Για πόσο; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 38 of 38
    Junior Member
    Miliva σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου, μάλλον αυτό θα κάνω.

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Lolita View Post
    Miliva σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου, μάλλον αυτό θα κάνω.
    Νμζ πως όλοι μας προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε τη κατάσταση όσο γντ.......κράτα όλες τις απόψεις πάντα η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση......Τις πραγματικές απαντήσεις εκείνη μπορεί να στις δώσει...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lolita View Post
    Κώστα απάντησα στον Γιώργο, απλά εσύ δεν το κατάλαβες. Σε σένα δεν απάντησα γιατί προφανώς δεν θέλω να χωρίσω. Άμα το ήθελα θα το είχα κάνει. Δεν έχω να σου πω κάτι. Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου αλλά αν θεωρείς πως δεν εκτιμώ τις αντρικές συμβουλές μπορείς να βγεις από τη συζήτηση.
    Επιθετικότητα από το πουθενά. Η γραφή αντικατοπτρίζει και το ποιόν μας, είμαι ήδη εκτός συζήτησης. Απλά για να είσαι και τυπικά ευγενική, θα μπορούσες έστω να μου απαντήσεις, πως δεν ισχύουν αυτά που γράφω. Η αδιαφορία για εμένα μου δείχνει πολλά για έναν άνθρωπο, όποιος και να είναι αυτός. Καλή συνέχεια.

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Kostas_14 View Post
    Επιθετικότητα από το πουθενά. Η γραφή αντικατοπτρίζει και το ποιόν μας, είμαι ήδη εκτός συζήτησης. Απλά για να είσαι και τυπικά ευγενική, θα μπορούσες έστω να μου απαντήσεις, πως δεν ισχύουν αυτά που γράφω. Η αδιαφορία για εμένα μου δείχνει πολλά για έναν άνθρωπο, όποιος και να είναι αυτός. Καλή συνέχεια.
    Φιλικά σου λέω μη το παίρνεις σοβαρά.....

Εγώ δεν είδα πουθενά η θεματοθετρια να αδιαφόρησε ή να ήθελε να σε βγάλει εκτός συζήτησης .....απλώς δεν απαντάνε όλοι σε οοολα τα σχόλια που γράφουμε για τον καθένα ξεχωριστά.......ειδικά όταν ενδεχομένως έχεις γράψει κάτι που ο θεματοθετης γνωρίζει στη πράξη ότι δεν ισχύει γι αυτό που τον απασχολεί....Και δεν ταυτιζεται....

Και εγώ το έχω κάνει και όλοι μας.....ασυνείδητα και χωρίς προθεση....

Και επδ είσαι μέλος εδώ και γράφεις και προβληματιζεσαι γύρω από κάποια θέματα νομίζω πως παρεξηγεις τσαμπα κάποιες καταστάσεις....................

νομίζεις ότι αδιαφορούν για σένα ενώ δεν είναι έτσι.......Και το παίρνεις πλ προσωπικά.......Είσαι προκατειλλημενος αρνητικά και φέρεις μεσα σου την ηττοπάθεια ......με αποτέλεσμα να παρεξηγείς ατομα και καταστάσεις τσάμπα....

Αυτό μπορεί να είναι και από χαμηλή αυτοπεποίθηση.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Φιλικά σου λέω μη το παίρνεις σοβαρά.....

Εγώ δεν είδα πουθενά η θεματοθετρια να αδιαφόρησε ή να ήθελε να σε βγάλει εκτός συζήτησης .....απλώς δεν απαντάνε όλοι σε οοολα τα σχόλια που γράφουμε για τον καθένα ξεχωριστά.......ειδικά όταν ενδεχομένως έχεις γράψει κάτι που ο θεματοθετης γνωρίζει στη πράξη ότι δεν ισχύει γι αυτό που τον απασχολεί....Και δεν ταυτιζεται....

Και εγώ το έχω κάνει και όλοι μας.....ασυνείδητα και χωρίς προθεση....

Και επδ είσαι μέλος εδώ και γράφεις και προβληματιζεσαι γύρω από κάποια θέματα νομίζω πως παρεξηγεις τσαμπα κάποιες καταστάσεις....................

νομίζεις ότι αδιαφορούν για σένα ενώ δεν είναι έτσι.......Και το παίρνεις πλ προσωπικά.......Είσαι προκατειλλημενος αρνητικά και φέρεις μεσα σου την ηττοπάθεια ......με αποτέλεσμα να παρεξηγείς ατομα και καταστάσεις τσάμπα....

Αυτό μπορεί να είναι και από χαμηλή αυτοπεποίθηση.....
    Κοίτα θα σου μιλήσω ειλικρινά. Έχεις λάθος πάνω στην άποψη σου για εμένα, αλλά θα το αναλύσω όσο πιο συνοπτικά μπορώ. Κατ'αρχήν να πω, πως βγάζεις εύκολα συμπεράσματα, κάτι που δεν οδήγησε κανέναν/καμία, σε ορθά συμπεράσματα. Βάζεις δηλαδή τους ανθρώπους σε κουτάκια, από ένα κείμενο και μόνο.

Δεν παρεξήγησα τίποτα, είπα απλά την άποψή μου και έπειτα είπα στον Γιώργο, πως μάλλον δεν ενδιαφέρονται για τις αντρικές γνώμες, χωρίς να υπάρχει ίχνος ειρωνείας μέσα σε αυτή την πρόταση, το έλεγα πολύ σοβαρά. Έχω δει κάποια θέματα, που λένε εξ'αρχής οι θεματοθέτες πχ. ότι θέλουν γνώμες μόνο από τις κοπέλες ή μόνο από τους άντρες, κάτι που είναι απόλυτα σεβαστό.

Έτσι θεώρησα πως συμβαίνει το ίδιο και εδώ, γι'αυτό αναφέρθηκα στον Γιώργο να μην κοπιάζει να γράφει απαντήσεις, όπως είπα και για εμένα πως ήταν λάθος. Εν ολίγοις η θεματοθέτρια περισσότερο θίχτηκε, παρά εγώ.

Εγώ μίλησα για αδιαφορία, ναι με ενοχλεί η αδιαφορία, ας έλεγε καλύτερα να μην σχολιάζω, όχι να φύγω κλπ.

Όσο για την χαμηλή αυτοπεποίθηση, αυτό άσε να το κρίνει καλύτερα η πορεία ζωής μου, στα κοινωνικά, ερωτικά και σπουδές και όχι από μια φράση μου εδώ. Γι'αυτό είπα πριν κάτι για τα γρήγορα συμπεράσματα...

Νομίζω πως αρκετά ασχολήθηκα με το εν λόγω θέμα, απλά δεν μπορούσα να αφήσω ασχολίαστο, αυτό που ανέφερες Μίλιβα. Μου αρέσει o διάλογος και αυτόν επιδιώκω πάντα σε όλα τα θέματα, αν δεν θέλει κάποιος να κάνει διάλογο, ας το πει, δεν έχω κανένα θέμα.
    Last edited by Kostas_14; 11-01-2019 at 01:44.

Banned
    αν δεν εκτιμας τς αντρικες συμβουλες ας γνωριστουμε κυριος Αγλα'ι'α νομιζω οτι συνηθιζεις να διαλεγεις αυτους τους ανθρωπους γιατι τους εχεις μια προτημιση πχ οι πολυ ευγενικοι δε σου πολυαρεσουν γι αυτο και αυτη σου μιλα ετσι και το κανει μονο σε σενα.

Junior Member
    Μπα όχι, ούτε καν.

Banned
    δηλαδη πρεπει να σου μιλα καποιος με ενα τροπο αινιγμα που οπιος το βρει πετυχε τη λοταρια αν και υποψιαζομαι πως μπορει να ειναι αυτη ειναι ενας συνδιασμος απο τον τελαλη στο παζαρι και την ευγενικη μυστερ μυστηριο

τωρα δε ξερω αν αυτο ειναι αληθινο ισως ειναι αυτο που εχεις φανταστει.

Page 3 of 3 FirstFirst 123