Λιγα λογια για εμενα... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 84
    Banned
    Quote Originally Posted by tony_c2018 View Post
    εσένα ποιος σου μίλησε μικρέ αλέξανδρε??
    με ματια μεγαλα σαν κουκουβαγια ομως πιο παρατηριτικα και απο τηλεσκοπιο :-)

Σε ευχαριστω παρα πολυ , ειλικρινα ! Πραγματικα μου δινει κουραγιο αυτο που λες πραγματικα. Εχεις δικιο πρεπει να απικτησω λιγη αποφασιστηκοτητα και να κανω καποια πραγματα για εμενα και να επιδιωξω την συναναστροφη με τον υπολοιπο κοσμο , σε ευχαριστω και παλι !

Banned
    Δεν εισαι η μονη που νοιωθει ετσι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Isp View Post
    Σε ευχαριστω παρα πολυ , ειλικρινα ! Πραγματικα μου δινει κουραγιο αυτο που λες πραγματικα. Εχεις δικιο πρεπει να απικτησω λιγη αποφασιστηκοτητα και να κανω καποια πραγματα για εμενα και να επιδιωξω την συναναστροφη με τον υπολοιπο κοσμο , σε ευχαριστω και παλι !
    Δεν χρειάζεται να επιδιώξεις συναναστροφές... απλώς να βγαίνεις απ' το σπίτι και να κάνεις δραστηριότητες, Πχ είπα για τη βιβλιοθήκη, εσένα μπορεί να σου αρέσει να κάνεις ποδήλατο, ή να πας γυμναστήριο, ή κάτι άλλο... εσύ θα βρεις, τι σου αρέσει και τι όχι.

Ναι καταλαβαινω και σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου ! Ναι θα βαλω καποια πραγματα στη ζωη μου , σε ευχαριστω και παλι για τον χρονο σου !

Banned
    η βιβλιοθηκη τι σχεση εχει ομως ρε προεδρε με αυτα που λεει σου τη λεω ελαφρως βραδιατικα

λεει οτι θελει συναναστροφες και εσυ της λες για βιβλια

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    η βιβλιοθηκη τι σχεση εχει ομως ρε προεδρε με αυτα που λεει σου τη λεω ελαφρως βραδιατικα

λεει οτι θελει συναναστροφες και εσυ της λες για βιβλια
    Οι καλές συναναστροφές ξεκινούν απ' την καλή παιδεία. Πήγαινε κι εσύ στη βιβλιοθήκη, ίσως την συναντήσεις και κάνετε παρέα.

Senior Member
    Ναι καταλαβαινω και σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου ! Ναι θα βαλω καποια πραγματα στη ζωη μου , σε ευχαριστω και παλι για τον χρονο σου !
    Εε.. και μη μας ξεχάσεις. Θα περιμένουμε νέα σου... :))

Banned
    η παιδια απλα σε βοηθαει να πειθεις τους αλλους αλλιως απλα θα χεις δικιο και δε θα σε πιστευουν η θα σε λενε αξεστο

Senior Member
    η παιδια απλα σε βοηθαει να πειθεις τους αλλους αλλιως απλα θα χεις δικιο και δε θα σε πιστευουν η θα σε λενε αξεστο
    ...ή θα σου λένε ν' αποκτήσεις παιδεία.

Ναι φυσικα , και ευχαριστω για την στηριξη !

Senior Member
    Ναι φυσικα , και ευχαριστω για την στηριξη !
    οκ μη σκας
    με υπομονή θα τα καταφέρεις

Banned
    Σε κάποιο παλιό ποστ μου είπες πάλι πως "θέλω να αλλάξω την γνώμη κάποιων" ή κάτι τέτοιο. Τώρα λες πως η παιδεία είναι για να πειθεις κάποιους. Ξέρεις δεν θέλουμε όλοι να χειριζόμαστε τους άλλους ή να τους πείθουμε για κάτι ή να τους κάνουμε mind control και άλλα τέτοια παλαβά. Και βασικά η παιδεία είναι να είσαι άνθρωπος, να φέρεσαι σωστά και να αντιμετωπίζεις τους άλλους σαν ανθρώπους με συναισθήματα και ψυχή και όχι σαν αντικείμενα. Η παιδεία δεν είναι οι γνώσεις που θα σε βοηθήσουν να είσαι εσύ ο θύτης και όχι το θύμα. Αν θεωρείς πως πας σε πόλεμο τότε ετοιμάσου να βρεις απέναντι σου εχθρούς που θα σε πολεμήσουν. Και που ξέρεις, μπορεί να σε πείσουν αυτοί πως έχουν δίκιο.

Senior Member
    Το μυαλό σου έχει σκαλώσει σε ένα άκυρο πράγμα όπως συμβαίνει με όλες τις αγχώδεις διαταραχές. Συγκεκριμένα, πιστεύεις ότι μπορούν να σε καταλάβουν ότι είσαι λεσβία. Ε, αυτό δεν παίζει ούτε 1 στο εκατομμύριο. Αλλά πρέπει να το εμπεδώσεις κάπως, ίσως συζητήσεις με ένα ψυχολόγο θα έκαναν καλό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αργύρης85 View Post
    Σε κάποιο παλιό ποστ μου είπες πάλι πως "θέλω να αλλάξω την γνώμη κάποιων" ή κάτι τέτοιο. Τώρα λες πως η παιδεία είναι για να πειθεις κάποιους. Ξέρεις δεν θέλουμε όλοι να χειριζόμαστε τους άλλους ή να τους πείθουμε για κάτι ή να τους κάνουμε mind control και άλλα τέτοια παλαβά. Και βασικά η παιδεία είναι να είσαι άνθρωπος, να φέρεσαι σωστά και να αντιμετωπίζεις τους άλλους σαν ανθρώπους με συναισθήματα και ψυχή και όχι σαν αντικείμενα. Η παιδεία δεν είναι οι γνώσεις που θα σε βοηθήσουν να είσαι εσύ ο θύτης και όχι το θύμα. Αν θεωρείς πως πας σε πόλεμο τότε ετοιμάσου να βρεις απέναντι σου εχθρούς που θα σε πολεμήσουν. Και που ξέρεις, μπορεί να σε πείσουν αυτοί πως έχουν δίκιο.
    Αυτό ακριβώς εννοούσα πριν... Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε όπου μπορούμε κι όχι για να κάνουμε διαλόγους εκτός θέματος. Αλλά όπως βλέπεις, δεν το αποφεύγουμε...

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast