Δεν ξέρω τί νιώθει - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 10 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 138
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    διοτι, υποθετω οτι αν ηθελες να πηδηχτεις κι εσυ, απλα θα εψαχνες αλλον. δεν θα περιμενες τον πασα.

οι ανασφαλειες του λοιπον, ΔΕΝ ειναι το πως θα του φερθεις οπως νομιζεις.
    η ανασφαλεια του ειναι οτι αν σου πει την καθαρη αληθεια θα φυγεις και δεν ξερει αν θα βρει αλλην...
    Συμφωνώ με Remedy αν και πιστεύω πως αυτό που αξίζει είναι να καταλάβει η κοπέλα ότι αυτό που συμβαίνει σ' εκείνον θα μπορούσε να τύχει και σ' εκείνη. Άσχετα με το τι θα κάνει εκείνη από εκεί και περα.
    Και όχι να πιστεύει ότι τη δουλεύει ψιλό γαζί. Γιατί αν είναι έτσι να πούμε ότι κι εκείνη σε κάτι αντίστοιχο θα τον δούλευε ψιλό γαζί; Δηλαδή δύο χρόνια πάνε χαμένα;
    Όσο για το αν θα βρει άλλη, μπορεί να το σκέφτεται, αφού η κοπέλα είναι η πρώτη του σχέση και δεν έχει μέτρο σύγκρισης. Το ίδιο θα μπορούσε να σκεφτεται και εκείνη κάποια στιγμή. Απλά έτυχε σ' εκείνον πρωτα. Να τον σταυρώσουμε;

Miliva21
    Guest
    Επδ διάβασα και εγώ το θέμα σου Ρανια.. σου προτείνω γενικά να μη κρεμεσαι από λόγια των αντρών και να μη τα παίρνεις όλα δεδομένα ότι σου λένε.....κρατα και μια πισινη σε ότι ακούς από τους άντρες....
    προσπάθησαν εδώ τα παιδιά να σου εξηγήσουν πάνω κάτω τι τρέχει με το αγόρι και εσύ δείχνεις να έχεις κάνει ευαγγέλιο ότι σου έχει πει ο πρώην σου.....

Η γνώμη μου είναι ότι θέλει να έχει εμπειρίες σεξουαλικές και με άλλες ......γι αυτό δεν θέλει να είναι πλέον σε σοβαρή σχέση ..προτιμά να είναι ελεύθερος για να πηγαίνει με όποια θέλει....Ναι καλα διάβασες.....Αυτό θέλει.....Και ας σου έλεγε στη αρχή της σχέσης σας ότι δεν τον εκφράζουν τα εφήμερα και ότι αν χωρίσετε θα είναι μόνος του........Αυτο το ότι θα μείνει μόνος και δεν θα κάνει κάτι με άλλη το είπε για να μην σε πληγώσει...Όσο για το ότι δεν τον εκφράζουν τα εφήμερα αυτό σου το είχε πει παλιά....Πριν δύο χρόνια......Τώρα μπορεί να έχει αλλάξει γνώμη και να θέλει να δοκιμάσει κάτι άλλο...οι άνθρωποι αλλάζουμε ζητάμε αλλα πράγματα σε κάθε περίοδο της ζωής μας.. Τότε που ήθελε να σε πιάσει γκόμενά και να δείξει και σοβαρός μπορεί να σου είπε ότι είναι μόνο για σοβαρά πράγματα για να σε κερδίσει .....Και μπορεί και να το ένιωθε τότε .....Σήμερα όμως;;;;; σου λέει ότι έχετε ρουτινιασει...........Εκεί έχουν τελειώσει όλα......σου είπε ακόμα στα ισα ότι θέλει να πηδάει και άλλες...σκληρό....αλλα το έκανε σου το είπε....τι άλλη απόδειξη θες;;

Όταν ο άλλος φτάνει στο σημείο να σου λέει πήγαινε με όποιον θες και εγώ θα πηδάω άλλες Αλλά στο μυαλό μου θα έχω εσένα είναι γαμησετα αυτό.............αν θες να κάνεις μόνο σεξ μαζί του μπορείς να το δεχτείς όμως ξεχνα τις αποκλειστικότητες και τις κτητικοτητες και όλα αυτά.......Γιατί εκείνος μια χαρά θέλει να διασκεδάσει και αλλού.........οπότε αν δεν θες το αφήνεις πίσω.......(εννοείται ότι θα τον πείραζε άμα πας με άλλον.....σε έχει δεδομένη και έχει νιώσει πράγματα για σένα....θα του ξινισει....Όμως δεν το λέει γιατί θέλει να σου απενοχοποιησει το σεξ με τρίτους και να στο παρουσίασει ως κατι ανώδυνο ώστε να έχει το αλλωθι να κάνει ελεύθερα κάτι με άλλη...... Άμα σου έλεγε ότι θα τον πείραζε άμα πας με άλλον τότε εκείνος γιατί να απαιτήσει να δεχτείς να κάνει κάτι με άλλη χωρίς να αντιδράσεις .. ...Δεν τον συμφερει)

Να σου πω γιατί είναι αψυχολόγητος και τη μια σου μιλάει και την άλλη οχι;; Γιατί παίζει ΗΔΗ να έχει δοκιμάσει να κάνει κάτι με άλλη........ Και τη μια νιώθει τύψεις και ότι δεν πρέπει να σε ενοχλήσει και να σε πληγώσει εφόσον ψάχνεται αλλού Αλλά την άλλη το μετανιώνει.....Γιατί δεν ξέρει τι θέλει....θέλει σεξ με ξένη....Αλλά έχει συνηθισει και σένα που σε ξέρει και νιώθει οικεία να τον έχεις από κοντά......
    Σε αγγίζει και σε πειράζει έτσι.........Μπορεί και να σε έχει καβάτζα μέχρι να ψηθεί κάτι καλύτερο.....ή μπορεί να κάνει το σεξ που θέλει Αλλά παράλληλα να του λείπει και το συναίσθημα μιας σχέσης και έτσι ψάχνει εσένα........

Γιατί ο άνθρωπος και κυρίως πολλοί άντρες τα θέλουν όλα στο πιάτο....Και να πηδάνε γκόμενες αβέρτα και να έχουν τη συναισθηματική κάλυψη μιας σχέσης....Και η πιτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος.......

Τεσπα.....καλύτερα για σένα να πάρεις την απόφαση να το τελειώσεις οριστικά μεταξύ σας....Δεν θέλετε τα ίδια πράγματα πλέον.....

Και αν τον θες τόσο πολύ και πιστεύεις ότι είναι το soulmate σου.....Τότε απλά Άστον να ζήσει τη ζωή του τώρα που είναι μικρός και κάποια στιγμή μπορεί στο μέλλον αν είναι γραφτό και αν τον θες ακόμα να ξαναβρεθειτε.....
    Μέχρι τότε καλύτερα να το αφήσετε

Senior Member
    Αλλο ενα ανωριμο ατομο ..γ αυτο εμενα απ το σχολειο μ αρεζαν οι μεγαλυτεροι αντρες που ειναι πιο πιθανο να ξερουν τι θελουν και τι τους γινετε..οχι οτι δεν υπαρχουν κ σουργελα μεγαλυτεροι τους ειδα κ αυτους..απλα κοριτσακι το ατομο αυτο ειναι οτι ναναι δεν σου φερετε καθολου σωστα ..σε ενα κοριτσι που ειχε σχεση να λεει οτι θελει να παει με αλλες και μετα να ερχετε να σ αγκαλιαζει ;δεν ειναι με τιποτε για σχεση ....μπορει να ηταν ετσι απ την αρχη και ν εκανε τον σωστο ..

Miliva21
    Guest
    Ε καλά, δεν είπαμε ότι είναι ψεύτης και ότι δεν ένιωσε ποτέ πράγματα για τη θεματοθετρια ουτε οτι ντε και καλά θέλει να τη χρησιμοποιήσει.....να την "εκμεταλλυτει"
    Όντως ένιωσε συναισθήματα για εκείνη Και είχαν κάτι το θέμα είναι πλέον τι θέλει αυτός από τη ζωή του.........Και αν θέλει να ζήσει εμπειρίες και η θεματοθετρια θέλει σχέση σοβαρή με αποκλειστικότητα δεν μπορούν να συνυπάρξουν πλέον.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by believeInYourself View Post
    Συμφωνώ με Remedy αν και πιστεύω πως αυτό που αξίζει είναι να καταλάβει η κοπέλα ότι αυτό που συμβαίνει σ' εκείνον θα μπορούσε να τύχει και σ' εκείνη. Άσχετα με το τι θα κάνει εκείνη από εκεί και περα.
    Και όχι να πιστεύει ότι τη δουλεύει ψιλό γαζί. Γιατί αν είναι έτσι να πούμε ότι κι εκείνη σε κάτι αντίστοιχο θα τον δούλευε ψιλό γαζί; Δηλαδή δύο χρόνια πάνε χαμένα;
    Όσο για το αν θα βρει άλλη, μπορεί να το σκέφτεται, αφού η κοπέλα είναι η πρώτη του σχέση και δεν έχει μέτρο σύγκρισης. Το ίδιο θα μπορούσε να σκεφτεται και εκείνη κάποια στιγμή. Απλά έτυχε σ' εκείνον πρωτα. Να τον σταυρώσουμε;
    οχι, καθολου "ασχετα" με το τι θα εκανε εκεινη απο εκει και περα, δεν ειναι.
    ΑΚΡΙΒΩΣ το απο εκει και περα ειναι ολο το προβλημα.
    αυτο που συμβαινει, δεν ειναι οτι θελησε ο ανδρας κι αλλες εμπειριες.
    αυτο που συμβαινει ειναι οτι ενω θελησε κι αλλες εμπειριες, ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ, αντι να της πει την αληθεια και να κανει τις επιλογες της η κοπελα . (να φυγει δηλαδη, αφου δεν θελουν καθολου τα ιδια πραγματα).
    ναι, να τον σταυρωσουμε φιλε μου. οχι επειδη θελει να γαμησει. αλλα επειδη καθυστερει την κοπελα και την ταλαιπωρει , ενω αυτο που θελει και απλο ειναι και (τραγικα) συνηθισμενο.

Senior Member
    Miliva εμενα ενας ανθρωπος που φερετε ετσι δεν ειναι σωστος ..και αντε να δεχτω οτι τωρα του ηρθε να παει και με αλλες γυναικες ειναι σωστο να πηγαινει να την αγκαλιαζει να δινει ψευτικες ελπιδες σε ενα κοριτσι που ηταν η πρωτη του σχεση ;αφου λεει οτι θρλει να κανει σεξ με αλλες ας παει και ας αφησει το κοριτσι να βρει ενας σωστο ανθρωπο που ξερει τι του γινετε

Senior Member
    σε ευχαριστώ για την απάντηση και τον χρόνο σου. Ηλπιζα απλώς ότι καθώς ζήτησε χρόνο τη Δευτέρα για να απαντήσει ίσως σήμαινε ότι έχει εντονα συναισθήματα ακόμη. Σίγουρη ποτέ δεν θα είμαι για τους λόγους ούτε και για την καρδιά του. Πίστευα ότι η σχέση μας, με εξαίρεση το τελευταίο διάστημα που ήμουν καταπιεστική, ότι τον κάλυπτε και πίστευα στα λόγια του. Αλλά έχεις δίκιο οι άνθρωποι αλλάζουν και τελικά μπορεί να μην θέλει πια. Καταλαβαίνω τα όσα γραφεις αλλά οι δικαιολογίες που βρίσκω στον εαυτό μπυ είναι έχω ακόμη συναισθήματα γι αυτόν και η απώλεια αυτής της σχέσης δεν σημαίνει μόνο η απώλεια του ερωτικού συντρόφου αλλά η απώλεια του ανθρώπου που μπορούσα να κάνω συζητήσεις και η σκέψη μας να ταιριάζει με έναν μοναδικό τρόπο, ενός ανθρώπου που υπάρχει θαυμασμός και σεβασμός και που αφήνει ένα κενό σε όλους τους τομείς. Ηλπιζα ότι ισχύει και γι αυτόν το ίδιο και γι αυτό το σκέφτεται και ζήτησε χρόνο και ότι ίσως θα υπερνικουσε την ανασφάλεια του το τι σημαίνω για αυτόν. Αλλά από χθες από τις απαντήσεις σας άρχισα να καταλαβαίνω ότι δεν ήταν ένα ξέσπασμα του και ότι όντως πιστεύει αυτά που είπε. Θα δεχθώ το «όχι» που περιμένω να μου πει τις επόμενες μέρες και θα πάω παρακάτω αφήνοντας μου μια πικρία και ένα «εάν» για τα τα λάθη που έκανα το τελευταίο διάστημα και ίσως βοήθηςαν στην κατάληξη αυτή.Ελπίζω να νιωσει ευτυχισμένος με τα εφήμερα που ζητάει και εμένα και τους άλλους φίλους του που πετάει από τη ζωή του να το κάνει συνειδητά και με καθαρό μυαλό. Για να μαι ειλικρινής περαν των άλλων και εγωιστικά με πειράζει που δεν θα επιλέξει εμένα αλλά έτσι είναι η ζωή και για μένα μπορεί να μην ήταν τώρα η κατάλληλη στιγμή για το τέλος αλλά αφού είναι γι αυτόν όλα τα αλλά δεν έχουν σημασία. Έπαψα να πιστεύω από σήμερα στο θαύμα ότι ήταν μια κρίση και ότι δεν τα εννουσε όσα ελεγε, όπως κάνει συχνά για το οποίο θέμα σε ξεσπάσματα, οπως φαίνεται είμαι λίγη για αυτόν.

Senior Member
    Αυτό ακριβώς με πληγωνει. Ότι στη συζήτηση ενώ είπε αυτά και εγώ ξεκαθάρισα γιατί πιστεύω ότι δεν μπορεί να υπάρξει και είπα τί θέλω ζήτησε χρόνο. Και τον ρώτησα τί νόημα έχει να ζητάει χρόνο αφού υπάρχει ασυμφωνία. Είπε ότι δεν είναι έτσι και θέλει να το σκεφτεί αν μπορεί να με εμπιστευτεί και να μπει σε σχέση. Μάλλον φοβάται και είναι οι άπειροι λόγοι που λένε τα παιδιά από πάνω. Ναι με παιδεύει και πολύ πιθανόν όσα ελεγε να ταν απλωσ σκέψεις. Παίζει ρόλο η οικογενειακή του κατάσταση, με έναν πατέρα που χώρισε γι αυτό το λόγο και που θαυμάζει και του προωθεί τις αντιλήψεις του. Είναι γενικά χαμένος, όχι μόνο με μένα, με τους φίλους του, τη μητέρα του, με τη σχολή, τα πάντα. Όχι θα μου απαντήσει και θα κλείσει επώδυνα η ιστορία αλλά αυτή η πικρία που λες θα μου μείνει. Περίμενα μεγαλύτερη ωριμότητα και σαφήνεια από κάποιον που δεν περναγαμε απλώς καλά ! Και αυτό το πεδεμα είναι και ο λόγος, στην απίθανη περίπτωση που απαντήσει ναι, ότι μαλλον δεν θα τον δεχτώ πίσω αν μπορέσει και επικρατήσει η λογική μου. Πιστεύω ότι δεν αξίζω να θυσιαστω για κανέναν και να μαι στο περίμενε για μερικά πηδήματα και στερεοτυπικές αντρικές ανασφάλειες. Οποιος θέλει πολύ δεν τα σκέφτεται αυτά για μένα ή και να τα σκεφτετε καταλήγει στο ότι η κοπέλα που έχει είναι πιο σημαντική από 5 πηδήματα. Είναι η απόλυτη αν ελευθερία αν και την βαφτίζει αλλιώς! Η καταδυνάστευση του μυαλού ενός άντρα σε 5 πίπες που μπορεί να λέει ο πατέρας του και η κοινωνία.

Senior Member
    Οι 5 πίπες που λέει ο πατέρας του και η κοινωνία έχουν παίξει τόσο ρόλο σε ο,τι κάνει, όσο έχουν παίξει αυτά που έχουν γραφτεί παραπάνω σε ο,τι εσύ πιστεύεις σήμερα για εκείνον.
    Νομίζω πως το καλύτερο για σένα είναι να προχωρήσεις παρακάτω στη ζωή σου, κρατώντας τις καλές αναμνήσεις. Ήταν άλλωστε η πρώτη σας σχέση. Και επαναλαμβάνω ότι θα μπορούσε να συμβεί σ'εσένα πρώτα. Είστε μόλις 21 χρονών.
    Δεν υπάρχει λόγος να μηδενίσεις ο,τι έζησες μαζί του 2 χρόνια, ούτε και να σχηματίσεις την άποψη πως τους άντρες τους ενδιαφέρει μόνο το πήδημα. Θα είναι κακό για σένα να καταλήξεις σε μια μηδενιστική εικόνα για τους άντρες. Ναι προστάτεψε τον εαυτό σου, αλλά μέχρι εκεί.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Rania-7 View Post
    Αυτό ακριβώς με πληγωνει. Ότι στη συζήτηση ενώ είπε αυτά και εγώ ξεκαθάρισα γιατί πιστεύω ότι δεν μπορεί να υπάρξει και είπα τί θέλω ζήτησε χρόνο. Και τον ρώτησα τί νόημα έχει να ζητάει χρόνο αφού υπάρχει ασυμφωνία. Είπε ότι δεν είναι έτσι και θέλει να το σκεφτεί αν μπορεί να με εμπιστευτεί και να μπει σε σχέση. Μάλλον φοβάται και είναι οι άπειροι λόγοι που λένε τα παιδιά από πάνω. Ναι με παιδεύει και πολύ πιθανόν όσα ελεγε να ταν απλωσ σκέψεις. Παίζει ρόλο η οικογενειακή του κατάσταση, με έναν πατέρα που χώρισε γι αυτό το λόγο και που θαυμάζει και του προωθεί τις αντιλήψεις του. Είναι γενικά χαμένος, όχι μόνο με μένα, με τους φίλους του, τη μητέρα του, με τη σχολή, τα πάντα. Όχι θα μου απαντήσει και θα κλείσει επώδυνα η ιστορία αλλά αυτή η πικρία που λες θα μου μείνει. Περίμενα μεγαλύτερη ωριμότητα και σαφήνεια από κάποιον που δεν περναγαμε απλώς καλά ! Και αυτό το πεδεμα είναι και ο λόγος, στην απίθανη περίπτωση που απαντήσει ναι, ότι μαλλον δεν θα τον δεχτώ πίσω αν μπορέσει και επικρατήσει η λογική μου. Πιστεύω ότι δεν αξίζω να θυσιαστω για κανέναν και να μαι στο περίμενε για μερικά πηδήματα και στερεοτυπικές αντρικές ανασφάλειες. Οποιος θέλει πολύ δεν τα σκέφτεται αυτά για μένα ή και να τα σκεφτετε καταλήγει στο ότι η κοπέλα που έχει είναι πιο σημαντική από 5 πηδήματα. Είναι η απόλυτη αν ελευθερία αν και την βαφτίζει αλλιώς! Η καταδυνάστευση του μυαλού ενός άντρα σε 5 πίπες που μπορεί να λέει ο πατέρας του και η κοινωνία.
    νομιζω οτι κατι κυνηγαει (μια κοπελα ας πουμε) και ζηταει χρονο για να δει αν εχει ελπιδες.
    δεν κολλαει το οτι ζηταει χρονο ενω τα πραγματα ειναι τοσο ξεκαθαρα απο πλευρας σου (κι απ οτι εξηγησε, κι απο πλευρας του..).

αλλα επειδη εχεις επαναλαβει και σε αλλα μηνυματα οτι ο λογος που τον ωθει στο ξενοπηδημα ειναι στερεοτυπικες ανδρικες ανασφαλειες, να σου πω οτι μπορει να μην ειναι ετσι.
    το να εχει καποιος η καποια μονο μια εμπειρια σητν ζωη του και να συνειδητοποιησει οτι θελει κι αλλες, δεν ειναι απο ανασφαλεια. ειναι μια αναγκη για να να γνωρισει το σεξ και συμβαινει σε πολλους και σε πολλες.
    προσωπικα δεν κατακρινω την αναγκη του αυτη.
    αυτο που κατακρινω ειναι το οτι σου λεει αλλα αντ αλλων και σε ταλαιπωρει.

επανελαβες επισης το "να σε εμπιστευτει ωστε να μπει σε σχεση μαζι σου".
    σε τι να σε εμπιστευθει δλδ;;; στο οτι δεν θα τον ενοχλεις οταν βγαινει μονος του και ξενοπηδαει; γιατι, αν δεν το καταλαβες, αυτο θελει να συμφωνησετε.
    θελεις τετοιο πραγμα;

Senior Member
    Ναι και αυτό. Άρα, ίσως να μην περιμένω άλλο απάντηση και να του στείλω εγώ πρώτη να το αφήσουμε έτσι κι αλλιώς;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Rania-7 View Post
    Ναι και αυτό. Άρα, ίσως να μην περιμένω άλλο απάντηση και να του στείλω εγώ πρώτη να το αφήσουμε έτσι κι αλλιώς;
    εσυ θα αποφασισεις.
    και θα σου πω και την συνεχεια.
    αν το κανεις αυτο, θα αρχισει να σε κυνηγαει, γιατι δεν το περιμενει. νομιζει οτι κρεμεσαι απο αυτον..
    το θεμα ειναι με τι ορους θα θελει να γυρισει πισω.
    εφοσον εχει τεοτια αναγκη, η θα σου πει τα ιδια, η θα σου πει ακομα μεγαλυτερα ψεματα, οτι θελει αποκλειστικοτητα και θα τα κανει πισω απ την πλατη σου αυτα που θελει.
    αν αυτο που θελεις ειναι αποκλειστικοτητα το καλυτερο ειναι να ψαξεις κατι αλλο.

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by ντολορ View Post
    Miliva εμενα ενας ανθρωπος που φερετε ετσι δεν ειναι σωστος ..και αντε να δεχτω οτι τωρα του ηρθε να παει και με αλλες γυναικες ειναι σωστο να πηγαινει να την αγκαλιαζει να δινει ψευτικες ελπιδες σε ενα κοριτσι που ηταν η πρωτη του σχεση ;αφου λεει οτι θρλει να κανει σεξ με αλλες ας παει και ας αφησει το κοριτσι να βρει ενας σωστο ανθρωπο που ξερει τι του γινετε
    Ναι εδώ συμφωνούμε......όντως δεν είναι ωραίο αυτό που κάνει......Αυτό δηλώνει ανωριμότητα...... έπρεπε να το ξεκόψει εφόσον θέλει αλλα πράγματα και να μην παιδεύει τη κοπέλα....

Τα πράγματα γενικά δεν είναι άσπρο μαύρο.......δλδ.....Μπορεί ακόμα να νιώθει πράγματα για εκείνη ....Όχι από την αποψη ότι εξακολουθεί να είναι ερωτευμένος και πλήρης με τη κοπέλα Αλλά ότι μπορεί πράγματι να του βγαίνει μια οικειότητα μαζί της και να τη νοιαζεται ως άτομο.....Ακόμα και να του αρέσει που εκείνη τον θέλει και να τον "φτιαχνει""να τη βλέπει ερωτευμένη μαζί του ίσως να νιώθει και κτητικοτητα για εκείνη .......Και για αυτό δεν την αφήνει σε ησυχία....Όμως αυτοί δεν είναι οι σωστοί λόγοι για να εξακολουθεί να την παιδεύει......Είναι εγωιστικό και ανώριμο....κυρίως όταν είναι ασφαλής και δεν μπορεί να πάρει την ευθύνη των πράξεών του....

Μπορεί να δισταζει να την αφήσει και από φόβο ότι μπορεί να μην βρει αλλη να τον αγαπήσει όσο εκείνη και να νιώθει ότι κλωτσάει μια ευκαιρια .....Όμως θέλει να ζήσει και τη ζωή του και όλα εκ του ασφαλούς εις βάρος των άλλων δεν γίνεται.....

Είναι λάθος να γυρνάμε σε ανθρώπους μόνο από φόβο μήπως δεν βρούμε άλλη σχέση ή άλλο σύντροφο......Δύο άνθρωποι πρέπει να μένουν μαζί επδ περνούν καλά μαζί και θέλουν/επιθυμούν ο ένας τον αλλο........Και εδώ φαίνεται ότι κάτι έχει χαθεί σε αυτή τη σχέση....κάτι δεν καλύπτει το αγόρι πια....

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Ε καλά, δεν είπαμε ότι είναι ψεύτης και ότι δεν ένιωσε ποτέ πράγματα για τη θεματοθετρια ουτε οτι ντε και καλά θέλει να τη χρησιμοποιήσει.....να την "εκμεταλλυτει"
    Όντως ένιωσε συναισθήματα για εκείνη Και είχαν κάτι το θέμα είναι πλέον τι θέλει αυτός από τη ζωή του.........Και αν θέλει να ζήσει εμπειρίες και η θεματοθετρια θέλει σχέση σοβαρή με αποκλειστικότητα δεν μπορούν να συνυπάρξουν πλέον.....
    Ψεύτης δεν είναι.

Μαλάκας και ανώριμος όμως,ΝΑΙ!
    Και οφείλει να ξεκαθαρίσει τι θέλει.

Senior Member
    Στο να με εμπιστευτεί εννουσε ότι ακόμη και να είμαστε σε αποκλειστική σχέση θελει ν α τον εμπιστευτώ ώστε να μην τον ελέγχω άδικα, αν αθώα βγει με κάποια φίλη του για καφέ κάτι που τον διαβεβαίωσα ότι δεν θα επαναλάβω, και να με εμπιστευτεί εκείνος στο ότι μπορώ να το πράξω. Ισχυρίζεται ότι η κοσμοθεωρία του για τις σχέσεις ισχυε πάντα (παίζει να λέει μπαρουφεσ και να ναι ψέμα αλλά αυτό ισχυρίζεται) αλλά το ότι ήθελε να ναι μαζί μου υπό αυτή τη συνθήκη τον οδηγούσε στη σχέση στην οποία ήταν ευτυχισμένος όπως είπε. Πάντα όλους τους περνάει από ένα περίεργο σύστημα δοκιμασιών μέχρι να τους εμπιστευτεί, ας πούμε στη σχολή έχει καταλήξει να ναι μόνος γι αυτό το λόγο..

Page 4 of 10 FirstFirst ... 23456 ... LastLast