αρρυθμίες - αγχος??? - Page 96
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 96 of 132 FirstFirst ... 46869495969798106 ... LastLast
Results 1,426 to 1,440 of 1975
    Senior Member
    Κάθε μεσημέρι τα ίδια... 109 παλμοί τώρα
    Δεν μπορώ να ηρεμήσω καθόλου

Senior Member
    Quote Originally Posted by DiSI View Post
    Κάθε μεσημέρι τα ίδια... 109 παλμοί τώρα
    Δεν μπορώ να ηρεμήσω καθόλου
    μια χαρα ειναι 109 παλμοι.... το λες και φυσιολογικο....

εγω με 241 max που βαραω καπιες ωρες... και μετα μονιμα 170 τι να πω?

δεν δινω απλα σημασια... βαρεθηκα να ασχολουμε....

Senior Member
    Quote Originally Posted by akis1 View Post
    μια χαρα ειναι 109 παλμοι.... το λες και φυσιολογικο....

εγω με 241 max που βαραω καπιες ωρες... και μετα μονιμα 170 τι να πω?

δεν δινω απλα σημασια... βαρεθηκα να ασχολουμε....
    Όμως ο γιατρός τι σοτ έχει πει γι αυτό;

Junior Member
    Καλησπέρα και από εμένα.. Έιμαι ο Άκης 42 χρονων.. εδω και 10 χρόνια ξεκίνησα ένα περιπετειώδης ταξίδι με τις αρρυθμιες... καθε μερα.. καποιες τις καταλαβαινω .. καποιες οχι.. το μονο σιγουρο ειναι οτι μ εχουν κουράσει. Ο καρδιολογος μου μου λεει οτι δεν εχω τπτ... απο εξετασεις παρα πολλες.. τπτ ! πινω μονο το K....n 20mg στην αρχη το μισο... και τωρα εδω κ 2 χρονια πινω το ενα τεταρτο.. οι αρρυθμιες ΕΚΕΙ !! δε σταματανε... τωρα εχω 2 εβδομαδες που μ εχουν τρελανει... μ εχουν τρελανει παρα πολυ.. ακομα κ τωρα που σας γραφω... Εχω αυξημενο στρες ετσι μου ειπε ο καρδιολογος που παρεμπιπτόντως εγινε και κολλητος μου μετα απο τοσα χρονια... μεχρι και πιεση τρελη... και παλμους πριν απο λιγο 55 ειχα .. παιζω 65 με 55 !!! εδω κ 2 μερες αρχισα να παιρνω το trof....d max γιατι μου ειπε μια φιλη που εχει το ιδιο θεμα οτι ειδε καλυτερευση οσο αφορα τις αρρυθμιες .. ρωτησα κ το γιατρο μου κ μου ειπε να το παρω αλλα δε θα κανει τπτ... δυστυχως ανηκουμε στην κατηγορια των ανθρωπων που καταλαβαινουμε τις εκτακτες .. και μ αυτες θα συμπορευτουμε ειτε το θελουμε ειτε ΟΧΙ ! Η αληθεια ειναι οτι σας καταλαβαινω απολυτα κ γω δε ξερω τι να κανωωωωωωω !!!!

Junior Member
    Καιρο εχετε να γραψετε κατι..Πειτε μου οτι εξαφανιστηκαν οι αρρυθμιες, πειτε μου πως βρηκατε το φαρμακο, πειτε μου πως ειστε ολοι χαρουμενοι που ξεμπερδεψατε απο το καρδιακο ολοκαυτωμα, πειτε μου σας παρακαλω οτι τελικα εμεινα ο μονος που σβηνω λιγο-λιγο απο αυτη την ακαλεστη μοιρα. Πείτε μου εστω τωρα που εμεινα τελευταιος, αν ξερετε που μπορω να πουλησω την ψυχη μου για να ζησω μια μερα σαν μικρο παιδι, ασφαλης, αταραχος, απονηρευτος κι ονειροπαρμενος. Κι αν τελικα δεν θα μου πειτε, για τον α - β λογο, εστω κλειστε τα ματια σας και φανταστειτε ολους εμας που υποφερουμε οντας υγιεις, μαζεμενοι σε μια πλατεια στην φυση να γελαμε και να αγκαλιαζομαστε σαν υπερασπιστες του ''ρυθμου'' που τοσο απροσμενα μας ξεγελασε και της ζωης...δεν εχω αλλους να τα πω

Senior Member
    Quote Originally Posted by arythmakias View Post
    Καιρο εχετε να γραψετε κατι..Πειτε μου οτι εξαφανιστηκαν οι αρρυθμιες, πειτε μου πως βρηκατε το φαρμακο, πειτε μου πως ειστε ολοι χαρουμενοι που ξεμπερδεψατε απο το καρδιακο ολοκαυτωμα, πειτε μου σας παρακαλω οτι τελικα εμεινα ο μονος που σβηνω λιγο-λιγο απο αυτη την ακαλεστη μοιρα. Πείτε μου εστω τωρα που εμεινα τελευταιος, αν ξερετε που μπορω να πουλησω την ψυχη μου για να ζησω μια μερα σαν μικρο παιδι, ασφαλης, αταραχος, απονηρευτος κι ονειροπαρμενος. Κι αν τελικα δεν θα μου πειτε, για τον α - β λογο, εστω κλειστε τα ματια σας και φανταστειτε ολους εμας που υποφερουμε οντας υγιεις, μαζεμενοι σε μια πλατεια στην φυση να γελαμε και να αγκαλιαζομαστε σαν υπερασπιστες του ''ρυθμου'' που τοσο απροσμενα μας ξεγελασε και της ζωης...δεν εχω αλλους να τα πω
    Εγώ ακόμα έχω ταχυκαρδία πάντως, όχι κάθε μερα αλλά εχω.. και θέλω όσα θες κι εσύ, αλλά προσπαθώ να τα αφήσω όλα πίσω και να συνεχίσω... μην ψάχνεις την μερα που δεν θα έχεις άγχος, δεν υπάρχει, έχουμε μάθει με άγχος. Πρέπει απλά να μάθουμε να μην του δίνουμε σημασία! Ξέρω τα έχεις ακούσει τόσες φορές αυτά που λέω, πάλεψε το μέσα σου...

Junior Member
    καλημερα σε ολα τα μελοι ειμαι καινουργιος στο φορουμ ......ενας που δεν εχει αρρυθμιες δεν μπορει να σε καταλαβει οτι σου χαλαει την ποιοτητα ζωης ......μεχρι και χολτερ ρυθμου αγορασα......i see you later thanks

Member
    Ισχυει.. σου χαλανε τη ζωη. Εκει που εισαι μια χαρα, τσουπ λες αυτο ηταν.. την κατσαμε.

Quote Originally Posted by Nicos70 View Post
    Σας χαιρετώ όλους

Ειμαι 40 χρονών πια και τα παρακάτω που σας περιγράφω τα ζω από 19 χρονών
    Σε πολύ συχνή βάση νιώθω αρρυθμίες (νιώθω οτι φτερουγλιζει η καρδιά μου ή οτι χάνει παλμούς) από τα 20 χρονια πρέπει να έχω κάνει τουλάχιστων 4-5 καρδιογραφήματα το χρόνο - doppler εχω κάνει τεστ κοππόσεως από τα 30 μου μέρχι σήμερα 5 φορές . Ο καρδιολόγος μου έχινε κολητός μου και με διαβεβαιώνει οτι δεν έχω κάτι στην καρδιά μου. Ομως εγώ από τη στιγμή που θα ξυπνήσω ζώ μεσα σ ενα πανικό οτι θα πεθάνω πηγαίνω στη δουλειά μου και τρέμω εχω πάει σε ψυχολόγο παλαιότερα αλλά δεν βοηθηθηκα , κατά καιρούς έκανα θεραπία με seroxat και zoloft αλλά δεν είδα κάποιο αποτέλεσμα. Ειλικρινα έχω κουραστεί κάθε βήμα που κάνω νομίζω οτι θα πεθάνω "νιώθω" πως θα είναι αν π.χ. με πιάσει εμφραγμα πως θα πονέσω η τι θα βιώσω εκείνη τη στιγμή.
    ΠΑρ όλο που πάω στο Γιατρό και μου λέει δεν έχω κάτι μετά από 5 λεπτά λέω αν κάνει λάθος .........
    Δεν ξερω πια τι να κάνω..κουράστικα
    5 Χρονια θανατο-φοβια!!!!!! Ποσα λεφτα εχω δωσει σε καρδιολογους για ελεγχο !!! απιστευτο, Νιco πραγματικα περνας δυσκολα φιλε, 21 χρονια το νιωθεις, χαρας στο κουραγιο σου φιλε. Εισαι πολυ δυνατος..

Junior Member
    καλησπερα και καλη χρονια με υγεια και αγαπη,ειμαι νεο μελος αλλα παλιος στα συμπτωματα με τις εκτακτες.Ειμαι 40 ετων και τα πρωτα συμπωματα αρχισαν το 2009,εχω κανει τα παντα απο εξετασεις και ο καρδιολογος μου με λεει δεν ειναι τιποτα αλλα εγω ξερω οτι δεν εχω κανονικη ζωη απο τις εκτακτες καθως με χαλαει την ψυχολογια και ειμαι διαρκως με τον φοβο μην παθω κατι,καποιος που ειδε καποιο αποτελεσμα με καποιο τροπο?τι ειναι αυτο το πραμα?δεν το αντεχω

Senior Member
    Δοκίμασες μαγνήσιο? Εγώ παίρνω magnesium citrate και πιστεύω βοηθάει.

Εστάλη από SM-G965F στο E-Psychology.gr Mobile App

Junior Member
    Quote Originally Posted by dchristof View Post
    Δοκίμασες μαγνήσιο? Εγώ παίρνω magnesium citrate και πιστεύω βοηθάει.

δοκιμασα,τιποτα ομως

Senior Member
    Το στομάχι σου το τσέκαρες? Πολλές αρρυθμίες προκαλούνται πχ από διαφραγματοκηλες.

Junior Member
    Quote Originally Posted by dchristof View Post
    Το στομάχι σου το τσέκαρες? Πολλές αρρυθμίες προκαλούνται πχ από διαφραγματοκηλες.

εχω κανει επεμβαση διαφραγματομηλης αλλα κανω καθε χρονο γαστροσκοπηση χωρις να εχω θεμα,το θεμα με τις εκτακτες ειχε ξεκινηση πριν την επεμβαση αλλα τωρα αφου ειναι καλα παλι μπορει να δημιουργει προβλημα?

Senior Member
    Δεν ξερω αλλα επειδη παρακολουθω πολλα γκρουπ σχετικα γνωριζω πως πολυ μεγαλο ποσοστο ανθρωπων με εκτακτες οταν φροντισουν τη διατροφη τους, πάρουν αντιοξινα κλπ ηρεμούν.

Page 96 of 132 FirstFirst ... 46869495969798106 ... LastLast