Results 1 to 15 of 26
-
28-06-2018, 12:10 #1
Παράλληλες σχέσεις - ο κλαμένος τα παίρνει όλα
Χαιρετώ το φόρουμ!
γράφω για να πω την ιστορία μου, μιας και δεν μπορώ να μιλήσω πουθενά αλλού. Η ιστορία είναι μεγάλη, οπότε ζητώ συγνώμη σε όποιον τη διαβάσει :-)
Η Αρχή
Αυτός 24, εγώ 2 χρόνια μεγαλύτερή του. Τον γνώρισα σε μια κοινή μας δραστηριότητα. Αυτός έδειξε ενθουσιασμό αμέσως, εγώ είχα μόνη κανένα δίμηνο (μετά από μια σειρά από μακροχρόνιες σχεσεις, οπότε ήμουν πιο συγκρατημένη). Άρχισε να μου κολλάει, στη κυριολεξία με ακολουθούσε σπίτι για να μου μιλήσει, εγώ ακόμη πολύ συγκρατημένη και για την ηλικία του φυσικά, αφού συναισθηματικά δεν μου φαινότανε ότι συμβαδίζουμε. Άρχισε τα ατέλειωτα μηνύματα και εγώ άρχισα να τον ερωτεύομαι. Λιγο μετά επειδή σαν άνθρωπος θέλω ξεκαθαρα πράγματα στη ζωή μου, ένιωσα την ανάγκη να του πω ότι θέλω μια πιο χαλαρή κατάσταση, δεν μπορώ τη σχέση και τις ατέλειωτες ώρες μαζί γιατί θέλω να συγκεντρωθώ στον εαυτό μου. Η απάντηση του, ότι και αυτός δεν μπορεί να κάνει σχέση αλλά να το πάμε και όπου πάει.
Όταν ο ψεύτης θέλει να βεβαιωθεί ότι είσαι αγνός
Κάπου στους 2 μήνες αφού ξεκινήσαμε και έχοντας πολύ καλή σεξουαλική ζωή αλλά και μερικές βαθιές συζητήσεις όπου μου ανοίχτηκε και έλεγε τα προβλήματα του, άρχισαν να μου χτυπάνε εμένα τα πρώτα καμπανάκια. Μου άρχισε τις ερωτήσεις για το αν έχω απατήσει ποτέ, αν λέω ψέματα, αν με έχουν απατήσει. Του είπα ότι δεν συγχωρώ την απιστία και αυτός αμέσως το έπαιξε θύμα, ότι 2 στις 3 σχέσεις του τον έχουν απατήσει και δεν εμπιστεύεται τις γυναίκες. Κάπου εδώ (και ναι τόσο νωρίς) μου ξεστόμισε και ένα σ αγαπάω μια μέρα. Πειράχτηκε μάλιστα που δεν του το ανταπέδωσα, ενώ άρχισε να ζητάει να είμαστε ζευγάρι γιατί ήθελε σχέση μαζι μου και όχι μόνο σεξ. Οσο ευάλωτος έδειχνε όμως κάποιες φορές, τόσο απόμακρος ήταν άλλες και ήξερα πολύ καλά εδώ ότι μου έλεγε καποια ψέματα. Λιγο το ότι ήταν εξτρα προσεχτικός με το κινητό του, λιγο το ότι είχε μεταπτώσεις διάθεσης... Μικρά και αθώα όμως και αφού τον γνώρισα έτσι, λέω, έτσι θα είναι ο χαρακτήρας του. Και κάπως έτσι ανέλαβα να είμαι το δεκανίνι. Να του χαιδεύω τον εγωισμό, να τον ανεβάζω, να τον ερωτεύομαι όλο και πιο πολύ.
Παράλληλα με όλα αυτά, όταν άλλοι άντρες έδειχναν ενδιαφέρον για μένα τον τρέλαινε. Εκεί εγώ πάλι, μόλις γίνει τίποτα να του τα λεω χαρτι και καλαμάρι, "θέλω να έχουμε εμπιστοσύνη του έλεγα και να ξέρεις ότι θα στα λέω όλα, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα". (μια μούντζα για τον εαυτό μου παρακαλώ). Και όσο εγώ είχα ανοίξει τα χαρτιά μου σε μια προσπάθεια απόλυτης διαφάνειας, αυτός έκανε προσπάθειες να με κάνει να θυμώσω, να ζηλέψω, να πατήσει τα κουμπιά μου για να κόψει αντιδράσεις. Κάποιες φορές αντιδρούσα, του εξηγούσα ότι με κάνει να νιώθω άσχημα, κάποιες τον αγνοούσα απλά και αυτός έκανε χειρότερα.
Το παιχνίδι με τις συγνώμες
Η επικοινωνία άρχισε να χάνει. Τα μηνύματα του αραίωσαν αλλά πάντα τον άφηνα να μου μιλάει όποτε θέλει εκείνος. Υπήρχαν και μέρες που απλά λέγαμε μια καλημέρα, σίγουρα όχι λογικό για ζευγάρι 3 μηνών(αργότερα έμαθα ότι εδώ είχε πάει εκδρομούλα με τη κοπέλα του, απόλυτα λογικό να μη μιλάει-ήταν απασχολημένος). Πάντα έβρισκε όμως μια δικαιολογία και πάντα-μα πάντα- μου έδινε δίκιο που δεν ήμουν ευχαριστημένη. Ετσι με άρχισε στα κρύο-ζέστη,αν όμως απομακρυνόμουν και του έλεγα να την αφήσουμε τη σχέση καλύτερα γιατι δεν έχουμε χρόνο, έτρεχε. Κάπου εδώ, του είχα πει ξεκάθαρα, ότι ξέρω ότι μου λέει ψέματα (το ένιωθα βαθια μέσα μου- αποδείξεις δεν είχα) και βέβαια αυτός να βρισκει τις καλύτερες δικαιολογίες πάντα.
Το όνειρο
Επειδή δεν ήθελα να ξυπνήσω, το υποσυνείδητό μου ανέλαβε να μου ανοίξει τα μάτια στον ύπνο μου. Μια νύχτα είδα σε όνειρο ότι αυτός είχε άλλη και ξύπνησα με τη καρδια μου να πάει να βγεί από το στήθος μου. Μισό χρόνο του είχα δώσει την απόλυτη ελευθερία, να πάει όπου θέλει κ με όποιον θέλει κ να ερχεται σε μένα όποτε θέλει. Δεν τον είχα ψάξει, (εγώ να τον ψάξω? κατινιά μεγάλη! ) αλλά μετά από εκείνο το βράδυ απλά σηκώθηκα και εμπιστεύτηκα για μια φορά εμένα. Το σαινι μου είχε σβήσει όλα τα σόσιαλ μίντια. Αλλά ήμουν αποφασισμένη να βρω ακόμη και τρίχα. Και το ένστικτο μου με οδήγησε! Ακολούθησα μια σειρά ατόμων ονλαιν και βρηκα μια κοπέλα που είχε πολλές κοινές τους φωτογραφίες και έδειχνε να ζει τον έρωτα της.
Στο τώρα
Δεν τον κατηγόρησα λεπτό, εγώ ήμουν ο χαλβάς. Μάζεψα τις σκέψεις μου και σκέφτηκα αν ήθελα να φύγω διχως λέξη ή αν θα του έλεγα. Ούτε φωνές, ούτε κλάματα ούτε κατηγορίες. Του μιλησα στο τηλέφωνο πολύ ήρεμα και φυσικά τα αρνήθηκε, έκανε ότι δεν ήξερε τι έλεγα. Τελικά απλά παραδέχτηκε, ότι είχε μια σχέση σε άλλη πόλη, πριν από μένα. Οπότε, αυτό κάνει εμένα το τρίτο πρόσωπο, σωστά?
Εγώ έφταιξα και μόνο εγώ που δεν τον κατασκόπευα νωρίτερα. Που κοίταξα να διαφυλάξω τον προσωπικό του χώρο μη τυχόν και πιεστεί και ήθελα να γιατρέψω τις πληγές του όσο αυτός μου άνοιγε δικές μου.
Εχει μια εβδομάδα που τον ανακάλυψα. Στην κοπέλα του δεν είπα τίποτα. Δε είναι δικια μου δουλειά να της πω, δείχνει ευτυχισμένη με τη σχέση τους. Εγω προσπαθώ να μη του μιλάω και αυτός σκέφτεται ότι θα βρω άλλον και κάνει σαν παλαβός. Πληγώνεται βέβαια ο αντρικός του εγωισμός. Υπόσχεται ότι θα πεί ΜΟΝΟ αλήθειες τώρα! Και βγαίνουν από το στόμα του κάτι πράγματα αηδιαστικά, ότι μ αγαπάει, ότι μόνο εγώ τον ένιωσα, νιώθει κενός χωρίς εμένα, ότι έπρεπε να μου πεί, ότι η άλλη δεν εχει καμία σημασία γι'αυτόν και πόσο εγκλωβισμένος νιώθει σ εκείνη την άθλια σχεση... λολ
Αυτά λοιπόν από μένα! Περιπετειώδης μισός χρόνος, αλλά είναι από τις εμπειρίες που σε διδάσκουν πιστεύω. Μένει να μαζέψω και τον δικό μου εγωισμό που τον παραπέταξα τόσο πίσω.... και να ξε-ερωτευτώ. Που προφανώς δεν είχα ερωτευτεί αυτόν τελικά, αλλά την προοπτική του.
Ολες οι σκέψεις και τα σχόλια δεκτά!
- 28-06-2018, 12:34 #2
Έλα Χριστέ και Παναγια που θα πρέπει να κατασκοπευουμε καθε καινούρια γνωριμία τώρα για να μάθουμε αν εχει ηδη σχέση, λολ. Εννοείται ότι δεν φταις σε τίποτα, δεν έχεις καμία μα καμία ευθύνη για τίποτα και διαχειρίστηκες τα πράγματα σωστά εξαρχής με βάση τις επιθυμίες σου αλλά και με σεβασμό προς τον άλλον. Του είπες δε θέλω σχέση κλπ και είπε ωραια, εδώ είμαστε, βρήκα τρίτο πρόσωπο που δεν θα απειλήσει εύκολα την ησυχία μου και την ήδη προϋπάρχουσα σχέση. Αυτά με τις αγάπες τώρα κλαιν μάιν, οι άντρες λένε ο,τι μα ο,τι πραγματικά θες για να πάρουν αυτό που θέλουν, συνήθως αυτά που απλά νομίζουν ότι θες να ακούσεις. Αν νομίζε οτι θες να ακούσεις πως είναι αστροναύτης αυτό θα σου ελεγε, λολ. Και μπράβο σου και είσαι ωραία που το βλέπεις και δεν ψαρώνεις και που σε αηδιάζει η συμπεριφορά του. Ριξ'του σουτ τελειωτικά και μην ασχολείσαι αλλο.
Όσο για την κοπέλα του...μου έτυχε κι εμένα αντίστοιχη περιπτωση, στο αρχικό όμως στάδιο του φλερτ, και αμέσως μου βρωμησε η φάση όταν μου είπε ότι δεν έχει σοσιαλ μίντια. Ήταν όμως ψωνάρα και μου έλεγε για τη μπάντα του που είναι κιθαρίστας και εψαξα τη μπάντα, την βρήκα, και από εκεί από μέλη και σχόλια και σύνδεση πάνω στη σύνδεση βρήκα τη κοπέλα του...με ένα σωρό κοινές τους φωτογραφιες, όλο ζουζουνιες και που "ζει τον έρωτα της". Επέλεξα κι εγώ να μην πω κάτι. Αυτός είναι ο παπαρας, αυτος είχε την ευθύνη...είτε θα κατέληγε με τις μαλακίες του να εκτεθεί και να την πληγωσει, είτε θα χώριζαν χωρις να το μάθει και θα είχε το κεφάλι της ήσυχο...οπότε και σε αυτό εγώ προσωπικά σωστή σε βρίσκω. Άσε που η άλλη άμα είναι ντουβλουκι μπορεί να τα βάλει και μαζί σου, λολ. Οπότε μια χαρά σε βλέπω, καλά τα λες. Και αυτό το ότι δεν είχες ερωτυτει αυτόν αλλά την προοπτική του που λες είναι και που θα σε βοηθήσει να τον ξεπερασεις, αυτό και ο χρόνος. Κόψε κάθε επαφή μαχαίρι και πιστεύω ότι δεν θα σου πάρει και πάρα πολύ.
28-06-2018, 12:34 #3
Να το πεισ στην κοπελα του οτι το αγορι τρεισ το λαδι τρεισ το ξυδι τρεισ και το λαδοξυδο
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
28-06-2018, 12:57 #4
Πότε κάνατε σεξ για τελευταια φορά?
Για να βγάλει γκόμενα μια πεπειραμένη στις σχέσεις γυναίκα (δλδ εσένα) πάει να πει ότι είναι κι αυτός πεπειραμένος στις σχέσεις!
Λέωωω μήπως τώρα μας κλαίγεσαι εσύ ενώ αυτός γαμοκοπάει κανονικά ?(εννοώ μαζί σου, ίσως και με την άλλη ή αλλες)γιάννης
28-06-2018, 13:14 #5
Εχουμε διαβασει και μεγαλυτερες ιστοριες μη μασας... εγω λεω να κοψεις καθε επαφη μαζι του εκμεταλευεται την φαση οτι δε θες αυτο τον καιρο σοβαρη σχεση. Βεβαια αν αυτο σε βολευει τοτε πασο. Αλλα να εισαι τριτο προσωπο δε λεει. γνωμη μου να βρεις ενα παιδι στη δικη σου τη φαση και οπωσδηποτε μεγαλυτερο απο σενα. Οι πιτσιρικαδες ακουνε μονο το κατω κεφαλι που λεει ποσοτητα και εμπειριες , Θα βρεις ανθρωπο που θα σεβεται το χωρο σου
28-06-2018, 14:52 #6
@Natalia_sups. Σε ευχαριστώ πολυ για την αναλυση σου! Με έτσουξε λίγο να πω την αλήθεια και γι αυτό ψαχνομαι να πάρω μια άποψη περισσότερο για να βελτιωθώ εγώ. Το αστείο είναι, ότι λάθη μου από προηγούμενες σχεσεις δεν τα επανέλαβα. Και ζήλευα και θύμωνα και υπήρξα πολυ ισχυρογνωμων στο παρελθον. Αυτή τη φορά, ήρθα πολύ με το μέρος του από την αρχή και κοίταξα να τον στηρίζω και ας κάνει ότι θέλει.
Αλλά και αυτός, του λέω εληξε, δεν στελνω 2 μερες, παίρνει τηλέφωνα. Εγω εσένα θέλω, δεν θελω σεξ, θελω σχέση μάλωσα με την άλλη, θα χωρίσω.
Δεν τον ρωτάω τίποτα μου λεει είμαι εκει και κάνω αυτο. Το τσεκάρω, βλέπω ότι λεει ψεματα παλι. Δηλαδη, να μη σε ρωτάνε και να πεις ψεματα για να τα πεις απλά! Γιατι τόσο πολυ!!?
@elis Και εγώ τι θα κερδίσω αν το πω στη κοπέλα του ? δραμα και κλάψα?
@ioannis2 Δεν ήτανε η πρόθεση μου να κλαφτώ. Μερικές φορές απλά θέλεις μια άλλη αποψη, για να δεις λιγο πιο σφαιρικά τα πραγματα. Οσοι λιγοι πιστευαν οτι ήμασταν μαζι, τους είπα ότι χωρισαμε γιατι δεν ταιριαζαμε. Αν μιλησω σε οποιονδηποτε απλά θα διαδωθεί κουτσομπολιο στη πολη μου. Δεν έχω λογο να τον κάνω ρεζιλι. Οσο για το σεξ, καναμε λιγο πριν τον πιάσω.
@dimitriseas Με 35άρη ήταν η τελευταια σχεση μου και αν και ώριμος, ήθελε γάμο και δικαιολογημένα. Περίμενε απλά ότι θα με μεταπείσει και θα με αλλάξει αν και σ εκεινον είχα πει απο την αρχη τι θέλω. Ηταν στοχευμένη η επιλογή μικρού αντρα. Απλά προφανώς μόνη έβαλα τα χεράκια μου κ έβγαλα τα ματάκια μου.
28-06-2018, 16:09 #7
καλησπερα.
εγω δεν καταλαβα, αν ειχε σχεση ακομα κι οταν σε γνωρισε η την εκανε στην πορεια, αλλα δεν εχει ιδιαιτερη σημασια, φανταζομαι.
ισως, μικρη.
δεν ξερω τι σκεψεις θα ηθελες να ακουσεις.
οπως ειπε κι η νατ, εσυ δεν εκανες κανενα λαθος. τα νυχια σου θα μυριζες οτι σε δουλευει, η θα τον παρακολουθουσες, χωρις να εχεις προβληματα μαζι του;
θα βρεις κατι καλυτερο.
28-06-2018, 16:25 #8
28-06-2018, 17:09 #9
Αγαπητό Σπουργίτι,
Είχα παρόμοια ιστορία με ψέματα, παράλληλες σχέσεις (όπου εγώ ήμουν η επίσημη), ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη- έκτρωση κλπ. Για όλα υπήρχε πάντα μια καλή δικαιολογία που με έκανε για ένα χρόνο σχεδόν να λέω δεν θα ρίξω τον εγωισμό μου να ψάξω. Έτσι είναι ο χαρακτήρας του μάλλον. Του έδωσα σουτ αφού μετά από 3 εβδομάδες που τον ξεσκέπασα βρήκε το θάρρος να έρθει ν πάρει κάτι πράγματα από το σπίτι μου και να κάνουμε μια κουβέντα. Χωρίς υστερίες ή κάτι άλλο. Πολύ απλά του είπα ότι ξέρω ποιος είναι και τί είναι. Φυσικά έκανε τον παλαβό. Δεν ασχολήθηκα ούτε με πρώην ούτε με επόμενες..Εμένα μου άνοιξε καμιά τα μάτια?? Από τότε (Νοέμβριο 2017) δεν έχω ξαναασχοληθεί μαζί του. Φυσικά αυτός ακόμη μια στο τόσο μου στέλνει μηνύματα. Μην κάνεις το λάθος και ασχοληθείς με τέτοιους ανθρώπους ούτε για να πείτε ένα φιλικό "γεια, τι κάνεις". Επειδή κάνω ψυχοθεραπεία με βοήθησε και η θεραπεύτριά μου να αναλύσω το προφίλ του, οπότε να πάρω αληθινές απαντήσεις που τέτοια άτομα δεν είναι έτοιμα να δώσουν ποτέ. Μην χάνεις το χρόνο σου ούτε να σκέφτεσαι τί να κάνεις μαζί του. Αγνόησέ τον σαν να μην υπάρχει. Μην τον μπλοκάρεις από κινητά κλπ. Θα τον κάνει να θεωρεί πως είναι σημαντικός για εσένα. Δέξου να μηνύματά του αλλά μείνε αγέροχη. Μπορεί να ασχολείται μαζί σου καιρό όσο του δείχνεις πόσο αδιάφορος είναι για σένα. Μόνο και μόνο επείδη δεν έφαγες το παραμύθι.
28-06-2018, 17:23 #10
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Λες ότι η θεραπεύτριά σου σε βοήθησε να καταλάβεις το προφιλ του, θέλεις να πεις κατι παραπάνω πάνω σ αυτο? όχι τίποτα άλλο, απλά να μάθω και να μην πεσω παλι στα ίδια. Επειδή πραγματικά, δεν ήθελα με τίποτα να πιστεψω ότι αυτος θα ήταν τόσο ψευτης.Εβλεπα τα σημάδια, αλλά μισο χρονο ήμουν στον κόσμο μου κ δεν μπορω να καταλάβω γιατι δεν εψαξα νωρίτερα. Σου εύχομαι τα καλύτερα και λυπάμαι πραγματικά που πέρασες τετοια ιστορία.
28-06-2018, 17:41 #11
νομιζω οτι το πραγμα μπερδευτηκε την στιγμη που ειπες οτι δεν ενδιαφερεσαι για σχεση.
αυτος βολευτηκε μιας και το εβλεπες χαλαρα, θεωρωντας οτι μια χαρα μπορουσε να συνδυασει την δικη του σχεση, χωρις να καταλαβεις τπτ. την δικια του δεν ξερω πως καταφερνε να την ξεγελαει.
ισως βρισκοσασταν πολυ σπανια και του ηταν ευκολο να το καλυπτει.
στην συνεχεια που θελησε να "εχετε σχεση", προφανως για να εξασφαλισει την δικη σου πιστη μιας και ο ιδιος ειχε ηδη σχεση, μαλλον συνεχισατε τους ιδιους ρυθμους και τον εξυπηρετουσε ωστε να μην εκτεθει στην σχεση του, αλλα ουτε και σε σενα.
28-06-2018, 17:43 #12
Δεν είχα ποτέ απόδειξεις ότι πάει με άλλες, δεν τον έπιασα ποτέ στα πράσα. Μόνο σημάδια και ενδείξεις. Κ εκεί καταλαβαίνω το ένστικτο που λες. Ακόμη κι όταν έβλεπα μηνύματα έλεγα "θα είναι από φίλες, έχω κ γώ φίλους άντρες". Πάντα όλες οι δικαιολογίες ήταν πιστικές. Αν παρακολουθούσα μόνο τη συμπεριφορά του ακόμη δεν θα είχα καταλάβει τίποτα. Η παρατηρηρικότητα βοήθησε (βρήκα τρίχες σπίτι του, γυναικεία αφρόλουτρα, σερβιετάκια - που ακόμη κ γι αυτά έλεγε ότι ήταν από συγγενείς του). Το άλλο που βοηθάει όταν έχεις αμφιβολίες για κάποιον είναι ο αιφνιδιασμός. Την φορά που τον ξεσκέπασα μου είπε ότι θα μείνει σπίτι να κοιμηθεί. Ενώ του είπα αν θέλει να πάω, επέμενε όχι. Κ γώ σηκώθηκα και πήγα (2 ώρες δρόμος, τρένα και λεοφωρεία γιατί ζώ στο εξωτερικό). Ανακάλυψα ότι ούτε ήταν σπίτι, ούτε αμάξι ήταν εκεί ούτε κοιμόταν αφού διάβασε το μήνύμα μου ότι κατάλαβα πως μου λέει ψέματα. Αυτά τα άτομα έχουν μάθει να ζουν έτσι και εμείς οι φυσιολογικοί δεν μπορούμε να αντιληφθούμε εύκολα τις μανίες τους. Δηλαδή το να μπεις στον ρόλο να κατανοήσεις-σκιαγραφήσεις πώς ένεργεί και πως σκέφτεται ο άλλος που είναι συναισθηματικά διαταραγμένος είναι πολύ ψυχοφθόρο και άρρωστο. Σε τέτοιο βαθμό που θα σε κάνει να δικαιολογήσεις κιόλας τη συμπεριφορά του στο τέλος. Πάντα θα έχεις ενδείξεις αλλά απόδείξεις είναι δύσκολο. Αν ήσουν ζηλιάρα θα ένιωθε τον κίνδυνο και θα έφευγε. Έμεινε γιατί κατάλαβε ότι είσαι πολύ κυρία και θα μπορέσει να κάνει ό,τι άλλο σκέφτεται χωρίς να τρώει γκρίνιες και ζήλιες μετά.
Όταν συνειδητοποίησα τι γίνεται κάθισα και έγραψα ό,τι είχα στο μυαλό μου. Ό,τι θυμόμουν και μου έκανε εντύπωση από αυτόν και τη συμπεριφορά του έναν χρόνο. Έπειτα έγραψα πως ένιωθα και κατά τη "σχέση" και μετά. Με βοήθησε αρκετά. Πιστέυω αν το διάβαζες θα έλεγες "κι ο δικός μου το έκανε αυτό". Ίσως μπορείς κ συ να γράψεις, θα σε ξελαφρώσει.
Όσο για τα καλύτερα που μου εύχεσαι, ελπίζω να μην βγάλω ανασφάλειες τώρα στο επόμενο επείδη κάηκε μια φορά η γουνα μου. Η θεραπεύτριά μου μού είπε να ψαχτώ αν έλξω ξανά τέτοιο άτομο. Γιατί μία φορά είναι λογικό να συμβεί, υπάρχουν πάρα πολλές ανισόρροπες προσωπικότητες γύρω μας. Κι για να γελάσουμε, αυτόν που έχω βάλει στο μάτι τώρα τον γνώρισα σε dating app (όπου είχα μπει ως παρατηρήτρια για να δω τι είδη αντρών κυκλοφορούν και να ανέβει η αυτοπεποίθησή μου), έλα όμως που την πάτησα και μου άρεσε τελικά. Τώρα λοιπόν που πήρα την απόφαση να βγω μαζί του, με έχει τελείως γραμμένη! Να γελάς που λες ένα ψιλονορμάλ βρήκα, τον τσέκαρα τόσο καιρό στο πίρι πίρι και τώρα που λέω ας βγω μωρέ, ούτε να με κλάσει..!!
28-06-2018, 18:03 #13
@little eliza
προσοχη πολλη στις ιντερνετικες γνωριμιες, οχι μονο γιατι μιλας με εναν αγνωστο που μπορει να λεει οτι μπαρουφα θελει, αλλα γιατι τις χρησιμοποιουν κατα κορον οι παντρεμενοι μιας και εχουν δυσκολια να βγαινουν εξω μονοι, για γνωριμιες...
28-06-2018, 18:05 #14
little_eliza σε καταλαβαίνω όσο δεν παει. Βεβαια, δεν ξέρεις τί ζορια τραβούσε και αυτός (που γνωρισες online) και ίσως καλύτερα να γελάς που δεν βγαίνει παρά να κλαις αφού τον γνωρίσεις.
Οσο για τον δικό μου, με μπερδεύει που ΗΘΕΛΕ δραμα στη ζωη του. Μέσα στη κλάψα του, όταν μου έλεγε είμαι ξεφτίλας και τέτοια, τον διαβεβαίωσα ότι δεν θ πω τίποτα στη δικια του, δεν εχει νοημα να κλαιγεται κ να τραβήξει το δρόμο του.
Είχε το θράσσος να μου πει, ότι θέλει λέει να πατήσω πόδι και να τον μαλώσω. Οτι δεν θελει ηρεμία, ότι στους καυγάδες λειτουργει αυτός και αν τσακωνόμασταν θα είχε διορθωθεί.....Θέλει ακόμη, Να στείλω και στη κοπέλα του μήνυμα λεει και να της πω για να γλιτωσει από αυτη!
δεν εβγαινε ακρη και δεν συνέχισα τη συζητηση μαζι του, αλλά μιλάμε για τρέλα!
28-06-2018, 18:10 #15
@remedy Φυσικά και δεν είχα μπει με σκοπό να βρώ κάποιον αλλά για να εκπαιδευτώ στο τι είδη ανθρώπων κυκλοφορούν. Εξού και κάλυψα το όνομά μου. Όπως τελικά και το άτομο που μιλούσαμε και βρήκα ενδιαφέρον, δεν χρησιμοποιούσε το πρώτο αλλά το δεύτερο όνομά του. Επειδή όμως ξέρω καλά από έρευνα (είμαι βιολόγος) έκανα την έρευνα μου να δω αν μου λέει αλήθεια. Βρήκα και fb και τα πάντα και ξέρω πως όσα συζητάμε είναι αληθινά. Τώρα αν βγαίνει και με άλλες 2-3 πρέπει να τον δω από κοντά για να το τεστάρω.. Τουλάχιστον στο εξωτερικό όπου ζω υπάρχει ειλικρίνεια σε αυτά. Όσους βρήκα στην εφαρμογή που μπήκα ήταν όλοι αληθινοί και νέοι (τσεκαρισμένο από fb και instagram), οπότε το δίπολο είναι αν θέλουν σχέση ή σεξ. Ευχαριστώ πάντως για τη συμβουλή. Μπορούμε να ανοίξουμε μια τέτοια συζήτηση αν θέλεις..!