Γυναίκες 30+ άφαντες - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 60
    Senior Member
    εγώ πιστεύω πως δεν παίζει ρόλο η ηλικία σε κάποια θέματα αλλά εξαρτάται από το άτομο που έχεις απέναντι σου.. υπάρχουν γυναίκες 32 35 ετών και δεν ξέρουν ούτε αυγό να βράσουν ούτε πλυντήριο να βάλουν ξέρουν μόνο ποια γόβα και ποιο κραγιόν να βάλουν.. και βλέπεις 25 ετών κορίτσια και τα κάνουν όλα ακόμα και παιδί έχουν και είναι υπεύθυνες πιο πολύ.... καταλαβαίνω βέβαια τι εννοείς ότι θέλεις 30+ γυναικα γιατί ναι αν είσαι 37 ας πούμε το 26 κοπέλα χτυπάει κάπως στην αρχή μια χαρά είναι τα μέλια μετά όμως αυτή θα είναι 29 θα θέλει αλλά εσύ 40 αλλα....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Georgewww View Post
    Έχετε ίδιο πρόβλημα?
    Όχι. Αλλά εγώ δεν ψάχνω. :P

Δεν είχε ούτε έχω θέμα με τις γυναίκες, πάντα είχα καλά κορίτσια και με αγαπούσαν και τις αγαπούσα και τις αγαπάω πολύ , αλλά 30+ ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!! Εντάξει Αθήνα κάτι λίγο είχε, αλλά βόρεια Ελλάδα ειδικά επαρχία, όλες παντρεμένες,
    Έτσι πες για να καταλάβω. Στα πιο μικρά χωριά, ας πούμε κάτω των 1000 κατοίκων, που βρίσκονται μακριά από μεγάλες πόλεις, οι ιστορίες περί γάμου τελειώνουν κάπου στα 20-25. Παλαιότερα ήταν στα 18-22 περίπου, τώρα έχει δοθεί μια παράταση. :D Υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις αλλά αν περιμένεις απ' αυτές ... ζήσε Μάη. Ξέρω περιπτώσεις από το χωριό μου που είχαν «ξεμείνει» (μιλάμε για κορίτσια 27-28 ετών, ίσως και λιγότερο) και παντρεύτηκαν όπως-όπως σε άλλα χωριά. Άσ' τα να πάνε.

Σε μεγαλύτερα χωριά και κωμοπόλεις ίσως η κατάσταση να είναι σήμερα πιο φιλική για όσους είναι στα 30+.

όσοι μείναμε ελεύθεροι δηλαδή σε τέτοια ηλικία τέλος?
    Ίσως όχι «τέλος» αλλά σίγουρα δύσκολα. Εκτός κι αν σταθείς τυχερός.

Είναι η ιδέα μου ή έτσι είναι; Μισό χρόνο πλέον επαρχία και έχω γνωρίσει 0 ελεύθερες 30+ , στα 25 μου γνώριζα 2-3 το μήνα ( όχι ότι έκανα κάτι με όλες φυσικά, αλλά υπήρχαν)
    Μην πέφτεις απ' τα σύννεφα. Έτσι είναι η επαρχία.

25αρες είναι πλέον 10 χρόνια μικρότερες που να συνεννοηθούμε :)
    Και γιατί παρακαλώ;

Θελα σχόλια και συμβουλές
    Το πρόβλημά σου λύνεται πιο εύκολα σε μια μεγάλη πόλη.

Senior Member
    Ε κοίτα σίγουρα όλοι θέλουμε κάτι αντίστοιχο, δε γίνεται φυσικά εγώ να είμαι 70 κιλά αδύνατος και η γυναίκα 65 :)
    Με 70 κιλά θεωρείσαι «αδύνατος» αν είσαι από 1.90 και πάνω στο ύψος.

Αλλά δεν καταλαβαίνω τι λες σε σχέση με τη γυναίκα. Γιατί δε γίνεται εκείνη να έχει πέντε κιλά λιγότερα από σένα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vox View Post
    Με 70 κιλά θεωρείσαι «αδύνατος» αν είσαι από 1.90 και πάνω στο ύψος.

Αλλά δεν καταλαβαίνω τι λες σε σχέση με τη γυναίκα. Γιατί δε γίνεται εκείνη να έχει πέντε κιλά λιγότερα από σένα;
    Αδύνατος εννοώ κανονικός δηλαδή όχι χοντρός , ( όχι ότι έχω κάτι με τους χοντρούς , υγεία να χουν οι άνθρωποι)
    70κιλα 1.75 , αν ήμουν 1.90 τότε θαμουν πετσί και κόκκαλο χαχα

Ε η πιο "χοντρη" που τα είχα ήταν 54 κιλά 1.67, έχω θέμα με τα παραπάνω κιλά δε μπορώ, όλα τα άλλα τα συζητάω :)

Τώρα ναι αν είναι 65 κιλά στο 1.85 προφανώς δεν είναι χοντρή αλλά δε ταιριάζουμε χαχα αν και είχα μια 1.80 αθλητική, μια χαρά ήταν , δε έχω θεμα, που ήταν πιο ψιλή,

Ε τώρα άμα έχει 5 κιλά παραπάνω αλλά προτίθεται να τα χάσει , πάλι είμαι οκ ελαστικός , φυσικά θα έκανα κι εγώ ότι αλλαγές θέλει και μπορώ για να την ευχαριστήσω :)

Εντάξει με έπεισες , θα πάρω την πρώην μου (45 κιλά 1.70 ) χαχα σπάνιο είδος :)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
    Last edited by Georgewww; 12-06-2019 at 17:40.

Senior Member
    "Ξέρω περιπτώσεις από το χωριό μου που είχαν «ξεμείνει» (μιλάμε για κορίτσια 27-28 ετών, ίσως και λιγότερο) και παντρεύτηκαν όπως-όπως σε άλλα χωριά"

Αυτές ψάχνω φίλε μου χαχα έστω 28 θα είναι και κούκλες που έτυχε και ξέμειναν και τώρα βιάζονται, νταξ θα πάω με δαχτυλίδι :) κλαρίνογαμπρός

"Ξέρω περιπτώσεις από το χωριό μου που είχαν «ξεμείνει» (μιλάμε για κορίτσια 27-28 ετών, ίσως και λιγότερο) και παντρεύτηκαν όπως-όπως σε άλλα χωριά"

Αυτές ψάχνω φίλε μου χαχα έστω 28 θα είναι και κούκλες που έτυχε και ξέμειναν και τώρα βιάζονται, νταξ θα πάω με δαχτυλίδι :) κλαρίνογαμπρός

θες αδυνατη θες κοντα στην ηλικια σου θες και κουκλες που ξεμεινανε στα 28.βρε μηπως ζητας πολλα γι αυτο δεν βρισκεις?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    θες αδυνατη θες κοντα στην ηλικια σου θες και κουκλες που ξεμεινανε στα 28.βρε μηπως ζητας πολλα γι αυτο δεν βρισκεις?
    Όχι μωρέ το κούκλες 28 το είπα για απάντηση για πλάκα στον άλλο. Μη τα κάνεις κολάζ :)
    Αυτό που λέω είναι ότι δεν έχει 30+ ελεύθερες ή είναι πάρα πολύ λίγες, επαρχία μιλάω. Όχι αυτές που μου κάνουν, γενικά 30+

[QUOTE=Georgewww;1049035]Όχι μωρέ το κούκλες 28 το είπα για απάντηση για πλάκα στον άλλο. Μη τα κάνεις κολάζ :)
    Αυτό που λέω είναι ότι δεν έχει 30+ ελεύθερες ή είναι πάρα πολύ λίγες, επαρχία μιλάω. Όχι αυτές που μου κάνουν, γενικά 30+

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk[/QUOT

Και εγω επαρχια ειμαι.αλλα ξερω αρκετες ανυπαντρες πανω απο 30.βεβαια αναλογα για τι επαρχια μιλαμε.υπαρχουν χωρια 2000 κατοικους σαν το δικο μου και αλλα με 100 κατοικους.αν ειναι τοσο μικρη επαρχια λογικο να μην υπαρχουν πολλες.αλλα και παλι σου λεω.ασε τα στανταρ που εχεις στο μυαλο σου.γνωριζοντας μια λιγο παραπανω σε κιλα η πιο μικρη μπορει να ταιριαζεις.μη στεκεσαι στην εικονα.βεβαια κανεις δεν αποκλειει το γεγονος να βρεις και κατι ιδανικο για σενα.απλα μην απορριπτεις απο εμφανιση και ηλικιες.

Senior Member
    Όχι δε το λέω με την έννοια της απόρριψης, φυσικά και μπορεί να συμβεί αυτό που λες. Επαρχία εννοώ 40000 κατοίκους :)

Κι εγώ ακούω ότι υπάρχουν αλλά δεν τις συναντώ δε τις πετυχαίνω γιαυτο και έγραψα εδώ, τι να πω ίσως κάθονται μέσα, αλλά από την άλλη πως θα βρεθούμε αν δε βγαίνουν από το σπίτι :)

Όχι δε το λέω με την έννοια της απόρριψης, φυσικά και μπορεί να συμβεί αυτό που λες. Επαρχία εννοώ 40000 κατοίκους :)

Κι εγώ ακούω ότι υπάρχουν αλλά δεν τις συναντώ δε τις πετυχαίνω γιαυτο και έγραψα εδώ, τι να πω ίσως κάθονται μέσα, αλλά από την άλλη πως θα βρεθούμε αν δε βγαίνουν από το σπίτι :)

συγνωμη 40000 κατοικους εχει και δεν μπορεις να βρεις μια ελευθερη?

Senior Member
    Εμ τώρα μπαίνεις στο νόημα της αρχικής μου ερώτησης :) καλά δε ψάχνω πολύ ενεργά και ήρθα επαρχία από Αθήνα μόνιμα πριν 3-4 μήνες. Αλλά από τις λίγες φορές που βγήκα, δεν πέτυχα καφετέρια - μπαράκι - πιάτσα που να έχει πχ μεγαλύτερες ηλικίες γυναικοπαρεες στην Αθήνα ας πούμε είχε μαγαζιά (και Θεσσαλονίκη) που είχε γυναικοπαρεες και ηλικίες 27+ έως 50+ , εδώ δεν.

Και είπα να δω τι βλέπετε οι άλλοι :) ή αν το ίδιο ισχύει και από πλευράς γυναικών (που θα σήμαινε ότι απλά δε συναντιόμαστε γιατί είμαστε λίγοι)

[QUOTE=Georgewww;1049042]Εμ τώρα μπαίνεις στο νόημα της αρχικής μου ερώτησης :) καλά δε ψάχνω πολύ ενεργά και ήρθα επαρχία από Αθήνα μόνιμα πριν 3-4 μήνες. Αλλά από τις λίγες φορές που βγήκα, δεν πέτυχα καφετέρια - μπαράκι - πιάτσα που να έχει πχ μεγαλύτερες ηλικίες γυναικοπαρεες στην Αθήνα ας πούμε είχε μαγαζιά (και Θεσσαλονίκη) που είχε γυναικοπαρεες και ηλικίες 27+ έως 50+ , εδώ δεν.

Και είπα να δω τι βλέπετε οι άλλοι :) ή αν το ίδιο ισχύει και από πλευράς γυναικών (που θα σήμαινε ότι απλά δε συναντιόμαστε γιατί είμαστε λίγοι)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk[/QUO

καλα 40000 κατοικους?ασε τους υπολογιστες και τα κινητα και βγες τσαρκα.μαλλον δεν εψαξες καλα ακομη.

Senior Member
    Αδύνατος εννοώ κανονικός δηλαδή όχι χοντρός , ( όχι ότι έχω κάτι με τους χοντρούς , υγεία να χουν οι άνθρωποι)
    70κιλα 1.75 ,
    Όντως είσαι κανονικός. Τώρα που το λες, θυμάμαι ότι έχω ξανακούσει στην Ελλάδα το χαρακτηρισμό «αδύνατος» για κανονικούς ανθρώπους.

αν ήμουν 1.90 τότε θαμουν πετσί και κόκκαλο χαχα
    Τηρουμένων των αναλογιών, και συγκεκριμένα με 1.93, θα ήσουν σαν κι εμένα (δεν έχω αυτά τα νούμερα αλλά το BMI που αντιστοιχεί). Και δε με λες πετσί και κόκαλο. Είμαι όμως χαρακτηριστικά λεπτοκαμωμένος.

Ε η πιο "χοντρη" που τα είχα ήταν 54 κιλά 1.67, έχω θέμα με τα παραπάνω κιλά δε μπορώ, όλα τα άλλα τα συζητάω :)
    Μια κοπέλα με αυτά τα νούμερα είναι αρκετά λεπτή αλλά πάντα κανονική (BMI = 19.4). Εσύ από την άλλη έχεις BMI σχεδόν 23, οπότε είσαι και δείχνεις σημαντικά πιο «γεμάτος». Αλλά τι να γίνει, γούστα είναι αυτά. Εξάλλου αρκετές προτιμούν άντρες κανονικούς μεν, αλλά κάπως γεματούληδες. :D

Ε τώρα άμα έχει 5 κιλά παραπάνω αλλά προτίθεται να τα χάσει , πάλι είμαι οκ ελαστικός
    Παραπάνω σε σχέση με τι; Το κανονικό για κάθε άνθρωπο δεν ορίζεται μονοσήμαντα, αλλά είναι ένα διάστημα τιμών όταν μιλάμε για βάρος. Αν καταλαβαίνω καλά, έχεις κατά νου ένα συγκεκριμένο τύπο σώματος ως σημείο αναφοράς.

Εντάξει με έπεισες , θα πάρω την πρώην μου (45 κιλά 1.70 ) χαχα σπάνιο είδος :)
    Με τόσο ύψος είναι σαφώς ελλειμματική σε βάρος και κατά πολύ μάλιστα.

Senior Member
    Επαρχία εννοώ 40000 κατοίκους :)
    / Raises eyebrow /
    Θα έλεγε κανείς ότι σε πόλη 40000 κατοίκων λογικά θα βρεις έστω και λίγες στο εύρος ηλικίας που σε ενδιαφέρει (αλλά όχι απαραίτητα κάποια που να σ' αρέσει). Ίσως να μην έτυχε ως τώρα.

Senior Member
    Η αλήθεια είναι ότι είναι 65 κιλά :) και προσπαθώ να πάω 70 ;)

Ε κυρίως από γνωστούς προσπάθησα , δηλαδή μήπως έχουν καμία ελεύθερη φίλη αλλά δεν :/

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast