Results 91 to 105 of 139
-
24-02-2018, 09:40 #91
καλησπερα παιδια και εγω εχω ζαλαδα και ασταθεια...παιρνω ladose εχω μια εβδοαμδα που το παιρνω και fredilan εδω και 25 μερες γτ ειχα και εμμονες ιδεες....προσπαθω να μην σκεφτομαι την ασταθεια...εχω ταλαιπωρηθει παρα πολυ
- 24-02-2018, 13:10 #92
Πριν ξεκινησεις τα φαρμακα ειχες ζαλη και ασταθεια? Παρε τηλ το γιατρο σου να τον ενημερωσεις μηπως χρειαζεσαι καποια αλλαγη.
Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
01-06-2018, 02:29 #93
Γεια σας, εγω ειχα ιλλιγγο και ζαλη τα τελευταια 3 χρονια σχεδον ασταματητα. Προσφατα εδωσα λυση στο προβλημα οταν επισκευτηκα εναν ωρυλα που ξερει πολυ καλα την ειδικοτητα του. Δυστυχως ειναι πολυ δυσκολο να βρεις τον σωστο γιατρο. Εχω κανει ενα σωρο μαγνητικες και αξονικες και ολα ηταν φυσιολογικα. Λοιπον, η μεθοδος που εκανε πανω μου ο γιατρος λεγεται μανουβρα Βιταλ και σαν σκοπο εχει να μετατοπισει τους ωτολιθους που εχουν ξεκολλησει (δεν θυμαμαι την επιστημονικη εξηγηση). Με τον καιρο λοιπον αυτοι οι ωτολιθοι δημιουργουν μαζα και ειναι ανεξελεγκτοι δημιουργωντας ζαλη και ιλλιγγο. Τα συμπτωματα μου πιο συγκεκριμενα ηταν οτι ενιωθα σαν να πεφτω σε λακουβες οταν περπατουσα και σαν καποιος να με κουναει οταν καθομουν με ενα χασιμο στο κεφαλι σαν να ειμαι μεθυσμενος ειδικα οταν το εστριβα αποτομα. Ο γιατρος ο ιδιος εχει βγαλει αυτην την μανουβρα και ειναι αποδεκτη απ ολη την Ευρωπη και την ονομασε με το επιθετο του (το λεω ετσι επειδη δεν ξερω αν επιτρεπεται να λεμε ονοματα γιατρων). Μου ειπε αμα με ξαναπιασει ιλλιγγος να την κανω μονος μου στο σπιτι. Στριβουμε αποτομα το κεφαλι αριστερα και δεξια σαν να κουναμε shaker για frape πολυ βιαια, συνεχομενα και γρηγορα για 20-30 δευτερολεπτα, σκοπος ειναι να ακουμε τα μαγουλα να χτυπουν στα δοντια (φλαπ φλαπ) και ανακουφιζεσαι αμεσως. Καντε την ασκηση καθιστοι κι επαναλαβετε αν χρειαστει. Σας καταλαβαινω ολους απολυτα. Επειτα για 9 μερες λαμβανω κορτιζονη για να ηρεμησει ο λαβυρινθος. Να ειστε ολοι καλα!!!
24-07-2018, 10:43 #94
μονιμη αγωνια
παιδιά γεια σας. Υποφερω εδω και 20 χρονια απο διαχυτη αγχωδη διαταραχη. Παιρνω αγωγη. Eπαιρνα ladose επειδη ομως υποτροποιασα μου δωσανε seropram. το παιρνω εδω και 2 εβδομαδες. ζαλιζομαι, εχω ασταθεια και υποταση. Τα αλμυρα δε βοηθαν ουτε το efortil. xanax παιρνω εδω και 20 χρονια και δε με πειραξε ποτε. Τα συνεχιζω και αυτά. Εχει κανεις αλλος αυτες τις παρενεργειες?
24-07-2018, 10:45 #95
παιδιά γεια σας. Υποφερω εδω και 20 χρονια απο διαχυτη αγχωδη διαταραχη. Παιρνω αγωγη. Eπαιρνα ladose επειδη ομως υποτροποιασα μου δωσανε seropram. το παιρνω εδω και 2 εβδομαδες. ζαλιζομαι, εχω ασταθεια και υποταση. Τα αλμυρα δε βοηθαν ουτε το efortil. xanax παιρνω εδω και 20 χρονια και δε με πειραξε ποτε. Τα συνεχιζω και αυτά. Εχει κανεις αλλος αυτες τις παρενεργειες?
24-07-2018, 11:03 #96
Συμπληρωμα διατροφησ οπωσδηποτε ηλεκτρολυτεσ βιταμινεσ με μεταλλα και μαγνησιο ολα μαζι για κανενα χρονο μαζι με τα φαρμακα περαστικα
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
26-07-2018, 17:39 #97
MESH 88 εχω τα ιδια συμπτωματα με εσενα(αισθηση σαν να περπατας σε λακουβες και σαν μια δυναμη να δς ωθει προς μια κατευθυνση)..σε ποσο καιρο σου περασε με αυτην την ασκηση?πηρες και φαρμακευτικη αγωγη εκτος απο την κορτιζονη?γενικα χρειαζεται και κατι αλλο για να περασει?
07-08-2018, 23:26 #98
εχω και γω τα ιδια συμπτωματα συν ενα βαρυ κεφαλι που δε ηρεμει.τι κανατε να σας περασει ;
07-08-2018, 23:32 #99
θα μπορουσες να μ πεις μετα απο ποσο καιρο σ περασα καταλαβα για πιο γιατρο λεμε.εχω το ιδιο θεμα
20-01-2019, 22:23 #100
Γειά σας! Είμαι νέα στο forum! Είμαι 36 ετών και τα τουλάχιστον τελευταία 10 χρόνια υποφέρω από χρόνια αστάθεια, ημικρανία, ιλιγγο. Η ζωή μου έχει γίνει εφιάλτης. Έχω αστάθεια κι ιλιγγο 24 ώρες το 24ωρο.Ειδικα όταν είμαι όρθια και στάσιμη αλλά και καθιστή σε μικρότερο βαθμό. Μόνο τελείως ξαπλωμένη ανακουφιζομαι κάπως. Δε μπορώ να σταθώ όρθια ούτε σε ουρά supermarket για ένα λεπτό. Απίστευτη αστάθεια, πίεση στα αυτιά και το κεφάλι βαραίνει. Με τα χρόνια η αστάθεια αυξάνεται. Εξαιτίας αυτού παθαίνω και κρίσεις πανικού. Έχω πάει σε όλες τις ειδικότητες νευρολόγους, νευροχειρουργους, ωρλ, ορθοπαιδικους, παθολόγους αλλά τίποτα. Έχω κάνει μαγνητικές παντού.Εχω μια αραχνοειδης κύστη στον οπίσθιο κρανιακο βόθρο και ένας νεύροχειρουργός μου είπε ίσως πιέζει στο σημείο αυτό το στατικοακουστικό νεύρο.Επισης να κάνω πάλι μαγνητική μήπως έχω εστίες επειδή ο πατέρας μου είχε σκλήρυνση. Οι ωρλ μου λένε για αίθουσαια ημικρανία. Επίσης έχω εκφυλιστικες αλλοιώσεις από αυχένα και προς τα κάτω σε όλη τη σπονδυλική όπως κι ευθειασμο και σκολίωση αλλά αυτά λένε δεν παίζουν ρόλο. Επίσης έχω συνεχεια βιοχημικός αποβολές και δεν ξέρω αν σχετίζονται κι αυτές κάπως. SOS!!! Είναι κάποιος στο forum με χρόνια αστάθεια επί 24 ώρες και για χρόνια να με καταλάβει?Η να μου πει τι έχει κάνει μέχρι τώρα και πως το αντιμετωπίζει? Έχει καταστραφεί η ζωή μου ολόκληρη κι η ψυχολογία μου. Έχω τρελάνει και τον άντρα μου που είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Η αστάθεια δεν παλεύεται! Ένα καράβι 10 μποφόρ η μισή μου ζωή! Επίσης συχνά έχω λιποθυμίες τάσεις! Αυτά!
21-01-2019, 00:33 #101
Δεν αντέχω άλλο. Η νύχτα είναι ο εφιάλτης μου. Μουδιασε όλη η αριστερή μου πλευρά μαζί με καψιμο. Φοβάμαι μην είναι καρδιά η σκλήρυνση. Έχω αρχίσει και τρέμω σαν το ψάρι. Παθαίνω μάλλον κρίση πανικού! Δε θέλω να ξυπνήσω πάλι τον άντρα μου... τον έχω τρελάνει. Θέλω να βάλω τα κλάματα... Φοβάμαι πολύ!!!!
21-01-2019, 14:39 #102
καλα βρε αλλη πινουνε χορτο,ποτα,τσιγαρα βαρια... για να ζαλιζονται... και εμεις ζαλιζομαστε χωρις να την πινουμε, γλιτώνουμε και από έξοδα..... τι θες να πεις τώρα? όλη μέρα ζαλίζομαι και εγώ... αλλα έμαθα να ζω με αυτό.... αν χαλαρώσεις το αντέχεις....!!!
21-01-2019, 14:42 #103
21-01-2019, 15:19 #104
Παιδια σας καλησπεριζει εδω ο Βασιλιας της ασταθειας αχαχ!! επι 6-7μηνες εχω ολη ημερα καθε μερα ασταθεια περπαταω και νομιζω οτι θα πεσω η οτι το πατωμα κουνιετε λες και ειμαι σε βαρκα!!! εχω κανει αιματολογικες γενικες και ουρων αξονικη ωριλα νευρολογο οφθαλμιατρο θυροηδη ολοι μου ειπανε αγχος και ψυχολογικα!!!
21-01-2019, 19:59 #105