Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 611
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 611 of 837 FirstFirst ... 111511561601609610611612613621661711 ... LastLast
Results 9,151 to 9,165 of 12551
    Senior Member
    Φοβάμαι λίγο γιατί έγιναν δύο σεισμοί εδώ...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Σήμερα πήγα για μπάνιο.
    Η θάλασσα ήταν εκεί, ενώ τις προηγούμενες φορές έλειπε για μένα.
    Ακόμα και η ζωή σήμερα μοιάζει να είναι εδώ, ενώ συνήθως λείπει.
    Πλάκα έχει...

Now chillin'
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Μουδιασμενη

Εστάλη από SM-A520F στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Σκατά από κάποια ώρα και μετά λόγω ενός ενοχλητικού και μεγάλης διάρκειας τηλεφωνήματος... Μετά απ' αυτό δεν έλεγε να ηρεμήσει το γατάκι μου κι έπρεπε να το κυνηγάω για να μην κάνει ζημιές (ευτυχώς τώρα κοιμήθηκε) κι αυτό με επιβάρυνε...
    Νιώθω θλίψη και μελαγχολία κι ένα αίσθημα κενού... Και λίγο εκνευρισμένη...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Σκατά από κάποια ώρα και μετά λόγω ενός ενοχλητικού και μεγάλης διάρκειας τηλεφωνήματος... Μετά απ' αυτό δεν έλεγε να ηρεμήσει το γατάκι μου κι έπρεπε να το κυνηγάω για να μην κάνει ζημιές (ευτυχώς τώρα κοιμήθηκε) κι αυτό με επιβάρυνε...
    Νιώθω θλίψη και μελαγχολία κι ένα αίσθημα κενού... Και λίγο εκνευρισμένη...
    Από την περιγραφή σου μάλλον κάποιος συγγενής θα ήταν. "Ενοχλητικό και μεγάλης διάρκειας" συνήθως παραπέμπει σε συγγενή που μιλάει ακατάσχετα και τα ανακατεύει όλα. Πέρασε και αυτό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αργύρης85 View Post
    Από την περιγραφή σου μάλλον κάποιος συγγενής θα ήταν. "Ενοχλητικό και μεγάλης διάρκειας" συνήθως παραπέμπει σε συγγενή που μιλάει ακατάσχετα και τα ανακατεύει όλα. Πέρασε και αυτό.
    Δεν έπεσες έξω, όντως συγγενής ήταν... Μιλάμε τουλάχιστον μισή ώρα κράτησε το τηλεφώνημα, πόνεσε το κεφάλι μου και τα θέματα συζήτησης σχεδόν ανάξια λόγου... Κι από το ένα στο άλλο, καμία συνοχή σκέψης...
    Πέρασε αλλά εγώ δεν συνέρχομαι γρήγορα ψυχολογικά όταν ζοριστώ... Δεν ξέρω τι να κάνω για να ηρεμήσω...

Senior Member
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Να σασ εξηγησω απο που ειναι τα τραγουδια γνωρισα μια κοπελα καποτε στην αγγλια και δεν ηξερε οτι ηταν γαματη τισ εξηγησα ποσο γαματη ειναι και αυτη τα εκανε ολα η μουσικη ειναι απο την αγγλια μαλλον εγινε τραγουδιστρια τουσ αγαπησα γτ ηταν γαματοι κ φτωχοι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Εδώ και τρεις μέρες όχι πολύ καλά!!

Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Μόλις γύρισα απ'το Ηρώδειο...Είδα τους Πέρσες του Αισχύλου σε σκηνοθεσία Αρη Μπινιάρη...Πολύ καλή, και ειδικά στην σκηνή του παροξυσμού της Ατοσσας σχεδόν εκστατική...Λίγο η τελευταία σκηνή με τον Ξέρξη ήταν ξενέ...Ο τελειομανής μέσα μου προσπαθούσε να την φανταστεί με έναν τρόπο που θα δούλευε και εικαστικά και αφηγηματικά.
    Είχα 7 χρόνια να πάω θέατρο...Απ'τον Πλατόνοφ του Λάνθιμου στο Εθνικό...Πίστευα ότι δεν με συγκινεί πλέον...Έκανα λάθος...Κααααατι γίνεται....Βουρ για Επίδαυρο τώρα
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Banned
    Πρωτη φορα γραφω. Δεν εχω διαθεση καλη. Θελω απλα να το πω.

Senior Member
    Είμαι χάλια, σκατα, σκατά, πραγματικά σκατά...αυτό. Απλά θέλω να το γραψω. Για τις λεπτομερειες τωρα δεν νοιάζεται κανεις. Καιρό είχε να αρχίσει να με καταπίνει έτσι μια άβυσσος. Άλλη μια Δευτέρα.

Κι ομως όταν λες τις λεπτομέρειες καπως ξεθυμαινεις...Ίσως λειτουργεί μόνο για μενα..Δεν ξέρω.. Καλημέρα σας

Member
    Υα πρωινα μου ειναι οτι πιο δύσκολο υπάρχει. Νομίζω οτι πρέπει να ανέβω στη κορυφή ενός βουνού. Δεν αντέχουν τα πόδια μου. Πονάνε οι γαμπες μου. Δεν έχω όρεξη να φαω δεν εχω δύναμη να κανω κατι. Ζαλη. Εντερικα. Το μονο που μπορώ να κανω είναι να παω μια μικρή βόλτα και να ξανα κατσω στο καναπε μου. Δεν αντέχω πολυ.... Καλή μερα σε ολους οσους πονάνε......

Senior Member
    Quote Originally Posted by Guilty View Post
    Κι ομως όταν λες τις λεπτομέρειες καπως ξεθυμαινεις...Ίσως λειτουργεί μόνο για μενα..Δεν ξέρω.. Καλημέρα σας

Καλημέρα...

Θα δοκιμάσω κι εγώ να πω λεπτομέρειες, αισθάνομαι κι εγώ πολύ άσχημα λόγω μερικών "ανθρώπων" που με βάζουν στο περιθώριο λόγω ψυχολογικών προβλημάτων και με μειώνουν... Και να 'μουν επικίνδυνη άντε, ίσως να καταλάβαινα ότι φοβούνται αλλά δεν πειράζω κουνούπι αν δεν είναι για αυτοάμυνα...