Results 15,781 to 15,795 of 20693
Thread: ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ;
-
22-04-2019, 03:01 #15781
αλεξανδρε, γνωριζομεθα αρκετα χρονια! ξερω λοιπον οτι εισαι ενας αξιολογος νεος με ατυχια στην ψυχικη σου υγεια! οπου σε εχει φερει στην ατυχη φαση να νιωθεις μοναξια! Ομως γνωριζω και το οτι κατα βαθος εισαι καλο παιδι με συναισθηματα και αγαπη προς τον πλησιον σου, οπως και οτι οταν κρινεις καποιον η οταν "κραζεις " καποιον το καμεις διοτις καταβαθος θελεις να τον πιεσεις να γινει καλητερος. Δυστυχως ομως λογο του γραπτου λογου αυτο δεν περνα στον ενδιαφερομενο ετσι γεννιετε η παρεξηγηση, νομιζει οτι εισαι κακος! ενω δεν εισαι.Αυτο να προσεξεις λιγακι διοτις πολλοι εδω μεσα και καλητα θα ελεγα πολλες εδω μεσα νεοφερομενες που μονο ψυχολογικα προβληματα δεν εχουν απλα επειδη τσακοθηκαν με τον γκομενο τους η με την θεια τους ερχοντε εδω να μας τα πρηξουν πολλες τετοιες λοιπον σε παρεξηγουν!
- 22-04-2019, 03:23 #15782
εγω ειμαι καλος καλος αλλα αμα αρχισω και τα παιρνω θα με βλεπει καπιος και δε θα με γνωριζει επεισης αν θυμαισαι ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ στο να μιλαω με ανθρωπους που ειναι φιλοι μου επειδη δε με γνωριζουν απο το να μη μιλαω καθολου και δε φοβαμαι τη μοναξια οπως νομιζεις και αν αυτο το συμπερενεις απο οτι ηξερες για μενα ειμαι απολυτως ικανος να γινω αλλος ανθρωπος αρκει να το θελησω αν πχ νομιζουν καποιοι οτι θα με εξουσιασουν με ως ανταλαγμα να μου μιλανε μαλον καταλαβαν λαθος
την αγαπη ΘΑ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΩ για οσους μου τη δινουν
22-04-2019, 03:41 #15783
η συμπεριφορα μου καθρεφτιζει τη συμπεριφορα των αλλων συνεχως εδινα απλοχερα σε οσους πιστευαν σε μενα μονο γι αυτους ειμουν καλος ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΔΙΑΛΕΞΑΝ
24-04-2019, 17:55 #15784
στην αρχη δε λεω πολυ με υποτιμησαν ομως αν κοιταξουν καλυτερα τι σκεφτονται στο βαθος του μυαλου τους οταν μου μιλανε θα αντιληφθουν οτι εγω απλα τους το επεστρεψα
25-04-2019, 03:57 #15785
https://www.lifo.gr/videos/lifo_pick...o-ti-thelo-ego
Kαι τι πονηρο σκεφτεται καποιος που ειναι ετσι. Σου λεει οτι εσυ τον κακοποιεις, εσυ εισαι ο κακοποιος και θα σε βαλει φυλακη. Και βαζει τους φιλους του να λενε ειμαι ο εισαγγελεας, εχω μαθει φοβερα πραγματα για σενα.
26-04-2019, 00:53 #15786
δεν φοβαμαι την μοναξια αυτο το οτι θα μεινω μονη αλλα δεν θελω να ειμαι με κανεναν ανθρωπο που δεν θα νιωσω αισθηματα η να ειμαι ερωτευμενη και να μην μπορω να ειμαι μαζι.
26-04-2019, 14:55 #15787
Δεν είμαι ιδιαιτερα θρησκο άτομο ουτε κάνεις στην οικογένεια μου ήταν ποτέ. Είμαι ο τύπος που προσεύχεται όταν απογειώνεται και προσγειώνεται το αεροπλάνο για να καταλάβετε :P Ειδικά άμα έχει αναταράξεις.
Ωστόσο δεν ξέρω γιατί, ο πένθιμος ήχος της καμπάνας σήμερα μου φάνηκε ο τελειότερος ηχος που έχω ακούσει και που δεν ήξερα ότι τον χρειαζόταν η ψυχή μου. Ακούμπησε τόσο απόλυτα μέσα μου, με τραβαει τόσο πολύ και με αγαλλιάζει...Στον δρόμο μου για να πάω κάπου είδα την εκκλησία από όπου χτυπούσε η καμπάνα, και είπα να μπω να ανάψω ένα κερι και να προσκυνήσω τον επιτάφιο, ετσι...δεν θυμάμαι πλέον αν ήταν πλησιάζοντας τον επιτάφιο η μετά, αλλά κάποια στιγμή άρχισα να βουρκωνω. Βγαίνοντας από την εκκλησία και ακουγοντας την καμπάνια ξανά δεν μπορούσα να σταματησω τα δάκρυα μου. Προσπαθούσα γιατί ερχόταν κόσμος και ντραπηκα. Δεν ήθελα να φύγω από την αυλή της εκκλησίας, με τραβούσε, ήθελα απλα να μείνω εκεί να ακούω την καμπάνα. Αποφάσισα να φύγω.
Μετά με συνάντησαν οι γονείς μου απο έξω στον δρόμο τους για κάπου και με επανεφερε η μάνα μου στις εγκόσμιες σκοτουρες...ότι πάει να ψωνίσει στο σουπερμαρκετ, ότι φαίνεται ωραίο το δερμάτινο μπουφάν μου, τι θα φάω σήμερα...της είπα να μπει κι αυτή να προσκυνήσει τον επιτάφιο, είπε οκ, πήγα μαζί της να την περιμένω. Είχα κάτσει σε μια καρέκλα μέσα στην εκκλησία πίσω πίσω και περίμενα. Σκέφτηκα πάλι ότι θα ήθελα απλά να μείνω και να κάθομαι εκεί...αισθανομουν σαν να μου καλύπτονται όλα τα κενά μόνο με την παρουσία μου εκεί, βασικά είχα στιγμιαία ξεχάσει ότι είχα κενα μέσα μου. Ήθελα απλά να ακούω την καμπάνα και να έχω αυτή την αίσθηση ότι είμαι μέσα στην εκκλησία. Αλλά δεν πήγαινα ποτέ συχνά στην εκκλησία, ούτε ξέρω τι κάνει ο κόσμος εκεί και αν είναι νορμάλ απλά να καθεσαι χωρίς κάποια λειτουργια, νομίζω όχι, ούτε ηθελα να γεννήσω την περιέργεια σε κανέναν γύρω μου με τα δάκρυα που είχαν αρχίσει ξανά και δεν έλεγαν να σταματήσουν.
Σκουπισα ότι μπορούσα από τα μάγουλα μου και το έπαιξα νορμάλ όταν τελείωσε η μαμα μου, φύγαμε μαζι από εκεί...
Τι έγινε; Δεν ξέρω τι να σκεφτώ...προσπαθώ να το δω και ανοιχτομυαλα αλλα και λογικά...
Η αλήθεια είναι πως καταβαθος θελω να σημαίνει κάτι, αλλά από την άλλη ξέρω και πως είμαι φορτισμένη τελευταία και ότι πιθανοτατα θα το ξεχάσω παλι όταν μπει η ζωή μου στην συνήθη της τροχιά, είναι εκλογικευσιμο δηλαδή. Τελοσπαντων...
Ασχέτως πίστης ευχομαι στον καθένα σας ότι εχει ανάγκη η ψυχή σας, είτε ξέρετε τι είναι αυτό είτε όχι.
Καλή Ανάσταση
26-04-2019, 16:36 #15788
Η καμπανα σου ξυπνησε τα γκοθ vibes μεσα σου Ναταλια χεχε
Επρεπε να μπεις ντυμενη στα μαυρα.
Περα απο την πλακα μηπως ηταν κατι το υπαρξιακο;; Ισως η κριση που δημιουργουν αυτα τα αντα,αν δεν κανω λαθος κ χωρις παρεξηγηση ειμαστε κοντα ηλικιακα.
Μπορει μεσα σου να εχεις καταχωνιασει θλιψη απο απωλειες κ να δημιουργηθηκε η συγκινηση υποσεινηδητα.
Εν παση περιπτωση ευχομαι κ γω με την σειρα μου καλη Ανασταση σε ολους.It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
26-04-2019, 18:09 #15789
Όντως μαύρα φορούσα :P
Τελείως κατά σύμπτωση και χωρίς να το εχω υπολογισει βγαίνοντας από το σπίτι.
Και δεν έχω κλείσει τα -αντα ακόμα. Αλλα μπορω να σου πω με σιγουριά ότι την κρισουλα μου την περνάω ήδη πλησιαζοντας. Που να τα πατήσω κι όλας, ωχωχωχ :P Στέκει αυτό που λες εν μερει. Και εχω μπόλικα πράγματα να "θρηνήσω" υποσυνειδητα και με την ευρύτερη έννοια...για παράδειγμα την χαμένη μου νιότη χαχα
Ωστόσο δεν με παραξένεψε αυτό, αλλά η αίσθηση ηρεμιας που μου έδινε ολο αυτό. Δεν έχει τύχει να κλάψω και ταυτόχρονα να ευχαριστιεμαι. Ξεκουράστηκε η ψυχή μου αν μπορώ να το πω έτσι.
26-04-2019, 18:32 #15790
Χαμενη νιοτη αχχχ ασε πονεμενη ιστορια.
It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
26-04-2019, 20:38 #15791
Μια χαρά φυσιολογικό μου φαίνεται. Το έχω δει πολλές φορές. Κάποιοι πηγαίνουν για περισυλλογή, άλλοι για προσευχή, άλλοι απλά για να καθίσουν για λίγο ή γιατί νιώθουν ηρεμία.
Αφού συγκινήθηκες τόσο και έκανες αυτή την κατάθεση ψυχής, ας συμπληρώσω την εικόνα «προσφέροντάς» σου (δική μου ερμηνεία) ένα μικρό χορικό πρελούδιο που είναι σαν προσευχή.
J. S. Bach: Ich ruf zu dir, Herr Jesu Christ (BWV 639)
(Σε ικετεύω Κύριε Ιησού Χριστέ)
Μπορείς, αν σ' ενδιαφέρει, να ρίξεις μια ματιά και στην περιγραφή του βίντεο στην οποία έχω συμπεριλάβει ορισμένες τεχνικές λεπτομέρειες και σκέψεις. Επίσης χρήση καλών ακουστικών θα βοηθούσε γιατί ειδάλλως θα χαθεί πολλή από την ηχητική υφή.
26-04-2019, 21:15 #15792
28-04-2019, 02:42 #15793
Ολα πανε κατα διαολου.
28-04-2019, 07:45 #15794
Χριστος Ανεστη .......... υγεια σε ολους .......
28-04-2019, 12:39 #15795