θεμα διαχειρισης ; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 33 of 33
    κοιτα μια μυστικοπαθια υπαρχειι οπως εχω αναφερει σε παραπανω μην. τωρα αν με θεωρει συντροφο της στα λογια στις πραξεις δεν ξερω κατα το ποσο το δειχνει κ μεσα τις τη θελει , ναι εμπιστοσυνη δεν τις εχω και οτι κ να μου λεει που μπορει να ειναι αληθεια δεν μπορω να τις το λεω συνεχεια η εμπιστοσυνη ειναι κατι που κερδιζεται κ αν δεν υπαρχει στην σχεση αστα να πανε ,στην καθημερινοτητα εχει περιθωρεια οταν εξαφανιζεται δεν ξερω τι κανει κ οταν μου λεει πχ ειμαι σπιτι κ διαβαζω η παω για ψωνια δεν σημαινει οτι ειναι εκει βεβαια αυτο μπορει να το πει κ για μενα αυτο

Senior Member
    Quote Originally Posted by gilm View Post
    κοιτα μια μυστικοπαθια υπαρχειι οπως εχω αναφερει σε παραπανω μην. τωρα αν με θεωρει συντροφο της στα λογια στις πραξεις δεν ξερω κατα το ποσο το δειχνει κ μεσα τις τη θελει , ναι εμπιστοσυνη δεν τις εχω και οτι κ να μου λεει που μπορει να ειναι αληθεια δεν μπορω να τις το λεω συνεχεια η εμπιστοσυνη ειναι κατι που κερδιζεται κ αν δεν υπαρχει στην σχεση αστα να πανε ,στην καθημερινοτητα εχει περιθωρεια οταν εξαφανιζεται δεν ξερω τι κανει κ οταν μου λεει πχ ειμαι σπιτι κ διαβαζω η παω για ψωνια δεν σημαινει οτι ειναι εκει βεβαια αυτο μπορει να το πει κ για μενα αυτο
    ετσι ακριβως, ειναι.
    η εμπιστοσυνη, ή υπαρχει, ή δεν υπαρχει.
    αν δεν υπαρχει, χωρις να σου εχει δωσει κανεις κανενα δικαιωμα, ειναι παντα μαζι σου θερμος, δειχνει παντα να σε θελει, δεν υπαρχουν σκιες στο τι κανει οταν δεν ειστε μαζι, δεν δειχνει να σου κρυβει πραγματα, τοτε το προβλημα το εχεις εσυ.
    αν ομως υπαρχουν σκιες και η αισθηση οτι κατι δεν παει καλα, μαλλον φταιει η σχεση, η εκείνος...

ειτε σου δινει, ειτε δεν σου δινει δικαιωματα ομως, αν δεν υπαρχει εμπιστοσυνη, υπαρχει αδιεξοδο, ακριβως γιατι οπως λες κι εσυ, αυτο το "υποπτο" που ισως κανει, μπορει να το κανει ανα πασα στιγμη, ακομα κι αν βγει για τσιγαρα.

οποτε που καταληγουμε;;;;
    εγω καταληγω στο οτι αν δεν υπαρχει εμπιστοσυνη, οχι τυφλη, ανατροφοδοτουμενη, ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ομως, τοτε δεν εχει νοημα να διατηρεις μια σχεση...

Banned
    δεν εχει νοημα η εμπιστοσυνη σε μια σχεση τραλαλομ για να περνα η ωρα οπως το κομπολοι ενω εσυ ψαχνεις σαν τον ντεντεκτιβ τι εκανε τι δεν εκανε ενω αν εχει διαθεση να το δωσει θα το κανει και εσυ απλα νομιζεις οτι την ελεγχεις
    εχει νοημα σε ανθρωπους που καταλαβαινονται ακομα και αν δε ζουν μαζι οπως συνηθως

Page 3 of 3 FirstFirst 123