Results 91 to 105 of 255
-
29-05-2019, 21:19 #91
Κοριτσαρα μου ομορφη αυτοκαταστρεφεσαι...διχως λογο!
Σου ευχομαι ολοψυχα οτι κ αν γινει απο δω κ περα...να μην ξανα γυρισεις στις παλιες κακες συνηθειες!
Προφανως απο τα κοψιματα που εχεις κανει...εχουν μεινει καποιες γραμμες,καποια σημαδια!να τα κοιτας οποτε σε πιανουν αυτες οι κακοβουλες σκεψεις...κ να μην υποκυπτεις στο να το ξανα κανεις!
Επειδη ανεφερες γιατρο...δοκιμασε να πας κ σε εναν αλλον,να παρεις μια 2η γνωμη...ισως με τον τροπο του σε βοηθησει...
Πιστεψε στον ευατον σου σε παρακαλω κ γινε πραγματικος κυκνος!
Λογικα εχεις οικογενεια...γονεις η αδελφια εννοω...μιλησε τους κ μην το κρατας μεσα σου!
Ειναι δικοι σου ανθρωποι κ οφειλουν να σταθουν διπλα σου!
- 29-05-2019, 21:24 #92
Κύκνε μου,
Στο κομμάτι των φαρμάκων να κάνεις ότι σου πει ο γιατρός που σε παρακολουθεί. Ακόμα και αν πρέπει να παίρνεις αγωγή εφόρου ζωής, να το κάνεις. Δεν είναι ντροπή. Προέχει η ισορροπία σε όλα τα επίπεδα στη ζωή σου αλλά και η ασφάλεια σου.
Μην αμελείς την ψυχοθεραπεία. Πρέπει να ξανακάνεις. Αυτό θα σε βοηθήσει να βάλεις σε μια τάξη τις σκέψεις σου και να ξαναβγείς στη ζωή.
Μου επιτρέπεις να είμαι λίγο σκληρός μαζί σου;
Έχεις υποχρέωση να κάνεις ψυχοθεραπεία!!! Πρέπει, ώστε να βοηθήσεις τον εαυτό σου να επανέρθει. Μόνο έτσι θα μπορέσεις κύκνε μου να διεκδικήσεις όλα όσα επιθυμείς στη ζωή. Ακόμα και σε επίπεδο συντροφικής σχέσης. Όταν και εφόσον σου προκύψει.
Σου προτείνω να δουλέψεις με τον εαυτό σου. Από αύριο κιόλας!!! Μην το αναβάλεις κυκνάκι γλυκό.....
Είναι πολύ καλή ευκαιρία να μπεις σε μια διαδικασία να λύσεις βήμα προς βήμα, όλα όσα σε μπλοκάρουν, ώστε όταν θα βρεθεί ένας καινούργιος άνθρωπος στη ζωή σου να είσαι περισσότερο έτοιμη να το διαχειριστείς.
Παράλληλα βάλε λίγο γυμναστική στην καθημερινότητα σου. Έστω ένα καθημερινό περπάτημα και λίγες διατάσεις θα σε κάνει να αισθάνεσαι πολύ καλλίτερα. Άσε που θα κερδίσεις και την ικανοποίηση ότι έχεις καταφέρει να είσαι συνεπής με έναν καθημερινό σου στόχο, ο οποίος έχει πολλαπλά οφέλη για σένα σε όλα τα επίπεδα.
Βλέπεις πως όλοι μας εδώ σε αγαπάμε πολύ, σε πιστεύουμε πολύ και για αυτό και σε στηρίζουμε, στα πλαίσια των δυνατοτήτων που παρέχει το φόρουμ.
Είναι η ώρα λοιπόν κυκνάκι μου να κάνεις σιγά σιγά και εσύ κάποιες κινήσεις ώστε να φτιάξουν τα πράγματα.
Τι λες λοιπόν Κύκνε; Δεν έχει έρθει η ώρα να ανοίξεις τα φτερά σου;"Life is 10% what happens to you and 90% how you react to it" - Charles R. Swindoll
29-05-2019, 21:31 #93
Ναι, έχουν μείνει κάποια σημάδια που προσπαθώ να μην τα σκέφτομαι ακριβώς για να μην επαναλάβω κάτι τέτοιο... Το κάνω λίγο διαφορετικά απ' αυτό που λες αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο...
Γιατρό έχω αλλάξει σχετικά πρόσφατα μετά από τη γαϊδουρινή συμπεριφορά του προηγούμενου... Θα δούμε πως θα πάει...
Τώρα πια το ξέρει η οικογένεια μου τι συμβαίνει γιατί μια μέρα είχα πάρει κάτι χάπια για να ξεμπερδεύω με τη ζωή, υπέφερα πολύ τότε, και με έκαναν να θέλω να κάνω εμετό οπότε αναγκάστηκα να σηκωθώ απ' το κρεβάτι, ζαλίστηκα κι έπεσα κι ήρθαν οι γονείς μου και με πήγαν στο νοσοκομείο... Αυτό όμως συνέβη πολλά χρόνια πριν κι έκτοτε δεν το ξαναέκανα...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
29-05-2019, 21:42 #94
Νομίζω πως αυτό που θα πω τώρα θα σε χαροποιήσει... Ο ψυχίατρος μου είναι και ψυχοθεραπευτής οπότε μπορούμε να δουλέψουμε και σ' αυτό το κομμάτι απλώς επειδή δεν έχει πάρα πολύ καιρό που πάω δεν έχει αναπτυχθεί ακόμα η απαραίτητη εμπιστοσύνη αλλά προσπαθώ σιγά σιγά να ανοίγομαι...
Σήμερα περπάτησα αρκετά, τόσο που με πονάνε τα πόδια μου τώρα... Θα δω αν μπορώ να το κάνω πιο συχνά...
Σίγουρα έχει έρθει η ώρα ν' ανοίξω τα φτερά μου όπως λες και προσπαθώ όσο μπορώ... Και μόνο που δεν κατέρρευσα με τη διακοπή των συνεδριών με την ψυχολόγο είναι σημαντικό...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
29-05-2019, 22:39 #95
Μπραβο κ παλι κυκνε γιατι εχεις αυτοεκτιμηση κ αναγνωριζεις τα λαθη σου!
Καλη επιτυχια με τον νεο σου γιατρο που εχει 2 ιδιοτητες!
Μαζι με αυτον,την οικογενεια σου πρωτιστως...εχοντας κ ολους εδω εμας να σου προτεινουμε κατι οφελεισιμο...κ πανω απο ολα εχοντας θεληση εσυ η ιδια να αυτοβελτιωθεις...τα πραγματα θα αρχισουν να παιρνουν το δρομο τους!
Το περπατημα κ οτι αλλο βλεπεις....απο το πιο χαζο ισως μεχρι κ γω δε ξερω τι...να τα βαλεις στην καθημερινοτητα σου!
Εγω τωρα που ανοιγει ο καιρος...κατεβαινω παραλια στην πολη μου για τρεξιμο κ εχοντας ακουστικα στα αυτια μου να ακουω μουσικη!
Καλο βραδυ κ ολα καλα να σου πανε ευχομαι ολοψυχα γιατι το αξιζεις κ κατα 2ον εχεις περασει πολλα που πρεπει οπωσδηποτε να ξεπερασεις!κ θα το καταφερεις ειμαι σιγουρος!μεσα απο τα γραπτα σου ολες αυτες τις μερες...εχεις ανεβει καπως...κ ετσι να προσπαθεις...ενα βημα καθε φορα κ να το κρατας!να μην ξανα γυριζεις πισω...οτι χτιζεις να το διατηρεις!ολα καλα!
30-05-2019, 10:17 #96
και γω κυκνε συμφωνώ με τα παιδιά δεν πρέπει να γυρίζουμε στα παλιά.. τώρα βέβαια δικιά σου επιλογή στο τι θα κάνεις ο καθένας λέει την άποψη του
02-06-2019, 10:11 #97
Καλημέρα λωτέ αν και με λίγη καθυστέρηση...
Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και τις ευχές... :) Προσπαθώ όσο μπορώ αλλά μερικές φορές υπάρχουν προβλήματα όπως η κρίση πανικού που έπαθα χθες και δεν ξέρω γιατί... Δεν μπορώ να καταλάβω, μόνο μια υποψία έχω...
Ελπίζω να μην ξαναπάθω και σήμερα... Για την ώρα όπως έλεγε κι η αγαπημένη Scarlett O' Hara "tomorrow is another day"
https://www.youtube.com/watch?v=c_WkyalPOEIΣτέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
02-06-2019, 10:13 #98
02-06-2019, 13:23 #99
Καλημερα κυκνεεε!!!
Περαστικα οσον αφορα τη χθεσινη κριση σου κ αν οπως λες εχεις μια υποψια...χρησιμοποιησε την προς οφελους σου!καλου κακου...
Σκαμπανεβασματα ολοι εχουμε στην ψυχολογια μας κ κατα τη διαρκεια της ημερας...ποσο μαλλον αν μας απασχολει κ ενα σοβαρο θεμα!
Οχι μονο σημερα αλλα κ γενικοτερα σου ευχομαι να μην ξανα παθεις...
Κ οπως σωστα ανεφερες αυριο ειναι μια αλλη μερα!οπως κ σημερινη διαφορετικη απο τη χθεσινη κ ολα καλα θα πανε με λιγη προσπαθεια κ θετικη ενεργεια!
Οπως θελησεις να ξανα γραψεις νεα σου να μαθαινουμε για την ψυχολογια σου!
Καλη συνεχεια στην μερα σου κυκνε κ λοιποι παιδες!!!
02-06-2019, 13:28 #100
02-06-2019, 16:36 #101
Κατα βαση η βροχη ναι μου χαλαει τη διαθεση...αυτη η μουντιλα καπως ειναι...καταλαβαινεις!
Καποιες φορες που εχω καλη παρεα ομως κ εξω βρεχει,δεν με ενδιαφερει...αλλα σε γενικες γραμμε καπως νιωθω ναι!
Μπορει να χαλαστω πχ αν βγω εξω να πιω καφε κ δεν ειναι ωραιος,δεν μου τον πετυχουν εννοω...
Μ αρεσει καποιες φορες που βρεχει να κατσω σε τζαμαρια σε καφε που παω,να χαζευω τη βροχη!
Αυτο που με χαλαει στη βροχη κ γενικοτερα σε σκοταδι πχ.ξαπλωμενος στο κρεββατι κ ολα κουπα...κ να μου ερχονται στο μυαλο καποιες στιγμες κ να αναπολω,να ρωτα τον ευατον μου γιατι κλπ...συνηθως τοτε δεν κανω κ καλον υπνο!
Το πρωι που σιγομπαινει ο ηλιος απο τα παντζουρια κ μετα που τα ανοιγω εντελως κιολας...τοτε το φως με ηρεμει!
Πολλα πραγματα στη ζωη μας ειναι θεμα ψυχολογιας!αλλα ειπαμε ποτε εχουμε τα πανω μας κ ποτε τα κατω μας!
Σκεψου τουλαχιστον οτι ναι μεν βρεχει αλλα εχει σχετικα καλο καιρο...οχι οπως το χειμωνα με κρυο,χιονια,υγρασια κλπ
04-06-2019, 16:34 #102
Το ακριβώς αντίθετο από μένα! Νιώθω μεγάλη ηρεμία όταν πλακώνει το σκοτάδι, βρέχει και έχει ησυχία. Τότε κάνω τον καλύτερο ύπνο. Ακόμα καλύτερα όταν κάνει κρύο.
Το φως του ήλιου μού φέρνει γενικά στρες, ειδικά όταν με ξυπνάει το πρωί. Δε λέω, είναι απαραίτητο αλλά θα ήθελα πιο συχνή βαριά συννεφιά σε στυλ προχωρημένου φθινοπώρου. Δες εδώ π.χ.:
https://proxy.duckduckgo.com/iu/?u=h...59de02.jpg&f=1
Τόσο όμορφα χρώματα με τα σφενδαμόφυλλα στο έδαφος, τη βροχούλα και ειδικά το μειωμένο φως στον ουρανό. Είναι καταπραϋντικό θέαμα.
Ή αυτό:
https://proxy.duckduckgo.com/iu/?u=h...ain-01.jpg&f=1
Υγρός, μουντός καιρός, σε καλεί να βγεις να τον χαρείς.
Μ' αρέσει να ξυπνάω με σκοτεινό ουρανό και βροχή. :)
Λίγο κουράγιο ακόμα να περάσουμε το θερινό ηλιοστάσιο για να φύγουν τα δύσκολα (για μένα μιλάω) και αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση. :)
04-06-2019, 18:36 #103
Vox καλησπερα!
Πολλοι εχουν συνδυασει καποια γεγονοτα,καλα η ασχημα με τον καιρο που ειχε τοτε...εχει παρατηρηθει αυτο που σου γραφω κ δεν το λεω ξεκαρφωτα!
Η 1η φωτο που ποσταρες ναι μ αρεσει!φθινοπωρο με ωραια χρωματα...η 2η ομως οχι!πολυ βαρια κ ψυχοπλακωτικη χαχχαα!
Ολες οι εποχες καλες ειναι κ εδω στην ελλαδα λογω κλιματος τις βιωνουμε ολες!σε αντιθεση με καποιες αλλες χωρες που πχ.τους περισσοτερους μηνες του χρονου επικρατει βροχη κ υγρασια!το στοιχειο vox θα τολμησω να αναφερω χαριτολογωντας!
Οπως κ να χει με ανεβασμενη ψυχολογια ειτε μονοι μας ειτε με ταιρι...ολες οι εποχες ειναι καλοδεχουμενες!
Η ψυχολογια ειναι το παν...
Αν σ ευχαριστει το σκοταδι κ ολο το σχετικο περιβαλλον που ανεφερες...τοτε κανεις δεν εχει το δικαιωμα να σε αποκοψει απο αυτο,να το νοσταλγεις κ να το προσμενεις ξανα!
Λιγη υπομονη απο μερους σου να χαρουμε κ μεις λιγο το καλοκαιρι χαχαχχα!
Σ ευχαριστω που εβαλες την προσωπικη νοτα σου στο σχολιο μου περι καιρου κ διαθεσης!
04-06-2019, 21:14 #104
Καλά, πρόσεχε εσύ εκεί με τα ακουστικά στις διαβάσεις. Μην τσαλαπατήσεις κανένα αυτοκίνητο λέω. :D
Δεν αμφισβητώ αυτό που λες αλλά δε θυμάμαι κάτι συγκεκριμένο για μένα.
Θα εννοείς τα νησιά Faroe. Γιατί σχεδόν οπουδήποτε αλλού στην ηπειρωτική Ευρώπη, με εξαίρεση τα πολύ μεγάλα γεωγραφικά πλάτη στα βόρεια της Σκανδιναβίας και τα πολύ μεγάλα υψόμετρα πέρα από το δασοόριο, οι εποχές είναι μια χαρά. Π.χ. οι Βαλτικές χώρες είναι ίσως η περιοχή της Ευρώπης σε χαμηλό υψόμετρο στην οποία τις νιώθεις πιο έντονα από οπουδήποτε, γιατί οι χειμώνες είναι ιδιαίτερα ψυχροί και τα καλοκαίρια αρκετά ζεστά (έχουν καταγραφεί μέγιστες θερμοκρασίες άνω των 37°C στη Λιθουανία τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο).
Για την Ελλάδα θα συμφωνήσω μόνο για το κομμάτι της χώρας μακριά από τη θάλασσα. Η παραθαλάσσια ζώνη έχει πολύ βαρετό μεσογειακό κλίμα με δυσδιάκριτες εποχές.
Σαφώς. Όλες μ' αρέσουν, αλλά έχω και τις ιδιαίτερες προτιμήσεις μου.
Ευτυχώς που το είπες έγκαιρα! :P
08-06-2019, 18:06 #105
Να 'μαι πάλι έστω κι αν πέρασαν λίγες μέρες... Σήμερα δεν βρέχει... :)
Όμως εγώ νιώθω μεγάλη μοναξιά αυτή τη στιγμή και πάλι νιώθω την ανάγκη να του γράψω, το ελέγχω όμως και δεν θα το κάνω αλλά είπα να γράψω εδώ αυτά που νιώθω μήπως κι ανακουφιστώ... Δεν έχω κανέναν να μιλήσω τώρα και νιώθω πολύ μόνη...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...