Results 31 to 45 of 135
Thread: Έρωτας (;) με μια καθηγήτρια
-
05-07-2018, 02:10 #31
Αχ τι μού'κανες βραδιάτικα angelina...Θες ξύλο.
Διαβάζοντας τα λόγια σου, το μόνο πράγμα που μου εντυπώθηκε στο μυαλό είναι η σκέψη ότι ο άνθρωπος έχει λόγο ύπαρξης μόνο ως λατρευτικό όν....Και το χειρότερο, ότι η ύπαρξη εν γένει έχει λόγο ύπαρξης μόνο για να δημιουργήσει την δυνατότητα να μπορεί να λατρεύσει....Όλα τα άλλα είναι αστέρια που γεννιούνται και χάνονται,νύχτα,κενό.
Ο κυνικός ενήλικας μέσα μου θα σου έλεγε πως έχεις υπερεξιδανικεύσει την δασκάλα σου και ουσιαστικά η ''παρουσία'' της στην ζωή σου είναι μια βαλβίδα εκτόνωσης της απύθμενης,αγνής αγάπης που έχεις μέσα σου.
Θα σου έλεγε επίσης πως κάνεις λάθος και δεν είναι ο τέλειος άνθρωπος που έχεις πλάσει με το μυαλό σου,πως υπάρχουν και άλλοι εξίσου καλοί και καλύτεροι απ'αυτήν που θα συναντήσεις στο μέλλον, και πως πολύ γρήγορα όπως μεγαλώνεις και ωριμάζεις θα το διαπιστώσεις αυτό και θα εξασθενήσει το συναίσθημα που σε κατακλύζει όλα αυτά τα χρόνια.
Όμως όχι...Δεν θα σου πω αυτό...Θα σου πω πως σου εύχομαι να μην την ξεπεράσεις ποτέ...Να μην έρθει ποτέ η στιγμή της απομυθοποίησης και της απομάγευσης...Σου εύχομαι να σου καταστρέψει την ζωή η αγάπη που της έχεις...Να μην μπορέσεις ποτέ να δουλέψεις,ποτέ να κάνεις οικογένεια γιατί δεν θα σε αφήνει η σκέψη ότι θα την ξανασυναντήσεις...
Σου ευχομαι να γεράσεις,να γίνεις 90 χρονών,αυτή να μην υπάρχει πλέον,αλλά εσυ να ζείς με την λαχτάρα ότι θα κάποια στιγμή θα έρθει,θα σε αγκαλιάσει και θα σου δώσει ξανά ένα φιλί στο κεφάλι...
Αχ,τί μου έκανες βραδιάτικα...''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa
- 05-07-2018, 03:02 #32
Αντζελινα, δεν πήρες ποτέ την αγάπη που χρειαζοσουν από την μητέρα σου και την ψάχνεις κάπου αλλού..όμως, αυτήν η αγάπη δεν είναι υγιής, σε καταστρέφει γιατί ζηλεύεις. Και η ζήλια είναι φθόνος.
Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App
05-07-2018, 15:54 #33
05-07-2018, 15:58 #34
Επειδή είμαι λίγο ανγχωμένη και μπερδεμένη μπορείτε λίγο να μου εξηγήσετε λίγο πιο καλά;; Να την ξεχάσω και να την ξεγράψω ΕΝΤΕΛΏΣ από την ζωή μου;; Ή να συνεχίσω να την σκέφτομαι και να πιστεύω πως θα την ξανά δω;;
05-07-2018, 16:01 #35
05-07-2018, 16:08 #36
Είναι παράλογη ρε κοπέλα μου.. Δεν μπορείς να αγαπήσεις κάποιον άνθρωπο περισσότερο από την ίδια σου την μητέρα.. Μπορεί όμως σε κάποιες περιπτώσεις κάποιοι γονείς να είναι ανάξιοι να μεγαλώσουν τα δικά τους παιδιά για τους άλφα-βήτα λόγους, οπότε καταφύγιο βρίσκουν στους θετούς γονείς, όπως τα υιοθετημένα παιδιά... Εφόσον σου κάνει κακό απλά πρέπει να σταματήσεις να ασχολείσαι μς αυτό το άτομο
05-07-2018, 16:15 #37
Εγώ ξέρω ότι ΌΛΗ η ζωή είναι στημένη...Δεν είναι ποτέ τυχαία...Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η ζωή μου με έκανε να την αγαπήσω ΠΆΡΑ ΠΆΝΩ ΑΠΌ ΌΛΟΥΣ,ΠΆΡΑ ΠΆΝΩ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΠΆΝΤΕΣ...Μερικές φορές σκέφτομαι τι θα γινόταν εάν δεν θα την είχα αγαπήσει...Τι θα γινόταν εάν ήταν η πραγματική μου μητέρα...Τι θα γινόταν εάν δεν υπήρχα ΠΟΤΈ...Δεν ξέρω γιατί τα σκέφτομαι ΌΛΑ αυτά...Πάντως εγώ πιστεύω πως την αγαπάω αληθινά και ειλικρινά...Τα συναισθήματα μου είναι πολύ δυνατά...Δεν ξέρω τι να κάνω...Τι είναι σωστό και τι είναι λάθος...Όλα αυτά που σας έχω πει είναι τα μισά από όσα έχουμε ζήσει μαζί. ...
05-07-2018, 16:32 #38
Και να θέλω να μην ασχολούμαι με αυτό το άτομο ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ....ΑΥΤΉ Η ΓΥΝΑΊΚΑ ΜΟΥ ΈΧΕΙ ΜΆΘΕΙ ΤΑ ΔΎΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΉΣ...ΜΟΥ ΈΜΑΘΕ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΉΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΙ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΑΓΆΠΗ ΚΑΙ ΖΩΉ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΞΕΧΆΣΩ ΈΝΑΝ ΆΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΈΧΕΙ ΜΆΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΉΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΙ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΑΓΆΠΗ ΚΑΙ ΖΩΉ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΏ...ΤΟ ΈΧΩ ΠΡΟΣΠΑΘΉΣΕΙ 1 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΟ ΦΟΡΈΣ...
05-07-2018, 16:39 #39
Δεν χρειάζεται να αιτιολογηθεις σε εμένα.. Να αιτιολογηθεις στον εαυτό σου που έχει προσπαθήσει 1 δισεκατομμύριο φορές για να την ξεγράψει.. Η προσπάθεια σημαίνει θέληση! Αλλά αποτέλεσμα δεν είχε!! Θα σου πω κάτι! Μην εξιδανικευεις κανέναν άνθρωπο στην ζωή σου.. Αυτό που έπαθες εσύ το έπαθα και εγώ στην ζωή μου με μια κοπέλα.. Μου είναι δύσκολο να την ξεγράψω επειδή την θεώρησα ως ιδανικό και ιδανικό σημάνει τέλειο, υπερτατο αγαθό
05-07-2018, 16:47 #40
05-07-2018, 16:48 #41
Την σκέφτεσαι σεξουαλικά;
05-07-2018, 16:49 #42
Εγώ ξέρω ότι ΌΛΗ η ζωή είναι στημένη...Δεν είναι ποτέ τυχαία...Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η ζωή μου με έκανε να την αγαπήσω ΠΆΡΑ ΠΆΝΩ ΑΠΌ ΌΛΟΥΣ,ΠΆΡΑ ΠΆΝΩ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΠΆΝΤΕΣ...Μερικές φορές σκέφτομαι τι θα γινόταν εάν δεν θα την είχα αγαπήσει...Τι θα γινόταν εάν ήταν η πραγματική μου μητέρα...Τι θα γινόταν εάν δεν υπήρχα ΠΟΤΈ...Δεν ξέρω γιατί τα σκέφτομαι ΌΛΑ αυτά...Πάντως εγώ πιστεύω πως την αγαπάω αληθινά και ειλικρινά...Τα συναισθήματα μου είναι πολύ δυνατά...Δεν ξέρω τι να κάνω...Τι είναι σωστό και τι είναι λάθος...Όλα αυτά που σας έχω πει είναι τα μισά από όσα έχουμε ζήσει μαζί. ...
05-07-2018, 16:50 #43
05-07-2018, 16:55 #44
05-07-2018, 16:56 #45
Ακουστική θεραπεια για εμβοές
21-06-2025, 15:28 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή