Results 76 to 90 of 147
Thread: Το κεντρί της εξαφάνισης
-
27-12-2018, 13:16 #76
Μιλιβακι πολυ σωστή! Αν θες τη γνώμη μου ασ'τες τις σχέσεις με πολύ πάθος είναι για πολύ γερά στομάχια και ακόμα παλεύω να σώσω το δικό μου.Ρωτα με ο,τι θες έχω και πιο ενδιαφέρουσες ιστορίες από την τωρινή χαχα. Ναι είναι η μόνη Σόφη λύση που περιγράφεις αλλά επειδή έχω φάει παρόμοια στο παρελθόν θα ζορισει ακόμα πιο πολύ να μαζέψω τα κομμάτια μου.Απο εμπειρίες άλλο τίποτα!!! Αχ τι ωραίο αυτό που λες για το happy end όλοι γι'αυτό τα τραβάμε αυτά.
- 27-12-2018, 13:33 #77Miliva21Guest
Κατά τη γνώμη μου ο τύπος έτσι όπως εξαφανίστηκε πρόδωσε την ποιότητα που είχε προσδώσει αυτός στη σχέσης σας ....
συνήθως όταν ένα άτομο το σέβεσαι και το υπολογιζεις και θεωρείς ένα σημαντικό κεφάλαιο της ζωής σου τη σχέση σου μαζί του δεν φεύγεις έτσι...κτ θα πεις κάποια εξήγηση θα δώσεις έστω ψέματα ή έστω τη μισή αλήθεια...θα θελήσεις να δώσεις φινάλε σε κτ που θεωρούσες σημαντικό ......το φεύγω έτσι ξαφνικά μου πάει σε φάση ότι εντάξει καλά πέρασα έπαιζα και λίγο ίσως ήμουν και αλλού ταυτόχρονα.....και γενικότερα δεν έδωσα και τη μεγαλύτερη βαρύτητα σε αυτό που είχα....
Έτσι είναι ότι έχει πάθος είναι ψυχοφθόρο Αλλά καλό είναι να το ζεις και αυτό γτ συνήθως μέσα από αυτά μαθαίνεις περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σου κ τους αλλους και ζεις πραγματικά ....
27-12-2018, 13:45 #78
Ακριβώς!!! Αν και προσωπικά το χω πολύ και με την αλήθεια και το σεβασμό και περιμένω το ίδιο και από τους άλλους και κει σκάω. Αυτός πάλι αυτές τις έννοιες μόνο ακουστα! Πάντως για τις λίγες εμπειρίες που λες ότι έχεις το μυαλό σου δουλεύει άψογα εύγε!! Ναι αφού δεν είχε ταυτότητα η σχέση μας στην αρχή είπε να της δώσει στο τέλος. Τι να πεις....όταν ο άλλος σου δείχνει πως είναι τρελά ερωτευμένος σ' αφήνει μετά πίσω στην απόγνωση και τη συνεχή αμφιβολία και με θυμό πααααρα πολύ θυμό. Θέλει μαεστρία να προσποιησαι έτσι. Θυμάμαι με αγκάλιαζε τόσο σφιχτά που νόμιζα θα σπάσουν τα κόκκαλα μου.
Ναι οι ιστορίες πάθους ανήκουν στην κατηγορία ότι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό! Μετά από κάθε ιστορία δεν ήμουν ποτέ ίδια ήμουν πάντα πιο δυνατή με ανανεωμένη κοσμοθεωρία μου παίρνει καιρό αλλά άξιζε...Αυτό μου δίνει δύναμη και περιμένω και τώρα. Όλα αυτά και με χουν πονηρεψει και σκληραγωγησει απλά λόγω συναισθηματικής εξάντλησης έχω και γω ανάγκη να πιστέψω σε κάτι αληθινό....και αυτό οι επιδεξιοι το μυρίζονται.
27-12-2018, 14:02 #79Miliva21GuestΤόσο πολύ ε; τι να πω όντως να το έκανε στα χαλαρά και προσποιούμενος; δεν ξέρω πως σκέφτονται και πως δρουν μερικά άτομα καλως ή κακώς εγώ όταν είναι να μπλέξω κάπου ή να διεκδικήσω κάτι δεν το έχω κάνει ποτέ στα ψέματα για να ξέρω πως λειτουργούν κάποιοι.....
Είναι καλό να ελπίζεις να είσαι ανοιχτή και να διεκδικείς αυτό που θες....είναι προσόν και εύχομαι αυτή η εμπειρία σου να μη σε μπλοκάρει και να συνεχίσεις έτσι....
Ναι θα ρθει και η σχέση η πιο στέρεη σίγουρα απλά χρειάζεται να μαθαίνεις από τα λάθη σου και να μην τα επαναλαμβάνεις γτ θα ελκύεις πάντα τον ίδιο τύπο ανθρώπων και θα πέφτεις στις ίδιες παγίδες....
27-12-2018, 14:09 #80
Όταν λες να μην επαναλαμβάνω τα ίδια λάθη εννοείς να βάζω πιο γρήγορα τα όρια μου να μην εμπιστεύομαι γρήγορα πώς το εννοείς εσύ; Άστα να πάνε σίγουρα υπάρχουν οι επαγγελματίες του είδους. Από την άλλη επειδή έχω και εμπειρία στο θέμα (αλίμονο) κάτι παραπάνω ξέρω και ένα θα πω νιώθουν και παρανιωθουν. Νταξ μπορεί απλά να τον συνεπήρε και ο ενθουσιασμός αρχικά οκ ανθρώπινο σαφώς (είναι κι εύκολο να ενθουσιαστεί κάνεις μαζί μου στο μετά κολλάμε). Απλά όταν φεύγει η αρχική ζάλη κάτι σου βγαίνει αλλιώς απ'οτι το χες προγραμματίσει και το μαζεύεις όπως όπως
.
27-12-2018, 14:18 #81Miliva21GuestΔεν μπορώ να γνωρίζω ποια είναι τα "λάθη" που ενδεχομένως κάνεις στις σχέσεις σου.....Εσύ πρέπει να καθίσεις και να σκεφτείς τι μπορεί να θέλει βελτίωση τι μπορεί να δείχνεις ή να βγαζεις στον άλλο που μα το παρερμηνευει...ή εάν κολλάς με έναν συγκεκριμένο τύπο ανδρών που την κάνουν στο τέλος με ελαφρά πηδηματάκια....
Συγκεκριμένα σε αυτή τη σχέση σου δεν νμζ ότι έκανες κτ λάθος εσύ του έδειξες ενδιαφέρον όπως έπρεπε χαλαρή σε κόβω να ήσουν καθολη τη διάρκεια αυτού που συνέβαινε μαζί του....
Απλώς μετά το άδοξο τέλος μια σχέσης είναι καλο να κάνουμε μια ανασκόπηση στο τι δεν κάναμε καλά ή στο τι θα μπορούσαμε να αλλάξουμε...
Πχ αν πέφτεις σε ένα συγκεκριμένο τύπο ανδρών πρέπει να αναρωτηθείς γτ .... αν έχουν όλες οι σχέσεις σου το ίδιο τέλος πχ
27-12-2018, 14:22 #82Miliva21GuestΉταν μεγαλύτερος σου γ αυτό ίσως δεν σου έδωσε τον σεβασμό που ενδεχομένως να ήθελες και το είδε σαν παιχνίδι......μπορεί να έπαιζε παράλληλα κάτι όπως είπα
27-12-2018, 14:26 #83
Σ' ευχαριστώ πολύ όπως και να χει! Ναι το χω αυτό το μοτίβο γενικά κάποτε μου λέγαν οι φίλες μου ότι το κάνω γιατί φοβάμαι τις σχέσεις αλλά πίστεψέ με θα ήθελα σχέση. Αυτό προσπαθώ τώρα όσο μπορώ να κάνω...Το τραγικό είναι στις άλλες περιπτώσεις ότι όλοι γύρισαν αλλά όταν δεν είχα τίποτα να δώσω ( εκτός από μια εξαίρεση γκουχ).
Σ' ευχαριστώ που αναγνωρίζεις ότι η συμπεριφορά μου ήταν εντάξει . Σε διαβεβαιώνω πως ναι ήμουν "τέλεια" απέναντι του δεν ήθελα να τον πιέσω και πιεστηκα εγώ. Επίσης του δειξα σεβασμό που αμφιβάλλω αν είχε ξαναδεί κυρίως γιατί ήταν μεγαλύτερος και ένιωθα την ανάγκη να σεβαστώ πώς είχε το χρόνο να ζήσει μεγαλύτερο πόνο από μένα. Όλα αυτά με κάνουν να νιώθω ακόμη πιο χαλιά με την εξαφάνιση του...
27-12-2018, 14:37 #84Miliva21GuestΑπλά με μια τελευταία ανάγνωση που έκανα πιστεύω πως απλά ήξερε πολύ καλά να χειρίζεται τις σχέσεις πήρε αυτό που ήθελε και επέλεξε να φύγει....αυτά που γράφεις ότι "μου πετούσε κάτι για σχέση" κτλ κτλ είναι λίγο μπλόφα και συναισθηματική χειραγώγηση....
εσυ ίσως ήσουν λίγο φλου και μπορεί να μην έθεσες τα όρια σου και τα θέλω σου εξαρχης απλά να δεχοσουν το φλερτ του και το ενδιαφέρον του και να ανταποκρινοσουν χωρίς να ξέρεις που θα πάει....άφησες δλδ τα πράγματα και λίγο στη τύχη τους....
Αυτό δεν το θεωρώ κακό γτ έχουμε μάθει όλες οι γυναίκες λίγο πολύ να μη θέλουμε να πιέζουμε τους άντρες να μην γινόμαστε γκρινιάρες και φορτικες........και είναι καλο επδ δεν θέλησες να πιέσεις τις καταστάσεις μόνο να ζήσεις τη στιγμή.....
Όμως από την άλλη αυτή σου η συμπεριφορά η χαλαρη τελικά του έδωσε χώρο να παίξει το παιχνίδι με τους δικούς του όρους ........Ίσως πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να θέτουμε τα θέλω μας από την αρχή χωρίς να νιώθουμε ότι γινόμαστε δεδομένες και πιεστικές
27-12-2018, 14:44 #85
Γενικά για μένα αν δεν έρχεται μόνο του δεν έχει νόημα γι αυτό προσπαθώ να Μάι κουλ και να μη βιάζομαι. Νομίζω και να του το λέγαμε δεν θα χε νόημα.Αργα η γρήγορα θα μου την έκανε άρα ίσως καλύτερα που γίνεται έτσι...Του χα πει στην αρχή πως θέλω να τον γνωρίσω και να το πάμε σιγά σιγά τώρα άλλο κατάλαβε...
27-12-2018, 14:48 #86Miliva21GuestΥποσυνείδητα ήξερες και εσύ τη σημαντικότητα της σχέσης μέσα σου .....
Ίσως το ότι δεν του είπες ξεκάθαρα τα θέλω σου και πιο επιτακτικά να το έκανες επδ κάτι μέσα σου σου έλεγε ότι αν το κάνεις αυτός θα φύγει...αυτό σημαίνει ότι είχε θέσει από πολύ νωρίς τους όρους του και τι ήθελε από σένα μέχρι και το βαθμό που θα σου επιτρεπόταν να γίνεις πιο διεκδικητική...εν ολίγοις σε έκλεισε σε ένα καλούπι και σε οριοθέτησε πριν το καταλάβεις.....ας πούμε ότι έκανες λίγο κ εσύ τη παπια γτ είχες ελπίδες όμως......
Δεν πρζ όπως και να χει ....
Life goes on
27-12-2018, 14:57 #87
27-12-2018, 15:00 #88
Το θεμα ειναι να ασχολεισαι και λιγο με τι κανεις εσυ λαθος γενικα, οχι μονο ποσο απαραδεκτος ηταν (που ηταν) ο πιο προσφατος. Για να στο λεει τοσος κοσμος καποιο δικιο δε θα εχει;
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
27-12-2018, 15:01 #89Miliva21GuestΑυτό ίσως πρέπει να κοιτάξεις....γτ δίνεις αξία και κολλάς σε άντρες που έχουν ξεκαθαρίσει ακριβώς τι θέλουν από σένα από την αρχή....βαθυς φόβος δέσμευσης..χαμηλή αυτοεκτίμηση ότι δεν θα σου τύχει ένας άντρας να σε θέλει στα σοβαρά...; Ή κάνεις το λάθος να θεωρείς ελκυστικός τους λάθος άντρες....
27-12-2018, 17:10 #90
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία