Η αγάπη πνίγει - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 54
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Ruby View Post
    Ισχύει

Απλά επειδή είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να συζητάω τους προβληματισμούς και τα προβλήματα των άλλων. Του είπα πιθανές αιτίες για τον χωρισμό τους και μια από αυτές που κράτησε στο μυαλό του και το σκέφτηκε για εμάς για κάποιον λόγο είναι ότι ίσως να χώρισαν επειδή στην αρχή ο πατέρας του είχε την αγάπη για την μάνα του και μετά έπρεπε να την μοιράσει στα παιδιά του αλλά και στην γυναίκα του. Δεν ξέρω πως το συνδιασε στο κεφάλι του αυτό για εμάς γιατί δνε έχουμε παιδιά. Αλλά από αυτό κατάλαβα ότι τον επιρεαζουν πολύ τα λόγια μου.

Εστάλη από AUM-L29 στο E-Psychology.gr Mobile App
    Ίσως να μην κατάλαβε το καλό των προθέσεων σου.
    Και γενικά να ερμήνευσε λάθος τα λόγια σου.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Ειναι δυσκολο για έναν άνθρωπο που είναι ερωτευμενο να βλέπει τον άλλον με το σταγονομετρο.
    Το θέμα είναι είναι και ο άλλος ερωτευμενος μαζί σου?στο δείχνει με κάποιο τροπο?η απλώς έχετε μια σχέση μόνο για τις γιορτές.αλήθεια λογω σπουδων δεν είστε στην ίδια πολη?έχετε συζητησει κάτι για το μελλον σας? Και για την αποσταση?
    Συμφωνώ απόλυτα.

Τις προάλλες μου είπε ότι όταν ξενοικιασω τον Φεβρουάριο θέλει να βάλουμε μπρος για ένα παιδί. Δεν το έδεσα αυτό στο μυαλό μου σαν σίγουρακι. Πως θα φέρω στον κόσμο ένα παιδί εφόσον δεν έχουμε σταθερότητα με τον σύντροφο μου; Αρνήθηκα την πρόταση του μπορεί να έκανα και λάθος. Γενικά έχουμε πει ότι κάποια στιγμή θα παντρευτούμε.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Συμφωνώ απόλυτα.

Τις προάλλες μου είπε ότι όταν ξενοικιασω τον Φεβρουάριο θέλει να βάλουμε μπρος για ένα παιδί. Δεν το έδεσα αυτό στο μυαλό μου σαν σίγουρακι. Πως θα φέρω στον κόσμο ένα παιδί εφόσον δεν έχουμε σταθερότητα με τον σύντροφο μου; Αρνήθηκα την πρόταση του μπορεί να έκανα και λάθος. Γενικά έχουμε πει ότι κάποια στιγμή θα παντρευτούμε.

Σαν να βιάζεται λιγάκι?

Senior Member
    Ο κάθε άνθρωπος αγαπάει διαφορετικά. Και το σ' αγαπώ όπως λέει κι ο Μαζώ δεν είναι ίδιο για όλους. Επίσης υπάρχουν κι άλλα βαθύτερα από το σ' αγαπώ.

Ίσως επηρεάζεται από την κατάσταση με τους γονείς του. Ούτως η άλλως όμως εκείνος είναι 25 κι εσύ 22 κι έχετε ήδη προβλήματα και οι προηγούμενες σχέσεις σας ήταν προβληματικές. Πόσο πιθανό είναι να μη χωρίσετε ποτέ; Πολύ πρόωρος ο γάμος και το παιδί πολύ ανεύθυνο. Για μένα.

Junior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Ίσως να μην κατάλαβε το καλό των προθέσεων σου.
    Και γενικά να ερμήνευσε λάθος τα λόγια σου.
    Δεν ξέρω πάντως εκεί κατάλαβα μετά από καιρό ότι πρέπει να προσέχω σε εισαγωγικά τι του λέω.

Junior Member
    Quote Originally Posted by believeInYourself View Post
    Ο κάθε άνθρωπος αγαπάει διαφορετικά. Και το σ' αγαπώ όπως λέει κι ο Μαζώ δεν είναι ίδιο για όλους. Επίσης υπάρχουν κι άλλα βαθύτερα από το σ' αγαπώ.

Ίσως επηρεάζεται από την κατάσταση με τους γονείς του. Ούτως η άλλως όμως εκείνος είναι 25 κι εσύ 22 κι έχετε ήδη προβλήματα και οι προηγούμενες σχέσεις σας ήταν προβληματικές. Πόσο πιθανό είναι να μη χωρίσετε ποτέ; Εσύ τι σκέφτεσαι για αυτή τη σχέση; Τι θα θέλεις να κάνεις μ' αυτόν τον άνθρωπο;
    Σκέφτομαι ότι δεν θέλω να συνεχίσει αυτή η κατάσταση και θέλω να ξεκινήσω από την αρχή μαζί του σαν να μην τον γνώρισα. Να δημιουργήσουμε ξανά αυτήν σπίθα γιατί είναι χαζομάρα να τελειώσει επειδή βολευτήκαμε σε εισαγωγικά στην σχέση μας.
    Μου την σπάει από την άλλη που πρέπει να προσπαθήσουμε να είμαστε μαζί και δεν βγαίνει έτσι φυσικά. Δηλαδή πόσο αλλάξαμε και οι δύο και πρέπει να προσπαθήσουμε για κάτι που είχαμε πριν λίγο καιρό.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Δεν ξέρω πάντως εκεί κατάλαβα μετά από καιρό ότι πρέπει να προσέχω σε εισαγωγικά τι του λέω.

Να μην φοβάσαι όμως να του λες την γνώμη σου.

Junior Member
    Σαν να βιάζεται λιγάκι?
    Δεν ξέρω πως θα το χαρακτήριζα ειλικρινά. Ναι ίσως να βιάζεται ίσως να μην σκέφτεται ότι λέει.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Δεν ξέρω πως θα το χαρακτήριζα ειλικρινά. Ναι ίσως να βιάζεται ίσως να μην σκέφτεται ότι λέει.

Ε μα!Εδώ είστε νεότατοι και ονειρεύεται γάμους και τέκνα.
    Δεν είπα να γίνουν στα 50 φεύγα,αλλά όχι και σε αυτήν την ηλικία.

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι δεν θέλω να συνεχίσει αυτή η κατάσταση και θέλω να ξεκινήσω από την αρχή μαζί του σαν να μην τον γνώρισα. Να δημιουργήσουμε ξανά αυτήν σπίθα γιατί είναι χαζομάρα να τελειώσει επειδή βολευτήκαμε σε εισαγωγικά στην σχέση μας.
    Μου την σπάει από την άλλη που πρέπει να προσπαθήσουμε να είμαστε μαζί και δεν βγαίνει έτσι φυσικά. Δηλαδή πόσο αλλάξαμε και οι δύο και πρέπει να προσπαθήσουμε για κάτι που είχαμε πριν λίγο καιρό.

Μήπως τότε είναι καλύτερο να μείνετε μόνοι για να δείτε τι είναι ο ένας για τον άλλο; Γιατί αν ψαχτείτε για κάτι άλλο νομίζω πως δε χρειάζεται περαιτέρω προσπάθεια.

Junior Member
    Ε μα!Εδώ είστε νεότατοι και ονειρεύεται γάμους και τέκνα.
    Δεν είπα να γίνουν στα 50 φεύγα,αλλά όχι και σε αυτήν την ηλικία.
    Καλά είναι τα παιδάκια καλός και ο γάμος ένα χαρτί είναι. Αλλά όπως είπες ουσιαστικά όλα στην ώρα τους.

Συμφωνώ απόλυτα.

Αυτο για το παιδι τραγικο,ανευθυνο ίσως καί θολωμα στα νερά.του έχεις πει εσύ ότι θες να παντρευτείς και στα ειπε αυτα?

Junior Member
    Quote Originally Posted by believeInYourself View Post
    Μήπως τότε είναι καλύτερο να μείνετε μόνοι για να δείτε τι είναι ο ένας για τον άλλο; Γιατί αν ψαχτείτε για κάτι άλλο νομίζω πως δε χρειάζεται περαιτέρω προσπάθεια.
    Το σκέφτηκα και αυτό επειδή μου το πρότεινε και αυτός αλλά δεν το θέλω γιατί φοβάμαι μήπως βρει κάποια άλλη. Μπορεί και να μην βρει. Αυτή η πιθανότητα όμως το να βρει με πληγώνει.

Senior Member
    Το σκέφτηκα και αυτό επειδή μου το πρότεινε και αυτός αλλά δεν το θέλω γιατί φοβάμαι μήπως βρει κάποια άλλη. Μπορεί και να μην βρει. Αυτή η πιθανότητα όμως το να βρει με πληγώνει.

Αν είναι να τον κρατάς έτσι, χώρισε από τώρα.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Αυτο για το παιδι τραγικο,ανευθυνο ίσως καί θολωμα στα νερά.του έχεις πει εσύ ότι θες να παντρευτείς και στα ειπε αυτα?
    Βασικά συμφωνώ ότι θα μπορούσα να τον παντρευτώ σαν σκέψη αλλά όταν θα λυνοντουσαν όλα τα θέματα μας.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast