Join Date
- Jun 2018
- Posts
- 177
Ναι προσπαθω να δικαιολογησω τα αδικαιολογητα γιατι θελω να μεινω μαζι του αλλα δεν πρεπει γιατι με χρησιμποποιει οπως φαινεται. Τωρα μου εστειλε μηνυμα οτι θα παει για μπανιο με το παιδι του χωρις τη γυναικα του. Δεν ειπε παλι να βρεθουμε. Αλλα σας υπενθυμιζω οτι απο βδομαδα θα λειπει η γυναικα του. Πειτε μου τι να του απαντησω οταν θα μου πει να βρεθουμε???
17-06-2018, 11:50 #99
- Join Date
- Mar 2018
- Posts
- 4,779
Το κλασσικό "Θέλω χρόνο να σκεφτώ κάποια πράγματα, σε παρακαλώ μην επικοινωνήσεις μαζί μου".
17-06-2018, 11:51 #100
- Join Date
- Jun 2018
- Posts
- 177
17-06-2018, 11:52 #101
- Join Date
- Jun 2018
- Posts
- 177
17-06-2018, 11:56 #102
- Join Date
- Jun 2018
- Posts
- 177
17-06-2018, 12:02 #103
- Join Date
- Jun 2018
- Posts
- 177
Οχι δεν θελω να πεταξω αλλα χρονια απ τη ζωη μου. Δε θελω να χαραμιστω αλλο με καποον που δεν ξερω αν μου λεει αληθεια. Θελω να ζησω. Θελω να γελασω. Αυτο που ξεχασα να πω ειναι οτι εκτος απ το παιδι δεν χωριζει γιατι ειναι αδυμανος να αντιμετωπισει διαζυγια κ δικαστηρια γιατι πηγε σε ψυχιατρο κ του ειπε οτι ςχει παροξυσμικο αγχος κ καταθλιψη. Εδω κ 1 χρονο αυτο
17-06-2018, 12:08 #104
- Join Date
- Mar 2018
- Posts
- 4,779
Κόψε αυτήν την μλακια για το παιδί, διότι άντε να μην ανοίξω το στόμα μου και πω αυτά που θέλω να πω για όλους τους ανώριμους, εγωιστές, βλακέντιους ενήλικες που τα παιδιά τους ή τα παιδιά του γκόμενού τους τα έχουνε χεσμένα στην ουσία και τα χρησιμοποιούν όπως τους γουστάρει χωρίς να νοιάζονται για αυτά. Δες κι εδώ μέσα πόσοι άνθρωποι βγαίνουν με ένα σωρό προβλήματα εξαιτίας των γονιών τους. Δηλαδή αυτό το παιδί που μεγαλώνει μέσα σε ένα σπίτι που οι γονείς του είναι για το πέος νομίζεις ότι δεν το καταλαβαίνει κι ότι θα βγει νορμάλ αύριο μεθάυριο, ε;
Μην επεκτείνουμε κι εκεί την συζήτηση διότι ήδη έχω βγει από τα ρούχα μου με αυτά που λες. Από την μία γράφεις σε ένα φόρουμ για να σε βοηθήσουμε, από την άλλη φαίνεται ότι τελικά ψάχνεις επιβεβαίωση και φρούδες ελπίδες για μία εξωφρενική κατάσταση. Συγγνώμη αν λέω πράγματα που δεν θες να ακούσεις, αλλά η κατάσταση είναι αυτή που είναι κι όχι αυτή που θα ήθελες να είναι. Αν δεν το πάρεις απόφαση μόνη σου και ψάχνεις δικαιολογίες, τι το σκαλίζουμε τόση ώρα; Εμείς να βοηθήσουμε προσπαθούμε, αλλά συν Αθηνά και χείρα κίνει...
17-06-2018, 14:55 #105WhyAlwaysMe?GuestΜάιρα,νομίζω πως άδικα βασανίζεις τον εαυτό σου και αρνείσαι να δεις πως αυτός παίζει μαζί σου.
Όλο αυτό που κάνεις,είναι ένας φαύλος κύκλος.
Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να κοιτάξεις τον εαυτό σου,να δεις τα θετικά σου στοιχεία,να αναγνωρίσεις πράγματα που μπορείς να έχεις πετύχει,και να κοιτάξεις μπροστά.
Να πειστείς η ίδια πως αξίζεις κάτι πολύ καλύτερο,και να βγεις από αυτόν τον φαύλο κύκλο.
Ανέφερες πως κάνεις ψυχοθεραπεία και δεν ωφέλησε πουθενά.Νομίζω πρέπει να αλλάξεις ψυχοθεραπευτή.
Και να κάνεις κάτι στον ελεύθερο χρόνο σου,όπως γυμναστική ή όποιο άλλο χόμπι,για να ξεχνιέσαι και να σου φτιάχνει η διάθεση.
Similar Threads
-
χωρισμος σχεση εξαρτησης απιστευτη στενοχωρια
By cyrax in forum Σχέσεις και ΕπικοινωνίαReplies: 9Last Post: 07-04-2017, 16:34 -
σχεση εξαρτησης..καταστροφης...
By stef1 in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότηταReplies: 9Last Post: 30-01-2012, 11:26 -
Σχέση εξάρτησης από τον θεραπευτή
By RainAndWind in forum Εμπειρίες Ψυχοθεραπείας - Ψυχολογική & Ψυχιατρική ΥποστήριξηReplies: 6Last Post: 27-01-2010, 12:01 -
Σχεσεις εξαρτησης
By mariap in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότηταReplies: 47Last Post: 23-08-2009, 10:51 -
Σχέση εξάρτησης μεταξύ γυναικών
By pvernos in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότηταReplies: 58Last Post: 11-01-2008, 11:19
Le Meilleur Complément Pour Hommes en 2025 ?(Retour) ???? |...
30-06-2025, 13:49 in Σχόλια, προτάσεις, προβλήματα