Results 61 to 75 of 83
Thread: "Σεξουαλικη κακοποίηση"
-
06-04-2019, 17:07 #61
Στο ξενοδοχείο, το δωμάτιο με τι όνομα το έκλεισε;
Αν είναι κανένα φθηνό, με 20 ευρώ δωροδοκία στην υποδοχή παίρνεις το όνομά του. Και μάλιστα σου συνιστώ να βάλεις μπροστινό αληθινό ντεντέκτιβ και όχι από τα LIDL όπως αυτός.
Δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα. Υπάρχει ελπίδα να το μάθεις δια της πλαγίας οδού.Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.
- 06-04-2019, 17:08 #62
Με πήρε τις επόμενες μέρες τηλέφωνο. Και με ρωτάγε διαφορά. Συνοπτικά, ήθελε να του πω πως δεν τρέχει κάτι, και με ρωτούσε εάν είμαστε φίλοι. Τελευταία φορά με ρώτησε και εάν την ημέρα που ήμασταν εκεί μιλάγα με κάποια φίλη μου για αυτό. Δηλαδή, με παίρνει για να επιβεβαιώσει πως δεν θα μιλήσω.
06-04-2019, 17:10 #63
06-04-2019, 17:17 #64
Τι σόι ξενοδοχείο ήταν αυτό που δε ζητά ταυτότητα; Τα ξενοδοχεία ημιδιαμονής ΟΚ, να το καταλάβω δε ζητάνε για λόγους ιδιωτικότητας. Τέτοιο ήταν; Αν ήταν σοβαρό ξενοδοχείο, με πιστοποίηση ΕΟΤ, γραμμένο στο Booking.com και στο Tripadvisor, θα είχε βιβλίο πελατών.
Κοπέλα μου ποιος ξέρει που είναι μπλεγμένο αυτό το σκουπίδι. Και μου είπες πως ήταν υπεύθυνος στο μαγαζί που δούλευες; Τι ήταν; Ο κλασσικός αυτοφωράκιας που τον συλλαμβάνουν όταν έρχεται το υγειονομικό; Έτσι εξηγούνται όλα... Μάλλον θα έχει τίποτα ύποπτα πάρε-δωσε με περίεργους τύπους. Ίσως το τμήμα Εκβιαστών και το παλιό Τμήμα Ηθών (έχει αλλάξει όνομα τώρα νομίζω), θα πρέπει να ασχοληθούν μαζί του. Ίσως να ψαρεύει κοπέλες για κυκλώματα call-girls.
Η καφετέρια που δούλευες είχε κάποιο "menu" ή κάποιο προσπέκτους-τιμοκατάλογο; Από το νόμο, υπάρχει υποχρέωση να αναγράφεται το όνομα του υγειονομικού υπεύθυνου στην τελευταία σελίδα. Και από κει υπάρχει ελπίδα να μάθουμε ποιος είναι.Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.
06-04-2019, 17:29 #65
Δεν ήταν υπεύθυνος ακριβώς. Δηλαδή τις υπεύθυνοτητες με πελάτες και με τη λειτουργία του μαγαζιού στις δικές μου τις βραδιές τις είχα εγώ. Αυτός έκανε τα οικονομικα. Δηλαδή έρχονταν του έδινα το προηγούμενο χθεσινοβραδινο τζίρο του μαγαζιού και κατεγραφε μεροκάματα και λοιπά.
Ναι κι εγώ σκέφτηκα το βίντεο. Ολεθρια σκέψη. Ήταν και ημιδιαμονης
06-04-2019, 17:36 #66
Ημιδιαμονής ε; Ξέρεις που ακριβώς είναι αυτό ή δε θυμάσαι; Αν αναλάβει ιδιωτικός ερευνητής, ίσως να τον ξαναπετύχουν πάλι εκεί με κάποια άλλη και να τον βγάλουν φωτογραφίες όταν μπαίνει και βγαίνει στο ξενοδοχείο. Επιπλέον, το αμάξι που έχει θα το βγάλουν φωτογραφία.
Οι πραγματικοί ντεντέκτιβ έχουν κονέ με τις ασφαλιστικές που έχουν διασυνδεδεμένο σύστημα με τα στοιχεία όλων μα όλων των αυτοκινήτων. Αν δώσουν πινακίδα, μαθαίνουν τα πάντα. Και επειδή μου έχει τύχει άτομο που οδηγεί αμάξι με διαφορετικές πινακίδες που αντιστοιχούν σε άλλο όνομα, αν υπάρξει τέτοια αναντιστοιχία, παίρνετε τη Τροχαία και τον δίνετε καρφωτή. Θα πάρουν αστεράκια οι αστυφύλακες που θα τον συλλάβουν.Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.
06-04-2019, 17:40 #67
Δεν έχω τα χρήματα για ντετέκτιβ. Ναι θυμάμαι ποιο ξενοδοχείο είναι. Αν θέλει η αστυνομία να πάει και να ανακρινει υπαλλήλους, αν και πάλι δεν είναι ηλιθιος να πηγαίνει μόνο σε ένα. Ξέρω σε ποιο άλλο μπορεί να πηγαίνει. Τα στοιχεία του προφανώς μόνο από τον πρώην εργοδότη μου μπορώ να τα βρω.
06-04-2019, 17:43 #68
06-04-2019, 17:49 #69
06-04-2019, 19:48 #70
Δε θέλω να στο παίξω έξυπνος απλά διάβασα το θεμα σου και μιλάω με πιο καθαρό μυαλό. Ξερω πως αισθάνεσαι και λυπάμαι. Απλά φοβάμαι ότι μες την απόγνωση σου θα κάνεις λάθος βήματα και θα εκτεθείς. Αν είχες αποδείξεις η ένα βίντεο τότε θα σου μίλαγα πολύ διαφορετικά. Θα μπορούσες να τον σβήσεις απ το χάρτη. Επίσης χρειάζονται χρήματα για ντετέκτιβ δικηγόρο μέχρι και να υποβάλεις μήνυση χρειάζεται χρήματα. Ακόμα και να τον βρεις ποιος είναι θα κάνει τον ανηξερο και θα σου ασκήσει μήνυση για συκοφαντίες. Τα ξέρω και στα λέω. Είχα παρόμοιο περιστατικό. Ξερω δεν έχεις κουμπάκι να τα σβήσεις όλα αλλά να βοηθήσω προσπαθώ να ηρεμήσεις και να σκεφτείς πιο μεθοδικά. Υπάρχουν λύσεις αν θες να τον εκδηκηθεις. Πρέπει να του στήσεις παγίδα. Αν σε ξαναπαρει πες του ότι θες να συνεχίσεις. Αν τσιμπήσει συμβουλεψου πως θα στήσεις το σκηνικό. Σου ειπα μια λύση από τις πολλες
06-04-2019, 21:12 #71
Μην καις τα καλά χαρτιά σου. Μη βιάζεσαι και αν χρειαστεί το κάτι παραπάνω, θα σε βοηθήσουμε έμπρακτα.
Λύσεις υπάρχουν. Μπορείς να τον δεις να καταστρέφεται και να χαμογελάς. Υπομονή.
Αν βιάζεσαι να φτάσεις π.χ. μέχρι τη Θεσσαλονίκη και πας με 300 την ώρα, δε θα φτάσεις στον προορισμό σου ασφαλής. Πήγαινε αργά, σταθερά και θα φτάσεις εκεί που θες. Στη δικαίωση και στην εκδίκηση.
Δεν έχει το μονοπώλιο της δύναμης σε αυτόν τον πλανήτη. Ένας βλάκας και ανώμαλος τσιφτετέλληνας είναι που την έχει δει Αυτοκράτορας.
Και ο Μανώλης Κούκουρας (ο ένας εκ των δολοφόνων και βιαστών της Ελένης Τοπαλούδη), νόμιζε πως είναι ο Θεός της Ρόδου γιατί ο μπαμπάς του έκανε χάρες στους διοικητές των ΑΤ στη Ρόδο, στην Ιαλυσό και στον Αρχάγγελο. Κάθε εβδομάδα τον ξελάσπωνε ο μπαμπάς. Έλα όμως που στο Λιμενικό δεν είχε κονέ (το Λιμενικό διαλεύκανε την υπόθεση στο τσακ μπαμ).
Κοιμήσου ήσυχη και ασφαλής. Εσύ δίνεις δύναμη στους φόβους σου.
Μια μέρα οι Αλβανοί και οι Γεωργιανοί ξέρεις τι θα του κάνουν στη φυλακή; Θα τον ντύσουν νυφούλα, θα τον βάλουν να πιάσει το σαπούνι και μετά θα τον βάλουν να κλάσει πάνω από το ταψί με το αλεύρι... Εκεί θέλω να δω πόση μαγκιά θα έχει να τους διατάζει και να κάνει τον καμπόσο. Θα λέει "είμαι αθώος" και θα φωνάζει βοήθεια... Σου εύχομαι να το δεις live στη TV όταν ο Σρόιτερ θα το πει στις 7 το βράδυ...Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.
06-04-2019, 21:34 #72
εσυ τι ακριβως θελεις;
θελεις να τιμωρηθει γι αυτο που εγινε, η φοβασαι μην σε ψαχνει για συνεχεια και θελεις να μεινει μακρια σου;
06-04-2019, 21:44 #73
Το έχω πει αρκετές φορές και θα γίνω κουραστικός. Ακόμα και αν κάνει τη βλακεία να την ψάξει, να την ενοχλήσει τηλεφωνικά ή να την καταδιώξει, 1 χρόνο φυλακή για stalking θα φάει. Πρέπει να κάνει το λάθος και θα το κάνει γιατί δεν είναι τέλειος.
Αν δεν το κάνει, πρέπει να τον ωθήσουμε στο να το κάνει. Το μυαλό του είναι συνέχεια στο σεξ. Πρέπει κάποια γυναίκα αστυνομικός να υποδυθεί ότι έχει ανάγκη από λεφτά και να κλείσει ραντεβού μαζί του. Και αν η ιστορία κυλήσει ακριβώς όπως μας την είπε η κοπέλα, θα πάει αδιάβαστος...Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.
07-04-2019, 01:31 #74
07-04-2019, 01:38 #75
Κάτι λίγο απολα. Αρχικά και μόνο το γεγονός της αναταραχής που μπορεί να νιώσει από μια κλήση της αστυνομίας είναι για μένα ένα ειδος επανακτησης ελέγχου, "αξιοπρεπειας" και δικαιωσης. Αυτός έπαιζε μαζί μου στο τηλέφωνο και με πολύ θράσος(Το κομμάτι του θυμού μου).
Δεν θέλω να τον δω πουθενά, να σκέφτομαι πως μπορεί να με πλησιάσει με όποιον τρόπο.
Και τέλος, δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να βιάσει κάποια άλλη, η να ξανά κάνει το ίδιο σε κάποια άλλη.
Και με νεύριαζει και η εξουσία. Δηλαδή διακοσμητικο είναι η αστυνομία; τι θα γίνει σε αυτή τη κοινωνία;