Σεξουαλικές φαντασιώσεις - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 15 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 213
    Senior Member
    Καλά τώρα το χονδρεναμε τελείως .χαχαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Εμένα πάλι με φτιαχνει να είμαι εγώ ο μπακάλης και η γυναίκα μου και καλά μου χρωστάει και πάω να εισπράξω τα χρέη...είναι πολύ αστείο όμως..κάτι παρόμοιο με τον πλούσιο και την υπηρέτρια είναι αυτο
    χαχα ε σιγά ρε συ, περίμενα να κρεμόσασταν από κανένα αλεξίπτωτο. Ναι μοιάζει σαν αυτό που είπα με τον πλούσιο και την υπηρέτρια, αλλά να υπάρχει όντως σενάριο. Σε φάση να είμαι με ένα τσιγάρο ή πούρο και μια ρόμπα αντρική και εκείνη να καθαρίζει όντως, εγώ να την φλερτάρω και εκείνη να κάνει την δουλειά της και να μην δίνει πολύ σημασία, αλλά στο τέλος να βρισκόμαστε στο κρεβάτι, κάτι τέτοιο.

Γενικά έχω αρκετή φαντασία, έχω ένα δικό μου σημειωματάριο και γράφω δικές μου ιστορίες φαντασίας, δεν έχουν να κάνουν με σεξ μόνο, αλλά γενικά διάφορες ιστορίες. Αστυνομικές, περιπέτειας κλπ. με χαλαρώνουν, όταν είμαι στρεσαρισμένος.

Senior Member
    Ρε συ μήπως γράφεις και αστυνομικά αινίγματα??
    Μου αρέσουν πάρα πολύ τα αστυνομικά αίνιγματα..αν έχεις κάτι πες να το λύσω το μυστήριο

Senior Member
    Ρε συ μήπως γράφεις και αστυνομικά αινίγματα??
    Μου αρέσουν πάρα πολύ τα αστυνομικά αίνιγματα..αν έχεις κάτι πες να το λύσω το μυστήριο
    Οι ιστορίες μου γενικά μένουν περισσότερο στους διαλόγους, παρά στο ίδιο το έγκλημα, μου αρέσει δηλαδή να μπλέκω τους χαρακτήρες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Kostas_14 View Post
    Οι ιστορίες μου γενικά μένουν περισσότερο στους διαλόγους, παρά στο ίδιο το έγκλημα, μου αρέσει δηλαδή να μπλέκω τους χαρακτήρες.
    A νόμιζα ότι γράφεις μυστηρίου..αυτά μου αρέσουν που πρέπει να μαντέψεις το δολοφόνο...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Εμένα πάλι με φτιαχνει να είμαι εγώ ο μπακάλης και η γυναίκα μου και καλά μου χρωστάει και πάω να εισπράξω τα χρέη...είναι πολύ αστείο όμως..κάτι παρόμοιο με τον πλούσιο και την υπηρέτρια είναι αυτο
    Μπακάλης λέει,χαχαχαχαχαχα.
    Πολύ λαϊκό ρε εσύ.
    Αλλά άμα την βρίσκεις...
    Το σέβομαι πάντως.

Miliva21
    Guest
    Τώρα είδα το θρεντ που άνοιξες Κώστα...
    Όχι τίποτα δεν είναι παράλογο και μη φυσιολογικό στο σεξ όταν δυο ή και παραπανω ενήλικες συναινούν και το θέλουν.......σε όλους τους αλλους δεν πέφτει λόγος......

Ανάλογα με τον άνθρωπο καθένας μας έχει διάφορες φαντασιώσεις ......οι περισσότεροι πάντως αν όχι όλοι μας έχουμε μια φαντασίωση που μας αρέσει πολύ.......

Το θέμα είναι να ταιριάζεις με τον άλλο στο σεξ και να θέλετε τα ίδια πράγματα...αν πχ ο ενας θέλει και ο άλλος καταπιέζεται τότε δεν είναι φυσιολογικό και δεν θα λειτουργήσει και έτσι.......

Προσωπικά τη φαντασιωση με το παιχνίδι ρόλων το βρίσκω αρκετά ενδιαφέρον .......ξεφευγεις και από τη ρουτίνα όταν χρειάζεται.....

Αλλά πχ φαντασίωση με περισσότερα από ένα άτομα οχι δεν τη θεωρώ νορμάλ για μένα παντα....

Οπότε σου έδειξα και στη πράξη τι θεωρείται φυσιολογικο και τι όχι....Είναι πολύ πολύ υποκειμενικο......ανάλογα αυτόν που ρωτάς

Miliva21
    Guest
    Μόνο ο πλούσιος με τη καριέρα είναι;; σιγά....

Ειναι και ο διευθυντής με τη γραμματέα

Ο δάσκαλος με τη μαθητρια

Ο έμπειρος μεγαλος με τη μικρή και άπειρη

Αυτά είναι κυρίως τα γυναικεία γουανα μπι ζευγάρια χεχε

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Μόνο ο πλούσιος με τη καριέρα είναι;; σιγά....

Ειναι και ο διευθυντής με τη γραμματέα

Ο δάσκαλος με τη μαθητρια

Ο έμπειρος μεγαλος με τη μικρή και άπειρη

Αυτά είναι κυρίως τα γυναικεία γουανα μπι ζευγάρια χεχε
    Και αντρικά μπορούν να είναι!Όχι μόνο γυναικεία!

Senior Member
    Η ανταλλαγή ρόλων τι είναι ρε παιδιά πείτε και σε εμένα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Και αντρικά μπορούν να είναι!Όχι μόνο γυναικεία!
    Εννοείτε ότι είναι και ανδρικά...

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Μπακάλης λέει,χαχαχαχαχαχα.
    Πολύ λαϊκό ρε εσύ.
    Αλλά άμα την βρίσκεις...
    Το σέβομαι πάντως.
    Ρε φίλε το έχω δει από παλιές κλασικές ταινίες και μου έχει κολλησει...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Τώρα είδα το θρεντ που άνοιξες Κώστα...
    Όχι τίποτα δεν είναι παράλογο και μη φυσιολογικό στο σεξ όταν δυο ή και παραπανω ενήλικες συναινούν και το θέλουν.......σε όλους τους αλλους δεν πέφτει λόγος......

Ανάλογα με τον άνθρωπο καθένας μας έχει διάφορες φαντασιώσεις ......οι περισσότεροι πάντως αν όχι όλοι μας έχουμε μια φαντασίωση που μας αρέσει πολύ.......

Το θέμα είναι να ταιριάζεις με τον άλλο στο σεξ και να θέλετε τα ίδια πράγματα...αν πχ ο ενας θέλει και ο άλλος καταπιέζεται τότε δεν είναι φυσιολογικό και δεν θα λειτουργήσει και έτσι.......

Προσωπικά τη φαντασιωση με το παιχνίδι ρόλων το βρίσκω αρκετά ενδιαφέρον .......ξεφευγεις και από τη ρουτίνα όταν χρειάζεται.....

Αλλά πχ φαντασίωση με περισσότερα από ένα άτομα οχι δεν τη θεωρώ νορμάλ για μένα παντα....

Οπότε σου έδειξα και στη πράξη τι θεωρείται φυσιολογικο και τι όχι....Είναι πολύ πολύ υποκειμενικο......ανάλογα αυτόν που ρωτάς
    Ναι εννοείται ρε συ, δεν είπαμε για κάτι παράλογο. Αναφέρθηκα αποκλειστικά, για πράγματα που γίνονται εντός της σχέσης ή του γάμου, από το ζευγάρι και μόνο. Ναι είναι ενδιαφέρον, ειδικά αν εντάξεις και σενάριο, το σενάριο είναι πρωτότυπο βέβαια, γι'αυτό έχει και ενδιαφέρον. Το θέμα είναι να βρεις μια κοπέλα ή έναν άντρα αντίστοιχα, που να έχει τα ίδια "θέλω" στο σεξ. Εκεί είναι το δύσκολο πιστεύω.

Miliva21
    Guest
    Η ανταλλαγή ρόλων τι είναι ρε παιδιά πείτε και σε εμένα...
    Σε φάση γιατρός νοσοκόμα παίζουμε κάποιους άλλους ...έλα τώρα εσύ παλιά καραβάνα δν τα ξέρεις αυτα;;
    Δεν σε πιστευωωω

Banned
    εγω εχω μια καλη ιδεα πρεπει να φτιαξουν μια περουκα που δε βγαινει οταν τη τραβας για να μπορεσεις επιτελους να τον ξεμαλιασεις χωρις τυψεις και να τον τραβας να βαλει το προσωπο του ξερεις που.

Page 4 of 15 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast