Θέλω να κάνω κάτι που δεν πρέπει... - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 17 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 255
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Leukos_lotos View Post
    Κυκνε γεια σου κ παλι κ καλη εβδομαδα!
    Πως εισαι καλυτερα μετα απο 1 δυσκολο ψυχολογικα σαβκυρ?
    Το ευχομαι ειλικρινα!
    Διαβαζοντας μολις τα σχολια ολων...που ειναι ειλικρινεστατα κ χρηζουν συμπαραστασης προς το προσωπο σου...να σου πω λογω του οτι εχεις μια ιδιαιτερη συμπαθεια προς τον πρωην σου...μπορεις να του στειλεις ενα ομορφο κ αναλυτικο εμαιλ(ελπιζω οτι εχεις το εμαιλ του,κυριος λογος) κ να του κανεις μια εξομολογηση ψυχης!
    Εαν εμπαινα στην θεση του,ειχα η δεν ειχα προχωρησει...βλεποντας κ διαβαζοντας το εμαιλ σου...θα ενιωθα την ηθικη αναγκη να σταθω κοντα σου,με μια καλη απαντηση η ενα τηλ!
    Εχετε αγαπησει ο ενας τον αλλον κ η βοηθεια παντα ειναι στηριγμα αναπτερωσης του ηθικου!
    Αν σκεφτεσαι γνωριζοντας τον χαρακτηρα του οτι τυχον θα το παρει στραβα...απλα γραψε τις σκεψεις σου να ξεθυμανεις κ μην του τις στειλεις!
    Μπορα ειναι θα περασει...
    Τελος δωσε την ευκαιρια σε καποιον που νιωθεις κατι θετικο για αυτον για αρχη...την ευκαιρια να σε φλερταρει κ να δεις πως ειναι η ψυχολογια σου μαζι του...αν τον αφησεις να αγγιξει την καρδια σου,σιγουρα ο ερωτας μαζι του...θα ειναι κατι ομορφο κ ζεστο οπως αρμοζει σε σχεσεις αγαπης!
    Μην εισαι τυχον προκατελειμενη οτι θα σε πληΓωσει...Αλλωστε εισαι οριμη πια γυναικα κ ξερεις να ξεχωριζεις χαρακτηρες!
    Δωσε την ευκαιρια στον ευατον σου κ στον εκει καποιον ανθρωπο που θα παρουσιασει ενδιαφερον για σενα...να καθησετε να μιλησετε κ να νιωσει ζεστα ο ενας με τον αλλον!
    Κατι πολυ σημαντικο κ κατα τη γνωμη μου παντα ειναι να κοψεις τα φαρμακα που παιρνεις για τον υπνο!
    Πολυ φοβαμαι σου φερνουν καταθλιψη οπως πολλα απο αυτα φερνουν...
    Στηριξου στις δυναμεις σου κ παρε παραδειγμα απο τα οσα εχεις βιωσει...ολα καλα σου ευχομαι να πανε!
    Γεια σου λευκέ λωτέ...

Ναι, πιστεύω πως τώρα θα ενοχληθεί αν του στείλω και δεν θέλω να διαταράξω τη σχέση μας... Είχαμε τσακωθεί μετά το χωρισμό και δεν μου μιλούσε για χρόνια, χρόνια στα οποία εγώ υπέφερα πολύ στη σκέψη ότι μου είναι θυμωμένος και με μισεί για τα λάθη που έκανα γι' αυτό δεν μου μιλάει... Πριν δυο χρόνια του έγραψα σ' ένα e mail όλα όσα ένιωθα και πήρα απάντηση η οποία έλεγε ότι δεν είναι θυμωμένος ούτε μου κρατάει κακία και καταλαβαίνει πως ότι λάθη έκανα ήταν από αδυναμία... Δεν θέλω με τίποτα να το χαλάσω αυτό και να θυμώσει ξανά...
    Αν νιώσω την ανάγκη θα γράψω όσα θέλω να του πω χωρίς να τα στείλω αλλά προς το παρόν ανακουφίζομαι γράφοντας εδώ...
    Λες να μην είμαι προκατειλημμένη... Δηλαδή η συμπεριφορά εκείνου (του κακού της ιστορίας εννοώ) δεν είναι πιθανό να υπάρξει και μέσα σε σχέση;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Γεια σου λευκέ λωτέ...

Ναι, πιστεύω πως τώρα θα ενοχληθεί αν του στείλω και δεν θέλω να διαταράξω τη σχέση μας... Είχαμε τσακωθεί μετά το χωρισμό και δεν μου μιλούσε για χρόνια, χρόνια στα οποία εγώ υπέφερα πολύ στη σκέψη ότι μου είναι θυμωμένος και με μισεί για τα λάθη που έκανα γι' αυτό δεν μου μιλάει... Πριν δυο χρόνια του έγραψα σ' ένα e mail όλα όσα ένιωθα και πήρα απάντηση η οποία έλεγε ότι δεν είναι θυμωμένος ούτε μου κρατάει κακία και καταλαβαίνει πως ότι λάθη έκανα ήταν από αδυναμία... Δεν θέλω με τίποτα να το χαλάσω αυτό και να θυμώσει ξανά...
    Αν νιώσω την ανάγκη θα γράψω όσα θέλω να του πω χωρίς να τα στείλω αλλά προς το παρόν ανακουφίζομαι γράφοντας εδώ...
    Λες να μην είμαι προκατειλημμένη... Δηλαδή η συμπεριφορά εκείνου (του κακού της ιστορίας εννοώ) δεν είναι πιθανό να υπάρξει και μέσα σε σχέση;
    Κύκνε δεν είναι δυνατόν να σου επιτεθεί σεξουαλικά ένας άντρας που σε αγαπάει και σε σέβεται. Ειδικά αν γνωρίζει το θέμα που αντιμετωπίζεις.
    "Life is 10% what happens to you and 90% how you react to it" - Charles R. Swindoll

Αποστολια μου πρωτα πρωτα πρεπει να παρεις δυναμη απο το συντροφο σου!!!!που στεκεται αξιοπρεπεστατα 2 χρονια διπλα σου...
    Πλεον δεν ειναι το αγορι σου...αλλα κατι παραπανω!
    Μεσα απο αυτον κ μεσα απο σενα...χαρη σε αυτον κ χαρη σε σενα...πρεπει να λυτρωθεις απο ολο αυτο το βασανιστηριο που ψυχολογικα περνας...κ χαριτολογοντας κ μην το παρεις πονηρα...μολις ολοκληρωσεις μαζι του...θα θελεις κ αλλο!
    Νομιζω οτι του αξιζει να του δωσεις το καλυτερο δωρο,εσενα!
    Για να εχει εσενα διπλα του σημαινει οτι κ συ εισαι καλη κοπελα κ εχει δει κατι καλο μεσα σου...αλλιως δεν θα καθοταν μαζι σου!
    Γι αυτο επιμενω δεν εχεις το δικαιωμα να κοψεις τα φτερα του συντροφου σου,ουτε κ τα δικα σου!
    Δικαιουσαι μεριδιο στην ευτυχια μαζι του!
    Αναλογισου τα οσα καλοπροαιρετα σου εγραψα κ σκεψου κουφια η ωρα αν χωρισετε...οτι εχασες εναν σημαντικο ανθρωπο απο τη ζωη σου κ θα πεσεις σε χειροτερη συναισθηματικη κατασταση!
    Ζωντας στο σκοταδι αδυνατουμε να προχωρησουμε στο φως!
    Εδω πολλοι κοιτανε με ορθανοιχτα ματια να βρουνε το αλλο τους μισο κ να γατζωθουνε απο αυτον...να γευτουν την ευτυχια!κ συ που πλαι σου εχεις αυτον τον αξιοσεβαστο ανθρωπο να σε στηριζει 2 χρονια τωρα!
    Αντε λοιπον κοριτσαρα μου κ ζησε την ευτυχια σου,τωρα που την εχεις διπλα σου κ πραγματικα!
    Αυτο που νιωθεις ειναι οφθαλματες κ σου τρωει τη ζωη διχως να αξιζει!
    Τα καλυτερα σου ευχομαι!
    Λογια καλοπροαιρετα απο πλευρας μου κ πιστευω να σε ξυπνησουν απο το ληθαργο που βρισκεσαι...
    Παρε τωρα κιολας τον ανθρωπο σου τηλ κ πες του ποσο πολυ τον αγαπας κ νιωθεις τυχερη που ειναι μαζι σου!
    Ανεβασε του την ψυχολογια κ μαζι τη δικη σου!
    Σε ευχαριστώ!

Senior Member
    Quote Originally Posted by GoldenM View Post
    Κύκνε δεν είναι δυνατόν να σου επιτεθεί σεξουαλικά ένας άντρας που σε αγαπάει και σε σέβεται. Ειδικά αν γνωρίζει το θέμα που αντιμετωπίζεις.
    Θα το γνωρίζει... Αν φτάσουμε να κάνουμε σχέση θα του το πω....

Μου δίνει θάρρος αυτό που λες...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Κυκνε με το υπέροχο νικ καλησπέρα κι από μένα . Πρέπει να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο να ερωτευτεί. Όταν κολλας στο παρελθόν δεν βοηθάει . Κανεις πισωγυρισμα. Ο πρώην σου τώρα ζει τη ζωή του κι εσύ τι κάνεις, σκέφτεσαι εκείνον. Όχι όχι πρέπει να απαγκιστρωθεις και να κοιτάξεις ΜΠΡΟΣΤΑ! Η ζωή είναι μικρή φίλη μου και είναι εμπρός σου.

Αγαπητη κυκνε καταρχας συμφωνω με τα λεγομενα του golden m...ανθρωπος που αγαπαει κ σεβεται τον ανθρωπο του...δεν επιδιωκει το κακο του!
    Απο την αλλη αρκετες περιπτωσεις συνανταμε που αρρωστημενοι συντροφοι κακοποιουν το ετερον ημισυ κ αυτο συμβαινει γιατι το θυμα εμπιστευται τον θυτη ως συντροφο του,στην αρχη το θεωρει τυχαιο κ στην συνεχεια φοβαται να φυγει απο μια τετοια αρρωστημενη κατασταση!
    Εννοειται δε θελω να σε τρομαξω κ απλα το αναφερω ως παραδειγμα κ δυστυχως τα συνανταμε στην καθημερινοτητα μας!
    Εσυ θα προσπαθεις μερα με την μερα να εισαι καλα μεσα σου κ να σκεφτεσαι θετικα...ωστε αυτο να αντανακλα στο ευρυ περιβαλλον σου!
    Καποια στιγμη λοιπον με το καλο θα βρεις αυτον που θα σε κανει να ξανα εμπιστευθεις κ να ερωτευθεις κ σιγα σιγα θα κερδισει ο ενας την εμπιστοσυνη του αλλου!
    Μονο κ μονο τοτε θα του εκμυστηρευτεις ολα οσα σε προβληματισανε κατα το παρελθον...το ποτε εσυ θα το κρινεις...απλα γνωμη μου αν του τα πεις με το καλημερα να μην εχετε γνωρισει αρκετα ο ενας τον αλλον κ να φοβηθει να συνεχισει να ειναι σε σχεση μαζι σου....
    Ενα βημα καθε φορα...για να δωθει η ευκαιρια κ στους 2 σας να γνωρισει ο ενας τον αλλον μεσα απο τις ιστοριες σας κ το το ζηταει σε μια σχεση ο καθενας σας!
    Αφου λοιπον κρινεις κ πολυ σωστα θετεις οτι στελνοντας εμαιλ με τις σκεψεις σου στον πρωην σου...πολυ πιθανον να παρεξηγηθει...μην το κανεις οπως σωστα ανεφερες!
    Γραφε τις σκεψεις σου σε ενα χαρτι για παραδειγμα η γινε ενεργη μεσα εδω στο φορουμ...που σε ανακουφιζει λες κιολας!
    Το ιδιο κανω κ γω...προσπαθω να βοηθησω κ να καταλαγιασω τον πονο του αλλου...γραφοντας με απολυτη ειλικρινεια κ μπαινοντας στη θεση του!
    Με αυτο το σκεπτικο κ τροπο ξεχνιεμαι κ γω ο ιδιος!
    Καλο βραδυ να εχεις κ συ κ η υπολοιπη παρεα!
    Αυριο ειναι μια αλλη μερα κ θελει διαφορετικο τροπο σκεψης!μονο θετικες σκεψεις να κανουμε κ θα ερθει κ η αναλογη πραξη!
    Καληνυχτες παιδες!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    έχω πειστεί πλέον ότι δεν μπορω να βοηθηθω για το θέμα μου από κανεναν.
    Τι είναι αυτά τώρα; Γιατί αυτή η ηττοπάθεια;

Θα επαναλάβω και για σένα κάτι που έγραψα πριν:

Quote Originally Posted by Vox View Post
    Χαμόγελα να βλέπω, και το ηθικό ψηλά. :)

Quote Originally Posted by Vox View Post
    Τι είναι αυτά τώρα; Γιατί αυτή η ηττοπάθεια;

Θα επαναλάβω και για σένα κάτι που έγραψα πριν:
    οσοι αντιμετωπιζουν κατι παρομοιο οπως και ο κυκνος καταλαβαινουν γιατι τετοια ηττοπαθεια.
    σε ευχαριστω παντως!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    οσοι αντιμετωπιζουν κατι παρομοιο οπως και ο κυκνος καταλαβαινουν γιατι τετοια ηττοπαθεια.
    Η πραγματικότητα είναι ότι το αίσθημα ηττοπάθειας σχετίζεται με λεπτομέρειες που δεν αφορούν όλους εμάς που βρισκόμαστε έξω από το χορό. Ούτε μπορούμε να νιώσουμε καλά (στο πετσί μας όπως λέμε) τι σημαίνουν όλα αυτά. Μόνο αυτός που τα ζει ξέρει καλά τι ζει.

Όμως, πιστεύω ότι η κακή διάθεση χειροτερεύει κάτι που είναι ήδη δυσάρεστο και δυσκολεύει τις κινήσεις ανεύρεσης μιας διεξόδου. Είμαι σίγουρος ότι τα ξέρεις όλα αυτά, απλά ορισμένες φορές ξεχνιόμαστε και αφηνόμαστε, μας κυριεύουν δυσάρεστα συναισθήματα, απογοήτευση και παραβλέπουμε τα αυτονόητα. Γι' αυτό είναι χρήσιμη μια υπενθύμιση.

Τίποτα δεν έχει χαθεί. Για την περίπτωσή σου είμαι πεπεισμένος ότι η λύση βρίσκεται στην ανεύρεση του κατάλληλου ανθρώπου. Πού, πώς, πότε ... δεν έχω ιδέα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Demi71 View Post
    Κυκνε με το υπέροχο νικ καλησπέρα κι από μένα . Πρέπει να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο να ερωτευτεί. Όταν κολλας στο παρελθόν δεν βοηθάει . Κανεις πισωγυρισμα. Ο πρώην σου τώρα ζει τη ζωή του κι εσύ τι κάνεις, σκέφτεσαι εκείνον. Όχι όχι πρέπει να απαγκιστρωθεις και να κοιτάξεις ΜΠΡΟΣΤΑ! Η ζωή είναι μικρή φίλη μου και είναι εμπρός σου.
    Σ' ευχαριστώ για το κοπλιμέντο... :) Χαίρομαι που σου αρέσει το ψευδώνυμο μου...

Αν γνωρίσω κάποιον που να μου αρέσει κι αρέσω και σ' εκείνον είμαι πρόθυμη να δοκιμάσω να προχωρήσω... Αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει αυτό...

Senior Member
    Αγαπητη κυκνε καταρχας συμφωνω με τα λεγομενα του golden m...ανθρωπος που αγαπαει κ σεβεται τον ανθρωπο του...δεν επιδιωκει το κακο του!
    Απο την αλλη αρκετες περιπτωσεις συνανταμε που αρρωστημενοι συντροφοι κακοποιουν το ετερον ημισυ κ αυτο συμβαινει γιατι το θυμα εμπιστευται τον θυτη ως συντροφο του,στην αρχη το θεωρει τυχαιο κ στην συνεχεια φοβαται να φυγει απο μια τετοια αρρωστημενη κατασταση!
    Εννοειται δε θελω να σε τρομαξω κ απλα το αναφερω ως παραδειγμα κ δυστυχως τα συνανταμε στην καθημερινοτητα μας!
    Εσυ θα προσπαθεις μερα με την μερα να εισαι καλα μεσα σου κ να σκεφτεσαι θετικα...ωστε αυτο να αντανακλα στο ευρυ περιβαλλον σου!
    Καποια στιγμη λοιπον με το καλο θα βρεις αυτον που θα σε κανει να ξανα εμπιστευθεις κ να ερωτευθεις κ σιγα σιγα θα κερδισει ο ενας την εμπιστοσυνη του αλλου!
    Μονο κ μονο τοτε θα του εκμυστηρευτεις ολα οσα σε προβληματισανε κατα το παρελθον...το ποτε εσυ θα το κρινεις...απλα γνωμη μου αν του τα πεις με το καλημερα να μην εχετε γνωρισει αρκετα ο ενας τον αλλον κ να φοβηθει να συνεχισει να ειναι σε σχεση μαζι σου....
    Ενα βημα καθε φορα...για να δωθει η ευκαιρια κ στους 2 σας να γνωρισει ο ενας τον αλλον μεσα απο τις ιστοριες σας κ το το ζηταει σε μια σχεση ο καθενας σας!
    Αφου λοιπον κρινεις κ πολυ σωστα θετεις οτι στελνοντας εμαιλ με τις σκεψεις σου στον πρωην σου...πολυ πιθανον να παρεξηγηθει...μην το κανεις οπως σωστα ανεφερες!
    Γραφε τις σκεψεις σου σε ενα χαρτι για παραδειγμα η γινε ενεργη μεσα εδω στο φορουμ...που σε ανακουφιζει λες κιολας!
    Το ιδιο κανω κ γω...προσπαθω να βοηθησω κ να καταλαγιασω τον πονο του αλλου...γραφοντας με απολυτη ειλικρινεια κ μπαινοντας στη θεση του!
    Με αυτο το σκεπτικο κ τροπο ξεχνιεμαι κ γω ο ιδιος!
    Καλο βραδυ να εχεις κ συ κ η υπολοιπη παρεα!
    Αυριο ειναι μια αλλη μερα κ θελει διαφορετικο τροπο σκεψης!μονο θετικες σκεψεις να κανουμε κ θα ερθει κ η αναλογη πραξη!
    Καληνυχτες παιδες!
    Το δέχομαι αυτό που λες ότι δεν θέλει το κακό του αλλά δεν γίνεται να παρασυρθεί από το πάθος της στιγμής;

Προσπαθώ όσο μπορώ να είμαι καλά... Όχι πάντα με επιτυχία...

Εννοείται ότι δεν θα το πω αυτό με το καλημέρα, ξέρω ότι μπορεί να διώξει τον άλλον αλλά ούτε κι εγώ νιώθω άνετα να το εκμυστηρευτώ σε κάποιον που δεν ξέρω καλά...

Το δέχομαι αυτό που λες ότι δεν θέλει το κακό του αλλά δεν γίνεται να παρασυρθεί από το πάθος της στιγμής;

Προσπαθώ όσο μπορώ να είμαι καλά... Όχι πάντα με επιτυχία...

Εννοείται ότι δεν θα το πω αυτό με το καλημέρα, ξέρω ότι μπορεί να διώξει τον άλλον αλλά ούτε κι εγώ νιώθω άνετα να το εκμυστηρευτώ σε κάποιον που δεν ξέρω καλά...
    Γεια σου κ παλι απο μενα ομορφε κυκνε γενους θηλυκου!
    Απαντωντας σου με την σειρα στα 3 σκελη που μου ανταπαντησες...με την σειρα μου να σου γραψω:
    1. Ενας υγιης ψυχολογικα ανθρωπος γινεται να παρασυρθει στην ερωτικη πραξη κ ειναι φυσιολογικο ως προς το παθος του για την συντροφο του κ αυτο ειναι το ομορφο της υποθεσης!ειναι απολυτως φυσιολογικο μεσα στην ερωτικη πραξη να υπαρξει βιτσιο κ ενταση...παντα σε μετρο που οριοθετει το ιδιο το ζευγαρι!
    Αντιθετα ενας αρρωστα ψυχικα θα αντιδρασει αλλιως με κυρια συμπτωματα αυτα της βιας κ προσβολης προς τον αλλον κ το σημαντικοτερο διχως να αναζητα την συγκαταθεση του αλλου!
    Διαφερουν απο μακρυα αυτα τα 2!

2.το οτι προσπαθεις να εισαι καλα...ειναι μια αρχη κ καποιες φορες εχεις επιτυχια κ καποιες οχι!
    Αυτα εχει η ανθρωπινη συμπεριφορα!
    Ποιος σου ειπε οτι εγω κ ο καθενας μας εχει παντα τις χαρες του...?
    Ολοι εχουμε τις μαυρες μας κ ατυχες στιγμες...που καποιες απο αυτες μαλιστα ξεσπαμε κ σε αλλους,αδικως βεβαια αλλα γινεται...
    Το οτι προσπαθεις ειναι η αρχη...keep going like this!

3.μπραβο σου,πολυ καλα το κατανοησες αυτο που ηθελα να σου διευκρινισω...
    Σιγα σιγα ερχεται η εμπιστοσυνη κ η χημεια με τον ανθρωπο που εχουμε απεναντι μας κ αρχιζουμε να του ανοιγουμε τον ευατον μας!

*κατι τελευταιο που σου εχω αναφερει κ δεν εχω δει απο μερους η τουλαχιστον δεν παρατηρησα...ειναι το πολυ σημαντικο κομματι που σου ανεφερα εξαρχης...αυτο του το να κοψεις μια κ εξω τα φαρμακα που λες οτι παιρνεις να κοιμασαι ηρεμα!
    Εχω την εντυπωση απο αλλες γνωριμες περιπτωσεις οτι σε εχουν σε μια ηπια καταστολη κ σου φερνουν ανεπιθυμητη καταστολη!

**περνωντας οι μερες κ βασει του τιτλου του θεματος σου...ασυναισθητα παρατηρησα οτι εισαι δυνατη κ ξεπερασες τα ορια σου!
    Τι εννοω?εγραψες θελεις να κανεις κατι που δεν πρεπει!τελικα το καταφερες!σιγουρα παλεψες μεσα σου...αλλα προτιμησες με τον δικο σου τροπο να σταθεις στις δικες σου δυναμεις κ να αισθανθεις καλυτερα!
    Για αυτο το λογο αξιζεις πολλα ευσημα!
    Συνεχισε ετσι κ να εισαι σιγουρη καποια στιγμη θα ερθει κατι καλο για σενα...κ αυτο γιατι ετσι εχουν τα πραγματα!
    Μετα την βροχη ερχεται ο ηλιος!
    Αυτο δεν αλλαζει,θελοντας κ μη...
    Καιρος λοιπον να ξαναζωντανεψεις κ να νιωσεις σαν αληθινος κυκνος...αφηνοντας πισω το απλο παπακι!

Senior Member
    Γεια σου κ παλι απο μενα ομορφε κυκνε γενους θηλυκου!
    Απαντωντας σου με την σειρα στα 3 σκελη που μου ανταπαντησες...με την σειρα μου να σου γραψω:
    1. Ενας υγιης ψυχολογικα ανθρωπος γινεται να παρασυρθει στην ερωτικη πραξη κ ειναι φυσιολογικο ως προς το παθος του για την συντροφο του κ αυτο ειναι το ομορφο της υποθεσης!ειναι απολυτως φυσιολογικο μεσα στην ερωτικη πραξη να υπαρξει βιτσιο κ ενταση...παντα σε μετρο που οριοθετει το ιδιο το ζευγαρι!
    Αντιθετα ενας αρρωστα ψυχικα θα αντιδρασει αλλιως με κυρια συμπτωματα αυτα της βιας κ προσβολης προς τον αλλον κ το σημαντικοτερο διχως να αναζητα την συγκαταθεση του αλλου!
    Διαφερουν απο μακρυα αυτα τα 2!

2.το οτι προσπαθεις να εισαι καλα...ειναι μια αρχη κ καποιες φορες εχεις επιτυχια κ καποιες οχι!
    Αυτα εχει η ανθρωπινη συμπεριφορα!
    Ποιος σου ειπε οτι εγω κ ο καθενας μας εχει παντα τις χαρες του...?
    Ολοι εχουμε τις μαυρες μας κ ατυχες στιγμες...που καποιες απο αυτες μαλιστα ξεσπαμε κ σε αλλους,αδικως βεβαια αλλα γινεται...
    Το οτι προσπαθεις ειναι η αρχη...keep going like this!

3.μπραβο σου,πολυ καλα το κατανοησες αυτο που ηθελα να σου διευκρινισω...
    Σιγα σιγα ερχεται η εμπιστοσυνη κ η χημεια με τον ανθρωπο που εχουμε απεναντι μας κ αρχιζουμε να του ανοιγουμε τον ευατον μας!

*κατι τελευταιο που σου εχω αναφερει κ δεν εχω δει απο μερους η τουλαχιστον δεν παρατηρησα...ειναι το πολυ σημαντικο κομματι που σου ανεφερα εξαρχης...αυτο του το να κοψεις μια κ εξω τα φαρμακα που λες οτι παιρνεις να κοιμασαι ηρεμα!
    Εχω την εντυπωση απο αλλες γνωριμες περιπτωσεις οτι σε εχουν σε μια ηπια καταστολη κ σου φερνουν ανεπιθυμητη καταστολη!

**περνωντας οι μερες κ βασει του τιτλου του θεματος σου...ασυναισθητα παρατηρησα οτι εισαι δυνατη κ ξεπερασες τα ορια σου!
    Τι εννοω?εγραψες θελεις να κανεις κατι που δεν πρεπει!τελικα το καταφερες!σιγουρα παλεψες μεσα σου...αλλα προτιμησες με τον δικο σου τροπο να σταθεις στις δικες σου δυναμεις κ να αισθανθεις καλυτερα!
    Για αυτο το λογο αξιζεις πολλα ευσημα!
    Συνεχισε ετσι κ να εισαι σιγουρη καποια στιγμη θα ερθει κατι καλο για σενα...κ αυτο γιατι ετσι εχουν τα πραγματα!
    Μετα την βροχη ερχεται ο ηλιος!
    Αυτο δεν αλλαζει,θελοντας κ μη...
    Καιρος λοιπον να ξαναζωντανεψεις κ να νιωσεις σαν αληθινος κυκνος...αφηνοντας πισω το απλο παπακι!
    Καλησπέρα λωτέ :)

Τα βίτσια προτιμώ να λείπουν για να είμαι ειλικρινής... Αλλά κατάλαβα τη διαφορά...

Μου κάνει πολύ καλό που λες ότι μου αξίζουν εύσημα αλλά κι όλοι εσείς βοηθήσατε στο να το καταφέρω με την στήριξη σας...

Μακάρι να γίνει κάτι καλό και σύντομα γιατί τα χρόνια περνάνε...

Όσον αφορά τα φάρμακα όντως με έχουν σε μια ήπια καταστολή αλλά φοβάμαι να τα κόψω για να μην αρχίσω να κάνω στον εαυτό μου ότι έκανα πριν λίγα χρόνια που δεν είχα αφήσει φλέβα για φλέβα απείραχτη... Εκτός από το θέμα του ύπνου τα παίρνω και γι' αυτό το λόγο...

Καλησπέρα λωτέ :)

Τα βίτσια προτιμώ να λείπουν για να είμαι ειλικρινής... Αλλά κατάλαβα τη διαφορά...

Μου κάνει πολύ καλό που λες ότι μου αξίζουν εύσημα αλλά κι όλοι εσείς βοηθήσατε στο να το καταφέρω με την στήριξη σας...

Μακάρι να γίνει κάτι καλό και σύντομα γιατί τα χρόνια περνάνε...

Όσον αφορά τα φάρμακα όντως με έχουν σε μια ήπια καταστολή αλλά φοβάμαι να τα κόψω για να μην αρχίσω να κάνω στον εαυτό μου ότι έκανα πριν λίγα χρόνια που δεν είχα αφήσει φλέβα για φλέβα απείραχτη... Εκτός από το θέμα του ύπνου τα παίρνω και γι' αυτό το λόγο...
    Ειλικρινα σου αξιζουν τα ευσημα κ σου ανελυσα τον λογο!
    Να εισαι περηφανη για τον ευατον σου κ μεσα απο τα οσα εχεις βιωσει...να παραδειγματιζεσαι κ να παιρνεις δυναμη!

Καταλαβες κ τη διαφορα στο ερωτικο κομματι,αλοιμονο...κ ολα καλα!

Να σου πω οτι πρεπει να σταθεις στα ποδια σου χτες κιολας κ να ξανα βρεις τον ευατον σου κ τη χαμενη σου αυτοπεποιθηση!
    Μονο τοτε θα εισαι σε καλο επιπεδο να μπορεις να κρινεις το καλο η οχι που θα σου παρουσιαστει.
    Γινε καλα για σενα κ υστερα για αυτον που θα ερθει μελλοντικα κ θα εκδηλωσει ενδιαφερον για σενα!
    Αυτο που θελω ομως να σταθω ειναι στο φαρμακευτικο κομματι...προσπαθησε να ελλατωσεις σταδιακα την δοσολογια που παιρνεις...για να μην σου ερθει αποτομο!
    Κατι προσωπικο που θελω να σε ρωτησω κ αν αισθανεσαι καλα μου απαντας!
    Οταν λες δεν ειχες αφησει φλεβα απειραχτη...εννοεις οτι εκανες χρηση ενεσιμων ουσιων η τις ειχες αποπειραθει να τις κοψεις?

Senior Member
    Ειλικρινα σου αξιζουν τα ευσημα κ σου ανελυσα τον λογο!
    Να εισαι περηφανη για τον ευατον σου κ μεσα απο τα οσα εχεις βιωσει...να παραδειγματιζεσαι κ να παιρνεις δυναμη!

Καταλαβες κ τη διαφορα στο ερωτικο κομματι,αλοιμονο...κ ολα καλα!

Να σου πω οτι πρεπει να σταθεις στα ποδια σου χτες κιολας κ να ξανα βρεις τον ευατον σου κ τη χαμενη σου αυτοπεποιθηση!
    Μονο τοτε θα εισαι σε καλο επιπεδο να μπορεις να κρινεις το καλο η οχι που θα σου παρουσιαστει.
    Γινε καλα για σενα κ υστερα για αυτον που θα ερθει μελλοντικα κ θα εκδηλωσει ενδιαφερον για σενα!
    Αυτο που θελω ομως να σταθω ειναι στο φαρμακευτικο κομματι...προσπαθησε να ελλατωσεις σταδιακα την δοσολογια που παιρνεις...για να μην σου ερθει αποτομο!
    Κατι προσωπικο που θελω να σε ρωτησω κ αν αισθανεσαι καλα μου απαντας!
    Οταν λες δεν ειχες αφησει φλεβα απειραχτη...εννοεις οτι εκανες χρηση ενεσιμων ουσιων η τις ειχες αποπειραθει να τις κοψεις?
    Αν δεν το πει ο γιατρός φοβάμαι να το κάνω...
    Δεν έχω πρόβλημα... Όχι, ενέσεις ναρκωτικών δεν έχω κάνει ποτέ... Το δεύτερο είναι, μερικές φορές ήταν γιατί ήθελα να πεθάνω αλλά άλλες ήταν απλώς αυτοτραυματισμοί για να ξεσπάσει ο πόνος που είχα μέσα μου...

Page 6 of 17 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast