Results 31 to 45 of 118
Thread: Χρειάζομαι συμβουλή παρακαλώ!
-
28-01-2019, 17:33 #31
ειλικρινά αυτό θέλω να κανω , να την ρωτήσω γιατί αυτό που μου τι δίνει πιο πολυ είναι το να μην ξέρω γιατί!Πόσο δύσκολο είναι ρε γαμωτο να είσαι με τους ανθρώπους ξεκάθαρος. 1+1=2 . απλά κ ωραία. τι είναι όλο αυτό το μυστήριο?Γιατί από στιγμή που με απορρίπτεις κάθε φορά που με βλέπεις είσαι όλο πειράγματα αγγίγματα και με πιάνεις και μου λες τα νέα σου κλπ. Λέω την επόμενη φορά που θα παω από κοντά να της πω πως θέλω κάποια πράγματα να καταλάβω και να παμε για καφέ. ξέρω ότι θα αρνηθεί οπότε θα την ρωτήσω επιτόπου. Δε θέλω μέσω κινητού.
- 28-01-2019, 19:10 #32
Πιστεύω πως πρέπει να μείνεις μόνο στα "ιατρικά" θέματα, μιας και που είσαι ασθενής και αναγκαστικά βλέπεστε, να είσαι τυπικός και εκεί θα δεις την αντίδρασή της. Αυτή τη στιγμή είναι σαν να την παρακαλάς, λόγω του ότι έχεις φάει κόλλημα.
Δεν νομίζω ότι θα σου απαντήσει ξεκάθαρα το τι ήταν όλο αυτό. Πιστεύω πως για να απομακρύνθηκε, μάλλον παίζει το ενδεχόμενο, να μην θέλει να χαλάσει το όνομα η γιατρός στην πιάτσα. Του τύπου γιατροί τα φτιάχνουν με ασθενείς κλπ. Μπορεί να έχει ανάγκη την δουλειά της και να μην θέλει να το διακινδυνέψει. Μπορεί να παίζει και αυτό.
28-01-2019, 19:24 #33
συμφορμητη μου, χτυπημενε απο το βελος του παναρχαιου αυτου θεου, του ερωτα! Μην αφηνεις τις ασχημες εντυπωσεις αλλα κι τα οποια εμποδια να σου στερησουν τα συναισθηματα σου! μην τα παρατας προσπαθησε ξανα κι ξανα!
Η κοπελα φερετε δυστυχως οπως οι πιο πολλες συνηθησμενες κοπελες, κανουν τις δυσκολες -χαρακτηριστικο της ελληνιδας , κι μετα κλαινε που κινηγαμε τις αλλοδαπες η που μενουν ανηπαντρες - ετσι κανει για να σε ψυσει η ετσι νομιζει!! βλεπεις ειτε η ελληνιδα μανα ειτε οι φιλες της της εχουν πει ολα αυτα! εξου κι οτι αλλαξε συμπερηφορα! ειναι προφανες οτι της αρεσεις! οτι σε θελει! απλα συμβουλευτηκαι τις φιλες της κι ειτε απο ζηλια ειτε απο βλακεια της εδωσαν την συμβουλη να σε πεδευει!! μην την πουν ευκολη καταλαβες φιλε μου! δυστυχως αυτο το πεχνιδι πρεπει να το παιξεις ακομα και υποκριτικα για να την ριξεις στο κρεβατι δλδη θελω να πω!Επισης ,ταυτοχρον να ψαχνεις κι για αλλες κοπελες! μην σταματας πωτες σε μια κοπελα! ποσο μαλον οταν κανει τετοια!
Υποψιαζομαι οτι η κοπελα θα ειναι ομορφη πανω απο το μεσο ορο ε? αληθεια, για πες μας ηλικια?
Θα σου ελεγα να συνεχησεις με παρα πανω δυναμη! δλδη πλησιασαι την πιο εντονα! να της ξανα πεις να βρεθειτε! και εκδηλωσε της τα συναισθηματα σου! πες της οτι λιωνεις για παρτη της! οτι δεν μπορεις , οτι εχει γινει εμονη στο μυαλο σου κι αλλα τετοια! δοκιμασετω!! μην τα παρατας!
περιμενουμε νεοτερα!
28-01-2019, 20:24 #34
είσαι ο πρώτος που μου λέει να συνεχίσω να τη διεκδικώ,δεν θέλω να φανω απελπισμένος ομως κατάλαβες? Επίσης μια σημείωση γιατί βλέπω ότι σε πιο πάνω σχόλια έχουν μπερδευτεί κάποιοι. Η κοπελα ειναι 34 και εγω 29.Μιλάω για την γραμματέα του γιατρού όχι την γιατρό.Οποτε δεν επηρεάζεται η σχέση αυτή κάπου στη δουλειά της.
28-01-2019, 20:37 #35
Δεν υπαρχει κολημα με την δουλεια ξεχνατω!! ακομα και η γιατρος να ηταν!! ο ερωτας εχει καρφωσει με τα βελοι του πολυ πιο δυσκολα σημεια! δεν θα κολησει στο δικο σας!!
Η ηλικια σας ειναι μια χαρα, και δικαιολογει εν μερη την συμπεριφορα της, να ξερεις οτι αυτη -εαν ειναι κοπελα με λογικη και συνηθης μυαλο- αυτη ειναι στην φαση που θελει να βρει καποιον για κατις σοβαρο - εκτως αν εχει σχεση και το κρυβει - αν ειναι ελευθερη λοιπον, και απλα απολαμβανει τα διαφορα φλερτ , διοτις να ξερεις οτι εαν ειναι μια απλη , μεσης ομορφιας κοπελα δεχετε πολυ παραπανω φλερτ απο οσο νομιζουμε εμεις οι ανδρες, ποσο μαλον εαν ειναι ομορφουλα, αυτο εμεις οι ανδρες πολλες φορες το ξεχναμε, αυτο λοιπον, οτι δεχετε κι αλλα φλερτ εκτως του δικου σου ισως ειναι ενας λογος να την κανει σκεπτικη απεναντη σου κι ο μονος τροπος να το κερδισεις αυτο φιλε μου ειναι με το να την κυνηγησεις! να της ανοιξεις την καρδια σου! να τις εκφρασεις λογια ομορφα για την εμφανηση της, για τα ρουχα της, ακομα και για την τσαντα της πες ψεματα!!! απλα να της μηλας με ομορφα λογια κι λογια που την ανεβαζουν ως γυναικα! Τ μυστικο που εμεις οι ανδρες ξεχναμε κι δυστυχως ειναι και οι ρυθμοι της ζωης τετοιοι ειναι ο ΧΡΟΝΟΣ!! δωστης χρονο!! εννοω βεβαια να την "πολιορκεις" αυτο το χρωνικο δυαστημα! αλλα μην περιμενεις να γινουν ολα γρηγορα! και συνηθως οσο πιο πολυ χρωνο θελει στην αρχη τοσο κι πιο πολη θα κρατησει η σχεση αυτη! που μην ξεχνας για αυτην ειναι σημαντικο να βρει εναν ανδρα για σοβαρη σχεση,διοτις, εαν ονειρευετε οικογενεια δεν εχει πολλα χρονια εμπρος της! αρα πρεπει να της παρουσιασεις εναν ανδρα οπου αναζητα σοβαρη σχεση, σταθερη σχεση κι γαμο! δεν λεω να της τα πεις μονο μιας! , αλλα προσπαθησαι να μαθεις τι θελει πρωτα ωστε να ξερεις κι εσυ τι θα της παρουσιασεις! καταλαβες>?
28-01-2019, 20:53 #36
κατάλαβα φίλε μου.δεν καταλαβαινω πάντως τι έχω πάθει. με άλλες κοπελιές έχω κοιμηθεί μαζί και δεν με ενδιέφεραν και εδώ τώρα ένα φίλο μου έδωσε και κανω σαν 18χρονο που δεν έχει ξαναδεί γυναίκα.. δλδ ότι θα τα έγραψα σε φόρουμ όλα αυτά και θα αναζητούσα βοήθεια ποιος να μ το λέγε. τι διάολο μάγια μου έκανε η άτιμη??
28-01-2019, 21:06 #37
ετσι ειναι ο ερωτας φιλε μου!! πολλες φορες μας κανει να νιωθουμε σαν μικρα παιδια! αυτη ειναι η ομορφια του! και οσο πιο χαμενα εχεις τα λογια σου και τα μυαλα σου! οσο πιο αγχος νιωθεις! τοσο πιο καθαρος ειναι στοχος που βρηκε το βελος στην καρδια σου! ζηστω φιλε μου! ζηστω κι αν αποτυχεις δεν πιραζει !! ετσι ειναι η ζωη! ομως δεν πρεπει να σκοτωνουμε αυτα τα συναισθηματα πριν τα αφησουμε να ζησουν τα κακομοιρα!!! για αυτο στο λεω για πολοστη φορα ,, κυνηγα την κοπελια!! πωτες δεν ξερεις τι μπορει να γινει,, μπορει να την καταφερεις για ενα πηδιμα ξενερωτο κι να πεις τσαμπα το τρεξημο, μπορει να βρει αλλον κι να ξενερωσεις! να πικραθεις και να πονεσεις! αλλα μπορει κι να ειναι η γυναικα που θα καμεις την δικη σου οικογενεια! να ζησετε εναν ερωτα παθιασμενο και να γινει μια ομορφη αγαπη!μπορει δλδη σε 3-4 χρονακια να μπεις, εδω, στο θεμα κι να μας γραψεις οτι μολεις γεννησαι!! -οπου και σας το ευχομαι προσωπικα -
Ετσι ειναι η ζωη, κι αφου εχεις εμπειρια ξερεις οτι ετσι μας βασανιζουν και οι ελληνιδες γυναικες,, ¨)¨), αλλα τι να κανουμε, αυτη ειναι η μοιρα μας! αυτη ειναι η ζωη!
28-01-2019, 21:12 #38
τα λες ωραια ρε φιλαρακι.Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου..
28-01-2019, 21:44 #39
απλα ,αυτο το ομορφο υπερφυσικο αισθημα η πως αλλιως δεν ξερω να το πω. το λτρευω , το σεβομαι κι το εκτυμω! ακομα κι να μην αφορα εμενα ευχομαι να ερχετε στους ανθρωπους διοτις κανει καλο στην καθε κοινωνια, στην καθε χωρ, στην καθε γειτωνια, αν οι ανθρωποι νιωθουν ,, αφηνωταν στους ερωτες τους δεν θα ειχαμε τα τοσα προβληματα που εχουμε, η θα ηταν λιγοτερα! διοτις οταν οι ανθρωποι ζουν ερωτες δεν εχουν χρονο για μισοι και για κακες πραξεις!! ο φθονος και η βια δεν βρησκουν ευκολα χωρο να υπαρχουν!! γενικα, για φαντασου εναν κοσμο οπου ολοι θα ηταν ερωτευμενοι!! ποσο ομορφα θα ζουσαμε??
για τους προαναφερθεν λογους λοιπον σεβομαι και λατρευω αυτο το αισθημα των ανθροπων που μονομιας γινετε συναισθημα! κι το ευχομαι σε ολους μας!
29-01-2019, 01:52 #40
Μαγια και κολοκυθια. Τωρα ειτε σε γουσταρει και σε παιζει ειτε δε της καίγεται καρφι, αυτο που βιώνεις εσυ ειναι η απορριψη μεσω της αδιαφορίας. Ειναι αυτο που λεγαμε παντα οσους φτύνεις κολλάνε. Αν εχει σκοπο να κανει κατι μαζι σου, να ξερεις οτι εχει το πανω χερι πλεον
29-01-2019, 03:35 #41
29-01-2019, 10:39 #42
μα φυσικα.
οταν κοιμηθεις με καποια, πρεπει να εχει πολλα καλα για να την θελεις και παραπανω.
εκει που κολλας ειναι αν δεν εχεις κοιμηθει ακομα και φανταζεσαι οτι χανεις την γυναικα της ζωης σου, η την εμπειρια της ζωης σου ..
απο κει και επρα, αν ειναι αδιαφορη εμπειρια, πας ανετος παρακατω, αν σου αρεσει, κανεις σχεση.
αυτη, ασχετως αν το κανει επιτηδες η οχι, κανει ολα οσα μπορουν να σε κολλησουν και να σε τρεχουν.
δεν προχωραει, χωρις να να ειναι ψυχρη ομως. σε παιζει και σε πιλατευει κι ετσι κραταει την ελπιδα σου και το ενδιαφερον σου ζωντανα.
το οτι ειναι γραμματεας, δεν ειναι απαγορευτικο στο να κανετε κατι εξω απο το ιατρειο. δεν ειναι η γιατρος.
νομιζω πως αυτο στο ειπε για δικαιολογια.
το οτι σε χαιδολογαει εμσα στο ιατρειο και χαριεντιζεται μαζι σου ειναι πολυ πιο επιληψιμο. αν ειχε προβλημα η γιατρος, θα ηταν σοβαρη, δεν θα σαχλαμαριζε μαζι σου.
δες το κι αντιστροφα. αν αυτα τα χαχανα σημαινουν οτι εχετε κατι κι εξω απ το ιατρειο, πως μπορει να το ξερει η γιατρος;;; την λαμπα κραταει; αρα η γιατρος ανετα μπορει να υποθεσει οτι κατι εχετε. αλλα δεν την νιαζει. αρα ειναι ψεμα οτι δεν αφηνει η γιατρος..
επομενως αν ειχε προβλημα η γιατρος δεν θα ηταν ετσι χαλαρη μαζι σου. θα ηταν τυπικη.
εγω στην θεση σου θα εκοβα ολα τα παρε δωσε μαζι της ΜΑΧΑΙΡΙ. κι επειδη θα παραξενευοταν και θα ρωτουσε, θα της ελεγα παρε αν θες τηλεφωνο να τα πουμε και θα σου εξηγησω. εδω δεν ειναι καταλληλος χωρος. τυπικα και αυστηρα.
καθεται και σε παιζει ,αλλα εσυ της δινεις το δικαιωμα.
29-01-2019, 11:09 #43
Η κοπέλα δεν δήλωσε ποτέ ότι έχει κόλλημα λόγω των επαγγελματικών. Αυτό είναι μία υπόθεση που έκανε ο/η oboro στις πρώτες απαντήσεις. Δεν το θεωρώ πιθανό. Τα σενάρια που μπορούμε να κάνουμε είναι ένα σωρό, αλλά θα είναι απλά σενάρια.
Από το να παίζετε την κολοκυθιά, ζήτα της ξεκάθαρα μία εξήγηση . Αν δεν στη δώσει, δεν μπορείς να κάνεις και κάτι. Ένα είναι αυτό που πρέπει να σκεφτείς. Την γουστάρεις πραγματικά τόσο πολύ που να θες να ασχοληθείς και να την διεκδικήσεις λίγο ακόμα (με πιθανό ενδεχόμενο να φας χυλόπιτα έτσι κι αλλιώς, δεν μπορείς να ξέρεις) ή θεωρείς ότι παρατράβηξε η ιστορία με αυτές τις βλακείες και πας παρακάτω.
29-01-2019, 11:32 #44
29-01-2019, 11:35 #45
Σωστός, αυτό να κάνεις.