Έρωτας (;) με μια καθηγήτρια - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 135
    Quote Originally Posted by menis_64 View Post
    Δεν μας ενοχλεί τόσο μια λάθος πεποίθηση ότι είναι το άλλο σου μισό.. Εδώ μας ενοχλεί κάτι το οποίο εσύ θέλεις να τελειώσει, μα δεν μπορείς να το τελειώσεις..και αυτό τα περιπλέκει τα πράγματα, είσαι εξαρτημένη από κάπου αλλού

Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App
    Δεν ξέρω τι να κάνω ειλικρινά ΔΕΝ ΞΈΡΩ...ΔΕΝ ΞΈΡΩ ΤΙ ΘΈΛΩ ΤΙ ΚΆΝΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΆ ΔΕΝ ΞΈΡΩ ΤΊΠΟΤΑ...ΕΊΜΑΙ ΠΟΛΎ ΜΠΕΡΔΕΜΈΝΗ ΣΕ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ...

Banned
    Πρώτα από όλα να ηρεμησεις.. Μετά να ξεφύγεις λίγο.. Πάνε κάπου διακοπές.. Θα δεις καλύτερα τι θέλεις απο όλη την ιστορία

Πρώτα από όλα να ηρεμησεις.. Μετά να ξεφύγεις λίγο.. Πάνε κάπου διακοπές.. Θα δεις καλύτερα τι θέλεις απο όλη την ιστορία

Πήγα διακοπές μόνιμα πριν 1 εβδομάδα

Όταν γυρνάω στο σπίτι επιστρέφω πάλι στα ίδια...Σκέφτομαι να συνεχίσω τις σπουδές μου στο εξωτερικό...Εκεί θα ξεφύγω ΠΟΛΎ και μπορεί να με βοηθήσει να την ξεχάσω...ΣΊΓΟΥΡΑ...

Πρώτα θα προσπαθήσω να βρω τι ακριβώς θέλω από όλη αυτή την ιστορία και εάν δεν τα καταφέρω θα δω μήπως συνεχίσω τις σπουδές μου στο εξωτερικό...Εκεί θα με βοηθήσει και να βρω τι ακριβώς θέλω από αυτή την ιστορία και θα με βοηθήσει να ξεφύγω και ίσως και να τηνία ξεχάσω ΕΝΤΕΛΏΣ...

Banned
    Quote Originally Posted by angelina View Post
    Πρώτα θα προσπαθήσω να βρω τι ακριβώς θέλω από όλη αυτή την ιστορία και εάν δεν τα καταφέρω θα δω μήπως συνεχίσω τις σπουδές μου στο εξωτερικό...Εκεί θα με βοηθήσει και να βρω τι ακριβώς θέλω από αυτή την ιστορία και θα με βοηθήσει να ξεφύγω και ίσως και να τηνία ξεχάσω ΕΝΤΕΛΏΣ...
    Σαν τι ακριβώς να θέλεις; εαν ήταν άντρας είχαμε και λέγαμε...

Σαν τι ακριβώς να θέλεις; εαν ήταν άντρας είχαμε και λέγαμε...

Δεν ξέρω τι θέλω...Γι'αυτό σας λέω πρώτα θα σκεφτώ καλά καλά τι ακριβώς θέλω...

Banned
    Το πολύ πολύ να θέλεις ενα άτομο να σε αγαπάει πιο πολύ.. Αλήθεια με την μητέρα σου τι σχέση έχεις;

Banned
    Νομίζω είπες έχεις αγόρι; Τι λέει για αυτά όλα;

Banned
    Χαλάρωσε angelina. Δεν είσαι η μόνη που δεν ξέρεις τι θέλεις.

Αυτός ο άνθρωπος κάλυπτε ορισμένα κενά σου τα οποία είχες ανάγκη να τα καλύψεις. Δε νομίζω πως θα πρέπει να σε πιάνει πανικός ή να κάνεις βεβιασμένες κινήσεις. Άλλωστε, αυτά τα πράγματα δεν ξεπερνιούνται με λύσεις του ποδαριού.

Εάν σε βασανίζει τόσο πολύ το θέμα και θέλεις μια ουσιαστική βοήθεια, θα μπορούσες να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό γνωσιακής-συμπεριφορικής, ειδάλλως σε βλέπω να συνεχίζεις σε τροχιά γύρω από τη δασκάλα σου.

Το πολύ πολύ να θέλεις ενα άτομο να σε αγαπάει πιο πολύ.. Αλήθεια με την μητέρα σου τι σχέση έχεις;

Εγώ με την μητέρα μου έχω καλές σχέσεις και με αγαπάει πολύ....Και εγώ την αγαπάω αλλά αγαπάω ΠΆΡΑ ΠΆΝΩ την δασκάλα μου....Αυτό το έχω διαπιστώσει....Πολύ καλά...

Και ναι τώρα που το λες....Θέλω και ένα άτομο να με αγαπάει πιο πολύ...Και αυτό....

Quote Originally Posted by evaggel86 View Post
    Νομίζω είπες έχεις αγόρι; Τι λέει για αυτά όλα;
    Ναι η αλήθεια είναι ότι τώρα τους τελευταίους 2 μήνες βγαίνω με ένα αγόρι που ακόμη είναι αρχή...Τον αγαπάω πολύ...

Quote Originally Posted by SB_ View Post
    Χαλάρωσε angelina. Δεν είσαι η μόνη που δεν ξέρεις τι θέλεις.

Αυτός ο άνθρωπος κάλυπτε ορισμένα κενά σου τα οποία είχες ανάγκη να τα καλύψεις. Δε νομίζω πως θα πρέπει να σε πιάνει πανικός ή να κάνεις βεβιασμένες κινήσεις. Άλλωστε, αυτά τα πράγματα δεν ξεπερνιούνται με λύσεις του ποδαριού.

Εάν σε βασανίζει τόσο πολύ το θέμα και θέλεις μια ουσιαστική βοήθεια, θα μπορούσες να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό γνωσιακής-συμπεριφορικής, ειδάλλως σε βλέπω να συνεχίζεις σε τροχιά γύρω από τη δασκάλα σου.
    ΌΛΑ αυτά που είπατε μπορεί να είναι και αλήθεια...

Λοιπόν.....Θα προσπαθήσω να το προσπεράσω θα προσπαθήσω...αλλά θα μου πάρει ΠΟΛΎ χρόνο...ΠΟΛΎ...

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast