Results 166 to 180 of 217
Thread: γνωστή φλερτάρει τον άνδρα μου
-
26-06-2018, 15:57 #166
Ναι και ως γνωστόν δεν γίνεται να τους ανακτισεις τους κωδικούς -_-
Μούφα εμπόδια βρίσκει, και αυτό είναι άλλη μια ένδειξη πάνω σε όλες τις άλλες. Απλά δεν έχει καμία διάθεση να αναλάβει την ευθύνη.
Και επίσης εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να πας εσύ να μείνεις σε τρωγλη. Να τον διώξεις. Εμ έφτιαξες και φροντιζες το σπίτι σας εμ θα του το αφήσεις;
Πες του ότι δεν θες άλλο να είστε μαζι και να φυγει αυτός, χωρίς αν σε απάτησε και αν δεν σε απατησε, και πες ότι άμα δεν το κάνει ότι θα φύγεις εσύ στο κοινοβιο που λες. Ε αν πάνω σε ολα αυτα σε αφήσει να πας να μείνεις εσύ στην τρωγλη δεν ξέρω πια τι να σου πω για αυτό το άτομο. Κρίνε μόνη σου τι άνθρωπος είναι τελικά.
Άσχετο, δικό σου ολοδικο σου εισόδημα έχεις;
- 26-06-2018, 15:59 #167
@νοσταλγια καταρχας σου ζήτω συγγνώμη αν ενιωσες πως σου κάνω επίθεση ή αν γενικά δεν σε βοηθώ με την γνώμη μου και σε μπερδεύω χειρότερα. Δεν είχα προσέξει οτι σε παρακολουθεί ψυχολόγος κι αυτό είναι πολύ θετικό για σένα γιατί θα σε βοηθήσει έτσι κι αλλιως να ξεκαθαρισεις τα πραγματα μέσα σου.
Εξακολουθώ να έχω αμφιβολίες για τον άντρα σου και η στάση του δεν με παραξενευει γιατί κι εγώ όταν βρέθηκα στην θέση του ( αν όντως δεν σε απατά) είχα άκρως αμυντική στάση και ύποπτη ακριβως γιατί ένιωθα τεραστια αδικία και βρισκόμουν σε σοκ. Ισως βέβαια να κάνω και λάθος, δεν είναι όλες οι περιπτωσεις ίδιες.
@ Ναταλία δεν ξέρω τι έννοεις παθολογική περιπτωση, ηταν κατα δήλωση του αδιαγνωστος ( μπορεί κάλλιστα να ηταν ψεμμα αυτό, δεν γνωρίζω) ηταν ένας άνθρωπος όμως πλήρως λειτουργικος, άξιος, δουλευταρας, πανέξυπνος και πριν απο μένα η σχέση που είχε ηταν 15 χρόνια! Η σκέψη που με έκανε να αμφιβάλλω και να σκέφτομαι πως δεν γινόταν να είχε τόσο χοντρό πρόβλημα ηταν ακριβως οτι πριν απο μένα είχε μια σχέση ζωής, κι έλεγα πως είναι δυνατόν να μην τα έκανε και στην προηγούμενη αυτά κ να έμεινε μαζι του τοσα χρόνια?δεν ηταν πάντως κάποιος που τον έβλεπες ή μιλουσες μαζί του και ελεγες να ένας άνθρωπος με πρόβλημα! Αυτό που μου τον θύμισε στην συγκεκριμένη περιπτωση είναι η στάση της φίλης που δείχνει να μην θέλει να βρει αποδείξεις βρίσκοντας προφασεις και ακριβως αυτή η απότομη αλλαγή της γνωμης της για εκείνον μετα απο τοσα χρόνια. Αν όντως ο άνθρωπος αυτος της το κανει αυτό κ παει να τη βγάλει τρελή, είναι εντελώς μαλάκας! Ομως δεν μπορεί να έγινε μαλάκας σε μια μερα . θα είχε δειξει σημάδια τοσα χρόνια.
26-06-2018, 16:12 #168
Ο ίδιος αρνείται να φύγει. Άρα πρέπει να φύγω εγώ. Εισόδημα δεν έχω τέτοιο που να φτάνει για να ζήσω. Ψάχνω επίσης δουλειά, έστω κι αν χρειαστεί να πάω να καθαρίζω κάπου. Αλλά για να μην το κάνω Μάρθα Βούρτση, σταματάω εδώ. Υποθέτω ότι θα με βοηθά οικονομικά. Το αργότερο μετά το διαζύγιο θα κανονιστούν αυτά από το δικαστήριο. Πως θα επιβιώσω οικον. πριν το διαζύγιο δεν ξέρω ακριβώς. Ψάχνω. Με απασχολεί ακόμα πιο πολύ η ψυχολογική πλευρά του θέματος, κοινά, είμαι ακόμα χάλια.
26-06-2018, 16:18 #169
Σίγουρα αν είναι μαλακας είναι έτσι όλα αυτά τα χρόνια η τα περισσότερα από αυτά τελοσπαντων. Αλλά δεν το βρίσκω ούτε απίθανο ούτε σπάνιο το να το κρύβει κάνεις καλά και για πολύ καιρό. Ολόκληρες παράλληλες σχέσεις χρονών μένουν κρυφες για πάντα. Μπορεί κάποιος να έχει γκόμενα ξερωγω τρια χρόνια, να βαρεθούν, να χωρίσουν, και να μην μαθευτεί ποτέ. Η να ξενοπηδαει μακροχρόνια. Και;
Το ότι κατι ψιλιαστηκε η φίλη μια ωραία πρωία τωρα τυχαία δεν σημαίνει ότι έγινε "ξαφνικά" μαλακας...η έγινε σταδιακά η πάντα ήταν λολ. Ξέρεις πόσες τέτοιες μανουλες υπαρχουν; Πόσα τέτοια "καλά παιδιά"?
Το άσχημο είναι πως νομίζω οτι όταν αρχίζει και καρφώνεται ο άλλος σημαίνει ότι είναι και μέσα του αρκετά "αλλού"...ασυνείδητα θέλει να πιαστεί...
26-06-2018, 16:18 #170
Δεν το πήρα σαν επίθεση Ελισάβετ. Είπες τη γνώμη σου, τη διάβασα προσεκτικά, τη σεβάστηκα, μια που και εγώ η ίδια αμφιταλαντεύομαι. Θα ήθελα πάρα πολύ να κάνουμε οι δυο μας μια θεραπεία σε έναν/μια σύμβουλο σχέσεων, αλλά αρνείται πεισματικά να έρθει. Αυτή ήταν και συνεχίζει να είναι η πρόταση της ψυχολόγου μου. Με το ζόρι όμως δεν γίνεται.
26-06-2018, 16:20 #171
26-06-2018, 16:28 #172
Αχ ρε νοσταλγια...δεν μπορώ, θυμώνω και στενοχωριέμαι.
Είναι πολύ άδικο να πρέπει να φύγεις εσυ ούτως ή αλλως, πόσο μαλλον υπό τις συνθήκες που μας περιγράφεις. Τι θα πει αρνείται να φύγει;
Αυτό είναι τρισχειροτερο...το κάνει γιατί ξέρει ότι δεν έχεις που να πας και τρόπο να στηρίξεις τον εαυτό σου. Ουσιαστικά σε παγιδεύει επίτηδες. Και εν μέρει για αυτό φέρεται και με τόσο θράσος από την αρχη απατώντας σε και τώρα βγάζοντας σε τρελή. Σου λέει, που θα πάει; Δεν το κουνάω ρουπι από το σπίτι, εγώ φέρνω τα λεφτά, θα την βγάζω συνέχεια τρελή, δεν θα έχει επιλογή, θα κάτσει. Υπό αυτές τις συνθήκες βασικά δεν έχει κανέναν λόγο να σταματήσει να σε απατάει. Μόλις ηρεμήσουν λιγο τα πράγματα και περάσει η μπόρα πιστεύω πως νιώθει ότι έχει το δικαίωμα να συνεχίσει να σε απατάει.
Βασικά γιατί στο διατανο σκύβεις έτσι το κεφάλι; Γιατί να πληρώσεις εσύ την δικιά του προδοσία;
Ανασκουμπωσου λέω εγώ, βρες αποδείξεις, και απλά πετα τον έξω.
26-06-2018, 16:31 #173
26-06-2018, 16:36 #174
Όχι καμπανάκι, ΚΑΜΠΑΝΑ νούμερο 184...και η λίστα συνεχίζεται...λέει θα κρεμαστεί άμα χαλάσει ο γάμος του αλλά δεν θέλει να κάνει κάτι που θα βοηθούσε στην σωτηρία του. Η μόνη λογική εξήγηση είναι ότι φοβάται πως εκεί θα βγούνε άπλυτα στη φόρα...και στο μυαλό του "σώζει" τον γάμο του κρατώντας τα καλά κρυμμένα. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω για ποιον άλλο λόγο θα το αρνηθεί κάποιος αθώος που είναι "διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να σώσει τον γάμο του", μεταξύ αυτών και το να κρεμαστεί...εσένα Ελισάβετ αν ο τυπάς που σε υποπτευόταν σου έλεγε πάμε σε σύμβουλο (με την προϋπόθεση ότι οκ έχετε και μια ζωή μαζί χτισμένη) θα έλεγες όχι; Δεν θα ήταν μια καλή ευκαιρία να λύσετε το όποιο πρόβλημα δικό του εμπιστοσύνης η καχυποψίας ή οποιοδήποτε μεταξύ σας πρόβλημα υπήρχε; Γιατί να πεις όχι; Α-πλυ-τα.
26-06-2018, 16:37 #175
26-06-2018, 16:39 #176
26-06-2018, 16:43 #177
Ωωωω συγνωμη εχεις φτασει μεχρι και στο διαζυγιο? Τοσο μακρυα? Νομιζω με ενδειξεις και μονο δεν καταστρεφεις ενα γαμο . Ολα αυτα που εγραψες ειναι ενδειξεις τιποτα παραπανω
26-06-2018, 16:49 #178
26-06-2018, 16:57 #179
Το καταλαβαινω αυτο, αλλα για να βασανιζεσαι σημαινει οτι τον αγαπας κιολας και επίσης θα σου πω κατι επειδη ειστε απο οτι καταλαβα πολλα χρονια παντρεμενοι αξιζει νομιζεις για ενδειξεις και μονο να καταστρεψετε τοσα χρονια κοινης ζωης ????
26-06-2018, 17:04 #180
Ειμαι κι εγω παντρεμενη πολυ λιγοτερα χρονια απο οσα εσυ , εμεις εχουμε περασει και πολλες δυσκολιες , δεν ειναι η ζωη μας στρωμενη με ροδοπεταλα, το αντίθετο. Εσεις απο οτι καταλαβα εχετε μια ωραια στρωμενη ζωη . Νομίζω ο σύζυγος σου έχει πάρει το μήνυμα. Και σίγουρα απο οτι καταλαβα θελει να είσαστε μαζί. Επισης αν καποιος θελει να απιστησει μπορει άνετα να κρυφτει και να μην φανει τίποτα. Θα σε συμβούλευα να στρεψεις το μυαλο σου αλλου και να κανεις καποια πραγματα που σε ευχαριστουν , να αφησεις λίγο χρονο και στους δυο σας και να μην ΠΑΡΕΙΣ ΒΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ