Καταστροφολογία - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 91
    Senior Member
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Δηλαδη ηταν μεγαλη ατυχια και επαιξε μεγαλο ρολο οτι σου τελειωσε το λαντοζ στην Αμερικη, ησουν αρκετα τυχερος να εχεις γιατρο συγγενη να στο γραψει, αντιθετα χωρις λογο ουσιαστικο προτιμησες να αλλαξεις αγωγη, και μετα την πεταξες στα σκουπιδια μπηκες στο αεροπλανο και εφυγες. Καταλαβα σωστα;
    Μέσες άκρες ναι. Σωστά κατάλαβες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Georgewww View Post
    οχι σοβαρα το λεω κι εγω αυτο θα εκανα.
    "Βέβαια το έριξα στη μάσα όπως κάνω πάντα και έγινα διπλός." πιστευω το ξερεις ηδη αλλα ας το πω, το παχος ειναι παραγοντας και για καταθλιψη, εμεσα (λογω εμφανησης και αντοχων) και αμεσα (ορμόνες, γενικα υγεια). Ισως η ελλαδα να ειναι το οχυρο σου, κατσε εδω καλοκαιρι ειναι, κανε λιγο γυμναστ τρεξιμο θαλασσα κτλ παρε δυναμεις και πανε (και χωρις χαπια αν τα καταφερεις) ΗΠΑ και αν δε την παλεψεις (οχι με το πρωτο συνεφακι, αλλα δε θα πεθανουμε βρε αδερφε) γυρνας ελλαδα παλι για επαναφώρτηση :)
    Ευχαριστώ για την απάντηση, ναι αυτός είναι όντος ένας τρόπος που μπορούν να γίνουν τα πράγματα. Λίγο από όλα δηλαδή.

Senior Member
    οχι σοβαρα το λεω κι εγω αυτο θα εκανα.
    "Βέβαια το έριξα στη μάσα όπως κάνω πάντα και έγινα διπλός." πιστευω το ξερεις ηδη αλλα ας το πω, το παχος ειναι παραγοντας και για καταθλιψη, εμεσα (λογω εμφανησης και αντοχων) και αμεσα (ορμόνες, γενικα υγεια). Ισως η ελλαδα να ειναι το οχυρο σου, κατσε εδω καλοκαιρι ειναι, κανε λιγο γυμναστ τρεξιμο θαλασσα κτλ παρε δυναμεις και πανε (και χωρις χαπια αν τα καταφερεις) ΗΠΑ και αν δε την παλεψεις (οχι με το πρωτο συνεφακι, αλλα δε θα πεθανουμε βρε αδερφε) γυρνας ελλαδα παλι για επαναφώρτηση :)
    To πάχος με ταλαιπωρεί από μικρό παιδί δυστυχώς.

Senior Member
    Quote Originally Posted by tzimani View Post
    To πάχος με ταλαιπωρεί από μικρό παιδί δυστυχώς.
    Φτιαξτο , ποτέ δεν είναι αργά. Ναι δύσκολο αλλά γίνεται. Σιγά σιγά όχι απότομα , εγω από κει θα ξεκινουσα είτε δουλεύω είτε όχι.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Senior Member
    Το ladose βοηθάει στο θέμα βουλιμίας αλλά σε μεγάλες δόσεις από 60mg και πάνω,και σίγουρα θέλει να του δώσεις χρόνο για να δεις κάποια διαφορά.εγω παίρνω ladose 80mg για παράδειγμα.

Εστάλη από MI MAX 2 στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Φτιαξτο , ποτέ δεν είναι αργά. Ναι δύσκολο αλλά γίνεται. Σιγά σιγά όχι απότομα , εγω από κει θα ξεκινουσα είτε δουλεύω είτε όχι.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
    Σε ευχαριστώ. Ήδη έχω χάσει 10 κιλά. Αν και δεν ανήκω στην κατηγορία που γίνομαι σαν μπαλόνι όταν παχαινω, απλά γίνομαι πιο ογκώδης, έχω ενάμιση μήνα δίαιτας και έχω χάσει στρογγυλά δέκα κιλά. Πάω για αλλά τόσα και περισσότερα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by damien!!! View Post
    Το ladose βοηθάει στο θέμα βουλιμίας αλλά σε μεγάλες δόσεις από 60mg και πάνω,και σίγουρα θέλει να του δώσεις χρόνο για να δεις κάποια διαφορά.εγω παίρνω ladose 80mg για παράδειγμα.

Εστάλη από MI MAX 2 στο E-Psychology.gr Mobile App
    Εμένα μου το έγραψαν για νευρική ανορεξία. Αν και αν θες τη γνώμη μου, πολύ τραβηγμένη διάγνωση.... Αλλά ναι και μάλιστα έπαιρνα μεγάλη δόση. 3-4 χάπια την μέρα.

Senior Member
    Προσπάθησα και έχασα 10 κιλά αλλά το βρίσκω πολύ δύσκολο να μην τρώω ότι μου αρέσει. Σε στιγμές άγχους ξεσπάω εκεί και αφαιρώντας το με αγχώνει πιο πολύ αλλά μέσα στη δυσκολία έχασα 10 κιλά και μόνο τώρα το τριήμερο του Αγίου πνεύματος χαλάρωσα και έφαγα και γλυκά κι από όλα. Από σήμερα πάλι στην πείνα. Το μόνο που συγχωρώ στον εαυτό μου είναι κανένα παγωτάκι.

Senior Member
    Μου φερόντουσαν καλά κι εγώ νόμιζα ότι ήθελαν το κακό μου.
    Obsessive thinkers get paranoid under stress, πολύ παρανοϊκό ιδεασμό μου μυρίζει αυτό, κάτι που κι εγώ σαν βαριά ψυχαναγκαστικός βιώνω συνέχεια, αλλά αναγνωρίζω πολύ αργότερα

Senior Member
    Quote Originally Posted by georgef1 View Post
    Obsessive thinkers get paranoid under stress, πολύ παρανοϊκό ιδεασμό μου μυρίζει αυτό, κάτι που κι εγώ σαν βαριά ψυχαναγκαστικός βιώνω συνέχεια, αλλά αναγνωρίζω πολύ αργότερα
    Ενδιαφέρον

Senior Member
    Το κάνω γενικώς και από πάντα οποιοδήποτε περιθωριακό στοιχείο μου προκαλούσε από αηδία μέχρι και τρόμο. Πείτε με ελιτιστή ή και κομπλεξικό (όπως το έθεσε ένας φίλος) αλλά έτσι ένιωθα. Δεν έκανα παρέα όποιον κάπνιζε στο σχολείο ή ήταν κακός μαθητής.
    Ο ορισμός του disgust emotional response στα πλαίσια μιας ιδεοψυχαναγκαστικής διαταραχής

Έμεινα και εργάστηκα για έναν χρόνο στην αμερική και ενώ το "ψώνιο" μέσα μου ευχαριστήθηκε το κάθε δευτερόλεπτο, ο ψυχαναγκαστικός μέσα μου έκανε πάρτυ!
    Τι εννοείς με το ότι ο ψυχαναγκαστικός μέσα σου έκανε πάρτυ? Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος?

Senior Member
    Ο ορισμός του disgust emotional response στα πλαίσια μιας ιδεοψυχαναγκαστικής διαταραχής

Τι εννοείς με το ότι ο ψυχαναγκαστικός μέσα σου έκανε πάρτυ? Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος?
    Προσπθώντας να είμαι εκεί αποδεκτός πρόσεχα την κάθε λεπτομέρεια και επειδή ο κόσμος εκεί είναι της λεπτομέρειας αυτό έδωσε τροφή σε μένα. Τι είπε αυτός? Τι εννοούσε ο άλλος? Τι θεωρείται αποδεκτό? Πώς να ανέβω στη δουλειά? Τι έκανα λάθος? Τι σωστά? Επίσης παίζει και πολύ έγκλημα και απάτη εκεί. Οπότε καταλαβαίνεις τι εννοώ ο ψυχαναγκασμός μου έκανε πάρτυ.

Senior Member
    Προσπθώντας να είμαι εκεί αποδεκτός πρόσεχα την κάθε λεπτομέρεια και επειδή ο κόσμος εκεί είναι της λεπτομέρειας αυτό έδωσε τροφή σε μένα. Τι είπε αυτός? Τι εννοούσε ο άλλος? Τι θεωρείται αποδεκτό? Πώς να ανέβω στη δουλειά? Τι έκανα λάθος? Τι σωστά? Επίσης παίζει και πολύ έγκλημα και απάτη εκεί. Οπότε καταλαβαίνεις τι εννοώ ο ψυχαναγκασμός μου έκανε πάρτυ.
    Ακριβώς τα ίδια εγώ στο Λονδίνο τώρα

Senior Member
    Ακριβώς τα ίδια εγώ στο Λονδίνο τώρα
    Άρα λοιπόν να που το εξωτερικό προκαλεί παρόμοια συναισθήματα σε εμάς τους μεγαλωμένους Ελλάδα. Βέβαια εγώ που έχω περάσει μέρος της παιδικής μου ηλικίας αμερική θυμόμουν πράγματα αλλά άλλο να τα βλέπεις σαν 30αρης.

Senior Member
    Άρα λοιπόν να που το εξωτερικό προκαλεί παρόμοια συναισθήματα σε εμάς τους μεγαλωμένους Ελλάδα. Βέβαια εγώ που έχω περάσει μέρος της παιδικής μου ηλικίας αμερική θυμόμουν πράγματα αλλά άλλο να τα βλέπεις σαν 30αρης.
    Γενικώς η ενήλικη ζωή με αυτής της παιδικής ηλικίας είναι εντελώς διαφορετικές, όμως η δεύτερη θα επηρεάζει για να μην πω καθορίζει την πρώτη

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast