εξωγηινοι - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 10 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 142
    Senior Member
    εγω σας λεω μια χαρα μπορει να ειναι και να ισχυουν οτι λεει και οντως να την παρακολουθουν.

στην εποχη που ζουμε ολα να τα περιμενεις.

το θεμα ειναι οτι δεν ειναι εξωγηινοι αλλα ανθρωποι που ανηκουν σε λεσχες κλπ. μασονοι κλπ. και κανουν μαγια κλπ.

Αυτοι θελουν να σου κανουν μαγια.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Banned
    ολο αυτο ειναι απορεια ενως μυαλου που εχει προσωπικα με τους εξωγηινους επειδη πιστευει οτι ειναι ισχυροτεροι απ αυτη θα βγαλω ευκολα συμπερασματα γιατι απλα η υπομονη μου εξαντληθηκε ουτε να προσπαθησει μονη της θελει ουτε να παει σε γιατρο.

Παιδιά χαλαρώστε!Αλέξανδρε δεν έχεις ιδέα και πετάς ότι χαζομάρα θες.Αν δεν το έχεις βιώσει δεν μπορείς να έχεις άποψη και ειδικά αυτές τις επιθετικές χαζομάρες που γράφεις.Τα ψυχωτικά δεν έχουν όρια.Και είναι δύσκολο αλλά όχι και ακατόρθωτο να ξεπεραστούν απλά θέλουν τον χρόνο τους.13 χρόνια πίστευα πως είμαι ο εκλεκτός και σταλμένος από τον θεό για να σώσω τον κόσμο.
    Έβλεπα επί 13 χρόνια σταυρούς στον τοίχο μου ένιωθα αγίους να περνάνε από δίπλα μου και ότι θρησκευτικό ψυχαναγκασμό και ψυχωτικό θέλεις.Δεν το είχα πει σε κανέναν μέχρι που διαγνώστηκα πριν 6 χρόνια με ΙΔΨ σε σημείο ψύχωσης.13 χρόνια βασανιζόμουνα από ψυχωτικά και ιδέες που καμία σχέση δεν είχαν με την πραγματικότητα.Για μένα τότε όμως ήταν πραγματικότητα και το βίωνα.Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να έρθει κάποιος να ειρωνευτεί αυτό που πέρασα γιατί δεν το έχει βιώσει.
    Τα ψυχωτικά ο καθένας τα βιώνει με τον δικό του βιωματικό τρόπο.Και επίσης Αλέξανδρε φαγώθηκες πως δεν πάει σε γιατρό.Εσύ που το ξέρεις?Φίλος της είσαι?Δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο γιατί αυτές οι καταστάσεις χρίζουν ιατρικής γνώμης και βοήθειας.
    Αν δεν ξέρουμε καλύτερα να μην μιλάμε και πραγματικά σταμάτα να ειρωνεύεσαι μια δύσκολη κατάσταση που βιώνει ο άλλος.Είναι σαν να τον κοροιδεύεις χωρίς καν να έχεις ιδέα τι περνάει.Εδώ μέσα είμαστε όλοι άτομα που έχουν περάσει δυσκολίες στον ψυχικό τομέα και νομίζω πρέπει να υπάρχει μεταξύ μας σεβασμός.
    Εγώ πιστεύω με δύναμη και ελπίδα και βοήθεια θα έρθει σε μια πολύ καλή κατάσταση.Δεν είναι κάτι που περνάει αμέσως.Και εγώ 13 χρόνια ήμουνα τίγκα στα ψυχωτικά και ότι κι αν μου έλεγαν πίστευα πως είμαι ο γιος του θεού και ήρθα για να σώσω τον κόσμο.Και έβλεπα και άκουγα και είχα παραληριτικές ιδέες.Με τα χρόνια και την σωστή φαρμακολογία έχω ισιώσει αλλά ακόμα ξέρω μέσα μου πόσο πίστευα σε αυτά που περνούσα και πόσο μοναδικός ήμουν.Το μόνο που μου έχει μείνει και έχω σαν ιδέα παρακολούθησης είναι ότι με παρακολουθεί η αστυνομία.Αλλά το παλεύω και προσπαθώ να έρχομαι στην πραγματικότητα.
    Δεν είναι εύκολο όμως αυτό για όλους ειδικά αν τα ψυχωτικά είναι βιωματικά και έντονα.

boo μην ακούς τις χαζομάρες και τις ειρωνίες κανενός.Σε καταλαβαίνω απόλυτα,έχω περάσει και εγώ τα ίδια απλά με άλλου είδους ψυχωτικά.Αλλά βλέπω πως οι περισσότεροι είναι μαζί σου σε ξέρουν καλά μέσα από εδώ και σου απαντούν με πολύ ωραίο και ευγεινκό τρόπο.Κράτα αυτά και τις χαζοειρωνίες σε τέτοια θέματα να σε αφήνουν αδιάφορη.
    Εύχομαι σύντομα στο μέλλον με λίγη προσπάθεια κουράγιο και πείσμα να ξεπεράσεις τα περισσότερα και να γίνεις καλύτερα.
    Και πιστεύω θα γίνει.Και εγώ τα κατάφερα κι ας είχα φτάσει λόγω ψυχωτικών σε σημείο παράνοιας.
    Να είσαι καλά και εύχομαι τα καλύτερα

Junior Member
    Καλησπέρα σας,
    Ο Badhusband μίλησε ορθά και σοφά.
    Και εγώ, που είμαι καινούργιος σε αυτό το forum, νομίζω ότι κάποιοι με τα σχόλιά τους, αντί να κάνουν καλό, είναι σαν να ρίχνουν λάδι στην φωτιά. Σκοπός ενός τέτοιου forum είναι να προσφέρουμε βοήθεια, και όχι ειρωνεία ή προσβολές ή ανοησίες ή βλαπτικές συμβουλές.

@Badhusband, επειδή είπες ότι είχες αντιμετωπίσει κάποια ψυχικής φύσεως προβλήματα, θα με ενδιέφερε η γνώμη σου και στο θέμα που ανήρτησα, και με αυτό, εισήλθα στο Forum. Εάν έχεις χρόνο, να το διαβάσεις και μετά να σχολιάσεις, θα το εκτιμούσα.
    Το Link:
    https://www.psychology.gr/forum/thre...BF%CE%BC%CE%BF

Ευχαριστώ, καλή συνέχεια σε όλους και καλή εβδομάδα!

Senior Member
    Η μπου και στον γιατρό της πηγαίνει και την αγωγή της ακολουθεί και κάνει τεράστια προσπάθεια γενικότερα. Και θα συμφωνήσω με τον serios πως τα κότσια και το θάρρος που έχει η μπου να κάνει όλα αυτά που κάνει δεν τα έχουν πολλοί κατά τα άλλα "υγιείς".

Αλέξανδρε θα σε παρακαλέσω να μην φορτίζεις παραπάνω την μπου στην κατάσταση που είναι. Κάνει ο, τι περνάει από το χέρι της. Άνοιξε δικό σου θέμα αν θες να πεις τα δικά σου, μην γράφεις εδώ!

Όλοι όσοι γράφουμε εδώ καιρό ξέρουμε πόσο γλυκιά και ευγενική είναι η μπου ακόμα και στα δύσκολα που περνάει, δεν την έχω δει ποτέ να προσβάλλει ή να μιλά άσχημα σε κάποιον ακόμα κι όταν του άξιζε.

Senior Member
    καλησπερα παιδια!

ευχαριστω πολυ για τη στηριξη που μου δινετε..
    η αληθεια ειναι οτι δε βλεπω καποια βελτιωση..σπιτι ολη μερα ξαπλα.εκει ειμαι πιο ηρεμη στο κρεβατι.
    ακουω τι μου λετε και παιρνω κουραγιο και ελπιζω καποια μερα να τα καταφερω να χαλαρωσω.
    εξω βλεπω ολο εξωγηινους.
    πρεπει να διωξω το αγχος μου και τις φοβιες μου αλλα ακομα δε μπορω να το αντιμετωπισω.δε βλεπω βελτιωση.
    αγχωνομαι οταν ειμαι εκτος κρεβατιου και εξω.
    πηγα στη ψυχολογο και μου ειπε να τρωω γιατι νομιζω οτι στο φαγητο μου βαζουν φαρμακα.και υποσιτιζομαι.μου ειπε να μιλαω με τον κολητο μου γιατι εχω την αισθηση οτι κουραζω και δε τα λεω πουθενα.
    μου ειπε οτι ειναι απο το μυαλο μου και παλι θυμωσα που το ακουσα..
    η γιατρος μου εβαλε stedon και xanax μεσα στη μερα για αρχη και αν συνεχιστει θα μου βαλει 3ο αντιψυχωτικο δε ξερω ποιο.φοβαμαι μη με βαλουν μεσα για να μου δωσουν leponex.
    δε θελω να παιρνω τα φαρμακα γιατι με παραμυθιαζουν αλλα αμα δεν τα παρω θα γινω χειροτερα και θα με βαλουν σε κλινικη.
    ευτυχως σταματησε η σχολη και θα ειμαι σπιτι οσο θελω.
    ειναι και τα αγχη μου ειναι και το κακο κλιμα στο σπιτι και με επιβαρυνουν πολυ.
    δεν ειμαι μονο εγω που μας παρακολουθουνε αλλα και πολλα παιδια που τους εχουν παρει χαμπαρι.
    απλα πιστευω πως θελουν να μας σκοτωσουν αν καταλαβουν οτι θελουμε να τους ξεμπροστιασουμε.

δε θελω να κουρασω κανεναν αλλα δεν εχω με ποιον να τα μοιραστω και δεν εχω καποιον.
    ευχαριστω πολυ για τη στηριξη πραγματικα
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    καλησπερα παιδια!

η αληθεια ειναι οτι δε βλεπω καποια βελτιωση..σπιτι ολη μερα ξαπλα.εκει ειμαι πιο ηρεμη στο κρεβατι.
    ακουω τι μου λετε και παιρνω κουραγιο και ελπιζω καποια μερα να τα καταφερω να χαλαρωσω.
    πρεπει να διωξω το αγχος μου και τις φοβιες μου αλλα ακομα δε μπορω να το αντιμετωπισω.δε βλεπω βελτιωση.
    πηγα στη ψυχολογο και μου ειπε να τρωω γιατι νομιζω οτι στο φαγητο μου βαζουν φαρμακα.και υποσιτιζομαι.μου ειπε να μιλαω με τον κολητο μου γιατι εχω την αισθηση οτι κουραζω και δε τα λεω πουθενα.
    η γιατρος μου εβαλε stedon και xanax μεσα στη μερα για αρχη και αν συνεχιστει θα μου βαλει 3ο αντιψυχωτικο δε ξερω ποιο.φοβαμαι μη με βαλουν μεσα για να μου δωσουν leponex.
    δε θελω να παιρνω τα φαρμακα γιατι με παραμυθιαζουν αλλα αμα δεν τα παρω θα γινω χειροτερα και θα με βαλουν σε κλινικη.
    ειναι και τα αγχη μου ειναι και το κακο κλιμα στο σπιτι και με επιβαρυνουν πολυ.
    δεν ειμαι μονο εγω που μας παρακολουθουνε αλλα και πολλα παιδια που τους εχουν παρει χαμπαρι.
    απλα πιστευω πως θελουν να μας σκοτωσουν αν καταλαβουν οτι θελουμε να τους ξεμπροστιασουμε.

δε θελω να κουρασω κανεναν αλλα δεν εχω με ποιον να τα μοιραστω και δεν εχω καποιον.
    Μπου θυμάσαι τη ιστορία με την κυρία στην κλινική που νόμιζε οτι το φαγητό της έχει ποντίκια και δεν μπορούσε να φάει;
    Δεν είχε ποντίκια, το έβλεπα, κι αυτή είχε πειστεί πως όντως ήταν της πάθησης και δεν υπήρχαν ποντίκια όμως μας έλεγε πως συνέχιζε να τα βλέπει μέσα στο φαγητό. Την θυμάσαι την ιστορία; ¨Εκανε κουράγιο κι έτρωγε κι ας τα έβλεπε μπου...

Banned
    εγω τοσο καιρο δε βλεπω τη παραμικρη βελτιωση στη συμπεριφορα της αλλα την ιδια επιθετικη σταση προς ολους αλλα και ενα απιστευτο αμοκ προς τους εξωγηινους δικαιολογοντας το με εξοφρενικα σεναρια που δεν εχουν καμια λογικη

αν υπαρχει αυτη η ψυχολογος που λεει κατι που δε πιστευω μαλον θα παιζουν ταβλι αντι να κανουν συνεδριες και τη συναντα σε κανενα καφενειο

εσεις βλεπετε καμια βελτιωση? σε κατι ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ειναι να διαδιδει και να γνωστοποιει οτι ειναι τελειως αντιθετη και αρνητικη σχεδον με ολους αφου αυτο ειναι το μονο νοημα ολων αυτων των ποστ απλα ανησυχει μηπως το ξεχασουν και το λεει και το ξαναλεει και το ξαναλεει για να τους το θυμιζει συνεχεια

δηλαδη αυτη η θεραπεια που κανει υποτιθετε τι αποτελεσμα εχει αυτο που την ενδιαφερει συνεχως δηλαδη να γνωστοποιει με καθε τροπο ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ? εγω ειμαι πεποισμενος οτι ο θεραπευτης που λεει απλα δεν υπαρχει και τον αναφερει συνεχως για να μη της πουν οτι δε κανει τιποτα για να βελτιωσει τη κατασταση της ετσι οστε με την ησυχια της να γνωστοποιει συνεχως το γνωστο τροπαριο

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    εγω τοσο καιρο δε βλεπω τη παραμικρη βελτιωση στη συμπεριφορα της αλλα την ιδια επιθετικη σταση προς ολους αλλα και ενα απιστευτο αμοκ προς τους εξωγηινους δικαιολογοντας το με εξοφρενικα σεναρια που δεν εχουν καμια λογικη

αν υπαρχει αυτη η ψυχολογος που λεει κατι που δε πιστευω μαλον θα παιζουν ταβλι αντι να κανουν συνεδριες και τη συναντα σε κανενα καφενειο

εσεις βλεπετε καμια βελτιωση? σε κατι ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ειναι να διαδιδει και να γνωστοποιει οτι ειναι τελειως αντιθετη και αρνητικη σχεδον με ολους αφου αυτο ειναι το μονο νοημα ολων αυτων των ποστ απλα ανησυχει μηπως το ξεχασουν και το λεει και το ξαναλεει και το ξαναλεει για να τους το θυμιζει συνεχεια

δηλαδη αυτη η θεραπεια που κανει υποτιθετε τι αποτελεσμα εχει αυτο που την ενδιαφερει συνεχως δηλαδη να γνωστοποιει με καθε τροπο ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ? εγω ειμαι πεποισμενος οτι ο θεραπευτης που λεει απλα δεν υπαρχει και τον αναφερει συνεχως για να μη της πουν οτι δε κανει τιποτα για να βελτιωσει τη κατασταση της ετσι οστε με την ησυχια της να γνωστοποιει συνεχως το γνωστο τροπαριο
    What the f...?

Banned
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    ΗΑλέξανδρε θα σε παρακαλέσω να μην φορτίζεις παραπάνω την μπου στην κατάσταση που είναι. Κάνει ο, τι περνάει από το χέρι της. Άνοιξε δικό σου θέμα αν θες να πεις τα δικά σου, μην γράφεις εδώ!

.
    μηπως μπορεις να μου εξηγισεις με πιο τροπο ακριβως κανει οτι μπορει για να γινει καλυτερα γιατι εγω δε βλεπω τιποτα παραπανω να την ενδιαφερει εκτος απ το να γνωστοποιει συνεχως οτι ειναι αρνητικη σε ολα γιατι ανυσιχει μηπως το ξεχασουν

Banned
    Quote Originally Posted by boo View Post
    καλησπερα παιδια!

καλησπερα φιλαρακι μου! Λοιπον ΜΠΟΥ! αυτο που γραφεις για το κρεβατι ,και την ασφαλεια που σου προσφερει σαν βρησκεσαι κατω απο τις κουβερτες ανατριχιασα σαν το διαβασα διοτις μου φερες στην μνημη την δικη μου φρικη που ετρωγα σαν ειχα τα βαρια συμπτωματα της καταθλιψης μου ! οπου ευτηχως εχουν περασει! Δεν θα ξεχασω οτι μπορουσα να κατσω κατω απο τις κουβρτες ατελειωτες συνεχομενες ωρες! θυμαμαι ποσο δυσκολο μου φενοταν να σηκοθω για τουαλετα ! θυμαμαι το ποσο πολυ αγονιζομουν να παω για μπανιο! Θυμαμαι την κοπελαοπου τραβιομασταν τωτες! οπου παρα το οτι ειμασταν στις αρχες της σχεσης και λογικο να θελουμε να κανουμε σεξ σαν τα κουνελια! θυμαμαι πως ξαφνηκα εχασα καθε ορεξη! θυμαμαι ποσο αγχονομουν οταν πλεον δεν μπορουσα να καμω ερωτα μαζι της! και αποτελλεσμα ηταν η κοπελα να φυγει! και μολις με αφησε θυμαμαι οτι ξαφνου τρελαθηκα μαζι της και την εβλεπα στον υπνο μου! θυμαμαι οτι οι κουβερτες ηταν σαν ασπιδα για τον κοσμο και τα προβληματα που μου εφερνε!
    ΜΠΟΥ! γιατι δεν ψχνεις για αλλο γιατρο??
    ΜΠΟΥ! οι εξωγηινοι δεν ειναι ολοι τους κακοι! επισης μην ξεχνας οτι αν ηθελαν να μας σκοτωσουν θα το ειχαν κανει ειδη, θελουν να μας ελεγχουν και ειναι δυστυχως αναποφεχτω! εμεις πρεπει να συνεχησουμε να ζουμε οπωςζουμε τοσα χρονια! αληθεια τοσα χρονια πως ζεις? αρα μπορεις να συνεχησεις την ζωη σου και να συμβηβαστεις με το οτι σε ελεγχουν! κατις φιλοι και συναδελφοι μου Ινδοι θυμαμαι οτι μου ελεγαν οτι οταν μια κατασταση δεν μπορεις να την αποφυγεις! οταν εχει γινει πλεον αναποφεχτη δεν οφελει καθολου να την πολεμας! και οτι το καλητερο που εχεις να καμεις ειναι να την αποδεχτεις, να την περασεις στην καθημερινοτητα σου και να ζεις ειρινικα με αυτην! και τωτες ειναι που την νικας! οσο το πολεμας θα χανεις! αρα???????
    Τελος ΜΠΟΥ, εχω να σου πω κατις, προσπαθησαι να συμετεχεις πιο εωεργα εδω μεσα, να μπαινεις και σε αλλες κουβεντες του φορουμ! θελουμε την γνωμη της ΜΠΟΥ!!! και γενικα να δουλευεις το ιντερνετ πιο ζεστα, να μπαιενςι και σε αλλα κοινωνικα δικτια! ωστε να ερχεσαι σε επαφη με νεα παιδια, και νεα αγορακια!

Senior Member
    Καλημέρα boo!
    Χαίρομαι που ήρθες να μας μιλήσεις. Φάση είναι, θα περάσει, το έχεις ξαναπεράσει όλο αυτό. Ήθελα να σε ρωτήσω, με την γιατρό δεν συζητάτε πιο πολύ το ψυχολογικό κομμάτι, πως δηλαδή να αισθανθείς πιο ήρεμη και πιο ασφαλής; Έχω την εντύπωση ότι το άγχος στις επιδεινώνει αυτές τις ιδέες και οι ίδιες οι ιδέες σου προκαλούν περισσότερη αναστάτωση και γίνεται φαύλος κύκλος. Θυμάμαι που έγραφες μία εποχή ότι σου είχε πει η γιατρός και τις αμφισβητούσες κάπως αυτές τις ιδέες όταν έρχονταν και ήσουν λιγότερη φοβισμένη, δεν θυμάμαι την τεχνική ακριβώς.
    Και φυσικά να τρως καλά και να μιλάς με τον φίλο σου και εδώ. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    μηπως μπορεις να μου εξηγισεις με πιο τροπο ακριβως κανει οτι μπορει για να γινει καλυτερα γιατι εγω δε βλεπω τιποτα παραπανω να την ενδιαφερει εκτος απ το να γνωστοποιει συνεχως οτι ειναι αρνητικη σε ολα γιατι ανυσιχει μηπως το ξεχασουν
    Ναι μπορώ.
    Πηγαίνει στον γιατρό της και σε ψυχολόγο και ακολουθεί αδιαμαρτύρητα την αγωγή της παρόλο που είναι βαριά και παρόλο που της προκαλεί ένα σωρό παρενέργειες.
    Επίσης αντί να κάτσει σπίτι της και να κλαίει την μοίρα της κάνει αγώνα να βελτιώσει τον εαυτό της, σπουδάζει ενώ θα μπορούσε να κάθεται απλώς, προσπαθεί να κοινωνικοποιηθεί, προσπαθεί να βγαίνει παρόλο που νομίζει πως την παρακολουθούν και αντιστέκεται με νύχια και με δόντια στην κωλοάρρωστια προσπαθώντας να ζήσει φυσιολογικά.
    Επίσης και το σημαντικότερο για μένα, αντι να ρίξει το φταίξιμο σε όλους τους άλλους κ να τα βάζει με όλους έχει απλά εστιάσει στο να λύσει το πρόβλημα

Senior Member
    καλησπερα παιδια
    σημερα δε με χωραει ο τοπος..ουτε εξω θελω να ειμαι ουτε μεσα..δεν εχω καλη διαθεση..
    σκεφτηκα κατι και προσπαθω να το βαλω στο μυαλο αν και αυτο μου παει κοντρα..
    σκεφτηκα να λεω πως αυτα ειναι ψευτικα και πως ειναι απο μια παθηση που μπορει να εχω.
    δεν το πιστευω αλλα προσπαθω να μου κανω πλυση εγκεφαλου με αυτην την σκεψη.
    αυτη η ιστορια ελισαβετ με τα ποντικια με οδηγησε σε αυτην την σκεψη και ευχαριστω που μου το θυμησες.
    πρεπει να μαθω να λειτουργω παραλληλα με οτι νοιωθω απλα ειναι αρκετα δυσκολο οπως λεει και ο γιωργος.
    σονια με τη γιατρο δεν το αναλυουμε.της λεω τι συμβαινει και γραφουμε φαρμακα..
    με τη ψυχολογο συζηταμε απλα τη βλεπω πολυ αραια.1 φορα στον 1-1.5 μηνα
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    πρωχορας boo καλο σημαδι αυτο........ εγω ειμουν τυχερος μολισ πηρα φαρμακα καταλαβα τη ηταν πραγματικο και τη ψευδεσθηση

Page 3 of 10 FirstFirst 12345 ... LastLast