Bi ή gay? Και άλλα προβήματα. Βοήθεια! - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 15 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 215
    Junior Member
    Ακόμη και το τώρα είναι μια εξαιρετική αφετηρία για να διαμορφώσεις τη ζωή σου όπως θέλεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by nik83 View Post
    Ακόμη και το τώρα είναι μια εξαιρετική αφετηρία για να διαμορφώσεις τη ζωή σου όπως θέλεις.
    Μακάρι, αλλά όχι μόνο έχω τρομερές ενοχές αλλά έχω και φόβο ότι έχω βλάψει την φήμη μου και την αξιοπρέπειά μου.

Senior Member
    Το χειρότερο πράγμα απ΄όλα είναι η αδράνεια. Κάνε κάτι κι ας αποδειχθεί και λάθος βρε αδερφέ! Ως πότε θα κάθεσαι μέσα στο σπίτι να κλαις την μοίρα σου; Αν δεν μπορείς να το πάρεις απόφαση να φύγεις, βρες τουλάχιστον μία δουλειά να βοηθάς τους δικούς σου και να απασχολείς το μυαλό σου κάποιες ώρες. Κάτι είναι κι αυτό. Εγώ βλέπω 5 σελίδες να αναμασάς τα ίδια αλλά σε πρακτικό επίπεδο κανένα αποτέλεσμα. Ναι, πάντα τα πράγματα είναι πιο εύκολα να τα λες από το να τα κάνεις, αλλά δεν γίνεται κι αλλιώς!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Το χειρότερο πράγμα απ΄όλα είναι η αδράνεια. Κάνε κάτι κι ας αποδειχθεί και λάθος βρε αδερφέ! Ως πότε θα κάθεσαι μέσα στο σπίτι να κλαις την μοίρα σου; Αν δεν μπορείς να το πάρεις απόφαση να φύγεις, βρες τουλάχιστον μία δουλειά να βοηθάς τους δικούς σου και να απασχολείς το μυαλό σου κάποιες ώρες. Κάτι είναι κι αυτό. Εγώ βλέπω 5 σελίδες να αναμασάς τα ίδια αλλά σε πρακτικό επίπεδο κανένα αποτέλεσμα. Ναι, πάντα τα πράγματα είναι πιο εύκολα να τα λες από το να τα κάνεις, αλλά δεν γίνεται κι αλλιώς!
    Τότε μπορώ να απευθυνθώ ξανά στους ανθρώπους που με φιλοξένησαν πέρυσι και αφού πάω πιο προετοιμασμένος για το τι θέλω να κάνω να επιστρέψω. Ήταν δύσκολα είχε πολύ δουλειά αλλά όχι αδράνεια. Εδώ ήρθα και κλείστηκα στο σπίτι σχεδόν οικειοθελώς. Επίσης αυτή η θεώρηση που έχω ότι απέναντι στις υποχρεώσεις μου μπορώ να τραβάω ένα Χ και να τις ρίχνω για λίγο στις άλλους μέχρι να καθαρίσει το μυαλό μου πρέπει να σταματήσει. Και δεν καταλαβαίνω γιατί τι κάνω. Ένας φίλος λέει είσαι σχιζοφρενής ή έχεις μανιοκατάθλιψη. Νομίζω πρέπει πρώτα να μιλήσω με ειδικό και μετά να δρασω έστω και χωρίς βοήθεια από κανέναν.

Junior Member
    Quote Originally Posted by tzimani View Post
    Παιδιά χαίρεται από εμένα.
    Κατ' αρχήν ευχαριστώ εκ των προτέρων. Το θέμα μου δεν είναι καθαρά αντικείμενο αυτού του υποφορουμ αλλά ξεκινώ από εδώ γιατί θεωρώ ότι στην σεξουαλικότητα εντοπίζεται μεγάλο του μέρος.

Εγώ σε πολύ μικρή ηλικία πειραματίστηκα λίγο με μια συμμαθήτριά μου. Δηλαδή δεν έγινε τίποτα απλά εξερευνούσε ο ένας τον άλλον. Αργότερα ένα γειτονικό παιδί με ψαχουλεψε ερωτικά και με έβαλε να του πάνω το πέος. Με περνάει νομίζω δύο χρόνια. Μιλάμε ηλικία περίπου 5 ετών. Έγινε κάνα δυο φορές αυτό και δεν επαναλήφθηκε. Έχω να τους δω έκτοτε και τους 2. Είμαι πλέον 34.

Αργότερα λίγο βρεθήκαμε μόνοι με έναν ξάδερφο με τον οποίο κανονικά φασωθηκαμε. Δεν έγινε τίποτα ολοκληρωμένο απλά χαιδευομασταν και νιώθαμε ωραία. Ο ξάδερφος απ'ότι ξέρω είναι ετεροφυλόφιλος.

Λίγο πιο μετά με κάνα δύο συμμαθητές πιάναμε ο ένας το όργανο του άλλου. Και το διασκεδάζαμε. Έγινε αρκετές φορές. Μεγαλώνοντας λίγο Γυμνάσιο κτλ όλα αυτά σταμάτησαν. Ωριμάζοντας δηλαδή σεξουαλικά το σώμα σιγά σιγά οτιδήποτε ομοφυλοφιλικό εξαφανίστηκε.

Γυμνάσιο λύκειο Πανεπιστήμιο δεν είχα σχέσεις ερωτικές ή ρομαντικές κτλ. Ένιωθα πράγματα νομίζω ερωτευόμασταν μεταξύ μας αγόρια κορίτσια αλλά ποτέ δεν πέρασε μια αρχική συμπάθεια στο να γίνει κάτι, έστω ένα φιλί.

Fast forward στα 23 όπου πήγα σε οίκο ανοχής όπου δεν είχα στύση και έφυγα απίστευτα ταπεινωμένος κλαίγοντας σχεδόν. Στα 24 άρχισα να βλέπω ομοφυλοφιλικο πορνό το οποίο με ικανοποίησε. Να πω στο θέμα πορνό όλη
    μου τη ζωή μόνο αυνανισμό σπάνια σεξ. Το ίδιο και τώρα. Είχα πολλές τσόντες straight καμία gay ποτέ. Μάλιστα είχα ίσως και έχω εθισμό γιατί ήταν πάντα για εμένα σημαντικό κομμάτι χρόνου επενδυμένο στο να βλέπω συνέχεια πορνό. Άρχισα να αποδέχομαι ότι τελικά είμαι ομοφυλόφιλος. Με μεγάλη δυσκολία βέβαια καθώς αποτελεί νομίζω ίσως θέμα ταμπού στο μυαλό μου αλλά και είναι πρακτικά δύσκολο να είσαι στην επαρχία τέτοιο άτομο.

Παρ όλα αυτά σχημάτισα σχέση με κοπέλα στα 26-27 μετά από παρότρυνση φίλων. Ωραία κοπέλα μικρότερη λίγο. Είχα ενθουσιαστεί. Στο κομμάτι σεξ όμως όπως το περίμενα υπήρχαν σκαμπανεβάσματα. Μια ένιωθα πως υποκρίνομαι. Μια όντος με έφτιαχνε και το κάναμε συχνά. Παράλληλα εγώ εκεί gay πορνό.... Μια μέρα μετά από πολλά κλάματα την χώρισα. Δεν τολμούσα να πω τι μου συμβαίνει. Απλά της είπα πως δεν αισθάνομαι πια τίποτα για εκείνη. Δύσκολα πράγματα.....

Τα προσωπικά μου μου δημιουργούσαν μεγάλο stress. Δεν πήγαινα να βρω δουλειά. Νόμιζα πως το να στρώσω την προσωπική μου ζωή προέχει. Στα 23 τελείωσα μια σχολή οικονομικών και μετά στρατό από όπου βγήκα στα 25. Έκτοτε, έχω δουλέψει ελάχιστα. Σύνολο 2 χρονια σε 3-4 δουλειές. Ένα 9μηνο έκανα και εκτός Ελλάδας όπου με φιλοξένησαν συγγενείς και δούλευα σε μια προσπάθεια να αφήσω πια το πατρικό μου και να στρώσω τη ζωή μου.

Μετά την κοπέλα γνώρισα online έναν gay άντρα λίγο μικρότερο μου με τον οποίο κάναμε μερικές φάσεις στο αυτοκίνητο και τον έβαλα κρυφά σπίτι του πατέρα μου αργά τη νύχτα και κάναμε ολοκληρωμένα σεξ. Το απολάμβανα πιο πολύ από το έτερο νομίζω. Όσο κι αν δυσκολεύομαι ακόμα να το δεχτώ αν και ένιωσα ότι κάνω κάτι περίεργο. Λειτουργικά ας πούμε και μόνο το έτερο σεξ είναι πιο βολικό. Είναι οι συνεχείς σκέψεις που το μετέτρεπαν σε αγγαρεία. Μετά από γυμναστική η οποία διώχνει τις εμμονές αλλά και αυξάνει τη λίμπιντο ήταν πάντα καλύτερο.

Παιδιά γύρισα από το εξωτερικό σε μεγάλη αναταραχή εσωτερικά. Εμένα σε συγγενείς που θεωρώ ή θεωρούσα ότι δεν ξέρουν για την σεξουαλικότητα μου. 10 μήνες δεν με έβλεπαν να πλησιάζω θηλυκά αν και πήγε να γίνει κάτι με μια κοπέλα.... Την έβγαζα στο μπάνιο με πορνό gay όπως πάντα και μετά πήγαινα στη δουλειά. Ένιωσα τόσο πιεσμένος που παραιτήθηκα και γύρισα Ελλάδα. Ένιωσα και νιώθω απίστευτα αχάριστος και αποτυχημένος παύλα ανώριμος.

Δε ξέρω πώς να συνεχίσω. Η κατάσταση εδώ είναι δύσκολη είμαι και επαρχία. Έχω 7 μήνες πάλι άνεργος. Νομίζω όλοι με σχολιάζουν. Και όντος συμβαίνει. Μιλάνε για μένα. Με κοιτάνε στο δρόμο περίεργα. Και ο χρόνος όλο και κυλάει. Με ζουν οι δικοί μου που είναι συνταξιούχοι οι οποίοι έχουν κι αυτοί τα δικά τους κι έναν μαντραχαλο παύλα έφηβο κλεισμένο στο σπίτι. Φίλοι μου λένε πως μου έχει στρίψει και θέλω ψυχίατρο.

Έχω σκεφτεί και την αυτοκτονία. Εγώ θα πάρω σύνταξη? Θα προλάβω? Τι σόι ζωή θα ζήσω από εδώ και πέρα? Θα με παίρνει κανένας σοβαρά? Θα βρω δουλειά? Βγαίνω στο δρόμο και με ειρωνεύονται χύμα μες τη μούρη μου . Ακόμα και άγνωστοι πλέον. Πού θα πάει αυτή η δουλειά. Τόσο που σκέφτομαι πάλι το εξωτερικό.

Φοβάμαι τι με συμβουλεύετε? Έχω έρθει στα όρια μου. Κλαίω κάθε μέρα και ενώ νιώθω καθόλα ικανός, όλοι έχουν βαλθεί να με τρελάνουν. Σαν να με εκδικουνται για κάτι. Ή σαν να νιώθω εγώ άξιος εκδίκησης.

Θέλω να εργαστώ να ερωτευτώ να βγάλω χρήματα να αγοράσω ένα σπίτι ένα αυτοκίνητο να είμαι δημιουργημένος όχι loser. Τα χρόνια περνάνε. Έχω ικανότητες ήμουν έξυπνο παιδί καλός μαθητής. Παίζω μουσικά όργανα έχω σπουδάσει ξέρω και μια ξένη γλώσσα άπταιστα. Πάντα συγχαρητήρια μου έδιναν σαν παιδί. Ένιωθα ότι είχα καλή πορεία. Όμως η εξέλιξη με έχει πικράνει πολύ. Η αυτοκτονία πέρασε από το μυαλό πολλές φορές.

Σας παρακαλώ βοηθήστε με.
    Ευχαριστώ
    Φίλε κάνε μου μια χάρη και χαλάρωσε.Δεν τρέχει.... Τσιλ αουτ.Δεν είσαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίο που είναι μπαι/γκει.Αυτό εσύ θα το βρεις μόνος σου στην πορεία.Εγώ για μπαι σε κόβω πάντως.Όλοι κοροϊδεύουν όποιον βρουν για να ξεσπάσουν τι ψάχνεις να βρεις.Ο καθένας έχει ανασφάλειες και ο καθένας έχει πράγματα να κρύψει.Όσα λιγότερα πράγματα κρύβεις τόσο το καλύτερο για τον εαυτό σου.Με το να ζεις μια ζωή τι λένε, τι θα πουν τι θα κάνουν τι θα ράνουν κλπ το χάνεις το παιχνίδι. Anyway μην σκας.Απελευθερώσου.Ειδικά αν είσαι και μέσα στο κύκλωμα των γκει θα σε βοηθήσουν αυτοί να αποκτήσεις σπίτι,αυτοκίνητο κλπ.Έχεις και τις γνώσεις σου δεν είσαι και τυχαίος.Πάντως για μένα τσέκαρε και λίγο προγραμματισμό υπολογιστών.Ποτέ δεν ξέρεις.....
    Αυτό που πιανόσασταν με τους συμμαθητές σου,μέσα ή έξω από τα παντελόνια;Όχι τίποτα άλλο γιατί θυμάμαι παιδιά από το σχολείο μου που έκαναν τέτοιες φάσεις μεταξύ τους αλλά στρειτ δήλωναν.Κάτι παπάδες κιόλα κάτι 10 εκκλησίες έπαιζαν μπάλα στο γυμνάσιο. Φύλαγες τους όρχ.... σου θυμάμαι.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Armagedon View Post
    Φίλε κάνε μου μια χάρη και χαλάρωσε.Δεν τρέχει.... Τσιλ αουτ.Δεν είσαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίο που είναι μπαι/γκει.Αυτό εσύ θα το βρεις μόνος σου στην πορεία.Εγώ για μπαι σε κόβω πάντως.Όλοι κοροϊδεύουν όποιον βρουν για να ξεσπάσουν τι ψάχνεις να βρεις.Ο καθένας έχει ανασφάλειες και ο καθένας έχει πράγματα να κρύψει.Όσα λιγότερα πράγματα κρύβεις τόσο το καλύτερο για τον εαυτό σου.Με το να ζεις μια ζωή τι λένε, τι θα πουν τι θα κάνουν τι θα ράνουν κλπ το χάνεις το παιχνίδι. Anyway μην σκας.Απελευθερώσου.Ειδικά αν είσαι και μέσα στο κύκλωμα των γκει θα σε βοηθήσουν αυτοί να αποκτήσεις σπίτι,αυτοκίνητο κλπ.Έχεις και τις γνώσεις σου δεν είσαι και τυχαίος.Πάντως για μένα τσέκαρε και λίγο προγραμματισμό υπολογιστών.Ποτέ δεν ξέρεις.....
    Αυτό που πιανόσασταν με τους συμμαθητές σου,μέσα ή έξω από τα παντελόνια;Όχι τίποτα άλλο γιατί θυμάμαι παιδιά από το σχολείο μου που έκαναν τέτοιες φάσεις μεταξύ τους αλλά στρειτ δήλωναν.Κάτι παπάδες κιόλα κάτι 10 εκκλησίες έπαιζαν μπάλα στο γυμνάσιο. Φύλαγες τους όρχ.... σου θυμάμαι.....
    Ακριβώς έτσι τα βλέπω όπως τα λες. Μέχρι πριν λίγα χρόνια ούτε που με ένοιαζε τίποτα σεξουαλικό. Να με κάνει να ντρέπομαι δηλαδή και γενικά σαν άτομο είμαι απελευθερωμένος. Στα θέματα οικογένεια κτλ μέσα μου νιώθω παράπονο αλλά όπως ξαναειπα το θεώρησα κάτι μελλοντικό. Κατά τα άλλα το ίντερνετ με ξεκολλησε σεξουαλικά γιατί (μη φρικαρεις) από τότε στο σχολείο με τους συμμαθητές μέχρι 25 δεν είχα κάνει σεξ. Μια μέρα ξέσπασα κι έβαλα μια γκέι τσόντα και μετά δώσε cybersex για ώρες ολόκληρες. Μέσα από τα γνωστά site βρέθηκα και με δύο τρεις από κοντά. Είχα και κοπέλα βέβαια και ωραία κοπέλα κι ακόμα την σκέφτομαι. Αλλά δε ξέρω όσο τα είχαμε κάναμε σεξ και εγω μια μου άρεσε μια όχι. Παίζουν πολλά ψυχολογικά σε αυτό ίσως δεν έχει να κάνει τόσο με το φύλο. Bi ξεBi άπειρες φορές μου έχει έρθει να χωθώ σε ένα μπουρδέλο μέσα αλλά εδώ για χρόνια έλεγαν οι άλλοι ότι έχει πολλά τραβέλια. Είχα πάει και Αθήνα και ήταν αποτυχία δε μου σηκώθηκε. Μετά σηκώθηκε και δεν μπορούσα να τελειώσω. Άσε για γέλια η φάση τελείως. Προσπαθούσε η ******* να μου κάνει μαθήματα. Γελάω τώρα αλλά τότε είχα σαλταρει. Anyway, που λες καμιά φορά νομίζω ότι λόγω απειρίας βρίσκομαι σε εκείνο το στάδιο που συμμαθητές τρίβονται μεταξύ τους και μετά βρίσκουν γυναίκες. Μπορεί να είμαστε πιο πολλοί οι bi κι όσοι αρνούνται να το παραδεχτούν από όσους πραγματικά φαίνονται. Μπορεί να είμαι και γκέι τι να σου πω. Αν απελευθερωθώ που λες, παρόλο που έχω ανάγκη πρώτα τη δουλειά, θα νιώσω καλύτερα θα ξεσπάσω σωματικά. Απλά δεν θέλω λόγια και κουτσομπολιά και μαλακίες τέτοιες ιδιαίτερα εδώ που ζω και το επίπεδο γενικώς είναι ιδιαίτερα χαμηλό.

Είχα και θέμα δε με γουσταραν πολλές γκόμενες κι εγώ το έπαιζα και δύσκολος, ήθελα τις "καλές" που αρχιδια καλές ήταν.

Εν πάσει περιπτώσει, γενικώς έχεις δίκιο. Έκανα τεράστια παρένθεση και αυτό που λες ήθελα να πω. Ειλικρινά αδιαφορώ τι λένε αρκεί να μη μου δημιουργεί προβλήματα σε επαγγελματικά θέματα κτλ. Ή οικογενειακά. Από εκεί και πέρα είμαι σίγουρος πως είμαι πολύ πιο φυσιολογικός και ισορροπημένος από τον κάθε βλάκα εκεί έξω. Και έχω κάθε δικαίωμα να το λέω αυτό γιατί εκτός από παλιά με την παρέα, σπάνια να κρίνω άνθρωπο. Αντιθέτως.

Προγραμματισμό? Καλό ακούγεται. Μακάρι από παλιά να μου είχε κόψει για κάτι άλλο.

Εν τω μεταξύ τώρα διάβασα πιο ήρεμα τις προηγούμενες απαντήσεις. Μπορείς να νιώσεις πόσο χάλια ήμουνα και είμαι.

Δεν έχω ξανανιώσει τόσο άσχημα στη ζωή μου. Μέχρι χθες ήμουν πολύ νέος. Δε με πτοούσε τίποτα. Δες με τώρα ένα κουφάρι....

Senior Member
    Στα πιο πολλά με έχετε καλύψει και ευχαριστώ όλους που απάντησαν. Μπαίνω καμιά φορά απλά όταν νιώθω άσχημα. Όπως προχθές και ξαναδιαβάζω ότι μου λέτε. Με πιο ήρεμη διάθεση. Ευχαριστώ και πάλι απλά λέω ένα γεια και ίσως κανένας που διαβάζει να έχει κι άλλες καλές ιδέες. Ευχαριστώ

Member
    Φίλε να ξανα πας εξωτερικό όπου εκεί δεν υπάρχουν ταμπού! Ζήσε την ζωή σου έξω και γ@μ@ τα όλα!

Εστάλη από PRA-LX1 στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Quote Originally Posted by toureter View Post
    Φίλε να ξανα πας εξωτερικό όπου εκεί δεν υπάρχουν ταμπού! Ζήσε την ζωή σου έξω και γ@μ@ τα όλα!

Εστάλη από PRA-LX1 στο E-Psychology.gr Mobile App
    Ταμπού παντού υπάρχουν και παντού δν υπάρχουν νομίζω. Αλλά έτσι κι αλλιώς δεν είμαι ο τύπος να κάνω τρελά πράγματα, εμφανή κτλ.... Τουλάχιστον έτσι νομίζω χαχα

Senior Member
    Εδώ είναι φόρουμ ψυχολογίας ή φόρουμ κοροϊδίας;;

Αφού ξέρουμε όλοι ότι η κατάσταση μου δεν διορθώνεται.

Κατά πάσα πιθανότητα, ξέρετε με ποιον μιλάτε γιατί έχω γίνει βουκινο και όλοι κοροϊδεύουν.

Νομίζω το να αποχωρήσω αξιοπρεπώς από τη ζωή είναι η καλύτερη λύση. Δεν τα λέω επώνυμα αν και μια φορά σε δικά μου άτομα έχω κάνει λόγο ότι το σκέφτομαι. Θά αυτοκτονήσω δεν υπάρχει άλλη λύση. Να κάνω κάποια δουλειά δεν ξέρω. Στο εξωτερικό θεωρουμαι ξοφλημενος όπως και στο εσωτερικό. Άρα λοιπόν μια λύση μένει. Μη μου πείτε για γκρίνια ή για οτιδήποτε. Εδώ δεν εχω τα βασικά πλέον ούτε καν την ιδιωτικότητα μου.

Γράφω σε φόρουμ ανώνυμα υποτίθεται για να βοηθηθώ και μου απαντάνε όλοι ειρωνικά λες και τους έκανα κάτι. Λες και έχουν τίποτα να κερδίσουν. Γράφει ο άλλος για σεξ shop επειδή έκανα μια παραγγελία κι εγώ ένα ερωτικό βοήθημα όπως εκατομμύρια άνθρωποι. Δεν έχω δηλαδή κι εγώ δικαιώματα όπως και υποχρεώσεις φυσικά. Δεν μπορώ να ζω αξιοπρεπώς?? Γιατί να ξεφτιλιζομαι τι έκανα;; Ποιον έβλαψα?? Αφού δεν έβρισκα δουλειά. Μπορεί να τα νόμιζα πιο εύκολα από ότι ήταν μπορεί να έκανα λάθος επιλογές. Ναι ίσως τεμπελιασα λίγο ή έδωσα φοκους για λίγο καιρό αλλού. Στο κάτω κάτω οι δικοί μου άνθρωποι γιατί δεν επέμεναν λίγο παραπάνω να με συνεφέρουν αφού έβλεπαν ότι αδιαφορούσα σε κάποιες στιγμές. Είναι όλοι ένοχοι όχι μόνο εγώ.

Φιλάκια.

Καλές γιορτές και χαρείτε τη ζωή. Εμένα αυτά ήταν τα ψωμιά μου.

Senior Member
    Είμαι ένας αποτυχημένος εδώ και πολλά χρόνια παράσιτο στην κοινωνία. Δεν μου αξίζει να υπάρχω.

Senior Member
    Κι εγω αποτυχημενοσ απετυχαν ολα τα αλλα κι εγινα αγροτησ μη στεναχωριεσαι στρατο πηγεσ αμα δεν πηγεσ στρατο δε ξερεισ τιποτα για τη ζωη και τουσ ανθρωπουσ πηγαινε και βλεπουμε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Αυτό ήταν πάει. Όλη η άρνηση του κόσμου δεν θα με κάνει πάλι νέο με όλη τη ζωή μπροστά μου. Τη ζωή μου την κατέστρεψα. Τώρα οι συγγενείς με λένε ποοστη και ανώμαλο κι ότι κατέστρεψα τους γονείς μου και τη ζωή μας. Δεν έχω ζωή. Άπαξ και γεννηθείς ποοστης χωρίς να φταις, μπορεί να είσαι το καλύτερο παιδί, μελετηρός, να έχεις φιλοδοξίες. Δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Για τον κόσμο είσαι ένας ποοστης και τίποτα παραπάνω. Αν δε είσαι και άεργος όπως εγώ ξέχασε το. Δε λέω ότι δε φταίω. Απλά είχα μια ελπίδα ότι έστω και αργά μπορούσα να φτιάξω τα πράγματα. Στον καθρέφτη όμως δεν βλέπω δεν βλέπω πια έναν 18χρονο με όλη τη ζωή μπροστά του αλλά έναν άνθρωπο με πολύ σοβαρά προβλήματα που ξέπεσε με τον χειρότερο τρόπο.

Έτσι κι αλλιώς μια μέρα θα πεθάνουμε όλοι. Τι σημασία έχει αν γίνει σύντομα ή όχι???? Ζούμε σαν όμηροι στη χώρα μας. Κι εγώ διπλά. Πάνε να μου προσάψουν τον τίτλο του ανωμάλου τη στιγμή που ένας Θεός ξέρει αυτοί τι κάνουν. Κι όλα αυτά εγώ που χτυπούσα πόρτες για να βρω δουλειά, που διάβαζα ήμουν καλός μαθητής δεν είχα ότι είχαν οι άλλοι, βοηθούσα τον πατέρα μου στην δουλειά του, δεν έκανα κοπάνες, δεν ήξερα τι θα πει αλητεία να με κάνουν τώρα ένα σκουπίδι. Άδικο αλλά όπως προείπα, κάποια πράγματα πρόλαβα να ζήσω. Δεν έχω διάθεση για οτιδήποτε πλέον
    Ο κύκλος τελειώνει εδώ. Ένας πρώην κολλητός με απείλησε να με καταδώσει στην αστυνομία επαφή Μ επειδή λέει απειλω με αυτοκτονία. Λες και υπάρχει κάτι που θα μπορούσα να κερδίσω.... Αυτή η κοινωνία με εγκατέλειψε. Το ίδιο κάνω κι εγώ.

ΣΙΧΤΙΡΙ

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Κι εγω αποτυχημενοσ απετυχαν ολα τα αλλα κι εγινα αγροτησ μη στεναχωριεσαι στρατο πηγεσ αμα δεν πηγεσ στρατο δε ξερεισ τιποτα για τη ζωη και τουσ ανθρωπουσ πηγαινε και βλεπουμε
    Έχω δέκα χρόνια που πήγα στρατό ναι. Και είδα πόσο μηδέν είμαι. Άσε μας.

Senior Member
    Καλα αμα δε θεσ εσυ να ασχοληθω δεν ασχολουμαι ποτε μαζι σου τοσο απλο ειναι αμα θεσ θα σου πουμε μια κουβεντα αμα δε θεσ δε θα στην πουμε αυτα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Page 5 of 15 FirstFirst ... 34567 ... LastLast