Μια Βοήθεια από τους άντρες
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20
    Senior Member

Μια Βοήθεια από τους άντρες

Καλησπέρα σας παιδιά θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση στους άντρες του forum έχετε πέραση ποτε από ψυχογενες στυτική δεισλειτουργια και θεραπεβεται αυτό οριστικά? Λέω ψυχογενες γιατη είμαι 25 ετών κανονικό βάρος έχω κάνει όλες της Καρδιολογικες εξέτασης τεστ κοπώσεως triplex και όλα τέλεια

Vaper φίλε μου βλέπω είσαι από το 2018 εδώ άρα θα έχεις ξανά διαβάσει γιαυτό το πρόβλημα. Είναι κλασικό και ακόμα και λίγο άγχος να έχεις μπορεί να σου εμφανιστεί αυτό. Μόλις χαλαρώσεις θα ξανά βρει τα πάνω του

Senior Member
    Δηλαδή δεν είναι κάτι μονιμο έτσι???

Senior Member
    Καλησπερα, επειδη δε θυμαμαι αν εχεις ξαναγραψει για τη στυτικη δυσλειτουργια συγκεκριμενα, το πρωτο βημα γενικα ειναι να κλεισεις ενα ραντεβου με ουρολογο για να αποκλεισεις το οργανικο αιτιο. Δεν ξερω αν το εχεις ηδη κανει. Ποσο καιρο καιρο εχεις αυτο το προβλημα;
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Κατά την γνώμη μου είναι από άγχος και δεν είναι μόνιμο όχι.. Πιστεύω σε έχει αγχώσει αυτό το θέμα και μόνο που το σκέφτεσαι συνέχεια το κάνεις χειρότερα, αν θες μπορείς να κάνεις εξετάσεις.

Senior Member
    Έχω πάει σε Ουρολογο μου είπε είναι ψυχολογικό και το θέμα είναι πως μου έχει αφήσει κάτι σαν ψυχανακαζμο αυνανιζομε 4 ι 5 φορές για να δω αν είναι όλα καλά και αν δεν έχω καλη στύση στον αυνανισμό με πιάνει το αγχος

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vaper View Post
    Έχω πάει σε Ουρολογο μου είπε είναι ψυχολογικό και το θέμα είναι πως μου έχει αφήσει κάτι σαν ψυχανακαζμο αυνανιζομε 4 ι 5 φορές για να δω αν είναι όλα καλά και αν δεν έχω καλη στύση στον αυνανισμό με πιάνει το αγχος
    νταξει φιλε μου μην τρελενεσε και καποια φορα να μην εχεις καλη στυση δεν χαλασε και ο κοσμος. το προβλημα συνηθως προερχετε απο αγχος αλλα οχι μονο. απο την στιγμη που πηγες σε ουρολογο και σου αποκλεισε το οργανικο αιτιο ηρεμισε και θα επανέλθεις. Παιζουνε και αλλα ρολο οπως διατροφη,ασκηση,καπνισα και ολα τα σχετικα.

Senior Member
    Ναι αλλά είμαι μόνο 25 στον αυνανισμό έχω αλλά όταν είναι με γυναίκα τίποτα

Senior Member
    καλησπερα φιλε μου... το ιδιο θεμα ειχα και εγω.. και το αντιμετωπισα με φυτικα φαρμακα...! και δεν ειχα καμια σοβαρη παρενεργεια..... τα εχουν σε ολα τα φαρμακεια... εχει 7 ευρω 1 χαπακι... με μισο χαπακι εισαι turbo για 2-3 μερες.... εχει αμεσα αποτελεσματα απο το 1ο χαπακι....! επερνα 1 την εβδομαδα για παρα πολυ καιρο... ειναι απολυτα ασφαλες... υπαρχουν 2 ενα ειναι το Granus και το αλλο το Netra... προτιμαω το νετρα εγω. ξεπερασα το θεμα απο την 1μερα κιολας... και μετα απο πολυ καιρο που το επερνα πλεον ειμαι κομπλε... χωρις αυτο.....!!!!

edit: μολις ειδα οτι το Granus εχει ενα θεμα με της νεες παρτιδες.... οποτε πας στο Netra... ρωτα και στο φαρμακειο ειναι απολυτα ασφαλες...

Senior Member
    Καλησπέρα σας παιδιά θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση στους άντρες του forum έχετε πέραση ποτε από ψυχογενες στυτική δεισλειτουργια και θεραπεβεται αυτό οριστικά? Λέω ψυχογενες γιατη είμαι 25 ετών κανονικό βάρος έχω κάνει όλες της Καρδιολογικες εξέτασης τεστ κοπώσεως triplex και όλα τέλεια
    Καλημέρα φίλε βαπερ.....ο γιατρός δεν σου έδωσε κανενα βοηθητικό χάπι???δεν σου είπε τίποτα???
    Θεωρητικά δεν είναι μόνιμο...μην φοβάσε... ωστόσο μπορεί να κρατήσει πολύ καιρό μπορεί όμως και λίγο καιρό....το κακό που κάνουμε εμείς οι άνδρες είναι ότι τρελενομαστε όταν το παίθενουμε αυτό..ενώ αν δεν το δίναμε σημασία θα ξεπερνούσαν πολύ πιο εύκολα ....
    Για να συνοψησουμε...θεωρητικά δεν είναι μόνιμο αλλά μπορεί να πάρει αρκετό καιρό...αυτό έχει να κάνει και με τον κάθε άνδρα διαφορετικά....εγώ τώρα τελευταία σιγά σιγά αρχίζω και το ξεπερνάω και πάλι δεν το έχω ξεπεράσει τελείως...αλλά όπως βλέπω και χερομαι για αυτό άλλοι το έχουν ξεπεράσει πολύ πιο γρήγορα και πολύ πιο εύκολα....
    Μήπως περνεις τίποτα ψυχοφαρμακα και σε επιρεασαν αυτά??

Senior Member
    Το granus έχει αποσυρθεί απτά φαρμακεία....πριν κάνα δυο μήνες πήγα να πάρω και μου το είπε ο φαρμακοποιός μου δυστυχώς....
    Οπότε δες κάτι άλλο..αλλά θα σου πρότεινα να πιεις τριβόλι για τρεις μέρες ένα ποτήρι την ημέρα χωρίς ζάχαρη...μόνο για τρεις μέρες...και θα είσαι μια χαρά μετά.....
    Υ.γ
    Αν δεν ξέρεις πως ακριβώς γίνεται το θέμα με το τριβόλι πες να σου εξηγήσω ακριβώς.....
    Α και μην τρελενεσε.....τώρα έχει γίνει viral το θέμα της στυτικής δυσλειτουργίας...5 απτους 10 άνδρες έχουμε πρόβλημα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Το granus έχει αποσυρθεί απτά φαρμακεία....πριν κάνα δυο μήνες πήγα να πάρω και μου το είπε ο φαρμακοποιός μου δυστυχώς....
    Οπότε δες κάτι άλλο..αλλά θα σου πρότεινα να πιεις τριβόλι για τρεις μέρες ένα ποτήρι την ημέρα χωρίς ζάχαρη...μόνο για τρεις μέρες...και θα είσαι μια χαρά μετά.....
    Υ.γ
    Αν δεν ξέρεις πως ακριβώς γίνεται το θέμα με το τριβόλι πες να σου εξηγήσω ακριβώς.....
    Α και μην τρελενεσε.....τώρα έχει γίνει viral το θέμα της στυτικής δυσλειτουργίας...5 απτους 10 άνδρες έχουμε πρόβλημα...
    οπως ειπα το granus ειχε ενα θεμα με της νεες παρτιδες... και ειχες τρομερο πονοκεφαλο και δεν εκανε τπτ....

το netra ομως ειναι ακομα σταθερη αξια...!!!!

το τριβολι θελει να το περνεις μηνα για να δεις αποτελεσμα... το Νetra ομως κανει αμεσως δουλεια....!

Senior Member
    Όχι φίλε φάρμακα δεν περνώ τίποτα αλλά μου προκάλεσε τρελό άγχος ολο αυτο

Senior Member
    Κόψε τα αισθησιακά βίντεο απ' το διαδίκτυο, κάνε αποχή και θα δεις διαφορά.

Senior Member
    Όχι φίλε φάρμακα δεν περνώ τίποτα αλλά μου προκάλεσε τρελό άγχος ολο αυτο
    φιλε αρχικα μια γρηγορη ερωτηση... καπνιζεις? <<αν κανεις ηλεκτρονικο τσιγαρο τοτε δεν υπαρχη κανενα προβλημα... >>

ποιος σου ειπε να παρεις φαρμακα??? δεν μιλαμε για φαρμακα..... μιλαμε για κατι φυτικο που εχει ομως αποτελεσμα..... φοβασαι για παραδειγμα να πιεις ενα τσαι? δεν εχει λογικη αυτο..... δεν σου ειπαμε να παρεις ψυχοφαρμακα.....

μετα η αλλη λυση να πας σε γιατρo μην νομιζεις οτι με ψυχο8εραπια θα εισαι οκ σε αυτο το θεμα.... ολοι θα σου πουν να παρεις κατι φυτικο...! εκτος αν βαλεις μυαλο και καταλαβεις οτι εισαι μια χαρα....!! το προβλημα ειναι οτι καπου κολας και εχεις ανχος και δεν σκευτεσε κατι αλλο παρα μονο αν θα σου πεσει... οποτε ναι ρε φιλε αυτο θα γινει.... σε αυτη την περιπτωση θα πας σε σεξολογο... αφου δεν θες φαρμακα κλπ ξεπερασε το μονος σου..

και δεν μιλαμε για φαρμακα...!!!!!

Page 1 of 2 12 LastLast