Results 76 to 90 of 255
-
27-05-2019, 21:26 #76
Γεια σου λευκέ λωτέ...
Ναι, πιστεύω πως τώρα θα ενοχληθεί αν του στείλω και δεν θέλω να διαταράξω τη σχέση μας... Είχαμε τσακωθεί μετά το χωρισμό και δεν μου μιλούσε για χρόνια, χρόνια στα οποία εγώ υπέφερα πολύ στη σκέψη ότι μου είναι θυμωμένος και με μισεί για τα λάθη που έκανα γι' αυτό δεν μου μιλάει... Πριν δυο χρόνια του έγραψα σ' ένα e mail όλα όσα ένιωθα και πήρα απάντηση η οποία έλεγε ότι δεν είναι θυμωμένος ούτε μου κρατάει κακία και καταλαβαίνει πως ότι λάθη έκανα ήταν από αδυναμία... Δεν θέλω με τίποτα να το χαλάσω αυτό και να θυμώσει ξανά...
Αν νιώσω την ανάγκη θα γράψω όσα θέλω να του πω χωρίς να τα στείλω αλλά προς το παρόν ανακουφίζομαι γράφοντας εδώ...
Λες να μην είμαι προκατειλημμένη... Δηλαδή η συμπεριφορά εκείνου (του κακού της ιστορίας εννοώ) δεν είναι πιθανό να υπάρξει και μέσα σε σχέση;Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
- 27-05-2019, 21:37 #77
27-05-2019, 21:46 #78
27-05-2019, 22:04 #79
27-05-2019, 22:14 #80
Κυκνε με το υπέροχο νικ καλησπέρα κι από μένα . Πρέπει να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο να ερωτευτεί. Όταν κολλας στο παρελθόν δεν βοηθάει . Κανεις πισωγυρισμα. Ο πρώην σου τώρα ζει τη ζωή του κι εσύ τι κάνεις, σκέφτεσαι εκείνον. Όχι όχι πρέπει να απαγκιστρωθεις και να κοιτάξεις ΜΠΡΟΣΤΑ! Η ζωή είναι μικρή φίλη μου και είναι εμπρός σου.
27-05-2019, 22:21 #81
Αγαπητη κυκνε καταρχας συμφωνω με τα λεγομενα του golden m...ανθρωπος που αγαπαει κ σεβεται τον ανθρωπο του...δεν επιδιωκει το κακο του!
Απο την αλλη αρκετες περιπτωσεις συνανταμε που αρρωστημενοι συντροφοι κακοποιουν το ετερον ημισυ κ αυτο συμβαινει γιατι το θυμα εμπιστευται τον θυτη ως συντροφο του,στην αρχη το θεωρει τυχαιο κ στην συνεχεια φοβαται να φυγει απο μια τετοια αρρωστημενη κατασταση!
Εννοειται δε θελω να σε τρομαξω κ απλα το αναφερω ως παραδειγμα κ δυστυχως τα συνανταμε στην καθημερινοτητα μας!
Εσυ θα προσπαθεις μερα με την μερα να εισαι καλα μεσα σου κ να σκεφτεσαι θετικα...ωστε αυτο να αντανακλα στο ευρυ περιβαλλον σου!
Καποια στιγμη λοιπον με το καλο θα βρεις αυτον που θα σε κανει να ξανα εμπιστευθεις κ να ερωτευθεις κ σιγα σιγα θα κερδισει ο ενας την εμπιστοσυνη του αλλου!
Μονο κ μονο τοτε θα του εκμυστηρευτεις ολα οσα σε προβληματισανε κατα το παρελθον...το ποτε εσυ θα το κρινεις...απλα γνωμη μου αν του τα πεις με το καλημερα να μην εχετε γνωρισει αρκετα ο ενας τον αλλον κ να φοβηθει να συνεχισει να ειναι σε σχεση μαζι σου....
Ενα βημα καθε φορα...για να δωθει η ευκαιρια κ στους 2 σας να γνωρισει ο ενας τον αλλον μεσα απο τις ιστοριες σας κ το το ζηταει σε μια σχεση ο καθενας σας!
Αφου λοιπον κρινεις κ πολυ σωστα θετεις οτι στελνοντας εμαιλ με τις σκεψεις σου στον πρωην σου...πολυ πιθανον να παρεξηγηθει...μην το κανεις οπως σωστα ανεφερες!
Γραφε τις σκεψεις σου σε ενα χαρτι για παραδειγμα η γινε ενεργη μεσα εδω στο φορουμ...που σε ανακουφιζει λες κιολας!
Το ιδιο κανω κ γω...προσπαθω να βοηθησω κ να καταλαγιασω τον πονο του αλλου...γραφοντας με απολυτη ειλικρινεια κ μπαινοντας στη θεση του!
Με αυτο το σκεπτικο κ τροπο ξεχνιεμαι κ γω ο ιδιος!
Καλο βραδυ να εχεις κ συ κ η υπολοιπη παρεα!
Αυριο ειναι μια αλλη μερα κ θελει διαφορετικο τροπο σκεψης!μονο θετικες σκεψεις να κανουμε κ θα ερθει κ η αναλογη πραξη!
Καληνυχτες παιδες!
28-05-2019, 11:34 #82
28-05-2019, 11:58 #83
28-05-2019, 12:30 #84
Η πραγματικότητα είναι ότι το αίσθημα ηττοπάθειας σχετίζεται με λεπτομέρειες που δεν αφορούν όλους εμάς που βρισκόμαστε έξω από το χορό. Ούτε μπορούμε να νιώσουμε καλά (στο πετσί μας όπως λέμε) τι σημαίνουν όλα αυτά. Μόνο αυτός που τα ζει ξέρει καλά τι ζει.
Όμως, πιστεύω ότι η κακή διάθεση χειροτερεύει κάτι που είναι ήδη δυσάρεστο και δυσκολεύει τις κινήσεις ανεύρεσης μιας διεξόδου. Είμαι σίγουρος ότι τα ξέρεις όλα αυτά, απλά ορισμένες φορές ξεχνιόμαστε και αφηνόμαστε, μας κυριεύουν δυσάρεστα συναισθήματα, απογοήτευση και παραβλέπουμε τα αυτονόητα. Γι' αυτό είναι χρήσιμη μια υπενθύμιση.
Τίποτα δεν έχει χαθεί. Για την περίπτωσή σου είμαι πεπεισμένος ότι η λύση βρίσκεται στην ανεύρεση του κατάλληλου ανθρώπου. Πού, πώς, πότε ... δεν έχω ιδέα.
28-05-2019, 16:08 #85
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
28-05-2019, 16:13 #86
Το δέχομαι αυτό που λες ότι δεν θέλει το κακό του αλλά δεν γίνεται να παρασυρθεί από το πάθος της στιγμής;
Προσπαθώ όσο μπορώ να είμαι καλά... Όχι πάντα με επιτυχία...
Εννοείται ότι δεν θα το πω αυτό με το καλημέρα, ξέρω ότι μπορεί να διώξει τον άλλον αλλά ούτε κι εγώ νιώθω άνετα να το εκμυστηρευτώ σε κάποιον που δεν ξέρω καλά...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
28-05-2019, 17:40 #87
Γεια σου κ παλι απο μενα ομορφε κυκνε γενους θηλυκου!
Απαντωντας σου με την σειρα στα 3 σκελη που μου ανταπαντησες...με την σειρα μου να σου γραψω:
1. Ενας υγιης ψυχολογικα ανθρωπος γινεται να παρασυρθει στην ερωτικη πραξη κ ειναι φυσιολογικο ως προς το παθος του για την συντροφο του κ αυτο ειναι το ομορφο της υποθεσης!ειναι απολυτως φυσιολογικο μεσα στην ερωτικη πραξη να υπαρξει βιτσιο κ ενταση...παντα σε μετρο που οριοθετει το ιδιο το ζευγαρι!
Αντιθετα ενας αρρωστα ψυχικα θα αντιδρασει αλλιως με κυρια συμπτωματα αυτα της βιας κ προσβολης προς τον αλλον κ το σημαντικοτερο διχως να αναζητα την συγκαταθεση του αλλου!
Διαφερουν απο μακρυα αυτα τα 2!
2.το οτι προσπαθεις να εισαι καλα...ειναι μια αρχη κ καποιες φορες εχεις επιτυχια κ καποιες οχι!
Αυτα εχει η ανθρωπινη συμπεριφορα!
Ποιος σου ειπε οτι εγω κ ο καθενας μας εχει παντα τις χαρες του...?
Ολοι εχουμε τις μαυρες μας κ ατυχες στιγμες...που καποιες απο αυτες μαλιστα ξεσπαμε κ σε αλλους,αδικως βεβαια αλλα γινεται...
Το οτι προσπαθεις ειναι η αρχη...keep going like this!
3.μπραβο σου,πολυ καλα το κατανοησες αυτο που ηθελα να σου διευκρινισω...
Σιγα σιγα ερχεται η εμπιστοσυνη κ η χημεια με τον ανθρωπο που εχουμε απεναντι μας κ αρχιζουμε να του ανοιγουμε τον ευατον μας!
*κατι τελευταιο που σου εχω αναφερει κ δεν εχω δει απο μερους η τουλαχιστον δεν παρατηρησα...ειναι το πολυ σημαντικο κομματι που σου ανεφερα εξαρχης...αυτο του το να κοψεις μια κ εξω τα φαρμακα που λες οτι παιρνεις να κοιμασαι ηρεμα!
Εχω την εντυπωση απο αλλες γνωριμες περιπτωσεις οτι σε εχουν σε μια ηπια καταστολη κ σου φερνουν ανεπιθυμητη καταστολη!
**περνωντας οι μερες κ βασει του τιτλου του θεματος σου...ασυναισθητα παρατηρησα οτι εισαι δυνατη κ ξεπερασες τα ορια σου!
Τι εννοω?εγραψες θελεις να κανεις κατι που δεν πρεπει!τελικα το καταφερες!σιγουρα παλεψες μεσα σου...αλλα προτιμησες με τον δικο σου τροπο να σταθεις στις δικες σου δυναμεις κ να αισθανθεις καλυτερα!
Για αυτο το λογο αξιζεις πολλα ευσημα!
Συνεχισε ετσι κ να εισαι σιγουρη καποια στιγμη θα ερθει κατι καλο για σενα...κ αυτο γιατι ετσι εχουν τα πραγματα!
Μετα την βροχη ερχεται ο ηλιος!
Αυτο δεν αλλαζει,θελοντας κ μη...
Καιρος λοιπον να ξαναζωντανεψεις κ να νιωσεις σαν αληθινος κυκνος...αφηνοντας πισω το απλο παπακι!
29-05-2019, 19:50 #88
Καλησπέρα λωτέ :)
Τα βίτσια προτιμώ να λείπουν για να είμαι ειλικρινής... Αλλά κατάλαβα τη διαφορά...
Μου κάνει πολύ καλό που λες ότι μου αξίζουν εύσημα αλλά κι όλοι εσείς βοηθήσατε στο να το καταφέρω με την στήριξη σας...
Μακάρι να γίνει κάτι καλό και σύντομα γιατί τα χρόνια περνάνε...
Όσον αφορά τα φάρμακα όντως με έχουν σε μια ήπια καταστολή αλλά φοβάμαι να τα κόψω για να μην αρχίσω να κάνω στον εαυτό μου ότι έκανα πριν λίγα χρόνια που δεν είχα αφήσει φλέβα για φλέβα απείραχτη... Εκτός από το θέμα του ύπνου τα παίρνω και γι' αυτό το λόγο...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
29-05-2019, 20:53 #89
Ειλικρινα σου αξιζουν τα ευσημα κ σου ανελυσα τον λογο!
Να εισαι περηφανη για τον ευατον σου κ μεσα απο τα οσα εχεις βιωσει...να παραδειγματιζεσαι κ να παιρνεις δυναμη!
Καταλαβες κ τη διαφορα στο ερωτικο κομματι,αλοιμονο...κ ολα καλα!
Να σου πω οτι πρεπει να σταθεις στα ποδια σου χτες κιολας κ να ξανα βρεις τον ευατον σου κ τη χαμενη σου αυτοπεποιθηση!
Μονο τοτε θα εισαι σε καλο επιπεδο να μπορεις να κρινεις το καλο η οχι που θα σου παρουσιαστει.
Γινε καλα για σενα κ υστερα για αυτον που θα ερθει μελλοντικα κ θα εκδηλωσει ενδιαφερον για σενα!
Αυτο που θελω ομως να σταθω ειναι στο φαρμακευτικο κομματι...προσπαθησε να ελλατωσεις σταδιακα την δοσολογια που παιρνεις...για να μην σου ερθει αποτομο!
Κατι προσωπικο που θελω να σε ρωτησω κ αν αισθανεσαι καλα μου απαντας!
Οταν λες δεν ειχες αφησει φλεβα απειραχτη...εννοεις οτι εκανες χρηση ενεσιμων ουσιων η τις ειχες αποπειραθει να τις κοψεις?
29-05-2019, 21:06 #90
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...