Χωρισμός
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 40
    Junior Member

Χωρισμός

Καλησπέρα είμαι 25χρονων είχα μια σχέση 3χρονια ο πρώην σύντροφος ίδια ηληκια.. Μέναμε μαζί, η σχέση μας ήταν πολύ όμορφη με τα καλά και τα κακά.. Σοβαρά θέματα δεν υπήρχαν, είχα καλή επικοινωνία, η συγκατοίκηση κυλούσε όμορφα βγαίναμε κάναμε πράγματα σίγουρα ο ενθουσιασμός είχε φύγει μετά από 3χρονια αλλά είχαν μπει αλλά στη θέση τους.. Το λάθος μου που το βλέπω τώρα είναι ότι η ζωή μου οριζοταν βάση της ζωής του.. Δεν είχα γίνει πιεστική ούτε βάρος αλλά το πρόγραμμα μου τ καθόριζε αυτός χωρίς να το ζητάει εγώ απλά περίμενα να δω τι θα κάνει και αναλόγως να πράξω.. Μεγάλο μου λάθος.. Που έπεσα με τα μούτρα και δεν έδειξα λίγο ανεξαρτησία.. Έπρεπε να κάνει πρακτική κ έφυγε σε ένα νησί όπου βρήκα και εγώ δουλειά στο ίδιο νησί και πήγα για να είμαστε μαζί.. Ειμασταν σε άλλο νόμο και για μας ήταν ένα στοίχημα που το κερδίσαμε και καταφέραμε να είμαστε μαζί και αγαπημένοι και από την απόσταση.. Καθώς γυρίσαμε άρχισαν κάποια συνεφφα στ σχέση όπως συζητήσεις ότι δεν βλέπει μέλλον και εγώ ίσως ζητάω παραπάνω, δεν έχει πίστη στο μαζί και είναι πολύ δύσκολο γτ κάποια στιγμή θα βαρεθούμε οπότε καλύτερα να χωρίσουμε από τώρα.. Μετά από ατελείωτη συζήτηση κατάλαβα ότι είχε θέμα με την ηληκια γτ ανέφερε συνέχεια ότι είμαστε μικροί και δεν φαντάζεται να είναι με μια γυναίκα στ ζωή του γτ δεν θ είναι σωστό και ότι προτεραιότητα 3ιναι η δουλειά.. Δώσαμε τέλος γτ αυτό ήθελε και τ ίδιο βράδυ με πήρε τηλέφωνο για να μου πει από κοντά την 3ποκενη μέρα πως είχα δίκιο δεν μπορεί να καταδικάζει μια αγάπη με τον φόβο ότι κάποια στιγμή θα τελιωσει ενώ δεν έχει συμβεί τπτ και είμαστε και περνάμε καλά και καλύπτει ο ένας τον άλλον.. Στην αρχή ήταν δύσκολα και προσπάθησα πολύ στ να πετύχει μέχρι πριν λίγες μέρες που τον πίεσα πολύ με ερωτήσεις και μου είπε τέλος για τον ίδιο λόγο.. Δεν βλέπει μέλλον καλύτερα τώρα και όχι κάποια άλλη στιγμή, προτεραιότητα έχουν τα επαγγελματικά και δεν έχω δείξει αυτονομία και άλλα τέτοια μέχρι που υποστήριζα τον εαυτό μου και του έλεγα πως δεν συμφωνώ να τελιωσει κάτι χωρίς να υπάρχει αιτία.. Το ίδιο βράδυ κοιμήθηκαμε χωριό του εετειλα μου είπε πως πρέπει ν συνεχίσει κ ν σταθεί μόνος και ότι δεν ξέρει τι θα κάνει χωρίς εμένα γτ ήμουν τ στήριγμα του.. Και γενικά αν είναι γραφτό να είμαστε μαζί θα είμαστε.. Του ζήτησα 2μερες για να μαζέψω τα πάντα από τ σπίτι γ Ν γυρίσω στους γονείς μου.. Καμία επικοινωνία.. Χθες τ έστειλα αν αντέχει και με πολύ θυμό μου απάντησε πως αντέχει, μην τ κάνω πιο δύσκολο και ν τ αφήσω να τελιωσει και τον ρωτάω γτ τόσο θυμός και λέει μου έχει τελιωσει δεν θέλω να είμαι σ σχέση νιώθω καλύτερα μόνος και ότι οφείλω ν τ σεβαστό.του είπα τώρα ξέρω το γιατί και όχι δικαιολογίες..φυσικα και νιώθω διαλυμένη και ότι έχω χάσει τα πάντα γτ επένδυσα όλα σε αυτόν γιατί ένιωθα όμορφα και είχαμε κάτι πολύ όμορφο και δεν μπορώ να αποδεχτώ να χαλάω κάτι χωρίς αιτία.. Και ακολουθώντας τ λογική και το μυαλό.. 3ομαι σε απόγνωση σήμερα τα πήρα όλα και έφυγα..

Miliva21
    Guest
    Καλησπέρα

Μου κάνει εντύπωση που έλεγες ότι από εκεί που ήσασταν καλά και η σχέση κυλούσε μια χαρά μετά εκείνος σου είπε ότι δεν θα ήθελε να μεινει με μια γυναίκα στη ζωή του και μετά σου είπε να χωρίσετε.......

Βέβαια στην αρχή μας λες ότι είχε φύγει το πάθος και ο ενθουσιασμός της αρχής ...που είναι σημαντικό κομμάτι στη σχέση.....

Λοιπόν, νομιζω ότι απλώς είδε πως έφυγε ο ενθουσιασμός και ο έρωτας που υπήρχε στην αρχή και δεν θέλησε να παλέψει να μεινει σε μια σχέση γιατί θεώρησε ότι είναι μικρός ακόμα και ότι θα ήθελε να ζήσει και άλλες εμπειρίες στη ζωή του .....

Ως γνωστόν φυσικά και υπάρχουν σχέσεις που κρατάνε στο χρόνο και φυσικά ο ενθουσιασμός του πρώτου καιρού φεύγει όμως υπάρχει επιθυμία και από τις δύο πλευρές να παλέψουν για αυτή τη σχέση με κόπο να τη διατηρήσουν....

Ο σύντροφος σου θεωρείσαι ότι έκανε το κύκλο της αυτή η σχέση και οτι καλυτερα να τη διαλυσετε γτ εκείνος δεν θα ήθελε να επενδύσει το χρόνο του στη προσπάθεια διατήρησης

Είσαι κ εσυ μικρή ακόμα και έχεις μέλλον μπροστά σου...Όπως και αυτός να ζήσεις πράγματα ......
    Άστο πίσω σου και πήγαινε για νέα
    Κάθε τέλος είναι δυσκολο

Junior Member
    Καλησπέρα σε ευχαριστώ για την απάντηση, σίγουρα δεν μπορώ να περιγράψω μια σχέση 3 χρόνων σε μερικές λέξεις.. Μπορεί να είμαστε μικροί υπήρχαν πολλά που μας εδεναν και δυσκολίες που περάσαμε μαζί και τόσο καιρό καμία λογική δεν μας ήθελε μαζί ή αλήθεια είναι ότι είναι πολύ εγωιστής και αν επιμείνει σε κάτι θα το παλέψει δλδ στ επιλογή ότι τελειώσαμε, δεν μπορώ να καταλάβω αυτό το θυμό που έβγαλε.. Σίγουρα ότι είναι μικρός και έχει ανασφαλειες βοήθησε, ίσως και η οικογένεια του ή οι φίλοι του ή όλα αυτά μαζί.. Αλλά πραγματικά δεν μπορώ να το διαχειριστώ νιώθω ότι αρρωσταίνω από όλο αυτό γτ βλέπω ένα όμορφο μέλλον και αυτός όχι.. Σίγουρα τπτ με το ζόρι δεν γίνεται αλλά πως να ακούσω την λογική;

Miliva21
    Guest
    Όλα θέλουν τον χρόνο τους φυσικά και σου είναι δύσκολο να τελειωσεις αυτή τη σχέση μέσα σου γιατί είναι νωρίς και τα συναισθήματα δεν είναι on off

Πρέπει να περάσεις πολλά στάδια μέσα σου για να το αποδεχτείς και να συνεχίσεις τη ζωή σου και κάθε χωρισμος είναι ένας μικρός θάνατος ...... νιώσε ελεύθερη να πενθησεις...να το ζήσεις όλο αυτό για να το ξεπεράσεις .......

Είδα ότι μας έγραψες ότι ζούσατε για κάποιο διάστημα από απόσταση και σε διαφορετικούς νόμους ...Ποιος ξέρει ίσως να άλλαξε μυαλά ίσως να του άρεσε η ανεξαρτησία του που έμεινε μόνος και να θέλει να ζήσει εργενικη ζωή

Όπως και να χει όλα για κάποιο λόγο γίνονται και η ζωή είναι μπροστα σου

Junior Member
    Quote Originally Posted by Χριστινα_ed View Post
    Καλησπέρα είμαι 25χρονων είχα μια σχέση 3χρονια ο πρώην σύντροφος ίδια ηληκια.. Μέναμε μαζί, η σχέση μας ήταν πολύ όμορφη με τα καλά και τα κακά.. Σοβαρά θέματα δεν υπήρχαν, είχα καλή επικοινωνία, η συγκατοίκηση κυλούσε όμορφα βγαίναμε κάναμε πράγματα σίγουρα ο ενθουσιασμός είχε φύγει μετά από 3χρονια αλλά είχαν μπει αλλά στη θέση τους.. Το λάθος μου που το βλέπω τώρα είναι ότι η ζωή μου οριζοταν βάση της ζωής του.. Δεν είχα γίνει πιεστική ούτε βάρος αλλά το πρόγραμμα μου τ καθόριζε αυτός χωρίς να το ζητάει εγώ απλά περίμενα να δω τι θα κάνει και αναλόγως να πράξω.. Μεγάλο μου λάθος.. Που έπεσα με τα μούτρα και δεν έδειξα λίγο ανεξαρτησία.. Έπρεπε να κάνει πρακτική κ έφυγε σε ένα νησί όπου βρήκα και εγώ δουλειά στο ίδιο νησί και πήγα για να είμαστε μαζί.. Ειμασταν σε άλλο νόμο και για μας ήταν ένα στοίχημα που το κερδίσαμε και καταφέραμε να είμαστε μαζί και αγαπημένοι και από την απόσταση.. Καθώς γυρίσαμε άρχισαν κάποια συνεφφα στ σχέση όπως συζητήσεις ότι δεν βλέπει μέλλον και εγώ ίσως ζητάω παραπάνω, δεν έχει πίστη στο μαζί και είναι πολύ δύσκολο γτ κάποια στιγμή θα βαρεθούμε οπότε καλύτερα να χωρίσουμε από τώρα.. Μετά από ατελείωτη συζήτηση κατάλαβα ότι είχε θέμα με την ηληκια γτ ανέφερε συνέχεια ότι είμαστε μικροί και δεν φαντάζεται να είναι με μια γυναίκα στ ζωή του γτ δεν θ είναι σωστό και ότι προτεραιότητα 3ιναι η δουλειά.. Δώσαμε τέλος γτ αυτό ήθελε και τ ίδιο βράδυ με πήρε τηλέφωνο για να μου πει από κοντά την 3ποκενη μέρα πως είχα δίκιο δεν μπορεί να καταδικάζει μια αγάπη με τον φόβο ότι κάποια στιγμή θα τελιωσει ενώ δεν έχει συμβεί τπτ και είμαστε και περνάμε καλά και καλύπτει ο ένας τον άλλον.. Στην αρχή ήταν δύσκολα και προσπάθησα πολύ στ να πετύχει μέχρι πριν λίγες μέρες που τον πίεσα πολύ με ερωτήσεις και μου είπε τέλος για τον ίδιο λόγο.. Δεν βλέπει μέλλον καλύτερα τώρα και όχι κάποια άλλη στιγμή, προτεραιότητα έχουν τα επαγγελματικά και δεν έχω δείξει αυτονομία και άλλα τέτοια μέχρι που υποστήριζα τον εαυτό μου και του έλεγα πως δεν συμφωνώ να τελιωσει κάτι χωρίς να υπάρχει αιτία.. Το ίδιο βράδυ κοιμήθηκαμε χωριό του εετειλα μου είπε πως πρέπει ν συνεχίσει κ ν σταθεί μόνος και ότι δεν ξέρει τι θα κάνει χωρίς εμένα γτ ήμουν τ στήριγμα του.. Και γενικά αν είναι γραφτό να είμαστε μαζί θα είμαστε.. Του ζήτησα 2μερες για να μαζέψω τα πάντα από τ σπίτι γ Ν γυρίσω στους γονείς μου.. Καμία επικοινωνία.. Χθες τ έστειλα αν αντέχει και με πολύ θυμό μου απάντησε πως αντέχει, μην τ κάνω πιο δύσκολο και ν τ αφήσω να τελιωσει και τον ρωτάω γτ τόσο θυμός και λέει μου έχει τελιωσει δεν θέλω να είμαι σ σχέση νιώθω καλύτερα μόνος και ότι οφείλω ν τ σεβαστό.του είπα τώρα ξέρω το γιατί και όχι δικαιολογίες..φυσικα και νιώθω διαλυμένη και ότι έχω χάσει τα πάντα γτ επένδυσα όλα σε αυτόν γιατί ένιωθα όμορφα και είχαμε κάτι πολύ όμορφο και δεν μπορώ να αποδεχτώ να χαλάω κάτι χωρίς αιτία.. Και ακολουθώντας τ λογική και το μυαλό.. 3ομαι σε απόγνωση σήμερα τα πήρα όλα και έφυγα..
    Καλημέρα από μένα. Εγώ Χριστίνα είχα 8χρ σχέση και συ ζούσαμε τα τελευταία 3 και θα παντρευομασυαν το καλοκαίρι αλλά χώρισα γιατι με απατούσε με τον 50χρ διευθυντή της. . Έχω κάνει και σχετικό θέμα(τίτλος χώρισα μετα από 8χρ ενώ πηγαίναμε για γάμο.) . Διάβασε το μετά για να δεις πόσο χειρότερα υπάρχουν.
    Για μένα δυστυχώς (ίσως επειδη είμαι κ φρέσκο χωρισμένος) θεωρώ πως υπάρχει κάποια αλλη.η αντίδραση του κυρίου μου θυμίζει την ίδια αντίδραση που έλαβα και εγώ.
    Είναι δύσκολο να το ξεπεράσεις.γιανμενα πέρασαν 40 μέρες και νιώθω λίγο καλύτερα. Δεν σημαίνει πως είμαι καλά αλλά νιώθω κάπως πιο ανθρώπινα.
    2ον καλό θα ήταν να μην ξαναστείλεις (όχι σαν εμένα τον χαζό) και να μην κλείστεις στον ευατο σου.βγες και διασκέδασε.
    3ον βρες ένα χώρο δικό σου για να ξεκινήσεις πάλι από την αρχή με πιο σταθερές βάσεις αυτήν την φορά.
    Τέλος θα δεις ότι όλα για κάποιο λόγο γίνονται.

Senior Member
    Καλημερα Χριστινα. Σιγουρα πονας αλλα πρεπει τωρα να πενθησεις να το ζησεις ολο αυτο για να τον ξεπερασεις, συμφωνω με τη Μιλιβα. Δεν ειναι ευκολο πραγμα αυτο που περνας. Σιγουρα ποναει πολυ εως αηδιας, σιγουρα τον θες πισω, σιγουρα νιωθεις οτι δεν μπορεις να τον ξεπερασεις. Ομως ειναι μονο παροδικο.......Εισαι πολυ μικρη και μπορεις ανετα να βρεις αλλον. Το οτι στηριχθηκες σε αυτον δειχνει χαμηλη αυτοπεποιθηση και οτι πιστευες οτι δεν θα εβρισκες αλλον. Ομως εκει εξω υπαρχουν απειροι αντρες (ελευθεροι παντα εννοειται) να διαλεξεις. Μην κανεις το λαθος και κλεινεσαι στον εαυτο σου. Ζηστο, το χωρισμο στο επακρο να θρηνησεις οσο θες μεχρι να τον ξεπερασεις και μετα θα δεις ποσο καλυτερα θα εισαι, εχω μια ξαδερφη η οποια χωρισε μετα απο 6 χρονια και περασε πολυ δυσκολα και τωρα ειναι καλυτερα απο ποτε και λεει οτι δεν θελει σχεση με οποιον να 'ναι γιατι οι σχεσεις ειναι δυσκολες και οι αντρες σε κανουν να κλαις. Δεν ειναι ψεμματα. Παρε το χρονο σου και ολο το κουραγιο και ξεπερασε το σιγα σιγα, θα βρεις τη δυναμη, μικρη εισαι.

Senior Member
    Θα ακουστεί κυνικό και κάπως άσχημο αυτό που θα πω, αλλά σπάνια μια σχέση που σοβάρεψε σε πολύ μικρή ηλικία να κρατήσει κι αν κρατήσει να μην υπάρχουν προβλήματα αργότερα.Εγώ θεωρώ αυτό που σου είπε το παλλικάρι πολύ τίμιο. Μπορεί η δουλειά σεζόν να ήταν ένα έναυσμα να καθίσει να τα σκεφτεί λίγο τα πράγματα και να δει τι κερδίζει και τι χάνει από την σχέση, να σκεφτεί και τα μεταξύ σας καλύτερα κι αν τον καλύπτει πλέον η όλη φάση. Εγώ δεν μπορώ να κατηγορήσω έναν άνθρωπο αν έχει όρεξη στα 25 να αισθανθεί πιο ελεύθερος, να κυνηγήσει τη δουλειά του, να κάνει παρέες και πράγματα χωρίς να αισθάνεται ότι ασφυκτιά. Εγώ δεν νομίζω ότι βρήκε άλλη αν και είδε ότι υπάρχουν πολλές εναλλακτικές τριγύρω. Φαίνεται σοβαρό παιδί. Αλλά ακόμα και άλλη να βρήκε, νομίζω είναι η αφορμή, όχι η αιτία του χωρισμού κατά τη γνώμη μου. Τέλος, πολύ σημαντικό είναι ότι δεν είναι πια φουλ ερωτευμένος. Μπορεί να σε αγαπάει, να σε εκτιμάει, αλλά να του τελείωσε ο έρωτας και να μη θέλει να συμβιβαστεί από τώρα σε μία σχέση όταν έχει τόσα άλλα πράγματα να κάνει και να ζήσει.

Παράλληλα δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να κατηγορήσω κι εσένα που τα βλέπεις αλλιώς τα πράγματα. Από τη μεριά σου τα βλέπεις όλα καλά και αυτό που είχατε και ζούσατε σου αρκούσε. Απολύτως σεβαστό. Όταν όμως στον άλλον πλέον δεν αρκεί, τι να κάνουμε; Με το ζόρι δεν μπορείς να τον κρατήσεις ή να το κάνεις να αισθανθεί αλλιώς!

Senior Member
    και να μην βρηκε αλλη, θελει να βρει.
    ποτε η δουλεια δεν ειναι εμποδιο σε μια σχεση που θελουμε πραγματικα και μιλαμε και για σοβαρες δουλειες, οχι απλα για την πρωτη σου δουλεια που βρισκεις στα 20...
    ο λογος ειναι ξεκαθαρος. ξεφουσκωσε ο ερωτας, και θελει κι αλλες εμπειριες. δεν θελει να μεινει στην σχεση σας.
    ουτε δουλειες, ουτε αστρα...
    βαλε τον εγωισμο σου μπροστα και σκεψου οτι αν δεν θελει αυτος μια, δεν θελεις κι εσυ δεκα, και πηγαινε παρακατω, οπου σιγουρα σε περιμενει κατι πολυ καλυτερο απο εναν χλιαρο γκομενο που προσπαθει να την κανει με δικαιολογιες..

Junior Member
    Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας είναι πράγματα που μου περνάν από το μυαλό και εμένα ανάμεσα στις χιλιάδες σκέψεις που δεν σ αφήνουν να κοιμηθείς ούτε να σκεφτείς κάτι άλλο, κάθεσαι και αναρωτιέσαι γιατί; από την μία είναι ξεκάθαρο από την αλλη κάθομαι και το αναιρω με άλλα επιχειρήματα και όχι για να μου δημιουργώ ελπίδες αλλά πραγματικά νιώθω μια άρνηση μέσα μου να μην μπορώ να το δεχτώ..να μην μπορώ να αναπνέω καν όπως πριν.. Νιωθω ότι δεν με αντέχω, δεν γίνετε να μου έχει προκάλεσει όλο αυτό τον πόνο δεν είναι καν διαχείρισιμο.. Είχα στείλει ένα μήνυμα σε μια φίλη μου στης 12..καθοκουν κ σκεφτόμουν κ θυμήθηκα να της απαντήσω κ είδα είχε πάει 6ωρα..χωρις καν να το καταλάβω.. Είμαι άτομο που πιστεύει ότι όλα για κάποιο λόγω γινοντε κ σίγουρα ξέρω ότι δεν είναι ο ιδανικός έχει τις ατέλειες του τ ελαττώματά και είναι αποδέχτα έχω ζυγίσει καταστάσεις γιατί στην τελική ποιο είναι το νόημα να αγαπάς και να αγαπιέσαι και να νιώθεις χαρούμενος.. Για εμένα δεν περνάει ο έρωτας όταν κάθε βράδυ αναζητάει την αγκαλιά στον ύπνο του και ούτε μέσα σ αυτό να λέει σαγαπω, ούτε αυτό είναι συνήθεια.. Να λέμε η καλύτεροι ώρα είναι τώρα που όλα πάνε στ άκρη κ είμαστε οι 2μας..και ούτε υπήρχε βαλτωμα στ σεξουαλικη μας ζωή.. Αλλά ούτε νομίζω τα κόμπλεξ μπορουν να αλλαχθούν.. Άπειρα πράγματα

Miliva21
    Guest
    Γι αυτό ακριβώς τον λόγο να χαίρεσαι που έζησες αυτήν την εμπειρία
    Και να κρατήσεις τα θετικά της
    Μη βιάζεσαι να γίνεις όπως ήσουν πριν θα έρθει και αυτό (πιο γρήγορα από όσο νομίζεις) και τοτε θα δεις με πιο καθαρή ματιά τη σχέση εσένα και εκείνον μέσα σε αυτή....τι θέλατε....αν ταιριάζατε...Για ποιον λόγο χωρίσατε και αν ήταν καλυτερα έτσι
    (Που σίγουρα είναι και θα το δεις στη πορεία αφότου το δεις πιο αντικειμενικα)

Junior Member
    Όταν σκέφτεσαι εγώ θέλω μια ζωή μαζί σου και όλα Τ άλλα πάνε κ έρχοντε κ ξεπερνιουντε είναι δύσκολα
    . Να παλέψεις να σκεφτείς κάτι άλλο..

Miliva21
    Guest
    Φουλ καψούρα ε;
    Έκανες σχέδια για το μελλον.....;
    Ποιος ξέρει μπορεί αυτό να ήταν κάτι που να έπρεπε να σβήσει...Μπορεί να ήταν ένα πυροτέχνημα και τον αληθινό έρωτα που θα είστε μαζί και θα κάνετε πραγματικότητα τα όνειρα σας για το μέλλον....να μην τον έχεις γνωρίσει ακόμα!

Junior Member
    Πιο φουλ πεθαίνεις να αναγνωρίζεις τα αρνητικά να προσπαθείς καθημερινά για τον άλλον και Ν νιώθεις γεμάτος όταν ο άλλος απλά χαμογελάει να μην βαριέσαι στιγμή μαζί του και να θες κ άλλο.. Χωρίς όμως να τον πιέζεις να τον αφήνεις 'ελεύθερο να γυρνάει σε εσενα'εννοω να έχει τους φίλους του το έξω χωρίς να γκρινιάζω και μπλα μπλα και άλλα τόσα άπειρα.. Καμία συνήθεια, πραγματική αγάπη με όμορφα αγνά συναισθήματα χωρίς συμφέροντα έτυχε να συμβεί τώρα δεν μπορώ εγώ να αρνηθώ το τώρα για καμιά λογική και κανένα κόμπλεξ.. Αλλά δεν είμαστε μάλλον όλοι ίδιοι..

Miliva21
    Guest
    Ντάξει καταλαβαίνω ότι πονάει γιατί σκέφτεσαι ρε γαμώτο τι λάθος έκανα.....

Και τον χώρο του του έδινα και δεν τον πίεζα......τι να πεις......δυστυχως στη σχέση είναι δυο.....Για τον ένα μπορεί να κυλούν όλα ρολοι......Ο άλλος όμως μπορεί να έχει αντίθετη άποψη ..........Είναι και νέος πολύ και άμα δεν έχει ζήσει εμπειρίες είναι λογικό να σκέφτεται ότι θα ήθελε να ζήσει πρώτα τη ζωή του με ότι αυτή συνεπάγεται(περιστασιακές σχέσεις .....σεξ...κανονικές σχέσεις)

Και εγώ ακόμα πχ που θα ήθελα πολύ να καψουρευτω σε μια σχέση και δεν μου έχει τύχει ακόμα.....θα με χαλαγε να το πάω σοβαρά με σχεδόν λίγες εμπειρίες.........Είναι φυσιολογικό να θες να κανεις τον κύκλο σου πριν κλείσεις .....

Και για σένα ισχύει αυτό όσο και αν δεν το βλέπεις τώρα
    Ο χρόνος τα απαλυνει όλα και σε κάνει να βλέπεις πιο ξεκάθαρα......έχεις πολλά ακόμα να δεις και να ζήσεις

Junior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Ντάξει καταλαβαίνω ότι πονάει γιατί σκέφτεσαι ρε γαμώτο τι λάθος έκανα.....

Και τον χώρο του του έδινα και δεν τον πίεζα......τι να πεις......δυστυχως στη σχέση είναι δυο.....Για τον ένα μπορεί να κυλούν όλα ρολοι......Ο άλλος όμως μπορεί να έχει αντίθετη άποψη ..........Είναι και νέος πολύ και άμα δεν έχει ζήσει εμπειρίες είναι λογικό να σκέφτεται ότι θα ήθελε να ζήσει πρώτα τη ζωή του με ότι αυτή συνεπάγεται(περιστασιακές σχέσεις .....σεξ...κανονικές σχέσεις)

Και εγώ ακόμα πχ που θα ήθελα πολύ να καψουρευτω σε μια σχέση και δεν μου έχει τύχει ακόμα.....θα με χαλαγε να το πάω σοβαρά με σχεδόν λίγες εμπειρίες.........Είναι φυσιολογικό να θες να κανεις τον κύκλο σου πριν κλείσεις .....

Και για σένα ισχύει αυτό όσο και αν δεν το βλέπεις τώρα
    Ο χρόνος τα απαλυνει όλα και σε κάνει να βλέπεις πιο ξεκάθαρα......έχεις πολλά ακόμα να δεις και να ζήσεις
    Δεν έχεις άδικο και εγώ τα σκέφτομαι αυτά, ακόμη έχουμε να δούμε πολλά, απλώς εγω επιλέγω να θέλω να τα δω μαζί του.. Και τ ήξερε.. Δεν θα κάτσω ούτε να παρακαλέσω ούτε να πω γύρνα πίσω, το τι περνάω το ξέρω εγώ και όσους ζαλίζω αναλύοντας τα πάντα και τι μπορεί ν πήγε λάθος.. Σέβομαι αυτό που ζητάει για τους δικούς του λόγους όχι ότι θα τους αποδεχτώ.. Αλλά αν είναι γραφτό να γίνει κάτι, ίσως βρει τον τρόπο

Page 1 of 3 123 LastLast