γνωστή φλερτάρει τον άνδρα μου - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 15 FirstFirst ... 412131415 LastLast
Results 196 to 210 of 217
    Senior Member
    Βρηκαμε ακρη οι αντρεσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Ηρθε μια βρετανικη υπηρεσια να μασ το λυσει τουσ καλεσα εγω

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Σίγουρα κανείς δεν μπορεί να εμποδίσει κάποιον να ερωτευτεί, ούτε και να τον αναγκάσει να ερωτευτεί. Προσωπικά όμως σίγουρα το προσαπτω να ερωτευτεί κάποιος τρίτο πρόσωπο αν μιλάμε για δεσμευμένο ατομο και το παραπροσαπτω. Πολύ απλά επειδή σημαίνει ότι το ατομο άφησε τον χώρο για να συμβεί ο,τι συνέβη, πήρε την απόφαση να εκθέσει τον εαυτό του στα όποια ερεθίσματα τον έκαναν να "ερωτευτεί". Όποιος δεν το θέλει και όποιος εκτιμάει αυτά που έχει πολύ απλά δεν θα βρεθεί σε τέτοια θέση. Δεν είναι θέμα τύχης. Είναι θέμα αυτογνωσίας, αυτοελέγχου και αποφάσεων. Αποφεύγεις να εκθέσεις τον εαυτό σου σε ανθρωπους και καταστάσεις που ως μεγάλος νοήμων άνθρωπος καταλαβαίνεις ότι είναι "επικίνδυνες" για όσα ηδη έχεις και εκτιμάς. Άμα παίζεις με τη φλόγα όμως, πήρες την απόφαση να το κάνεις, δεν το κάνεις τυχαία. Και στο τέλος μπορεί και να καεις. Όποιος νοιαζεται και εκτιμα δεν ενδιαφέρεται να ασχοληθει, ούτε με γάντια ασφαλείας. Πάντα θεωρώ δηλαδη πως υπάρχει το κρίσιμο σημείο που κάποιος παίρνει αποφαση σε τέτοιες περιπτώσεις. Το τι απόφαση θα είναι τώρα αυτή, είναι άλλο θέμα, και λέει πολλα. Γνώμη μου αυτό. Γιατί δεν μπορώ να σε βλέπω να δικαιολογεις τα αδικαιολόγητα σε καποιον που αγαπας. Τα όποια λάθη σου μπορεί να δικαιολογούν το ότι δεν ήταν ικανοποιημένος με τον γάμο σας, δεν δικαιολογούν όμως το πώς το διαχειρίστηκε, είχε πολλές επιλογές και εκανε την χειρότερη και την πιο εγωιστική. Επίσης μην παίρνεις όρκο ότι ακόμα και το ότι δεν ήταν ικανοποιημένος οφείλεται σε λάθη σου. Μπορεί να μην ήταν ικανοποιημένος για δικούς του λόγους που δεν έχουν να κάνουν με εσένα...μερικοί άνθρωποι είναι σπασμένα πυθάρια, όσο και ρίχνεις την αγάπη σου και την προσπάθεια σου μέσα
    δεν θα γεμίσουν με τίποτα. Η μπορεί ακόμα και να ηταν μια χαρά ικανοποιημένος, και απλά να θεωρούσε ότι δικαιούται και κάτι παραπάνω, γιατι απλά μπορει...υπάρχουν και αυτοί. Βασικά η οικονομική οργάνωση της οικογένειάς σας όπως μου την περιέγραψες εκεί με παραπέμπει. Επίσης όταν πρωτοεγραψες εδώ μας περιέγραψες την σχέση σας με πολύ καλά λόγια...δεν θα με εξέπληττε να είχε κι εκείνος την ίδια αποψη (άσχετα που άμα βρεις αποδείξεις θα βρει χίλιους τρόπους να κατηγορήσει εσένα για να ρίξει από πάνω του την ευθύνη). Και ακόμα και αν έχει άλλη άποψη πάλι φταίει και πρέπει να του το προσάψεις...γιατί είναι κάτι που σε αφορά άμεσα και το μαθαίνεις τελευταία. Το να λες τα παράπονα σου στη γκόμενα αντί να τα πεις στη γυναίκα σου είναι εκτός απο προδοσία και τελείως ηλίθιο και παράλογο, πως να τολμήσει μετά να κατηγορήσει την απατημενη σύντροφο η οποία απλά δεν ήξερε; Γιατί βλέπω να γράφονται τέτοιες παπαριές εδώ μέσα; λολ Στη περίπτωση σου τουλάχιστον ειμαι σίγουρη ότι δεν ήξερες πραγματικά, δεν είναι ότι ήξερες και δεν σε ένοιαξε. Γιατι φαίνεσαι από τον τρόπο που γράφεις πολύ διαλλακτική και λογικη και με ενσυναίσθηση. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην λάβεις υπόψη το οποίο απωθημένο η παράπονο σου εξέφραζε ότι είχε...απο οπου και να το πιάσεις δηλαδή, φταίει αυτός για το συγκεκριμένο γεγονός της απιστίας του. (αν όντως συμβαίνει). Τέλος. Στο λέω για να ξέρεις οτι δεν φταις, σε κανένα σεναριο, για κανέναν λόγο για το συγκεκριμένο πράγμα.
    Σωστα τα λες Ναταλια. Οσες περιοδους ημουνα καλα και σε φαση δε θελω ουτε σχεση ουτε ερωτες (οχι λογω απογοητευσης κτλ), απλα θα στο πω δεν πα να εκαναν κολοτουμπες, απαρατηρητες ολες. Ερωτευεσαι οταν ψαχνεσαι να ερωτευθεις, αλλιως δε χωραει τιποτα. Τουλαχιστον εγω οσες φορες εκανα σχεση και ερωτευθηκα, το ζητησα πρωτα, ψαχνομουν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Σωστα τα λες Ναταλια. Οσες περιοδους ημουνα καλα και σε φαση δε θελω ουτε σχεση ουτε ερωτες (οχι λογω απογοητευσης κτλ), απλα θα στο πω δεν πα να εκαναν κολοτουμπες, απαρατηρητες ολες. Ερωτευεσαι οταν ψαχνεσαι να ερωτευθεις, αλλιως δε χωραει τιποτα. Τουλαχιστον εγω οσες φορες εκανα σχεση και ερωτευθηκα, το ζητησα πρωτα, ψαχνομουν.
    δεν υπαρχει μονο ο ερωτας, γιωργο. αν απιστουσε καποιος επειδη ερωτευθηκε θα ηταν απλα και ξεκαθαρα τα πραγματα. θα εφευγε.
    υπαρχει και η απληστια, ο εγωισμος, η σιγουρια καποιου που νομιζει οτι εχει βαλει την ζωη του στον αυτοματο πιλοτο και ο συντροφος του θα ειναι παντα στην θεση του, οτι μλκια κι αν κανει αυτος, γιατι ειναι εξυπνος και θα την καλυψει και θα εχει και την πιτα και τον σκυλο.
    το ειπε και η νατ. υπαρχουν κι αυτοι που απλα θελουν και κατι επιπλεον απο αυτο που γουσταρουν, απλα επειδη μπορουν.
    η νοσταλγια ομως δεν φταιει σε κατι, ΑΝ οντως εχει συμβει κατι.

Senior Member
    Εγώ διαφωνώ με αυτό. Μου χει τύχει να ερωτευτώ και σε περιόδους που καθόλου δεν το έψαχνα ή δεν το είχα στο νου μου. Μην σου πω μόνο τότε ερωτεύομαι! Δεν πιστεύω πως είναι κάτι που προγραμματίζεται.
    Απτην αλλη, καταταλαβαίνω τι θέλει να πει η Ναταλία. Όταν είσαι δοσμένος σε μια σχέση ολοκληρωτικά και το μυαλό σου είναι εκεί, ναι είναι δύσκολο εως απίθανο να σου συμβεί να ερωτευτείς κάποιον άλλον. Σε αυτό θα συμφωνήσω. Αλλά μην ξεχνάμε πως οι ανθρώπινες σχέσεις και οι ερωτικές εν προκειμένω, δεν είναι στατικές, δεν είναι είμαι ερωτευμένος/ η σήμερα και θα είμαι και αύριο και μεθαύριο και του χρόνου. Τα συναισθήματα μας αλλάζουν συνεχώς και οι σχέσεις μας επίσης περνάνε από διάφορα στάδια, ειδικά δε οταν μιλάμε για μια μακροχρόνια σχέση/γάμο όπου στην μέση μπαίνουν και η καθημερινότητα, η ρουτίνα, τα προβλήματα κοκ Υπάρχει ζευγάρι που να μην περνάει διαστήματα κρίσης/ απομάκρυνσης; Η εντιμότητα ενός ανθρώπου δεν κρίνεται απτο αν θα ερωτευτεί κάποιον άλλον σε ένα τέτοιο διάστημα πχ, η εντιμότητα του και ο σεβασμός του προς τον/την σύντροφο κρίνεται από το πώς θα το χειριστεί αυτό; Θα το χειριστεί με ειλικρίνεια και θάρρος; Θα προσπαθήσει να το κρύψει κάτω απ' το χαλί; Θα επιλέξει να σε δουλεύει κάτω απτην μύτη σου; Από αυτά φαίνεται ο άνθρωπος και η ποιότητα του και το πόσο σε σέβεται και σένα και τον εαυτό του.

Η μεγαλύτερης μορφής προδοσία για μένα είναι όταν τα συναισθήματα του άλλου απέναντι μου έχουν αλλάξει κι εκείνος επιλέγει να με αφήνει να πιστεύω πως όλα είναι καλά. Στην περίπτωση της θεματόθετριας ΑΝ όντως την απατά, το μεγαλύτερο φάουλ του για μένα είναι οτι την άφησε να πιστεύει τόσο καιρό πως η σχέση τους είναι τέλεια. Την άφησε να ζει μέσα σε μια φούσκα με κίνδυνο να σπάσει ανα πάσα στιγμή. Και η πορεία μετά αυτή για όποιον την ακολουθεί είναι μονόδρομος. Μετά φυσικά και δεν πρόκειται να παραδεχτεί πως την απατά, φυσικά και θα προσπαθήσει να την βγάλει τρελή ή οτι άλλο χρειαστεί για να μην αποκαλυφθεί ο ίδιος και η φούσκα που είχε φτιάξει.

Νομίζω, Γιώργο, ότι αυτό που λες δεν είναι αντίθετο με αυτό που λέει παρακάτω η Ελισάβετ, απλά υπάρχουν πολλές διαφορετικές ανθρώπινες συμπεριφορές, διαφέρει η ψυχοσύνθεση από άτομο σε άτομο. Κάποιοι δεν μπορούν να ερωτευτούν αν δεν το θέλουν, σε άλλους πάλι συμβαίνει χωρίς να το επιδιώξουν.

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δεν υπαρχει μονο ο ερωτας, γιωργο. αν απιστουσε καποιος επειδη ερωτευθηκε θα ηταν απλα και ξεκαθαρα τα πραγματα. θα εφευγε.
    υπαρχει και η απληστια, ο εγωισμος, η σιγουρια καποιου που νομιζει οτι εχει βαλει την ζωη του στον αυτοματο πιλοτο και ο συντροφος του θα ειναι παντα στην θεση του, οτι μλκια κι αν κανει αυτος, γιατι ειναι εξυπνος και θα την καλυψει και θα εχει και την πιτα και τον σκυλο.
    το ειπε και η νατ. υπαρχουν κι αυτοι που απλα θελουν και κατι επιπλεον απο αυτο που γουσταρουν, απλα επειδη μπορουν.
    η νοσταλγια ομως δεν φταιει σε κατι, ΑΝ οντως εχει συμβει κατι.
    Ρέμεντυ, δεν ξέρω αν θα έφευγε οπωσδήποτε κάποιος που ερωτεύτηκε. Ζω σε μια καθολική χώρα και γνωρίζω πολλές περιπτώσεις γυναικών κι ανδρών ερωτευμένων που άντεξαν να ζούν σε παράλληλες σχέσεις. Σε μας δεν τίθεται τέτοιο θέμα, αλλά δεν φεύγουν όλοι οι ερωτευμένοι. Με τη δεύτερη παράγραφο συμφωνώ.
    Και μια παρόμοια ιστορία: Χθες συνάντησα έναν γνωστό ο οποίος έχασε σε δυο μήνες 30 κιλά. Είχε χρόνια ολόκληρα παράλληλη σχέση, μεγάλος έρωτας, αλλά αγαπούσε και τη γυναίκα του. Τελικά τον χώρισε η παράλληλη σχέση όταν κατάλαβε ότι δεν θα χωρίσει ποτέ για να την παντρευτεί. Λίγο αργότερα κατέθεσε και η γυναίκα του αίτηση διαζυγίου και τώρα κυκλοφορεί σαν ράκος με μια τρίτη γυναίκα. Το μελαγχολικό βλέμμα του με πάγωσε. Ήταν γενικά η σκιά του εαυτού του. Πάντα μου προξενούσε εντύπωση πως μπορεί κανείς να ζει έτσι. Κι αν και τον κατέκρινα και δεν είχα την παραμικρή κατανόηση γι αυτά που έκανε, χθες τον καταλυπήθηκα. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.

Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Εγώ διαφωνώ με αυτό. Μου χει τύχει να ερωτευτώ και σε περιόδους που καθόλου δεν το έψαχνα ή δεν το είχα στο νου μου. Μην σου πω μόνο τότε ερωτεύομαι! Δεν πιστεύω πως είναι κάτι που προγραμματίζεται.
    Απτην αλλη, καταταλαβαίνω τι θέλει να πει η Ναταλία. Όταν είσαι δοσμένος σε μια σχέση ολοκληρωτικά και το μυαλό σου είναι εκεί, ναι είναι δύσκολο εως απίθανο να σου συμβεί να ερωτευτείς κάποιον άλλον. Σε αυτό θα συμφωνήσω. Αλλά μην ξεχνάμε πως οι ανθρώπινες σχέσεις και οι ερωτικές εν προκειμένω, δεν είναι στατικές, δεν είναι είμαι ερωτευμένος/ η σήμερα και θα είμαι και αύριο και μεθαύριο και του χρόνου. Τα συναισθήματα μας αλλάζουν συνεχώς και οι σχέσεις μας επίσης περνάνε από διάφορα στάδια, ειδικά δε οταν μιλάμε για μια μακροχρόνια σχέση/γάμο όπου στην μέση μπαίνουν και η καθημερινότητα, η ρουτίνα, τα προβλήματα κοκ Υπάρχει ζευγάρι που να μην περνάει διαστήματα κρίσης/ απομάκρυνσης; Η εντιμότητα ενός ανθρώπου δεν κρίνεται απτο αν θα ερωτευτεί κάποιον άλλον σε ένα τέτοιο διάστημα πχ, η εντιμότητα του και ο σεβασμός του προς τον/την σύντροφο κρίνεται από το πώς θα το χειριστεί αυτό; Θα το χειριστεί με ειλικρίνεια και θάρρος; Θα προσπαθήσει να το κρύψει κάτω απ' το χαλί; Θα επιλέξει να σε δουλεύει κάτω απτην μύτη σου; Από αυτά φαίνεται ο άνθρωπος και η ποιότητα του και το πόσο σε σέβεται και σένα και τον εαυτό του.

Η μεγαλύτερης μορφής προδοσία για μένα είναι όταν τα συναισθήματα του άλλου απέναντι μου έχουν αλλάξει κι εκείνος επιλέγει να με αφήνει να πιστεύω πως όλα είναι καλά. Στην περίπτωση της θεματόθετριας ΑΝ όντως την απατά, το μεγαλύτερο φάουλ του για μένα είναι οτι την άφησε να πιστεύει τόσο καιρό πως η σχέση τους είναι τέλεια. Την άφησε να ζει μέσα σε μια φούσκα με κίνδυνο να σπάσει ανα πάσα στιγμή. Και η πορεία μετά αυτή για όποιον την ακολουθεί είναι μονόδρομος. Μετά φυσικά και δεν πρόκειται να παραδεχτεί πως την απατά, φυσικά και θα προσπαθήσει να την βγάλει τρελή ή οτι άλλο χρειαστεί για να μην αποκαλυφθεί ο ίδιος και η φούσκα που είχε φτιάξει.
    Άσχετα με το αν γίνεται ή όχι να ερωτευτεί κανείς όταν δεν το επιδιώκει, το θέμα είναι πράγματι, Ελισάβετ, το πως το διαχειρίζεται κι όχι το γεγονός ότι του συνέβη. Κάποια στιγμή οφείλει να έχει το θάρρος να πει στο/στη σύντροφό του, λυπάμαι πολύ, μου συνέβη. Πως προχωράμε τώρα; Πιστεύω ότι αυτοί που το κρύβουν δεν έχουν τη διάθεση να σταματήσουν με την παράλληλη σχέση ή δεν είναι ακόμα βέβαιοι αν μπορούν να ζήσουν με την παράλληλη σχέση ή πιστεύουν για ναρκισσιστικούς λόγους ότι μπορεί να έχουν και τα δυο. Στη διαχείριση του θέματος φαίνεται κι ο χαρακτήρας του ανθρώπου.

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ενταξει, δεν ειπα οτι λεει ψεμματα η θεματοθετρια , αλλα ακομη και σε διενεξη μεταξυ του κολλητου μου και της κοπελας του , παντα θα παρω και της δυο αποψεις , καιμετα θα βγαλω συμπερασμα ..... θελω ναμαι δικαιος .....
    δεν εχω διαβασει την ολη ιστορια της κοπελας , δεν μπορωνα διαβασω 180 ποστ ..........μιλαω γενικα , μπορει καλλιστα να εχει δικιο η κοπελα , μπορει και ναχει καποιο μερος της ευθυνης ......ολα μπορει ......
    Δεν αναφερομαι στη Νοσταλγια, γενικά μιλάω , σιγουρα μπορει να εχει και δικιο

Senior Member
    Quote Originally Posted by νοσταλγία View Post
    Άσχετα με το αν γίνεται ή όχι να ερωτευτεί κανείς όταν δεν το επιδιώκει, το θέμα είναι πράγματι, Ελισάβετ, το πως το διαχειρίζεται κι όχι το γεγονός ότι του συνέβη. Κάποια στιγμή οφείλει να έχει το θάρρος να πει στο/στη σύντροφό του, λυπάμαι πολύ, μου συνέβη. Πως προχωράμε τώρα; Πιστεύω ότι αυτοί που το κρύβουν δεν έχουν τη διάθεση να σταματήσουν με την παράλληλη σχέση ή δεν είναι ακόμα βέβαιοι αν μπορούν να ζήσουν με την παράλληλη σχέση ή πιστεύουν για ναρκισσιστικούς λόγους ότι μπορεί να έχουν και τα δυο. Στη διαχείριση του θέματος φαίνεται κι ο χαρακτήρας του ανθρώπου.
    πιστευω οτι δυο διαφορετικες κατηγοριες δεν προκειται να στο πουν.
    αυτοι, που οπως λες δεν εχουν σκοπο να σταματησουν, επομενως αν στο πουν, μετα πρεπει να ειναι αμεμπτη η συμπεριφορα τους και δεν γινεται, κι αυτοι που ειχαν ακτι εντελως ασημαντο κι οχι ερωτα η σχεση (ξεπετα πχ) που δεν θελουν με τπτ να σκιασουν την σχεση τους με αυτο, να τους αμφισβητησεις κλπ.
    προτιμουν να το αφησουν πισω χωρις εξομολογησεις.
    θα στο πει μονο αυτος που το θεωρει σημαντικο για τον ιδιο και σκοπευει και να σε χωρισει. κανεις αλλος.
    συμφωνω απολυτα πως στην διαχειριση του θεματος φαινονται και οι προσωπικοτητες.
    μεγα καμπανακι να τον εχεις σωστα υποψιαστει και να σε βγαζει τρελη. πολυ ανανδρο.

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    πιστευω οτι δυο διαφορετικες κατηγοριες δεν προκειται να στο πουν.
    αυτοι, που οπως λες δεν εχουν σκοπο να σταματησουν, επομενως αν στο πουν, μετα πρεπει να ειναι αμεμπτη η συμπεριφορα τους και δεν γινεται, κι αυτοι που ειχαν ακτι εντελως ασημαντο κι οχι ερωτα η σχεση (ξεπετα πχ) που δεν θελουν με τπτ να σκιασουν την σχεση τους με αυτο, να τους αμφισβητησεις κλπ.
    προτιμουν να το αφησουν πισω χωρις εξομολογησεις.
    θα στο πει μονο αυτος που το θεωρει σημαντικο για τον ιδιο και σκοπευει και να σε χωρισει. κανεις αλλος.
    συμφωνω απολυτα πως στην διαχειριση του θεματος φαινονται και οι προσωπικοτητες.
    μεγα καμπανακι να τον εχεις σωστα υποψιαστει και να σε βγαζει τρελη. πολυ ανανδρο.
    Ναι, είναι δειλία, αλλά και έλλειψη σεβασμού. Γιατί έτσι σου αφαιρεί τη δυνατότητα να πάρεις αποφάσεις για τον εαυτό σου και την κοινή σχέση, ενώ εκείνος αποφασίζει και για τα δυο μόνος του. Σου αφαιρεί τη δυνατότητα ενεργής συμμετοχής, σε αναγκάζει να γίνεσαι παθητικός αποδέκτης μιας κατάστασης την οποία υποψιάζεσαι, αλλά δεν γνωρίζεις. Η ταλαιπωρία τραβάει σε μάκρος, γίνεται μια ανοιχτή πληγή. Επίσης επειδή δεν γνωρίζεις με σιγουριά, δεν μπορείς και να κλείσεις -με πολύ πόνο ασφαλώς- μέσα σου το θέμα. Όταν πήρα την απόφαση να ψάξω ένα δωμάτιο, πήγα στην ψυχολόγο μου πολύ χαρούμενη. Με ρώτησε το λόγο και της είπα ότι χάρη στην απόφαση που πήρα, σταμάτησα να νιώθω παθητικό έρμαιο της κατάστασης και ένιωσα ενεργό μέλος μιας ιστορίας που -ναι μεν- δεν επέλεξα, αλλά στην οποία είχα τη δυνατότητα επιτέλους να πάρω θέση. Οι απειλές του για αυτοκτονία με γύρισαν πάλι πολύ πίσω, με ξανάκαναν έρμαιο της κατάστασης.

Senior Member
    Quote Originally Posted by νοσταλγία View Post
    Ναι, είναι δειλία, αλλά και έλλειψη σεβασμού. Γιατί έτσι σου αφαιρεί τη δυνατότητα να πάρεις αποφάσεις για τον εαυτό σου και την κοινή σχέση, ενώ εκείνος αποφασίζει και για τα δυο μόνος του. Σου αφαιρεί τη δυνατότητα ενεργής συμμετοχής, σε αναγκάζει να γίνεσαι παθητικός αποδέκτης μιας κατάστασης την οποία υποψιάζεσαι, αλλά δεν γνωρίζεις. Η ταλαιπωρία τραβάει σε μάκρος, γίνεται μια ανοιχτή πληγή. Επίσης επειδή δεν γνωρίζεις με σιγουριά, δεν μπορείς και να κλείσεις -με πολύ πόνο ασφαλώς- μέσα σου το θέμα. Όταν πήρα την απόφαση να ψάξω ένα δωμάτιο, πήγα στην ψυχολόγο μου πολύ χαρούμενη. Με ρώτησε το λόγο και της είπα ότι χάρη στην απόφαση που πήρα, σταμάτησα να νιώθω παθητικό έρμαιο της κατάστασης και ένιωσα ενεργό μέλος μιας ιστορίας που -ναι μεν- δεν επέλεξα, αλλά στην οποία είχα τη δυνατότητα επιτέλους να πάρω θέση. Οι απειλές του για αυτοκτονία με γύρισαν πάλι πολύ πίσω, με ξανάκαναν έρμαιο της κατάστασης.
    Και αυτό ακριβώς ήθελε και θέλει να πετυχαίνει με αυτές τις απειλές του. Συνεχίζεις να λειτουργείς ως μέλος μιας ομάδας, ως σύμμαχος του, ως άτομο που οι αποφάσεις του αφορούν τον άλλον και είναι δεμένες με την ζωή του άλλου, ενώ εκείνος δρα ως μονάδα εδώ και πολύ καιρό. Δώσε σημασία σε αυτή την διαφορά και αποφάσισε αν θέλεις η αν δικαιούσαι να δράσεις κι εσύ ως μονάδα για το δικό σου το καλό.
    Αυτά τα πισπγυρισματα πιστεύω ότι εν μέρει τα κάνεις όχι μόνο επειδή φοβάσαι μην αυτοκτονήσει, αλλά επειδή δεν μπορείς/δεν ξερεις πως/δεν θέλεις να ενεργήσεις ως μονάδα για τη πάρτη σου. Όταν πάρεις χαμπάρι πόσο μόνη είσαι τότε δεν θα σε νοιάζουν πια τέτοιες προφάσεις.

Senior Member
    Ναταλακι κι εγω μοναδα ειμαι θεσ να γινουμε δυο μοναδεσ

Senior Member
    Ναταλακι πρεπει να το ξεπερασα να ξερεισ οποιοσ θελει να του πω τον γιατρο να ρωτησει πινω καφεδεσ κ περπαταω γτ ημουν στρατιωτησ κι εμεινε κουσουρι

Senior Member

Page 14 of 15 FirstFirst ... 412131415 LastLast