Results 121 to 135 of 215
-
13-12-2018, 05:19 #121
Κι η μάνα σου κι η μάνα μου μαζεύανε καρύδια, κι ένα καρύδι ξέφυγε και μου κλασ.... Δηλαδή τι θες να πεις;; Ότι είμαι ερπετό???
- 13-12-2018, 05:23 #122
Ή φυτό? Άλλο νάρκισσος, άλλο μια υποψία που είχα εγώ. Αν ήρθες να με προσβάλλεις εδώ, να μου πεις ότι προκαλώ επειδή ντύνομαι κάπως και πως αρνούμαι και άλλα τέτοια χωρίς να έχεις ιδέα με ποιον μιλάς, απλά σήκω και φύγε χωρίς να εξηγήσεις τίποτα. Απλά πάρε δρόμο
13-12-2018, 08:09 #123
Δεν έχεις κάψει τίποτα! Απλώς από την ψυχική πίεση, όπως λες κι εσύ στρεσσάρεται και ο εγκέφαλος και μπλοκάρει και δεν μπορείς να σκεφτείς τόσο αποτελεσματικά όσο θα ήθελες.
Να σου δώσω ένα παράδειγμα από τον εαυτό μου. Για 7 χρόνια συνέβαιναν στην ζωή μου σοκαριστικά πράγματα ( αποτυχίες, σοβαρές αρρώστειες, θάνατοι, διχόνοιες, ακραίοι οικογενειαακοί τσακωμοί). Σ αυτό το διάστημα το πίστεψα κι εγώ οτι ο εγκέφαλός μου ψιλοκάηκε από το στρες και την στεναχώρια. Έφτασα στο σημείο να μην μπορώ να συμπληρώσω μια αίτηση ή να συνεννοηθώ με ένα υπάλληλο σε υπηρεσία. Όταν το μεγάλο στρες πέρασε τότε άρχισα να μπορώ να κάνω τα πάντα όπως παλιά. Μάλιστα, γράφτηκα και στο Πανεπιστήμιο που το είχα παρατήσει στο πτυχίο πριν 25 χρόνια, για μερικά μαθήματα (είμαι 50!). Δυσκολεύομαι πολύ αλλά μου κάνει μεγάλη εντύπωση που καταφέρνω τα μαθηματικά σα να ήταν χθες. Γι αυτό σου λέω, δεν είναι τίποτα, μην φοβάσαι.
13-12-2018, 09:41 #124
Αυτό που είπε η Κασσάνδρα. Απλά το μυαλό σου είναι αλλού ή λόγω άγχους υπεραναλύεις πράγματα και δεν απαντάς αυθόρμητα όπως παλιά. Καμία σχέση με IQ.
13-12-2018, 10:42 #125
Γνωσιακα συμπτωματα (cognitive symptoms) συνοδευουν και το αγχος και την καταθλιψη και τα περισσοτερα θεματα που θα διαβασεις εδω μεσα. Οπως σου εγραψαν τα παιδια, ξεπερνιουνται μαζι με τα αρχικα συμπτωματα. Διαφερουν απο το ενα θεμα στο αλλο γενικα κι επισης εχουν την ταση να εμφανιζονται πριν κι απ' τα κυρια συμπτωματα ακομη. Μπορει ξαφνικα ενα πρωι να δεις οτι δεν καταλαβαινεις πχ μια σελιδα τεχνικου κειμενου, σαν να εχεις παθει εγκεφαλικη βλαβη, αλλα να ειναι προαγγελος καταθλιψης, εστω κι αν τελικα το παλεψεις και δεν ερθει. Τα βασικα ψυχολογικα που σε ταλαιπωρουν πρεπει να κοιταξεις και μην αναβαλλεις το ραντεβου με τον γιατρο.
Last edited by oboro; 13-12-2018 at 11:16.
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
13-12-2018, 13:26 #126
Γιατροο.....γιατρο....������������
13-12-2018, 16:35 #127
Το είχα παλιά αυτό. Για παράδειγμα έγραφα διαγώνισμα ή έδινα για proficiency έχανα την αυτοσυγκέντρωση και σκεφτόμουν ότι έχανα τον έλεγχο και δεν γνωρίζω τίποτα.
Στο Δημοτικό είχα φάει κόλλημα ότι λέξεις που γνώριζα τις ξεχνούσα. Σκεφτόμουν ότι την κρίσιμη στιγμή θα τα ξεχάσω όλα πχ σε κάποιο τεστ ίσως από την λαχτάρα μου να τα πάω τέλεια. Και στο τέλος όντος πήγαινε καλά. Θυμάμαι μετά από interviews να είμαι σίγουρος ότι έχουν πάει χάλια και το αποτέλεσμα να είναι θετικό. Έχω σκεφτεί και μήπως τρολαρω καμία φορά ή ότι γίνομαι μαλακας και κοροϊδεύω όποιους βρίσκονται σε χειρότερη μοίρα από εμένα. Ή ότι πιστεύω ότι είμαι τόσο καλός που μπορώ να απορρίπτω δουλειές γιατί θα βρω σίγουρα αλλού. Δεν λέω ότι το έκανα συνειδητά. Είναι μηχανισμός άμυνας;; Τρώω φρίκες;; Είμαι εγωιστής?? Δεν ξέρω... Ή παρανοικος όντος;
Γιατρό θα πάω το κανόνισα
13-12-2018, 16:39 #128
Είχα μια συζήτηση με κάποιον ομοφυλόφιλο καποτε και μου είχε πει πως η χρόνια καταπίεση σεξουαλικά μπορεί να οδηγήσει σε τικ, σε ψυχολογικά προβλήματα κτλ. Το πιστεύω. Μα τα συζητήσαμε προηγούμενων στο τοπικ αυτό. Εμένα φυσιολογικά πράγματά μου έλειψαν. Και μου λείπουν. Όχι τίποτα τρελό. Φυσιολογική απλή ζωή θέλω. Δεν επιζητώ μεγαλεία. Και δεν τα αξίζω κιόλας θεωρώ
13-12-2018, 20:27 #129
εχω την εντυπωση οτι εχεις κατι κοινο με τη κασανδρα δηλαδη μαλον ψειριζεις υπερβολικα οτι σου λενε οι αλλοι και τα παρεξηγεις ολα ειμουν σιγουρος πχ οτι αυτο το εκανες σε ολους μεχρι που δεν εμεινε κανενας γι αυτο αναρωτιεσαι αν εχεις καψει κατι θυμαμαι πχ και καποιον γκει στη σχολη που πηγαινα που ειχε τις ιδιες αντιληψεις δηλ οτι ολοι τον κοροιδευουν η σχεδιαζουν κατι κακο γι αυτον αλλα εγω νομιζω οτι αυτος το εβλεπε ετσι θυμαμαι πχ μια μερα με ρωτησε κατι ενω εγω ειμουν στο κοσμο μου και αυτος το παρεξηγησε και μου ελεγε οτι τον λεω μ... ενω εγω απλα ειμουν αφηριμενος...
13-12-2018, 21:10 #130
Δε ξέρω μπέρδεμα....
13-12-2018, 21:23 #131
εγω τα λεω ολα αυτα γιατι σκεφτομαι πως θα τραβηξουν τη προσοχη του κοσμου και θα του αρεσουν ο κοσμος θελει να βλεπει καποιον που να μιαζει σαν αντρας και να εχει μυαλο γυναικας στη συνεχεια τον κανουν ειδωλο
13-12-2018, 22:34 #132
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ αν το λες αυτό για εμένα, ότι το λέω εγώ, τότε πίστεψέ με δεν θέλω να τραβήξω καμιά προσοχή. Ούτε πιστεύω αυτό που λες περί ειδώλου. Αν το λες δηλαδή όντος υπονοώντας ότι αυτό πιστεύω. Την προσοχή φίλων και τα λοιπά όντος την ήθελα γιατί είχα ανάγκη να μιλήσω αλλά μέχρι εκεί. Τώρα εδώ στο φόρουμ οκ τραβώ προσοχή λόγω της φύσεως του φόρουμ, φυσικά και μπαίνω για να ζητήσω υποστήριξη όπως όλοι.
Μίλα ανοιχτά όπως μιλάω κι εγώ σου είπα. Σαν άτομο δεν προκαλώ και αν είσαι κάποιος που έχεις καταλάβει ποιος είμαι (το πιθανότερο) έλα και μίλα μου κανονικά.
Αυτά περί μυαλού γυναίκας και εμφάνιση άνδρα επίσης δεν τα καταλαβαίνω. Εγώ έχω και εμφάνιση και μυαλό άντρα. Επειδή έχω αναφέρει κάποια σεξουαλική απόκλιση εσύ το πήγες ξαφνικά στο άλλο άκρο. Δεν λειτουργεί έτσι όμως
13-12-2018, 22:37 #133
Στους υπόλοιπους που μου έχετε απαντήσει ευχαριστώ και αν έγινε λίγο μπαχαλο η κουβέντα μας ζητώ συγγνώμη.
14-12-2018, 00:59 #134
Βρίσκομαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση
14-12-2018, 07:54 #135
tzimani το θεωρείς λογικό να γράφτηκε ο Αλέξανδρος εδώ το 2013 για να περιμένει πότε θα εμφανιστείς εσύ που είσαι γνωστός του να σου την πει, ή ότι μπορεί ο οποιοσδήποτε να καταλάβει ποιός είσαι στην πραγματική ζωή από αυτά που γράφεις; Πραγματικά στις τελευταίες 2-3 σελίδες παραλογίζεσαι σε κάποια από αυτά που λες, δεν ξέρω αν είναι επειδή ανοίχτηκες πιο πολύ ή επειδή αισθάνθηκες πιο άνετα στο φόρουμ και έγινες πιο συγκεκριμένος ή αν τον τελευταίο καιρό κάτι σε πίεσε περισσότερο...
Γιατρό πότε θα πας; Μην διστάσεις να του πεις αυτά που μας λες κι εμάς εδώ.