Results 136 to 150 of 217
Thread: γνωστή φλερτάρει τον άνδρα μου
-
22-06-2018, 16:10 #136
Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα, Ρέμεντυ, που είναι φως φανάρι, αλλά χωρίς αποδείξεις. Θα σου αναφέρω μόνο ένα από τα δεκάδες παράξενα που με έβαλε για πρώτη φορά σε σκέψεις. Κάθε Τρίτη με πήγαινε με το αυτοκίνητο στο μάθημα, σε ένα ιδιαίτερο, στις έξι, μετά έλεγε ότι θα πάει για ψώνια, κι ερχότανε και με έπαιρνε μετά το μάθημα στις 7.30. Κάθε φορά όμως που δεν είχα μάθημα (αρρώσταιναν μαθητές π.χ) μου έλεγε ότι πρέπει να μείνει στη δουλειά μέχρι τις 7.30. Αυτό έγινε αρκετές φορές μέχρι να αναρωτηθώ για ποιόν λόγο, πως κι έτσι είχε πάντα ξαφνικά δουλειά τις Τρίτες μέχρι τις εφτά και μισή. Σκέφτηκα, λοιπόν, ότι αυτό το χρονικό διάστημα (έξι με εφτά και μισή) το είχε μάλλον κλεισμένο για τις συναντήσεις του. Δυστυχώς του μίλησα αμέσως για την υποψία μου. Είπε ότι τύχαινε. Αποδείξεις έχω πάνω από είκοσι γυναικείες τρίχες στο πουλόβερ του που δεν ήταν δικές μου. Κι αυτό του το είπα αμέσως κι έκτοτε δεν φόρεσε το πουλόβερ και πρόσεχε. Βρήκα όμως τις ίδιες τρίχες, αν κι όχι τόσες πολλές και πολλές άλλες φορές στο μέσα μέρος του πουκαμίσου του. Για κάποιες άλλες αποδείξεις δεν θέλω να μιλήσω. Οι ενδείξεις είναι πολλές και συντριπτικές. Την προτελευταία φορά είπα στην ψυχολόγο μου ότι είναι πενήντα-πενήντα οι πιθανότητες να έχει παράλληλη σχέση. Την τελευταία φορά κι αφού της διηγήθηκα τι έγινε πάλι, με ρώτησε "είστε σίγουρη για το πενήντα-πενήντα", εμένα μου φαίνεται για ένα τοις εκατό να μην έχει σχέση.
- 22-06-2018, 16:44 #137
μαδαει η γκομενα δλδ...
κι αυτα που αναφερεις ειναι αρκετα νομιζω, ποσο μαλλον που εχεις κι αλλα χειροτερα που δεν αναφερεις. κι αφου τα εχεις συζητησει και τα αλλα με την ψυχ και σου δινει δικιο, ετσι πρεπει να ειναι.
οντως την απουσια της τριτης δεν επρεπε να την αναφερεις.επρεπε να τον αφησεις να καρφωνεται.
22-06-2018, 20:39 #138
23-06-2018, 10:35 #139
Xfactor, ο άνδρας μου έχει αλλάξει πολύ τον τελευταίο καιρό, δεν είναι ο ίδιος άνθρωπος, είναι υπερβολικά τρυφερός, ενοχικά τρυφερός. Κι ενώ πριν η εξωτερική του εμφάνιση δεν τον ενδιέφερε καθόλου, ξαφνικά άρχισε να περιποιείται τον εαυτό του, να προσέχει το ντύσιμό του κοκ. Η αλήθεια όμως είναι ότι αν ήμουν απόλυτα βέβαιη για το τι συμβαίνει, αν έχει σχέση μερικούς μόνο μήνες (τους τελευταίους νομίζω έχει σίγουρα κάτι) ή πολλά χρόνια θα έπαιρνα την απόφαση με πιο ελαφριά καρδιά και δεν θα βασανιζόμουν τόσο. Επίσης δεν θα είχα τόσα πισωγυρίσματα. Οι περισσότεροι άνδρες δεν παραδέχονται την απιστία ακόμα κι αν τους πιάσεις στα πράσα θα σου πουν δεν είναι αυτό που νομίζεις. Ακριβώς αυτό κάνει την απόφαση τόσο δύσκολη. Κι εδώ βρίσκεται και η κακοήθεια του άλλου που δεν έχει το σθένος να σου πει "τα πράγματα έχουν έτσι". Ζεις σε μια ομίχλη. Αυτό το συζητάω πολύ με την ψυχολόγο μου, με βασανίζει το ερώτημα κι αν δεν είναι έτσι; Αλλά ακόμα και στην απίθανη περίπτωση που δεν είναι έτσι, όταν πάει περίπατο η εμπιστοσύνη, η σχέση κλονίζεται σοβαρά. Πολύ πιο σοβαρά κιόλας από το να έρθει ο άλλος και να σου πει "έκανα αυτό, σόρρυ, ήταν λάθος, πως συνεχίζουμε τώρα"
Όλο αυτό το χρονικό διάστημα αυτό περίμενα από τον άνδρα μου, να μου πει την αλήθεια, να το συζητήσουμε. Στις ερωτήσεις μου για τα πολλά παράξενα που συμβαίνουν, δεν μου έδωσε ποτέ μια ικανοποιητική απάντηση. Δεν του έχω πια εμπιστοσύνη κι αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα.
24-06-2018, 04:29 #140
Απο τη στιγμη που εφαγες το ακυρο με την φιλη σου που του κολλαγε...Για μενα επρεπε ή να σταματησεις να υποπτευεσαι πραγματα ή να το πας μεχρι τελους και να παρεις ντετεκτιβ να τελειωνουμε.Σε λαθος ειδικο δινεις τα λεφτα σου(να σου πει ο ψυχολογος αν σε κερατωνει ή οχι)Λες αλλαξε η συμπεριφορα του αρχισε να ντυνετα ινα αρωματιζεται κτλ ναι λογικο ειστε λογικα πανω απο 50 απ οτι εχω καταλαβει και του αντρα σου του κολλησε η φιλη σου και γενικα ακουει κομπλιμεντα απο δω κι απο κει και πηρε τα πανω του και αρχισε να προσεχει τον εαυτο του,σου λεει μετραω...Οτι και να γραφεις,ακομα κα ιγια τριχες, υπαρχει αντιλογος και πιθανη εξηγηση.Συνηθως το μεγαλυτερο ποσοστο οταν εχει ενδειξεις προχωραει στις αποδειξεις,απο καποιο μηνυμα στο κινητο που θα ψαξουν,να τους δει εξω μαζι να μπαλαμουτιαζονται κτλ.Εσυ σταματησες στις ενδειξεις οποτε λογικο ειναι να βασανιζεσαι με το ''ρε μπας και εχω αδικο''.Για μενα go all the way αν και τωρα μπορει να ειναι αργα γιατι ΑΝ εκανε κατι μπορει να μη το ξανακανει.
24-06-2018, 11:50 #141
24-06-2018, 12:31 #142
Μη ψάχνουμε σεβασμό και ειλικρίνεια από τους άλλους παρά μόνο από τον εαυτό μας ...αυτό πρέπει να δουλέψουμε και είναι δύσκολο ...σου εύχομαι καλή δύναμη ...τα έχω περάσει και γω και τα περνάω..εισαι στην αρχή πείθεις τα όνειρα τα ψεύτικα τα μεγάλα.
24-06-2018, 12:36 #143
Πενθεις θέλω να πω .......μόνο τον εαυτό σου και τα παιδιά σου κοίταξε γιατί επηρεάζονται παρά πολύ είμαι παθούσα ...αυτός μπορεί να έχει μεγάλο πρόβλημα δεν ξέρω ...λεω
25-06-2018, 12:05 #144
Ξανακοίταξα λίγο το θέμα σου για να θυμηθώ την περίπτωση και ομολογώ πως μερικά πράγματα δεν μου κολλάνε.
Δεν θέλω να σε μπερδέψω περισσότερο μιας και καταλαβαίνω πως είσαι ήδη μπερδεμένη αλλά θα σου πω με ειλικρίνεια τι σκέφτομαι.
Βρε συ νοσταλγία πολύ εύκολα δεν αποφάσισες χωρισμούς κτλ;
Διαβάζοντας τα παλιά μνμ (τότε που δεν είχες καμιά απόδειξη, απλά του την είχε πέσει μια κουλή κι έδειξε ενθουσιασμό και ενδιαφέρον μιλώντας σε κάποια άλλη) μου κάνει τρομερή εντύπωση πως από τότε αυτό το βίωνες ως κρίση στον γάμο σας, σκεφτόσουν χωρισμούς κτλ.... από έναν γάμο και μια σχέση που περιέγραφες με τα καλύτερα λόγια μέχρι τότε. Πραγματικά μου φαίνεται πολύ παράξενο όλο αυτό εκτός κι αν από τότε υπήρχαν κι άλλα σημάδια κι απλά δεν τα ανέφερες εδώ. Αλλά το να δείχνει ενδιαφέρον ή ενθουσιασμό ένας άνθρωπος μιλώντας με μια άλλη γυναίκα μετά από πόσα χρόνια γάμου.... εντάξει δεν το βρίσκω και τραγικό. Ένας άνθρωπος που εσύ περιέγραφες ως ακέραιο και ηθικό.
Οι τρίχες που αναφέρεις και η αλλαγή συμπεριφοράς όπως το να προσέχει περισσότερο τον εαυτό του μπορούν να εξηγηθούν με χίλιους τρόπους, είναι ενδείξεις όπως σωστά αναφέρεις, όχι αποδείξεις πως ο άλλος σε απατάει. Πώς ξέρουμε πχ οτι αυτή η αλλαγή στην συμπεριφορά του δεν έγινε ακριβώς για να προκαλέσει ξανά το δικό σου ενδιαφέρον και να προσπαθήσει να σε πλησιάσει μετά το σοκ που έπαθες και τον κλονισμό της εμπιστοσύνης σου λόγω του προηγούμενου περιστατικού;
Δεν λέω πως ο άντρας σου δεν σε απατάει, λέω όμως πως από όσα έχεις πει εδώ τουλάχιστον δεν μπορείς να οδηγηθείς με ασφάλεια σε αυτό το συμπέρασμα. Μοιάζει αυθαίρετο το συμπέρασμα σου. Και ειδικά αν υπολογίσει κανείς την υπερβολική (κατά την δική μου γνώμη πάντα) αντίδραση σου στο προηγούμενο σκηνικό.
Παρόλα αυτά θα συμφωνήσω με το ότι δεν γίνεται να συνεχίζεις μια σχέση όπου δεν υπάρχει εμπιστοσύνη άσχετα αν είναι δικαιολογημένη η έλλειψη της ή όχι. Για το δικό σου καλό όμως, για την δική σου ψυχική ισορροπία και ηρεμία οφείλεις να μάθεις και να ξεκαθαρίσεις εντελώς μέσα σου αν αυτή η έλλειψη εμπιστοσύνης οφείλεται σε εκείνον ή σε σένα. Γιατί αν οφείλεται σε σένα, θα το βρεις παρακάτω, θα σε ακολουθεί έτσι κι αλλιώς και στην επόμενη σχέση που θα κάνεις. Δεν λέω να περιμένεις να το παραδεχτεί αν το έχει κάνει, ξέρουμε πως αυτό για τους περισσότερους άντρες είναι σχεδόν αδύνατον, αλλά ψάξε ο, τι μπορείς, γύρνα τον κόσμο ανάποδα για να βρεις αποδείξεις, όχι ενδείξεις, έτσι ώστε να μπορέσεις να ηρεμήσεις μέσα σου.
Θα στο πω πολύ χύμα, διαβάζοντας τώρα το αρχικό σου ποστ, μου δίνεις την αίσθηση οτι από την αρχή έψαχνες λόγο για να χωρίσεις. Μπορεί να κάνω λάθος, δεν σε γνωρίζω και σίγουρα αγνοώ πολλά επιμέρους στοιχεία της σχέσης σου που εσύ ξέρεις και βιώνεις, αλλά δεν μπορώ να μην σου πω ανοιχτά αυτό που σκέφτομαι.
Και επίσης θα σου πω οτι εγώ έχω βρεθεί σε παρόμοια θέση με τον άντρα σου. Όπου ο άλλος είχε χίλιες ενδείξεις στις οποίες εγώ δεν μπορούσα να απαντήσω τίποτα παραπάνω από το "ήταν τυχαίο ή σύμπτωση" κι όμως δεν τον απατούσα και η φράση που σου είπε για τις καταδίκες σε θάνατο στην Αμερική πραγματικά χτύπησε φλέβα σε μένα. Δεν είσαι δικαστής όπως σωστά λέει η Ρεμεντυ, δεν θα τον καταδικάσεις σε θάνατο ή κάτι τέτοιο, αλλά μέσα σου τον έχεις ήδη καταδικάσει κι αυτό είναι που τον πονάει.
25-06-2018, 13:05 #145
25-06-2018, 13:25 #146
Η σκέψη του χωρισμού με τρομάζει -ξεκινάω από το τέλος, Ελισάβετ- γιατί για μένα ο άνδρας μου είναι ο πιο όμορφος, ο πιο σωστός άνθρωπος (ακόμα;) που γνωρίζω. Οι ενδείξεις δεν είναι μόνο οι τρίχες, υπάρχουν πάρα πολλές άλλες, τις οποίες δεν θεωρώ μόνο εγώ παράξενες. Το στώλκινγκ που μου έκανε αυτή η γυναίκα (τα τελευταία 10 χρόνια δεν έχω την παραμικρή επαφή μαζί της και δεν μιλάμε) είχε γίνει πολύ έντονο κι επιθετικό τους τελευταίους μήνες. Αυτό σε συνδυασμό με την ονειρο-μελαγχολική κατάσταση στην οποία πέφτει ο άνδρας μου που λάτρευε πάντα τη ζωή και είχε πάντα πολύ καλή διάθεση, είναι παράξενα πράγματα. Δεν θέλω να επεκταθώ, δεν υπάρχει μόνο μια ένδειξη ούτε δέκα, υπάρχουν πολλές. Κι εμένα με προβλημάτισε αυτό με τη θανατική καταδίκη, γι αυτό και μένουμε ακόμα μαζί. Ο φόβος ότι τον αδικώ υπάρχει. Αν φύγω από αυτή τη σχέση με την υποψία ότι τον αδίκησα, δεν θα ξεκόψω ποτέ πραγματικά. Ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι ακόμα δεν μπορώ να νιώσω υγιή θυμό, αυτό θα με βοηθούσε πολύ στο να ξεκόψω. Και δεν μπορώ να νιώσω θυμό γιατί σκέφτομαι ότι ίσως τον αδικώ. Την ημέρα με βασανίζει η σκέψη ότι τον αδικώ, τις νύχτες δεν κοιμάμαι γιατί σκέφτομαι ξανά και ξανά όλες τινς ενδείξεις. Το κυρίως όμως πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι η έλλειψη εμπιστοσύνης που δημιουργεί μια προβληματική για όλους μας κατάσταση στο σπίτι.
25-06-2018, 14:16 #147
Το θέμα δεν είναι να νιώσεις τύψεις επειδή μπορεί να τον αδικείς. Το θέμα είναι, αν τον αδικείς, να δεις γιατί το κάνεις. Αυτή την στιγμή είτε χωρίσεις είτε όχι, ηρεμία δεν μπορείς να βρεις ακριβώς γιατί έχεις αυτές τις αμφιβολίες μέσα σου κι εφόσον εκείνος δεν παραδέχεται κάτι, θα συνεχίσεις να τις έχεις. Με απλά λόγια : κοντεύεις να τρελαθείς επειδή ο άντρας σου ίσως σε απατάει! Δεν σου φαίνεται γελοίος ο λόγος για να ρισκάρεις την ψυχική σου υγεία την δική σου και των παιδιών σου; Πώς είναι δυνατόν να λες οτι δεν μπορείς να βρεις αποδείξεις; Τι στο καλό, τόσο καλός είναι αυτός στο δούλεμα και δεν έκανε το παραμικρό λάθος; Καταλαβαίνω πως είναι θέμα αξιοπρέπειας ορισμένα θέματα και χαρακτήρα, όπως το να ψάξεις κινητά, να παρακολουθήσεις κ λοιπές κατινιές....αλλά συγγνώμη προσωπικά αν τα βάλω στην ζυγαριά κι από την άλλη πλευρά έχω την ψυχική μου υγεία και ηρεμία και τα παιδιά μου...σκοτίστηκα κι αν γίνω κατίνα! Θα κάνω τα πάντα αν χρειαστεί προκειμένου να μάθω την αλήθεια!
Με ανησυχεί ο τρόπος που το θέτεις, και με ανησυχεί πολύ γιατί μου θυμίζει τον πρώην μου που όλα αυτά ήταν απλά μέσα στο κεφάλι του. Έτσι έβρισκε κι εκείνος προφάσεις και δικαιολογίες προκειμένου να μην μάθει την αλήθεια κι έβαζε μπροστά την αξιοπρέπεια του αλλά η αξιοπρέπεια του δεν τον είχε εμποδίσει να κάνει άλλα. Και η δική σου αξιοπρέπεια δεν σε εμπόδισε από το να μετράς τρίχες στο πουλόβερ του ή όπου άλλου. Γιατί σε εμποδίζει από το να τον παρακολουθήσεις;
Αν είναι αλήθεια οσα πιστεύεις και του χρεώνεις τι σε νοιάζει πώς θα πάρει τον χωρισμό; Γιατί θες να του το κάνεις εύκολο και να μην τον πονέσεις; Αν είναι αλήθεια όσα του χρεώνεις δεν μιλάμε για έναν άνθρωπο ακέραιο και ηθικό και σωστό όπως περιγράφεις, μιλάμε για μαλάκα.(μιλώ κυρίως για την στάση του να μην παραδέχεται), άρα γιατί δείχνεις τέτοια μεγαλοσύνη;
Για μένα δύο δρόμοι υπάρχουν σε αυτές τις περιπτώσεις. Ή αποφασίζεις πως εμπιστεύεσαι τον άλλον με τον οποίο μοιράζεσαι την ζωή σου και ρισκάρεις να πιαστείς κορόιδο αναλαμβάνοντας την ευθύνη, ή εφόσον δεν τον εμπιστεύεσαι κι έχεις κάνει ήδη την αρχή με το να μετράς τρίχες το πας μέχρι τέρμα για να γλιτώσεις τουλάχιστον το μυαλό σου. Κι έτσι να μπορέσεις στην συνέχεια αν αποδειχθείς σωστή να βιώσεις τον θυμό σου όπως σου πρέπει, είτε αν αποδειχθείς λάθος, να δεις τι στο καλό γίνεται με σένα και έφτασες εκεί. Αυτή η ενδιάμεση κατάσταση την οποία επιλέγεις, κατ εμε, είναι αρρωστημένη.
25-06-2018, 14:39 #148
Αν έχει κινητό, έχει κάποιο κρυμμένο στο γραφείο του και στο σπίτι επικοινωνεί με τον υπολογιστή. Ίσως έχει δυο διευθύνσεις μαιλ, δεν ξέρω κωδικούς τίποτα. Να πηγαίνω από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή και να στήνομαι ώρες έξω από τη δουλειά του για να δω πότε φεύγει -πέρα από το γεγονός ότι υπάρχουν περισσότερες έξοδοι και περισσότερα πάρα πολύ μεγάλα πάρκινγκ και πέρα από το γεγονός ότι εγώ συχνά δεν μπορώ εκείνες τις ώρες, μου φαίνεται κάπως... Βέβαια συμφωνώ μαζί σου ότι θα ήταν καλύτερα να γνωρίζω, αυτό του λέω συνέχεια, την αλήθεια μπορώ να τη διαχειριστώ (λέμε τώρα), πάντως μπορώ να τη διαχειριστώ καλύτερα από αυτήν την -όπως σωστά λες- αρρωστημένη πια κατάσταση.
25-06-2018, 17:03 #149
Αν δε τον γουσταρεις, δεν ειναι καλος ανθρωπος, δεν περνας καλα, χωρισε τον. Διαφορετικα αν τον αγαπας και η υποψια απατης σε οδηγησει στο χωρισμο, τι θα κανεις αν μετα επιβεβαιωθεις με καποιο τροπο οτι τελικα δεν σε απατουσε;
Στη τελικη αν ειναι να τρελαθεις και να πνιγεις απο τις αμφιβολιες, πληρωσε εναν ειδικο να τσεκαρει 5 πραγματα να βρεις την ησυχια σου.
25-06-2018, 17:40 #150
Ναι αλλά η διαπίστωση οτι δεν τον αγαπώ πια, δεν περνώ καλά μαζί του, δεν τον γουστάρω απαιτεί ανάληψη ΕΥΘΥΝΗΣ.
Είναι πολύ πιο εύκολο να πεις στον εαυτό σου "τον αγαπώ, πεθαίνω για αυτόν , αλλά αυτός μου την έφερε" και να πετάξεις την ευθύνη από πάνω σου. Και μάλιστα να το πεις αυτό χωρίς να έχεις καμιά απόδειξη.
Όσο για τους ντεντεκτιβ, συμφωνώ με την πρόταση σου στην θεματοθέτρια αλλά θα σου πω και το εξής που μου έχει αποκαλύψει γνωστός μου που κάνει αυτή την δουλειά. Σε μια συζήτηση μας λοιπόν για το θέμα μου είπε το εξης : Δεν έχεις ιδέα πόσοι έρχονται αποφασισμένοι πως ο/η σύντροφος τους τους απατά και ζητούν από μας να τους βρούμε αποδείξεις και δεν σταματούν μέχρι να μας αναγκάσουν νατους πούμε μια οποιαδήποτε μαλακία για να πειστούν πως είχαν δίκιο.