Bi ή gay? Και άλλα προβήματα. Βοήθεια! - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 15 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 215
    Senior Member
    Μόνο όταν ηρεμώ μπορώ και σκέφτομαι πιο καθαρά και βγάζω συμπεράσματα.

Quote Originally Posted by tzimani View Post
    Να είμαι όντος τόσο αγχωμενος και να παρανοώ τα πράγματα??

Τι να πω. Αυτή τη στιγμή δεν έχω ούτε τη θέληση στο γιατρό να πάρω τηλέφωνο.

Πραγματικά κοιτάζω στους δικούς μου ανθρώπους για στήριξη. Το ξέρουν ότι κάτι δεν πάει καλά με εμένα αυτή τη στιγμή και επιμένουν να μη μου εξηγούν πέντε πράγματα. Να καταλάβω εγώ εμένα καλύτερα κι ότι με απασχολεί να το επιλύσω.
    Τί θέλεις να σου εξηγήσουν; Μορφωμένος άνθρωπος, φρόντισε να γίνεις λίγο πιο πρακτικός και έξυπνος με τον εαυτό σου. Όταν σου έρχεται στο μυαλό κακή σκέψη να την διώχνεις, να μην συνδιαλέγεσαι μαζί της. Δοκίμασε να το κάνεις, σε μένα έχει πετύχει με πολύ καλά αποτελέσματα. Θα κάνεις την ζωή σου πιο εύκολη. Να συγχωρείς τους ανθρώπους και να μην σκέπτεσαι πολύ τις συμπεριφορές, να βλέπεις τους στόχους και όχι τί λένε και τί κάνουν οι άλλοι. Ο καθένας έχει τα δικά του βάσανα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ View Post
    Τί θέλεις να σου εξηγήσουν; Μορφωμένος άνθρωπος, φρόντισε να γίνεις λίγο πιο πρακτικός και έξυπνος με τον εαυτό σου. Όταν σου έρχεται στο μυαλό κακή σκέψη να την διώχνεις, να μην συνδιαλέγεσαι μαζί της. Δοκίμασε να το κάνεις, σε μένα έχει πετύχει με πολύ καλά αποτελέσματα. Θα κάνεις την ζωή σου πιο εύκολη. Να συγχωρείς τους ανθρώπους και να μην σκέπτεσαι πολύ τις συμπεριφορές, να βλέπεις τους στόχους και όχι τί λένε και τί κάνουν οι άλλοι. Ο καθένας έχει τα δικά του βάσανα.
    Η δική μου συμπεριφορά πιο πολύ με απασχολεί και να σταματήσω τα ίδια λάθη του παρελθόντος. Κάτι μου λέει ότι θα βελτιωθεί και των άλλων με αυτό τον τρόπο. Θέλω να πιστεύω ότι οι δικοί μας άνθρωποι όταν φέρονται σκληρά το κάνουν για καλό μας.... Νομίζω δηλαδή...

Senior Member
    Μιλάω σαν μικρό παιδί κι ένας φίλος μου λέει έχει μειωθεί το iq σου. Αυτό τι είναι???

Έχω κάψει εγκεφαλικά κύτταρα από την τόσο ψυχική πίεση τόσα χρόνια; Πολύ πιθανό

Senior Member
    Μιλάω σαν μικρό παιδί κι ένας φίλος μου λέει έχει μειωθεί το iq σου. Αυτό τι είναι???

Πρεπει να αλλαξεις νοητικη σταση και να ξεφυγεις απο την καθημερινοτητα και ποια δεν θα σε νοιαζει κατι.η ποιοτητα ζωης μετραει σε ολα.ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΜΠΟΡΕΙΣ

Senior Member
    Αλλαξε την ζωη σου....

Banned

οταν ενα πραγμα ειναι εμφανες οποιος δε το παραδεχεται χανει και οποιος δε θελει να το πει το κανει μπεστ σελερ

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    οταν ενα πραγμα ειναι εμφανες οποιος δε το παραδεχεται χανει και οποιος δε θελει να το πει το κανει μπεστ σελερ
    Δηλαδή ? Αρνούμαι να παραδεχτώ ότι φέρομαι ανώριμα;

Senior Member
    Αποφεύγω να φερθώ υπεύθυνα και το διαλαλω κι από πάνω? Μα ξέρω ότι κάτι έχω γι'αυτό στενοχωριέμαι και γράφω σε τέτοια φόρουμ.

Senior Member
    Το οτι εισαι παιδί δε σημαίνει παντα ανωριμότητα. Μπορεί να σημαίνει καθαροτητα- αγνότητα, δημιουργικότητα, ειλικρίνεια κ αυθορμητισμό κ ανάγκη για αγάπη κ αποδοχή κ προσοχη

Banned
    μπορει να φταιει και αυτο τωρα αν αρχισεις να προκαλεις πχ εμφανισιακα μπορει να βρουν πατημα να σε κραξουν αλλα οταν δε προκαλεις με πιο δικαιομα θελουν να σου αλαξουν μυαλα δεν ειμαι υπερ της προκλησης γενικοτερα ουτε με τα παρουσες που ακουγα στα γκει πραιντ απλα δε βρισκω λογο να το πουν αυτο ας πουν με επιχειρηματα τη γνωμη τους και το να δειξουν κατι δε διαφωνω αρκει να το κανουν με σοβαρο τροπο και οχι σε στιλ καρναβαλι

Senior Member
    Quote Originally Posted by iwannaaa View Post
    Το οτι εισαι παιδί δε σημαίνει παντα ανωριμότητα. Μπορεί να σημαίνει καθαροτητα- αγνότητα, δημιουργικότητα, ειλικρίνεια κ αυθορμητισμό κ ανάγκη για αγάπη κ αποδοχή κ προσοχη
    Ναι όμως εγώ δεν είμαι παιδί. Και οι υποχρεώσεις μου δεν αντιστοιχούν σε αυτές ενός παιδιού. Ούτε είναι αποδεκτό να λες τι καλά είμαι ένας αθώος.. αντί για τεμπέλης και απερίσκεπτος.... Και καχύποπτος... Και παρεξηγώ τα πάντα....
    Χρειάζεται ισορροπία.

Senior Member
    Ναι κ γω συμφωνω
    Στον Άλεξ αναφερομαι

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    μπορει να φταιει και αυτο τωρα αν αρχισεις να προκαλεις πχ εμφανισιακα μπορει να βρουν πατημα να σε κραξουν αλλα οταν δε προκαλεις με πιο δικαιομα θελουν να σου αλαξουν μυαλα δεν ειμαι υπερ της προκλησης γενικοτερα ουτε με τα παρουσες που ακουγα στα γκει πραιντ απλα δε βρισκω λογο να το πουν αυτο ας πουν με επιχειρηματα τη γνωμη τους και το να δειξουν κατι δε διαφωνω αρκει να το κανουν με σοβαρο τροπο και οχι σε στιλ καρναβαλι
    Δηλαδή κάνω σαν παιδί γιατί απλά δεν το παραδέχομαι και δεν θέλω να το πω και για αυτό προτιμώ να το διαλαλω. Το θέμα σεξουαλικότητας δηλαδή. Τώρα σε αυτό δεν θα διαφωνήσω. Μέχρι και ναρκισσιστικό μπορεί να είναι. Όπως και όντος νοοτροπία παιδιού να θέλω να ασχολούνται όλοι με εμένα και να με προσέχουν όταν νιώθω ανασφαλής.

Όσο για τα prides ενώ τέτοια πράγματα δε με εκφράζουν, ούτε ακραίες εκδηλώσεις γενικώς, δίνω ένα δίκιο γιατί η κοινωνία όχι μόνο είναι καταπιεστική αλλά και πετάει εύκολα άπειρες προσβολές σε γκέι άτομα που λογικό είναι να προκαλούν αντιδράσεις....

Banned
    ο ναρκισσος ειναι αναριχομενο φυτο μια φραση λεει μονο τα πουλια και τα ερπετα μπορουν να φτασουν τη κορυφη

Page 8 of 15 FirstFirst ... 678910 ... LastLast