Έρωτας (;) με μια καθηγήτρια - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 135
    Senior Member
    Quote Originally Posted by angelina View Post
    Γειά σας.Είμαι 18 ετών.Διάβασα όλα τα σχόλια και έβλεπα τον εαυτό μου μέσα από αυτά...Έχω και εγώ ένα παρόμοιο πρόβλημα με την δασκάλα μου αλλά πιο σοβαρό...Όταν ήμουν Τετάρτη δημοτικού (10 χρονών),μισούσα τόσο πολύ μια δασκάλα που έλεγα ότι εάν του χρόνου θα την έχω δασκάλα μου θα αλλάξω σχολείο...Την μισούσα τόσο πολύ που δεν μου είχε κάνει τίποτα και ήταν και πολύ καλή με τα παιδιά...Νόμιζα ότι δεν θα μάθω τίποτα από αυτή την δασκάλα...Και του χρόνου λοιπόν στην Πέμπτη Δημοτικού για 2 ολόκληρα χρόνια είχα την δασκάλα που μισούσα.Μία μέρα πριν αρχίσουν τα σχολεία την μισούσα φοβερά...Και την επόμενη μέρα που είχαν αρχίσει τα σχολεία ένιωθα από μέσα μου ένα φοβερό συναίσθημα που με έκανε όχι μόνο να μην την μισώ,αλλά να την αγαπώ παραπάνω από όλες τις δασκάλες του σχολείου...Μέσα μου ένιωθα ΠΟΛΎ περίεργα...Και το ξαναλέω ότι μία μέρα πριν γίνει δασκάλα μου την μισούσα για κανέναν λόγο...Και την επόμενη μέρα στην τάξη όταν μίλαγε για την αρχική μας περίοδο του σχολείου,άρχιζα να νιώθω πολύ περίεργα...Την λάτρεψα,και όσο περνούσαν οι μέρες την αγαπούσα ακόμη παρά πάνω...Κοιτάξτε το ξεκαθαρίζω από τώρα ότι δεν είμαι λεσβία...Κάνω παρέα με ένα αγόρι και τον αγαπώ πολύ...Όλος μου ο κόσμος περιστρέφεται γύρω της.Και θέλω να σας πω ότι οι σχέσεις μου με την μητέρα μου είναι πολύ καλές,είμαστε φίλες και της λέω τα πάντα εκτός από την σχέση που έχω με την δασκάλα μου...Θα σας εξηγήσω τι εννοώ...Όσο πέρναγαν οι μέρες την αγαπούσα ακόμη πιο πολύ την δασκάλα μου...Και έτσι αποφάσισα σιγά σιγά να της γράφω ποιήματα και γράμματα...Της έγραφα και κάποια στιγμή μου είπε η ίδια η δασκάλα μου να γίνουμαι φίλες...Μου είπε ότι με νιώθει σαν να είμαι η κόρη της...Από τότε ένιωθα ότι την νιώθω και εγώ σαν μητέρα μου...ΉΘΕΛΑ,ΘΈΛΩ ΚΑΙ ΘΑ ΘΈΛΩ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΜΗΤΈΡΑ ΜΟΥ...Είμαστε παρά πάνω φίλες από την μαμά μου...Την αγαπώ παρά πάνω από την μητέρα μου...ΤΗΝ ΑΓΑΠΏ ΠΑΡΆ ΠΆΝΩ ΑΠΌ ΌΛΟΝ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΡΊΣΚΑΡΑ ΤΑ ΠΆΝΤΑ ΣΤΗ ΖΩΉ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΚΕΊΝΗ ΑΚΌΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΊΔΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΖΩΉ ΜΟΥ ΘΑ ΤΗΣ ΈΔΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΚΑΛΆ...Κάποια στιγμή έμαθα τα πάντα για εκείνη...Που μένει, το τηλέφωνο της, πόσο χρονών είναι, πότε γιορτάζει, πώς λένε τον άντρα της γιατί είναι παντρεμένη, πόσα παιδιά έχει, ποιό είναι το όνομα των παιδιών της, πότε έχει γενέθλια ο γιός της (Έχει δύο παιδιά ένα αγόρι και ένα κορίτσι), και άλλα πάρα πολλά έχω μάθει για αυτή την γυναίκα...Μια φορά της είχα γράψει ότι νιώθω για εκείνη...Της είχα γράψει τι σημαίνει για μένα ΑΓΆΠΗ...(Φυσικά τα είχα γράψει για εκείνη...Τι νιώθω για αυτή την γυναίκα της είχα γράψει).Τα είχα γράψει σε ένα τετράδιο και της το είχα δώσει να τα διαβάσει...Όταν τα είχε διαβάσει με είχε φωνάξει και μου είχε πει ότι αυτά που της είχα γράψει ήταν πάρα πολύ ωραία λόγια...Πάρα πολύ...Και μου είχε πει ότι είμαι πολύ τρυφερή...Όταν μου είχε πει αυτά εκείνη την στιγμή ένιωθα τόσο χαρούμενη που δεν μπορώ να σας εξηγήσω πόσο...Μετά μου είχε δώσει το τετράδιο και το είχα ανοίξει για να ξαναδώ για εκατοστή φορά αυτά που της είχα γράψει...Και βλέπω ξαφνικά να μου έχει γράψει από δίπλα κάτι πολύ ωραία λόγια που με βοήθησαν ΠΟΛΎ και επειδή για μένα αυτά τα λόγια είναι πολύ πολύτιμα δεν μπορώ να σας γράψω τι μου έχει γράψει...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΚΑΝΕΊΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΉΜΑΤΆ ΜΟΥ...ΚΑΝΕΊΣ...Και το ξαναλέω δεν είμαι λεσβία...Από τα 11 χρονών έως τώρα τα 18 ετών αγαπάω αυτή την κυρία και την αγαπούσα, την αγαπάω και θα την αγαπάω μέχρι να πεθάνω...Κάθε μέρα την σκέφτομαι από τα 11 χρονών...Την αγαπάω αληθινά...Δεν θα την ξεπεράσω ΠΟΤΈ...Και δεν ξέρω εάν είναι φυσιολογικά ΌΛΑ αυτά που είπα...Και τι πρέπει να κάνω...Να συνεχίζω να την σκέφτομαι συνέχεια και να την αγαπάω μέχρι να πεθάνω?ΔΕΝ ΞΈΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΆΝΩ...ΕΙΛΙΚΡΙΝΆ...Εδώ και 7 χρόνια προσπαθώ να βρω μόνη μου την απάντηση αλλά δεν γίνεται...Βλέπω και όνειρα με εκείνη...Και κακά και καλά και φανταστικά όνειρα βλέπω με την αγαπημένη μου δασκάλα...Και το χειρότερο είναι ότι μερικές φορές μπορεί να δω και 3-4 συνεχώμενες μέρες όνειρα με εκείνη...Αυτό το πρόσωπο και να θέλω να το ξεχάσω και να το ξεπεράσω δεν γίνεται...Ζηλεύω ακόμη και τα παιδιά της...Ακόμη και κάθε φορά που βλέπω να έχει μια καλή σχέση με κάποιο παιδί και κάθε φορά που βλέπω να αγκαλιάζει κάποιο παιδί ή να το φυλάει στο μάγουλο την ζηλεύω...Γιατί θα ήθελα εκείνη την στιγμή σε εμένα να μιλάει η κυρία ή να με αγκαλιάζει ή να μου δίνει ένα φυλή στο μάγουλο...Θυμάμαι ακόμη και την τελεταία της λέξη και κίνηση που έκανε όταν είχα πάρει το απολλυτήριο από το δημοτικό...Με κοίταξε και μου είπε ''Εδώ είμαι εγώ''...Και μετά μου είχε δώσει ένα μεγάλο φυλή στο κεφάλι μου...Το πρώτο καλοκαίρι που πέρασα χωρίς εκείνη ήταν το χειρότερο της ζωής μου...Δεν περίμενα δευτερόλεπτο για να την δω μπροστά μου...Και το χειρότερο είναι ότι κάθε φορά που πάω κάπου έξω νιώθω ότι θα την δω κάπου ή ότι είναι κάπου κοντά...Δυστιχώς έχω παρατηρίσει ότι εδώ και 7 χρόνια εάν δω κάποιον γνωστό οποιονδήποτε μπορεί να τον έχω μόνο μία φορά στην ζωή μου δεν θα δω την κυρία...Πάντα αυτό είναι μοιραίο...Εάν δω κάποιον έστο και από μακρά που μπορεί να τον έχω δει ΜΌΝΟ μία φορά στην ζωή μου δεν θα την δω...Θα την δω ΜΌΝΟ όταν δεν δω κανέναν γνωστό μου στον δρόμο...Και δυστιχώς ΜΌΝΟ μία φορά στην ζωή μου την έχω δει...Και ήταν η πρώτη φορά που ένιωθα πραγματικά ότι θα την δω...Μια φορά ήμουνα σε ένα μαγαζί που για πρώτη φορά ένιωθα ένα συναίσθημα ότι θα την δω μπροστά μου...Και τελικά έγινε...Μετά από 1 ώρα που πίστευα ότι θα την δω...ΤΗΝ ΕΊΔΑΑΑΑΑ...Και θυμάμαι ακόμη πότε ήταν αυτό...Ήμουν 12 χρονών και ήταν Παρασκευή...Κάθε Παρασκευή στεναχωριόμουνα που δεν θα την δω Σαββατοκύριακο...Θα ήθελα όποιος έχει ή βρει την απάντηση για το προβλημά μου και για αυτά που ψάχνω εδώ και 7 χρόνια... ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΉΣΕΙ ΕΠΕΙΓΌΝΤΟΣ...Γειά σας και ευχαριστώ............
    Αχ τι μού'κανες βραδιάτικα angelina...Θες ξύλο.
    Διαβάζοντας τα λόγια σου, το μόνο πράγμα που μου εντυπώθηκε στο μυαλό είναι η σκέψη ότι ο άνθρωπος έχει λόγο ύπαρξης μόνο ως λατρευτικό όν....Και το χειρότερο, ότι η ύπαρξη εν γένει έχει λόγο ύπαρξης μόνο για να δημιουργήσει την δυνατότητα να μπορεί να λατρεύσει....Όλα τα άλλα είναι αστέρια που γεννιούνται και χάνονται,νύχτα,κενό.
    Ο κυνικός ενήλικας μέσα μου θα σου έλεγε πως έχεις υπερεξιδανικεύσει την δασκάλα σου και ουσιαστικά η ''παρουσία'' της στην ζωή σου είναι μια βαλβίδα εκτόνωσης της απύθμενης,αγνής αγάπης που έχεις μέσα σου.
    Θα σου έλεγε επίσης πως κάνεις λάθος και δεν είναι ο τέλειος άνθρωπος που έχεις πλάσει με το μυαλό σου,πως υπάρχουν και άλλοι εξίσου καλοί και καλύτεροι απ'αυτήν που θα συναντήσεις στο μέλλον, και πως πολύ γρήγορα όπως μεγαλώνεις και ωριμάζεις θα το διαπιστώσεις αυτό και θα εξασθενήσει το συναίσθημα που σε κατακλύζει όλα αυτά τα χρόνια.
    Όμως όχι...Δεν θα σου πω αυτό...Θα σου πω πως σου εύχομαι να μην την ξεπεράσεις ποτέ...Να μην έρθει ποτέ η στιγμή της απομυθοποίησης και της απομάγευσης...Σου εύχομαι να σου καταστρέψει την ζωή η αγάπη που της έχεις...Να μην μπορέσεις ποτέ να δουλέψεις,ποτέ να κάνεις οικογένεια γιατί δεν θα σε αφήνει η σκέψη ότι θα την ξανασυναντήσεις...
    Σου ευχομαι να γεράσεις,να γίνεις 90 χρονών,αυτή να μην υπάρχει πλέον,αλλά εσυ να ζείς με την λαχτάρα ότι θα κάποια στιγμή θα έρθει,θα σε αγκαλιάσει και θα σου δώσει ξανά ένα φιλί στο κεφάλι...
    Αχ,τί μου έκανες βραδιάτικα...
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Banned
    Αντζελινα, δεν πήρες ποτέ την αγάπη που χρειαζοσουν από την μητέρα σου και την ψάχνεις κάπου αλλού..όμως, αυτήν η αγάπη δεν είναι υγιής, σε καταστρέφει γιατί ζηλεύεις. Και η ζήλια είναι φθόνος.

Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App

Quote Originally Posted by Yoco Choco View Post
    Αχ τι μού'κανες βραδιάτικα angelina...Θες ξύλο.
    Διαβάζοντας τα λόγια σου, το μόνο πράγμα που μου εντυπώθηκε στο μυαλό είναι η σκέψη ότι ο άνθρωπος έχει λόγο ύπαρξης μόνο ως λατρευτικό όν....Και το χειρότερο, ότι η ύπαρξη εν γένει έχει λόγο ύπαρξης μόνο για να δημιουργήσει την δυνατότητα να μπορεί να λατρεύσει....Όλα τα άλλα είναι αστέρια που γεννιούνται και χάνονται,νύχτα,κενό.
    Ο κυνικός ενήλικας μέσα μου θα σου έλεγε πως έχεις υπερεξιδανικεύσει την δασκάλα σου και ουσιαστικά η ''παρουσία'' της στην ζωή σου είναι μια βαλβίδα εκτόνωσης της απύθμενης,αγνής αγάπης που έχεις μέσα σου.
    Θα σου έλεγε επίσης πως κάνεις λάθος και δεν είναι ο τέλειος άνθρωπος που έχεις πλάσει με το μυαλό σου,πως υπάρχουν και άλλοι εξίσου καλοί και καλύτεροι απ'αυτήν που θα συναντήσεις στο μέλλον, και πως πολύ γρήγορα όπως μεγαλώνεις και ωριμάζεις θα το διαπιστώσεις αυτό και θα εξασθενήσει το συναίσθημα που σε κατακλύζει όλα αυτά τα χρόνια.
    Όμως όχι...Δεν θα σου πω αυτό...Θα σου πω πως σου εύχομαι να μην την ξεπεράσεις ποτέ...Να μην έρθει ποτέ η στιγμή της απομυθοποίησης και της απομάγευσης...Σου εύχομαι να σου καταστρέψει την ζωή η αγάπη που της έχεις...Να μην μπορέσεις ποτέ να δουλέψεις,ποτέ να κάνεις οικογένεια γιατί δεν θα σε αφήνει η σκέψη ότι θα την ξανασυναντήσεις...
    Σου ευχομαι να γεράσεις,να γίνεις 90 χρονών,αυτή να μην υπάρχει πλέον,αλλά εσυ να ζείς με την λαχτάρα ότι θα κάποια στιγμή θα έρθει,θα σε αγκαλιάσει και θα σου δώσει ξανά ένα φιλί στο κεφάλι...
    Αχ,τί μου έκανες βραδιάτικα...

Δηλαδή για να καταλάβω μου λέτε ότι το σωστό είναι να πιστεύω για όλη μου την ζωή πως κάποια στιγμή θα ξανά ρθει θα μείναι αγκαλιάσει και θα μου δώσει ένα φίλη στο κεφάλι;;;

Επειδή είμαι λίγο ανγχωμένη και μπερδεμένη μπορείτε λίγο να μου εξηγήσετε λίγο πιο καλά;; Να την ξεχάσω και να την ξεγράψω ΕΝΤΕΛΏΣ από την ζωή μου;; Ή να συνεχίσω να την σκέφτομαι και να πιστεύω πως θα την ξανά δω;;

Quote Originally Posted by menis_64 View Post
    Αντζελινα, δεν πήρες ποτέ την αγάπη που χρειαζοσουν από την μητέρα σου και την ψάχνεις κάπου αλλού..όμως, αυτήν η αγάπη δεν είναι υγιής, σε καταστρέφει γιατί ζηλεύεις. Και η ζήλια είναι φθόνος.

Δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι αυτή την κυρία που αγάπησα και αυτή την αγάπη που έχω για εκείνη δεν είναι σωστή και δεν είναι φυσιολογική;;

Banned
    Δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι αυτή την κυρία που αγάπησα και αυτή την αγάπη που έχω για εκείνη δεν είναι σωστή και δεν είναι φυσιολογική;;
    Είναι παράλογη ρε κοπέλα μου.. Δεν μπορείς να αγαπήσεις κάποιον άνθρωπο περισσότερο από την ίδια σου την μητέρα.. Μπορεί όμως σε κάποιες περιπτώσεις κάποιοι γονείς να είναι ανάξιοι να μεγαλώσουν τα δικά τους παιδιά για τους άλφα-βήτα λόγους, οπότε καταφύγιο βρίσκουν στους θετούς γονείς, όπως τα υιοθετημένα παιδιά... Εφόσον σου κάνει κακό απλά πρέπει να σταματήσεις να ασχολείσαι μς αυτό το άτομο

Εγώ ξέρω ότι ΌΛΗ η ζωή είναι στημένη...Δεν είναι ποτέ τυχαία...Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η ζωή μου με έκανε να την αγαπήσω ΠΆΡΑ ΠΆΝΩ ΑΠΌ ΌΛΟΥΣ,ΠΆΡΑ ΠΆΝΩ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΠΆΝΤΕΣ...Μερικές φορές σκέφτομαι τι θα γινόταν εάν δεν θα την είχα αγαπήσει...Τι θα γινόταν εάν ήταν η πραγματική μου μητέρα...Τι θα γινόταν εάν δεν υπήρχα ΠΟΤΈ...Δεν ξέρω γιατί τα σκέφτομαι ΌΛΑ αυτά...Πάντως εγώ πιστεύω πως την αγαπάω αληθινά και ειλικρινά...Τα συναισθήματα μου είναι πολύ δυνατά...Δεν ξέρω τι να κάνω...Τι είναι σωστό και τι είναι λάθος...Όλα αυτά που σας έχω πει είναι τα μισά από όσα έχουμε ζήσει μαζί. ...

Είναι παράλογη ρε κοπέλα μου.. Δεν μπορείς να αγαπήσεις κάποιον άνθρωπο περισσότερο από την ίδια σου την μητέρα.. Μπορεί όμως σε κάποιες περιπτώσεις κάποιοι γονείς να είναι ανάξιοι να μεγαλώσουν τα δικά τους παιδιά για τους άλφα-βήτα λόγους, οπότε καταφύγιο βρίσκουν στους θετούς γονείς, όπως τα υιοθετημένα παιδιά... Εφόσον σου κάνει κακό απλά πρέπει να σταματήσεις να ασχολείσαι μς αυτό το άτομο

Και να θέλω να μην ασχολούμαι με αυτό το άτομο ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ....ΑΥΤΉ Η ΓΥΝΑΊΚΑ ΜΟΥ ΈΧΕΙ ΜΆΘΕΙ ΤΑ ΔΎΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΉΣ...ΜΟΥ ΈΜΑΘΕ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΉΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΙ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΑΓΆΠΗ ΚΑΙ ΖΩΉ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΞΕΧΆΣΩ ΈΝΑΝ ΆΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΈΧΕΙ ΜΆΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΉΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΙ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΑΓΆΠΗ ΚΑΙ ΖΩΉ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΏ...ΤΟ ΈΧΩ ΠΡΟΣΠΑΘΉΣΕΙ 1 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΟ ΦΟΡΈΣ...

Banned
    Και να θέλω να μην ασχολούμαι με αυτό το άτομο ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ....ΑΥΤΉ Η ΓΥΝΑΊΚΑ ΜΟΥ ΈΧΕΙ ΜΆΘΕΙ ΤΑ ΔΎΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΉΣ...ΜΟΥ ΈΜΑΘΕ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΉΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΙ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΑΓΆΠΗ ΚΑΙ ΖΩΉ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΞΕΧΆΣΩ ΈΝΑΝ ΆΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΈΧΕΙ ΜΆΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΉΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΙ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΑΓΆΠΗ ΚΑΙ ΖΩΉ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΏ...ΤΟ ΈΧΩ ΠΡΟΣΠΑΘΉΣΕΙ 1 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΟ ΦΟΡΈΣ...
    Δεν χρειάζεται να αιτιολογηθεις σε εμένα.. Να αιτιολογηθεις στον εαυτό σου που έχει προσπαθήσει 1 δισεκατομμύριο φορές για να την ξεγράψει.. Η προσπάθεια σημαίνει θέληση! Αλλά αποτέλεσμα δεν είχε!! Θα σου πω κάτι! Μην εξιδανικευεις κανέναν άνθρωπο στην ζωή σου.. Αυτό που έπαθες εσύ το έπαθα και εγώ στην ζωή μου με μια κοπέλα.. Μου είναι δύσκολο να την ξεγράψω επειδή την θεώρησα ως ιδανικό και ιδανικό σημάνει τέλειο, υπερτατο αγαθό

Δεν χρειάζεται να αιτιολογηθεις σε εμένα.. Να αιτιολογηθεις στον εαυτό σου που έχει προσπαθήσει 1 δισεκατομμύριο φορές για να την ξεγράψει.. Η προσπάθεια σημαίνει θέληση! Αλλά αποτέλεσμα δεν είχε!! Θα σου πω κάτι! Μην εξιδανικευεις κανέναν άνθρωπο στην ζωή σου.. Αυτό που έπαθες εσύ το έπαθα και εγώ στην ζωή μου με μια κοπέλα.. Μου είναι δύσκολο να την ξεγράψω επειδή την θεώρησα ως ιδανικό και ιδανικό σημάνει τέλειο, υπερτατο αγαθό

ΔΕΝ την θεωρώ ΜΌΝΟ ιδανικό την θεωρώ το άλλο μου μισό...Θέλω πάρα πολύ να της μοιάζω και προσπαθώ...Γιατί είναι το άλλο μου μισώ...Όταν πεθάνει εγώ θα είμαι μισή για ΠΆΝΤΑ μέχρι να πεθάνω και εγώ...

Banned
    Την σκέφτεσαι σεξουαλικά;

Εγώ ξέρω ότι ΌΛΗ η ζωή είναι στημένη...Δεν είναι ποτέ τυχαία...Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η ζωή μου με έκανε να την αγαπήσω ΠΆΡΑ ΠΆΝΩ ΑΠΌ ΌΛΟΥΣ,ΠΆΡΑ ΠΆΝΩ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΠΆΝΤΕΣ...Μερικές φορές σκέφτομαι τι θα γινόταν εάν δεν θα την είχα αγαπήσει...Τι θα γινόταν εάν ήταν η πραγματική μου μητέρα...Τι θα γινόταν εάν δεν υπήρχα ΠΟΤΈ...Δεν ξέρω γιατί τα σκέφτομαι ΌΛΑ αυτά...Πάντως εγώ πιστεύω πως την αγαπάω αληθινά και ειλικρινά...Τα συναισθήματα μου είναι πολύ δυνατά...Δεν ξέρω τι να κάνω...Τι είναι σωστό και τι είναι λάθος...Όλα αυτά που σας έχω πει είναι τα μισά από όσα έχουμε ζήσει μαζί. ...

Quote Originally Posted by evaggel86 View Post
    Την σκέφτεσαι σεξουαλικά;
    ΌΧΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΚΈΦΤΟΜΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΆ...ΣΑΣ ΕΊΠΑ ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΛΕΣΒΊΑ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΊΝΩ ΠΟΤΈ

ΔΕΝ την θεωρώ ΜΌΝΟ ιδανικό την θεωρώ το άλλο μου μισό...Θέλω πάρα πολύ να της μοιάζω και προσπαθώ...Γιατί είναι το άλλο μου μισώ...Όταν πεθάνει εγώ θα είμαι μισή για ΠΆΝΤΑ μέχρι να πεθάνω και εγώ...

Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast